Krøkebærveien 18

← Tilbake til boliger

Krøkebærveien 18

Moen

Se i kart

Prisantydning:

kr 3 700 000

129 m²

5 soverom

Målselv Fjellandsby - Myrefjellhytta! - Stor og attraktiv hytte i klassisk stil - 2 stuer, 5 soverom, 2 bad og vaskerom.

Prisantydning:

kr 3 700 000

Omkostninger:

kr 105 374

Totalpris:

kr 3 805 374

Boligtype:

Hytte

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

118 m²

Bruksareal:

129 m²

Soverom:

5

Rom:

7

Byggeår:

2009

Energimerking:

D

Tomt:

1067 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 691 056

Verditakst:

kr 3 900 000

Kort om eiendommen

VISNING? Ta kontakt med megler - 92646444. Bygningsmessig og innredningsmessig oppført med lokale materialvalg, med innspirasjon av ekte villmark. Hytten er påkostet 2 bad og eget vaskerom. Store gulvflater er flislagt med vannbåren gulvvarme. Badrom, kjøkken, badstue og øvrige rom har gjennomgående god standard. Hytten har en flott beliggenhet i svakt hellende terreng. Gode parkeringsmuligheter. Nydelig utsikt og meget gode solforhold. Ene stuen er i dag forrom til badstue og bad. Utgang til terrasse fra spastuen, der det også er Jaquzzi. En kan kjøpe hytten fullt innredet/utstyrt etter nærmere avtale med nåværende eier. Hytten har de senere år vært utleid en god del til besøkende. Her har eier hatt gode inntekter, eks bruttoinntekt på kr. 323.000,- for 2017 og kr. 205.000 for 2018.

Beliggenhet

Fantastisk fin beliggenhet i populære Målselv Fjellandsby. Nydelig utsikt og gode solforhold. Hytta ligger en rolig gate, skjermet fra fjellanleggets hovedveg. Målselv Fjellandsby byr på rekreasjon og opplevelser året rundt. Vintersesongen er det stor aktivitet i alpinanlegget. Stort sett tråkkede skiløyper opp til Helgemauken, som er et populært turmål for de som liker langrenn. Ca. 15-20 minutters kjøretur fra Andselv/Moen der det er flere butikker og servicetilbud. Målselv Fjellandsby ligger ca. 1 time og 45 minutters kjøretur fra Tromsø og kun 45 minutters kjøretur fra Finnsnes. Ski in/ski ut trase grenser til hytta, som gjør det svært enkelt å komme til og fra bakken.

Innhold

1. plan: Stue, ekstra stue/forrom spa, spisestue, bad med badstue, bad, vaskerom, soverom og gang.
2. plan: 4 soverom og loftgang med trapp.

Tomt

Vestvendt tomt i skrånende og kupert terreng. Tomten er terrassert med mur av naturstein. Tomten er naturtomt bevokst med villvekster og busker. Det er montert utebelysning. Området rundt tomten er naturtomt. Det er grei adkomstveg fra offentlig veg. Det er gruslagt avkjørsel og biloppstillingsplass for flere biler. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv:
Betongfundament på sprengt stein og komprimerte masser. Isolert ringmur. Isolert og armert betongplate er gulvet i 1.plan.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader:
Yttervegger er av 6" bindingsverk, isolert med 15 cm. Sportsbod og teknisk rom er isolert. Utvendig kledning er beiset villmarkspanel. Yttertrapp og terrasse er av imp.materialer. I front er det trestokker som bærer takkonstruksjonen og balkong i 2.plan.

Dører og vinduer:
Vinduer i fabrikkmalte trekarmer har 2-lags energiglass. Det er montert utvendige sprosser. Fabrikkmalt ytterdør med glassfelt. Fabrikkmalt terrassedør med vindu. Innerdører er furu fyllingsdører. Det er 2-fløyet dør mellom stuer. Innvendig tretrapp til 2.plan

Takkonstruksjon med yttertak:
Saltak med ark. Limtre og sperrekonstruksjon. Takkonstruksjonen er isolert. Taktekket er vortepapp med torvtak over. Takrenner er av imp.tre. Nedløp er kjetting.

Piper, ildsteder og oppvarming:
Stålpipe. Peisovn er montert på fliser, i stue. Oppvarming: Vannbåren gulvvarme, fast brensel og panelovner. Det er gulvvarme i hele 1.plan. Gulvvarmen kan fjernstyres fra mobiltelefon.

Standard

Kjøkken:
Innredning har furu fronter og laminat benkeplate. Benkebeslag har avrenning. Det er fliser på vegger over benk. Ventilator over kokeplass. Integrert koketopp med induksjon, steikovn, oppvaskmaskin. Frittstående kjøl/frys har fronter av stål.

Bad i tilknytting til badstue:
Fliser på gulvet med gulvvarme. Fliser på vegger. Lys innredning har heldekkende servantplate med 2 servanter og speil med overbelysning. Dusjkabinett. Vegghengt WC. Veggmontert el.vifte. Badstue har tonet glassdør og el. badstuovn.

Vaskerom:
Fliser på gulvet med gulvvarme. Panel på vegger. Opplegg for vaskemaskin. Vegghengt skyllekar. Veggmontert el.vifte.

Bad:
Fliser på gulvet med gulvvarme. Panel på vegger. Mørk innredning har heldekkende servant og speilskap. Dusjkabinett. WC. Veggmontert el.vifte. Fuktsøk utført i våtrom. Ingen spesielle anmerkninger.

Kjøkken:
Innredning har furu fronter og laminat benkeplate. Benkebeslag har avrenning. Det er fliser på vegger over benk. Ventilator over kokeplass. Integrert koketopp med induksjon, steikovn, oppvaskmaskin. Frittstående kjøl/frys har fronter av stål.

Innvendige overflater:
Himlinger: Bjørkespiler og panel. Vegger: Furu panel og stående villmarkspanel av gran. Gulv: Fliser, tregulv.

Elektrisk anlegg:
Boligen har skjult elektrisk anlegg. El.skap med automatsikringer, jordfeilbrytere og fjernavlesbar måler.

VVS-installasjoner:
Vannrør er av plast i rør-i-røropplegg. Sentral er plassert i tek.rom. Avløp er av plast. 300 l v.v.bereder 3+3 kw og dobbelmantlet 120+200 l v.v.bereder er montert i tek.rom. Sentral for vannbåren varme er tilknyttet varmtvannsbereder. Reduksjonsventil er montert på vanninntak. 3 filter er tilkoblet vannfylling til jacuzzi. Jacuzzi har slangedimensjoner for rask fylling og tømming.

Badestamp/Jacuzzi:
Badestamp medfølger handelen. Elektrisk oppvarmet. Renseanlegg. Rask fylling og oppvarming, normalt klar til bruk i løpet av 6-8 timer.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme, fast brensel og panelovner. Det er gulvvarme i hele 1.plan. Gulvvarmen kan fjernstyres fra mobiltelefon.

Adkomst

Grei adkomst fra Krøkebærveien.

Parkering

Parkering på tomten. Plass til flere biler på opparbeidet parkeringsplass.

Overtakelse

Overtakelse etter nærmere avtale med eier. Angi gjerne ønsket overtakelse i forbindelse med budgivning.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Adgang utleie

Ingen restriksjoner vedrørende utleie og heller ingen utleieplikt. Nåværende eier har leid ut hytten i store perioder og har hatt svært gode leieinntekter. Se "utleieregnskap" vedlagt komplett salgsoppgave.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budkjema og budskjema finnes også i salgsoppgaven.

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Verditakst
Selgers egenerklæring
Grunnkart
Komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås hos megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Robin I. Martinsen

Fasiliteter

 • Alpinanlegg
 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bilvei frem
 • Bredbåndstilknytning
 • Kabel-TV
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Utsikt
 • Innlagt strøm
 • Innlagt vann
 • Turterreng

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen tilkommer følgende omkostninger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. attestasjonsgebyr, kr. 204,- pr. notering. Evt. boligkjøperforsikring kr.11 500,- (valgfritt).

Kjøpers totale kostnad ved kjøp av boligen til prisantydning:
Kjøpesum kr 3.700.000,-
* Omkostninger (se eget oppsett) kr. 105.374,-

Samlede kjøpesum inkl. kostnader kr. 3.805.374,-
* Omkostningene er stipulert, basert på prisantydning.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 25
 • Bruksnr: 76
 • Kommunenr: 5418
Robin M. Iversen

Robin M. Iversen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Hjem Eiendomsmegling v/ Robin I. Martinsen presenterer Krøkebærveien 18!
Hjem Eiendomsmegling v/ Robin I. Martinsen presenterer Krøkebærveien 18!
Fasade og tomt.
Fasade og tomt.
Hjem Eiendomsmegling v/ eiendomsmegler Robin I. Martinsen presenterer Krøkebærvegen 18!
Hjem Eiendomsmegling v/ eiendomsmegler Robin I. Martinsen presenterer Krøkebærvegen 18!
Fasade og parkering.
Fasade og parkering.
Fasade.
Fasade.
Romslig stue med nydelig utsikt!
Romslig stue med nydelig utsikt!
Stue.
Stue.
Vedovn sentralt plassert i hyttens stue.
Vedovn sentralt plassert i hyttens stue.
Flislagt og slitesterkt gulv med vannbåren gulvvarme.
Flislagt og slitesterkt gulv med vannbåren gulvvarme.
Stue.
Stue.
Trapp til loftsetasje.
Trapp til loftsetasje.
Vedovn.
Vedovn.
Stue.
Stue.
Stue.
Stue.
Dobbeldør mellom stue/spisestue og spaavdeling / stue 2.
Dobbeldør mellom stue/spisestue og spaavdeling / stue 2.
Spisestuen har god plass til mange rundt bordet.
Spisestuen har god plass til mange rundt bordet.
Spisestue.
Spisestue.
Spisestue og spaavdeling / stue 2.
Spisestue og spaavdeling / stue 2.
Spisestue sett fra kjøkken.
Spisestue sett fra kjøkken.
Kjøkken med god plass og god kvalitet på innredninger.
Kjøkken med god plass og god kvalitet på innredninger.
Kjøkken.
Kjøkken.
Spaavdeling, alternativt stue 2.
Spaavdeling, alternativt stue 2.
H42B5563.jpg
H42B5563.jpg
Hovedbad.
Hovedbad.
Hovedbad med badstue.
Hovedbad med badstue.
Romslig gang/hall med god plass.
Romslig gang/hall med god plass.
Badrom 2.
Badrom 2.
Vaskerom med utslagsvask og opplegg til vaskemaskin.
Vaskerom med utslagsvask og opplegg til vaskemaskin.
Soverom.
Soverom.
Soverom.
Soverom.
Soverom.
Soverom.
Soverom.
Soverom.
Loftsgang.
Loftsgang.
Soverom.
Soverom.
Stor balkong med nydelig utsikt og fantastiske solforhold!
Stor balkong med nydelig utsikt og fantastiske solforhold!
Balkong.
Balkong.
Terrasse.
Terrasse.
Terrasse.
Terrasse.
Terrasse.
Terrasse.
Detaljbilde.
Detaljbilde.
Utsikt.
Utsikt.
Utsikt.
Utsikt.
Utsikt.
Utsikt.
Utsikt.
Utsikt.
Utsikt.
Utsikt.
Oversiktsbilde fra drone.
Oversiktsbilde fra drone.
Oversiktsbilde fra drone.
Oversiktsbilde fra drone.
Oversiktsbilde fra drone.
Oversiktsbilde fra drone.
Oversiktsbilde fra drone.
Oversiktsbilde fra drone.
Oversiktsbilde fra drone.
Oversiktsbilde fra drone.
Oversiktsbilde fra drone.
Oversiktsbilde fra drone.
Oversiktsbilde fra drone.
Oversiktsbilde fra drone.
3D planillustrasjon av hytten.
3D planillustrasjon av hytten.
2D planillustrasjon av hytten.
2D planillustrasjon av hytten.
Kafeen i Målselv Fjellandsby er åpen store deler av vintersesongen.
Kafeen i Målselv Fjellandsby er åpen store deler av vintersesongen.
Målselv Fjellandsby
Målselv Fjellandsby
Målselv Fjellandsby
Målselv Fjellandsby
Det arrangeres mange aktiviteter i Fjellandsbyen i toppsesongen.
Det arrangeres mange aktiviteter i Fjellandsbyen i toppsesongen.
Målselv Fjellandsby
Målselv Fjellandsby
Siste kneik opp til Helgemauken
Siste kneik opp til Helgemauken
Tråkkede langrennspor store deler av sesongen
Tråkkede langrennspor store deler av sesongen
Visning? Kontakt megler på 92646444
Visning? Kontakt megler på 92646444
Fasade og adkomst.
Fasade og adkomst.
Fasade
Fasade
Uteområde og terrasse.
Uteområde og terrasse.
Utsikt fra uteområde.
Utsikt fra uteområde.
Utsikt.
Utsikt.
Uteområde.
Uteområde.
Jaquzzi.
Jaquzzi.
Utsikt.
Utsikt.
Utsikt.
Utsikt.