Fagernesvegen 255

← Tilbake til boliger

Fagernesvegen 255

Ramfjordbotn

Se i kart

Prisantydning:

kr 3 600 000

179 m²

2 soverom

Velkommen til Fagernes/Strandstua, en innholdsrik og stor boligeiendom med flott beliggenhet!

Prisantydning:

kr 3 600 000

Omkostninger:

kr 102 670

Totalpris:

kr 3 702 670

Boligtype:

Enebolig

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

96 m²

Bruksareal:

179 m²

Soverom:

2

Rom:

4

Byggeår:

1957

Tomt:

4572 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 260 796

Verditakst:

kr 4 150 000

Kort om eiendommen

Eiendommen ligger i landlige omgivelser med vestvendt og solrik beliggenhet - kun 25 min fra Tromsø sentrum! Størrelsen på eiendommen er ca. 4,5 mål og den inneholder
bolig, garasje, naust, brygge, uthus, redskapsbu, pumpehus og svømmebasseng. Dette er en sjelden og meget spesiell eiendom med stort potensiale. Ta kontakt med megler for informasjon og visning! Under finner du komplett salgsoppgave. Eier ønsker også salg av nabotomta 33/21 (ca. 3,6 mål). Samlet gir eiendommene 33/12 og 33/21 et areal på ca. 8,2 mål.

Beliggenhet

Fagernesvegen 255 er plassert ca 2,5 km sør for Fagernes, ca 26 km fra Tromsø sentrum. Området ligger i landlige omgivelser med vedstvendt beliggenhet hvor det er mye sol. Vinterstid er det flotte muligheter for isfiske og nordlys. Busstopp like ved. Ellers har området flotte rekreasjonsområder til havs og fjells i umiddelbar nærhet.

Innhold

Bolig:
0.etg: 2 boder.
1.etg: Vindfang, stue, kjøkken, gang, bad, toalettrom, soverom.

Tomt

Skrånende tomt/område fallende mot sydvest. Tilknyttet privat vann. Avløp til privat septik. Gruset adkomst fra offentlig veg/hovedvegen. Boligen er plassert på utsiktsplass på tomten med basseng i front mot fjorden. Naust i fjæra har tilknytting til betongmolo. Bebyggelse ellers på tomten er plassert i forhold til naturlig tun.

Bebyggelse

Boligbebyggelse.

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv:
Grunnmur av betong, betongsøyler og murt naturstein, under opprinnelig del. Krypkjeller med lav takhøyde. Grunnmur av lettklinkerblokker, pusset og malt på tilbygg. Puss- og malingsavskalling samt saltutslag på innvendige kjellervegger. Registrert et par setningssprekker i grunnmuren. Kjeller med betonggulv.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader:
Yttervegger av bindingsverk samt laftet tømmerpanel. Utvendig kledning av liggende tømmerpanel. Gulv av trebjelkelag, antatt isolert. Takoverbygd hovedinngang. Terrasse av imp. materialer. Registrert en del skjevheter og setninger i bygget.

Dører og vinduer
Vinduer med 2-lags glass fra diverse produksjons år 1975, 79, 87, samt koblet enkelt glass. Blyinnfattet glass i stue mot sør. Uisolert ytterdør av malt furu. Innerdører av type malt fyllingsdører.

Takkonstruksjon med yttertak
Saltak av plassbygde takstoler og åstak. Himling antatt isolert. Taktekke av stålplater med trapesprofil. Takrenner og nedløp av stål.

Piper, ildsteder og oppvarming
Stålpipe fra stue til over tak. Peisovn montert på metallplate i stue.

Generelt om andre bygg

Bygg B: Frittliggende garasje: Fundamentert med treramme. Singel/grus på gulv. Yttervegger av bindingsverk med aluminiumsplater som kledning. Pulttak med aluminiumsplater som taktekke. Vippeport og sidedør. Garasjen er hevet og under trerammen skal det ligge et betongfundament.

Bygg C: Uthus. Yttervegger av 3" bindingsverk med liggende trepanelkledning. Tregulv. Saltak med taktro og papp taktekke. Uthuset er løftet/hensatt på dagens sted da det opprinnelig sto i byggegropen til det nye fundamentet/grunnmuren.

Bygg D: Tidligere badstue. Frittliggende bygning ombygd til uthus. Trebygning, panelt utvendig og innvendig. Fundamentert med lettbetongpunkt direkte på terrenget.

Bygg E: Naust. Betongmolo. Naust bygd av bindingsverk med trepanel. Saltak med papptekking og med tømrede takstoler.

Bygg F: Fundament og grunnmur av plasstøpt betong. Fundamentet er utført til planlagt utvidelse av eksisterende bolig. Basseng i plasstøpt betong 4 m x 10 m. Imp. gangbane rundt basseng. Pumpehus: Trebygning 3 m². Pumpe, røropplegg tilkoblet sjø, el.anlegg med styringer.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Standard

Bad og vaskerom
Bad/vask: Fliser på gulv med gulvvarme. Våtromspanel på vegger. Servant. Speilskap. Dusjnisje med forheng. Opplegg for vaskemaskin. Veggventil. Varmtvannbereder. Toalett i eget avlukke: Vinyl på gulv. Malte vegger. Wc. Panelovn. Veggventil. Registrert fuktrelaterte skader/svelling i plateskjøtene på våtromsplatene.

Kjøkken
Innredning med fronter i furu med profil. Laminat benkeplate. Benkebeslag med avrenning. Opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator med utkast.

Innvendige overflater
Himlinger: Panel, malte himlingsplater.
Vegger: Panel, finérpanel, tapet.
Gulv: Vinyl, fliser, laminat.

Elektrisk anlegg
Boligen har åpent elektrisk anlegg. El.skap med skrusikringer. Åpent sikringsbokser i gang med hovedbryter. Sikringer samlet for hele bygningsmassen.

VVS-installasjoner
Vannrør av kobber og plast. Vannpumpe og stoppekrane plassert i kjøkkenbenk. Avløp av plast. 200 l v.v.bereder fra 2004 plassert i bad/vask.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring.

Adkomst

Adkomst fra offentlig ved via privat nedkjørsel. Denne er solid og bred slik at større kjøretøyer kan ankomme eiendommen på en grei måte.

Parkering

Parkering i garasje. Ellers er godt med parkeringsplasser på utendørs tomten.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger.
Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

Adgang utleie

Ingen restriksjoner vedrørende utleie

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budkjema og budskjema finnes også i salgsoppgaven.

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Verditakst
Selgers egenerklæring
Grunnkart
Reguleringsplankart
Tilgjengelige bygningstegninger
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.
Komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås hos megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Diverse

- Det foreligger IG (igangsettingstillatelse) for et romslig bolighus i to etasjer, - med kjellerstue (mulig utleiedel) og hobbyrom (atelier/hjemmekontor/studio) i kjelleretasjen. Grunnflate pr. etg. 149 m2. Evt. endringer av boligtegninger/IG må gjøres iht. regelverk og i dialog med Tromsø kommune.

- Nytt bolighus påbegynt: Større grunnmur/forstøtningsmur mot terrenget på østsiden er fullført.

Fasiliteter

 • Gjesteparkering
 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Båtplass
 • Garasje/P-plass
 • Husdyr tillatt
 • Ingen gjenboere
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Utsikt
 • Utvidelsesmuligheter
 • Bademulighet
 • Fiskemulighet
 • Strandlinje
 • Turterreng

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.11 500,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 33
 • Bruksnr: 12
 • Kommunenr: 5401
Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Eiendommen ligger helt nede ved sjøen og har fin strandlinje
Eiendommen ligger helt nede ved sjøen og har fin strandlinje
Her kan du gå rett ut på isen og fiske
Her kan du gå rett ut på isen og fiske
Boligen på eiendommen eldre, men eier har godkjenning på ny enebolig. I bakkant av boligen er det støpt støttemur og lagt grunnlaget for den nye boligen
Boligen på eiendommen eldre, men eier har godkjenning på ny enebolig. I bakkant av boligen er det støpt støttemur og lagt grunnlaget for den nye boligen
Tomten flater ut mot sjøen og gir deg fantastiske utearealer
Tomten flater ut mot sjøen og gir deg fantastiske utearealer
Romslig adkomstvei - garasje i vre del
Romslig adkomstvei - garasje i vre del
Bebyggelse i nedre del av eiendommen
Bebyggelse i nedre del av eiendommen
Solfylt verranda mot vest
Solfylt verranda mot vest
Idyllisk ved sjø
en
Idyllisk ved sjø en
Nr 1 Bolig.JPG
Nr 1 Bolig.JPG
Nr 2 Naust, betongkai og strandsone.JPG
Nr 2 Naust, betongkai og strandsone.JPG
Nr 3 Strandsone fra nord.JPG
Nr 3 Strandsone fra nord.JPG
Dagligstue
Dagligstue
Stuen har store vinduer mot sjøen
Stuen har store vinduer mot sjøen
Eldre, men praktisk kjøkken
Eldre, men praktisk kjøkken
Boligen har 2 soverom
Boligen har 2 soverom
Soverom II
Soverom II
Bad / wc / vask
Bad / wc / vask
Forstøtningsmur mot syd
Forstøtningsmur mot syd
Oversiktskart over eiendommen
Oversiktskart over eiendommen
Plantegning 3d
Plantegning 3d
Plantegning 2d
Plantegning 2d