Bodenhoffs veg 12

← Tilbake til boliger

Bodenhoffs veg 12

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

kr 4 290 000

100 m²

2 soverom

Flott halvpart av tomannsbolig med garasje, terrasse og gangavstand til sentrum

Prisantydning:

kr 4 290 000

Omkostninger:

kr 119 920

Totalpris:

kr 4 409 920

Boligtype:

Leilighet

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

93 m²

Bruksareal:

100 m²

Soverom:

2

Rom:

3

Etasje:

1

Byggeår:

1948

Energimerking:

F

Tomt:

511 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 918 334

Verditakst:

kr 4 500 000

Kort om eiendommen

Hjem eiendomsmegling har gleden av å presentere Bodenhoffs veg 12, en flott halvpart av tomannsbolig med garasje, terrasse og gangavstand til sentrum!

Boligen har planløsning over to plan med inngangsplan på bakkenivå. Planet inneholder entrè/gang, soverom, soverom med kontorløsning, flislagt bad, stue, kjøkken og bod. I underetasjen er det gang og bad. Boligen holder gjennomgående god standard med påkostet kjøkken med benkeplate av stein og integrerte hvitevarer av god kvalitet, flislagte bad med varmekabler, parkett på gulver, m.m. Utgang til terrasse fra stue. Videre har man del av garasje samt flott steinlagt gårdsplass. Sentral beliggenhet med gangavstand til sentrum og alle tilhørende fasiliteter. For ytterligere informasjon, kontakt eiendomsmegler Espen Richardsen.

Beliggenhet

Flott beliggenhet i området Kvamstykket, ca. 1,5 km gangavstand fra sentrum. området har svært gode bussforbindelser til UNN/UIT via Dramsvegen, like nedenfor boligen.

Innhold

u.etg: Gang. Bad.
1.etg: Kontor/soverom. Entre. Bad/toalettrom. Soverom. Stue. Kjøkken. Bod.

Tomt

Tomten er plassert i hellende terreng mot øst. Boligen gir inntrykk av å være plassert mot sør- østlig retning. Adkomst til eiendommen via asfaltert og brosteinsbelagt avkjøring via offentlig vei. Tomta er opparbeidet med plen, plantefelt og oppstilling for kjøretøy. Det er montert lyd gjerder med isolasjon om nærliggende trafikkert vei. Parkering for boligen i felles garasje, og oppstillingsmuligheter for gjester på tomt og i nærområdet. Avfall deponeres i bokser tilknyttet boligen. Boligen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Bebyggelse

Boligbebyggelse.

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv: Fundament utført i ukjent materiale. Vegger i laveste plan er kledd med fliser der besiktiget. Utvendig pusset. Dekker i laveste plan er kledd med fliser. Enkelte sprekker i overflater mot trapp. I følge rekvirent er dette som følger av skade etter montering av trapp. Sprekker er observert uten endring mellom 13.6.19 og 21.1.20.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader: Bærende vegger i bygningens konstruksjon bestående av antatt stående tømmerplank og bindingsverk i nyere deler. Utfyllende vegger av tre. Etasjeskillere utført i bjelkelag av tre med lyddempende egenskaper mellom andeler i følge rekvirent. Fasade er kledd med liggende trepanel. Inngangspartiet til boligen er takoverbygd og opparbeidet med platting. Kledningen er i følge rekvirent sist malt i ca 2015.

Dører og vinduer: Vinduer bestående av fabrikkmalte trekarmer med tolags glass fra perioden mellom 2006-2008. Altandør med glassfelt. Innerdører med dørblader i formpresset, fabrikkmalte hvite dørblader. Inngangsdøren til boligen har glassfelt i dørblad.

Takkonstruksjon med yttertak: Bygget har saltak med tilbygg som har pulttak. Taket er tekket med metallplater med steingranulat og taksten. Nedløp og renner av metall. Taket er besiktiget fra bakken. I følge rekvirent er taktekking sist skiftet i perioden mellom 2004-2008. Det er også montert snøstoppere på utsatte deler.

Piper, ildsteder og oppvarming: Det er skorstein i boligen. Denne er bygget av tegl med luftekanal. Oppvarming av boligen for øvrig via elkraft. Det er utstyr som gulvvarme i flere rom. Blant annet i entre, baderom og
underetasje. Men også deler av stue, og rom mot sørvestlig retning i bygget.


Generelt om andre bygg: Andel i felles garasje. Plass for oppstilling en bil, og noe lagerrom tilknyttet parkering. Det er gruslagt dekke i garasjen. Vegger bestående av murt stein som er utvendig pusset. Garasjen har pulttak med innvendige synlige trobord. I forkant av garasje er det lagt slukrist med varmekabel for leding av vann. Adkomst via port med automatisk åpner.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Standard

Bad og vaskerom: Rommet er overfladisk kontrollert for symptomer på alder og slitasje, blant forhold som er sjekket er innfesting av inventar, fuktsøk med verktøy for indikering av fukt på overflater av vegger, visuell sjekk av skader i gulv nært våtsone. Opplysninger som fremkommer her kan på ingen måte forveksles med en grundig tilstandsvurdering.
Badet oppe er i følge rekvirent fra 2009. Rommet har inventar som veggmontert WC, servant med skap og speil med overbelysning. Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med fliser. Himlinger med malt, jevn overflate. For lufting er det mekanisk avtrekk. Rommet er oppført i 2006, og fremstår ut fra dette og normal levetid som normalt brukt. Vegger er kontrollert og innfestinger i dusj er vurdert som normale. Fuktindikator på vegger tilknyttet dusj påviste ingen bemerkelsesverdige utslag. Gulvet er kledd med fliser og ble kontrollert for sprekker og riss uten anmerkninger. Inventar som innredninger, vinduer og dører fremstår som normalt brukt.
Badet nede er i følge rekvirent fra 2006-2008. Rommet har inventar som veggmontert WC, servant med skap og speil med overbelysning. Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med fliser. Himlinger med malt, jevn overflate med spotter. Det er opplegg for skyllekar og vaskemaskin i benkeskap-løsning. For lufting er det mekanisk avtrekk. Rommet er oppført i 2006-2008, og fremstår ut fra dette og normal levetid som normalt brukt. Vegger er kontrollert og innfestinger i dusj er vurdert som normale. Fuktindikator på vegger tilknyttet dusj påviste ingen bemerkelsesverdige verdier. Gulvet er kledd med fliser og ble kontrollert for sprekker og riss uten anmerkninger. Inventar som innredninger, vinduer og dører fremstår som normalt brukt.

Kjøkken: Kjøkken i boligen er i følge rekvirent montert i 2006. Arealet er utført i åpen løsning med stue. Rommet har innredninger med heltre fronter. Benkeplate i steinmateriale, dansk granitt stein i følge rekvirent. Benkebeslag med doble kummer og avfallssjakt. Over benkeplate er vegger kledd med fliser. Det er opplegg for integrerte deler som kjøleskap, ovn, koketopp, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Over koketopp er det ventilator med rør til friluft.

Innvendige overflater: Himlinger med malt, jevn overflate. Spotter og lysskinner i flere deler. Vegger er kledd med malte overflater, tapet, strier og fliser. Gulv er kledd med parkett og flis. Naturstein-fliser på deler.

Elektrisk anlegg: Boligen har skjulte føringer for strømkabler. El- skap med automatsikringer. Sikringsskapet har noen kurser med jordfeilbryter. Det er montert AMS- måler.

VVS-installasjoner: Varmtvannsbereder er fra 2005. Denne rommer ca 200 liter. Og er plassert i underetasje. Fordelingsrør for vann i rør i rørsystem. VVS- skap i gang nede ble kontrollert på befaringsdagen, noe irring på rørdeler.

Annet
Det er montert sentralstøvsuger. Porttelefon tilknyttet adkomstdør. Det er montert skyvedørsgarderobe i gang og på et soverom.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, Varmekabler i flere gulv i boligen.

Adkomst

Enkel adkomst fra offentlig veg.

Parkering

Parkering i tilhørende del av garasje samt på tomt.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Adgang utleie

Utleie/fremleie av boligen reguleres gjennom sameiets vedtekter og eierseksjonsloven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budkjema og budskjema finnes også i salgsoppgaven.

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Verditakst
Selgers egenerklæring
Grunnkart
Reguleringsplankart
Tilgjengelige bygningstegninger
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.
Komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås hos megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Diverse

- Det er ikke aktivt sameie i den forstand at det betales fellsutgifter eller at det foreligger vedtekter/husordensregler. Felles forsikring og ellers andre felles utgifter fordeles og betales ihht sameiebrøk ved forfall.
- Det ene soverommet som er omgjort fra garasje er ikke omsøkt bruksendret hos Tromsø kommune. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette forholdet.
- Eiendommen er seksjonert, det understrekes at tillatelse til seksjonering ikke er noen form for godkjenning i forhold til bygningslovgivningen. (Plan- og bygningsloven).

Ansvarlig megler

Espen Richardsen

Fasiliteter

 • Gjesteparkering
 • Balkong/Terrasse
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Sentralt

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.11 500,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 200
 • Bruksnr: 846
 • Seksjonsnr: 1
 • Kommunenr: 5401
Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Bodenhoffs veg 12 ligger grensende ut til Haakon VII gate, som skal omgjøres til enveiskjørt ned mot Petersborggata
Bodenhoffs veg 12 ligger grensende ut til Haakon VII gate, som skal omgjøres til enveiskjørt ned mot Petersborggata
Hjem Eiendomsmegling har gleden av å presentere Bodenhoffs veg 12, en flott halvpart av tomannsbolig like ovenfor sentrum!
Hjem Eiendomsmegling har gleden av å presentere Bodenhoffs veg 12, en flott halvpart av tomannsbolig like ovenfor sentrum!
Terrasse
Terrasse
Visningsinformasjon
Visningsinformasjon
Delvis overbygget terrasse
Delvis overbygget terrasse
Terrasse
Terrasse
Stue med godt lysinnslipp
Stue med godt lysinnslipp
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue og kjøkken
Stue og kjøkken
Påkostet kjøkken med integrerte hvitevarer og benkeplate i stein
Påkostet kjøkken med integrerte hvitevarer og benkeplate i stein
Kjøkken
Kjøkken
Kjøkken
Kjøkken
Entrè/gang
Entrè/gang
Flislagt bad med varmekabler i gulv
Flislagt bad med varmekabler i gulv
Bad
Bad
Bad/vaskerom u.etg
Bad/vaskerom u.etg
Soverom med stor skyvedørsgarderobe
Soverom med stor skyvedørsgarderobe
Det er etablert et arbeidsrom/kontor i del av det ene soverommet
Det er etablert et arbeidsrom/kontor i del av det ene soverommet
Soverom
Soverom
Døren på bildet leder inn til bod i tilknytning til soverommet
Døren på bildet leder inn til bod i tilknytning til soverommet
3D planillustrasjon hovedplan
3D planillustrasjon hovedplan
2D planillustrasjon hovedplan
2D planillustrasjon hovedplan
3D planillustrasjon u.etg
3D planillustrasjon u.etg
2D planillustrasjon u.etg
2D planillustrasjon u.etg
3D planillustrasjon samlet
3D planillustrasjon samlet
2D planillustrasjon samlet
2D planillustrasjon samlet