Håkøyvegen 419

← Tilbake til boliger

Håkøyvegen 419

Kvaløya

Se i kart

Prisantydning:

kr 990 000

42 m²

2 soverom

Fritidseiendom på 951m2 m/ eldre hytte - Idyllisk, sjelden mulighet!

Prisantydning:

kr 990 000

Omkostninger:

kr 37 104

Totalpris:

kr 1 027 104

Boligtype:

Hytte

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

42 m²

Bruksareal:

42 m²

Soverom:

2

Rom:

3

Energimerking:

G

Tomt:

951 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 64 420

Kort om eiendommen

Flott beliggende på idylliske Håkøya, ca. 25 minutters kjøretur fra Tromsø sentrum. Tomten ligger sørøstvendt med svært gode sol- utsikt og lysforhold. Eldre hytte, anneks og sjå utgjør bebyggelsen på eiendommen. Hytten er koselig, men har en enkel standard. Den inneholder stue, kjøkkenkrok, 2 rom med soveplasser, dusjrom/bad og toalett. Opplyst BRA fra Tromsø kommune er 42m2. Megler har ikke foretatt kontrollmåling av hytten, da den vesenligste del av markedsverdi ligger i eiendommen og ikke byggene. Hytten framstår renovering eller rivningsklar. Den er skjev i tilbygget del (soverom / toalettdel). Selger opplyser om lekkasje eller fukt fra tak. Det er tinglyst rettigheter medfølgende for eiendommen: - Rett til adkomst over hovedbruk 68/10. - Tilgang til båtstø på 68/10.

Beliggenhet

Håkøyvegen 419 er regulert til fritidsformål, beliggende på idylliske Håkøya, beliggende mellom Tromsøya og
Kvaløya. Ca. 25 minutters kjøretur fra Tromsø sentrum. Tomtene ligger sørøstvendt med svært gode sol- utsikt og lysforhold.

Innhold

Boligen går over 1 plan. Inneholder stue, soveplasser, toalett, kjøkkenkrok og bad.
I tillegg er det en sjå på tomten.

NB: Opplyst BRA fra Tromsø kommune er 42m2. Megler og selger har ikke foretatt kontrollmåling av hytten og det tas forbehold om feil i areal.

Tomt

Tomt bestående stort sett av naturtomt, noe terrassert med platting etc. Eldre sjå på tomten plassert i grensen mot nord.

Bebyggelse

Hovedsakelig spredd bebyggelse på Håkøya. Enkelte boligeiendommer og fritidseiendommer.

Byggemåte

Generelt eldre bygg. Da objektet er renoveringsklart, er det ikke utarbeidet en teknisk beskrivelse eller rapport. Vurderingen er at verdi i salgsobjektet ligger hovedsakelig i eiendommen og ikke i bygget.
Dersom interessenter ønsker å renovere hytten er det en klar oppfordring til nøye undersøkelse på egen hånd eller eventuelt med fagmann.

Standard

Generelt eldre standard. Da objektet er renoveringsklart, er det ikke utarbeidet en teknisk beskrivelse. Vurderingen er at verdi i salgsobjektet ligger hovedsakelig i eiendommen og ikke i bygget.
Dersom interessenter ønsker å renovere hytten er det en klar oppfordring til nøye undersøkelse på egen hånd eller eventuelt med fagmann.

Oppvarming

Elektrisk. Det er peisinnsats og pipe.

Adkomst

Det er benyttet adkomst via privat veg på nordsiden av tomten. Denne ligger på hovedbruk. Det er tinglyst en adkomstrett, dog er det usikkert om det er denne vegen. Den har imidlertid vært benyttet i "alle år" både som adkomst og parkering.

Parkering

Adkomstvegen ned på nordsiden har vært benyttet som parkering av tidligere eier. Eventuell fremtidig parkering kan også etableres på tomten.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Adgang utleie

Ingen spesielle restriksjoner opplyst i forbindelse med salget.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budkjema og budskjema finnes også i salgsoppgaven.

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Diverse

NB: Vedlegg som framgår av denne salgsoppgaven er viktige. Da det kan framgå dokumenter som har betydning for eiendommens rettigheter, plikter, beskaffenhet og tilstand.
Det er derfor viktig at interessenter har gjennomgått alle sidene i salgsoppgaven nøye, før bud inngis.

Ansvarlig megler

Robin I. Martinsen

Fasiliteter

  • Innlagt vann
  • Barnevennlig
  • Peis/Ildsted
  • Rolig
  • Fiskemulighet
  • Innlagt strøm
  • Turterreng

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 525,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 525,- pr. pant. Evt. attestasjonsgebyr, kr. 204,- pr. notering. Evt. boligkjøperforsikring kr.11 100,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

  • Gårdsnr: 68
  • Bruksnr: 40
  • Kommunenr: 5401
Robin M. Iversen

Robin M. Iversen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Hjem Eiendomsmegling presenterer Håkøyvegen 419.
Hjem Eiendomsmegling presenterer Håkøyvegen 419.
Retningslinjer på visning
Retningslinjer på visning
Fasade og uteområde.
Fasade og uteområde.
Fasade
Fasade
Fasade og sjå
Fasade og sjå
Oversiktskart over tomten og beliggenhet.
Oversiktskart over tomten og beliggenhet.
Utsikt fra tomten.
Utsikt fra tomten.
Utsikt fra trappen.
Utsikt fra trappen.
Adkomst via sti fra veg.
Adkomst via sti fra veg.
Toalett.
Toalett.
Soverom.
Soverom.
Soverom.
Soverom.
Kjøkkenkrok.
Kjøkkenkrok.
Kjøkkenkrok.
Kjøkkenkrok.
Trapp.
Trapp.
Stue.
Stue.
Stue.
Stue.
Stue.
Stue.
Utsikt fra stuen.
Utsikt fra stuen.
Badrom m/ dusj.
Badrom m/ dusj.
Håkøya.
Håkøya.
Håkøya.
Håkøya.
2D planillustrasjon.
2D planillustrasjon.
3D planillustrasjon.
3D planillustrasjon.