Skotsætvegen 22

← Tilbake til boliger

Skotsætvegen 22

Krokelvdalen

Se i kart

Prisantydning:

kr 3 990 000

220 m²

4 soverom

Visning! Romslig enebolig med stor garasje og fantastisk utsikt i naturskjønne omgivelser

Prisantydning:

kr 3 990 000

Omkostninger:

kr 112 420

Totalpris:

kr 4 102 420

Boligtype:

Enebolig

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

150 m²

Bruksareal:

220 m²

Soverom:

4

Rom:

5

Byggeår:

2004

Energimerking:

C

Tomt:

990 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 1 143 523

Verditakst:

kr 4 400 000

Kort om eiendommen

Hjem Eiendomsmegling har gleden av å presentere Skotsætvegen 22, en romslig familiebolig i Oldervik!

Boligen er beliggende i hellende terreng med ubebygget areal foran, noe som gir en formidabel utsikt ut mot Lyngsalpene samt gode sol- og lysforhold. Dagens løsning gir 4 soverom, 2 bad, vaskerom, stue, kjøkken, boder, m.m. I tillegg er det et romslig uinnredet loft med muligheter. Fra stuen er det utgang til terrasse og grillstue med badstue.

* Byggeår 2004
* 4 soverom
* Flott utsikt
* 2 bad og eget vaskerom
* Dobbeltgarasje
* Fiber
* Naturskjønne omgivelser
* Badstue i tilknytning til grillhus
* Integrerte hvitevarer

For ytterligere informasjon rundt eiendommen, kontakt eiendomsmegler Espen Richardsen på telefon 920 59 652.

Beliggenhet

Skotsætvegen 22 er idyllisk beliggende til i Oldervik. Området har flotte rekreasjonsområder like utenfor døra både på fjell og hav. Området er ca 40 km fra Tromsø sentrum.

Tomt

Sørvendt tomt i hellende terreng. Tomten er terrassert med stablesteinsmurer. Tomten er opparbeidet med plen og beplantet med prydvekster. Innkjørsel og gårdsplass er asfaltert.

Bebyggelse

Boligbebyggelse.

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv: Betongfundament. Grunnmur er av lettklinkerblokker som utvendig er pusset. Innvendig er gunnmuren lekrtret og platekledd i oppholdsrom. Gulvet i 1.plan er av betong.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader: Yttervegger er av 6" isolert bindingsverk. Utvendig kledning er malt trepanel. Etasjeskiller er isolert trebjelkelag. Terrrasse er av imp.materialer.

Dører og vinduer: Vinduer har 2-lags energiglass i fabrikkmalte karmer og gjennomgående sprosser. Fabrikkmalt ytterdør har glassfelt er ca 5 år. Fabrikkmalt og formpresset innerdører. Innvendig trapp har malte vanger og beiset trinn.

Takkonstruksjon med yttertak: Saltakform med ark. A-takstoler og sperrekonstruksjon. Skrå himling er isolert. Taktekket er stålplater med panneprofil og ru overflate. Takrenner og nedløp er av stål.

Generelt om andre bygg: Bygg B: 38 m² dobbelgarasje. Betonggulv med gulvvarme. Yttervegger er lettklinkerblokker. 2 isolerte leddporter av metall med el.åpner. Saltakform. A-takstoler. Gulv er montert på loftet/hems. Adkomst er via dør i røst. Det er vindu i sørvendt røst. Taktekket er stålplater med panneprofil og ru overflate.

Bygg C: 21 m² annex. Bygningen er på et plan og har grillrom, gang og badstue. Det er flislagt betonggulv med gulvvarme. Yttervegger er 4" isolert bindingsverk. Utvendig kledning er malt trepanel. Innvendig er vegger og himling panelt. Grill har hette av stål og røykrør av stål. Badstue har vedfyrt badstuovn og stålpipe. Badstudør er av tonet glass. Ytterdør er skyvedør med 2-lags energiglass. Vinduer har 2-lags energiglass.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter,

Standard

Bad og vaskerom:
Bad i 2.plan: Fliser på gulvet med gulvvarme. Fliser på vegger. Lys innredning har heldekkende servant og speil med overbelysning. Vegghengt WC. Dusjkabinett. Avtrekk.
Bad i 1.plan: Fliser på gulvet med gulvvarme. Fliser på vegger. Mørk innredning har heldekkende servantplate og speilskap med overbelysning. WC. Dusjkabinett med dyser. Hjørnebadekar med dyser. Avtrekk.
Vaskerom i 1.plan: Fliser på gulvet med gulvvarme. Fliser på vegger. Lys innredning har laminat benkeplate med nedfelt skyllekar. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel under arbeidsbenk. Varmtvannsbereder. Avtrekk.
Fuktsøk er utført i våtrom og det er ingen spesielle anmerkninger.

Kjøkken: Kjøkkeninnredning har heltre fronter med profil og laminat benkeplate med underlimt benkebeslag med avrenning. Integrert oppvaskmaskin, kjøleskap, micro, koketopp og steikovn. Ventilator har utkast gjennom vegg.

Innvendige overflater:
Himlinger: Himlingsplater
Vegger: Tapet, fliser, malt panel
Gulv: Fliser, parkett, vinyl

Elektrisk anlegg: Boligen har skjult el.anlegg. El.skap med automatsikringer med jordfeilbryter og fjernavlesbar måler.

VVS-installasjoner: Vannrør er av plast i rør-i-røropplegg. Rørskap er montert i vaskerommet. Synlige avløpsrør er av plast. 300 l v.v.bereder er montert i vaskerommet

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter,

Oppvarming

Elementpipe som er flislagt i 2. og 1.plan. Peisovner er montert på fliser i stue i 2.plan og i hall i 1.plan. Luft til luft varmepumpe er montert i gang i 2.plan. Oppvarming: Varmepumpe, gulvvarme og fast brensel.

Adkomst

Enkel adkomst fra offentlig veg.

Parkering

Parkering på tomt og i tilhørende dobbeltgarasje.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

Adgang utleie

Ingen restriksjoner.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Verditakst
Selgers egenerklæring
Grunnkart
Reguleringsplankart
Tilgjengelige bygningstegninger
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.
Komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås hos megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Fasiliteter

 • Gjesteparkering
 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Husdyr tillatt
 • Ingen gjenboere
 • Parkett
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Utsikt
 • Fiskemulighet
 • Turterreng

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.11 500,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 3
 • Bruksnr: 118
 • Kommunenr: 5401
Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Eiendommen har fantastisk utsikt mot Lyngsalpene
Eiendommen har fantastisk utsikt mot Lyngsalpene
Fantastisk flott utsikt med Lyngsalpene i bakgrunnen
Fantastisk flott utsikt med Lyngsalpene i bakgrunnen
Det er montert ildsted både i 1. og 2.etg
Det er montert ildsted både i 1. og 2.etg
Utgang til terrasse og grillhus med badstue fra stuen
Utgang til terrasse og grillhus med badstue fra stuen
Stue
Stue
Stue
Stue
Boligen har romslig stue
Boligen har romslig stue
Mye skap- og benkeplass samt fantastisk utsikt
Mye skap- og benkeplass samt fantastisk utsikt
Integrerte hvitevarer
Integrerte hvitevarer
Kjøkken med godt lysinnslipp
Kjøkken med godt lysinnslipp
Terrasse
Terrasse
Bad 2.etg
Bad 2.etg
Entrè med flislagt gulv og ildsted
Entrè med flislagt gulv og ildsted
Komplett flislagt bad med både dusj og badekar
Komplett flislagt bad med både dusj og badekar
Flislagt vaskerom
Flislagt vaskerom
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Platting mellom bolig og grillhus
Platting mellom bolig og grillhus
Grillhus med badstue
Grillhus med badstue
Badstue
Badstue
Hjem Eiendomsmegling har gleden av å presentere Skotsætvegen 22!
Hjem Eiendomsmegling har gleden av å presentere Skotsætvegen 22!
Utsikt
Utsikt
Fasade
Fasade
Område
Område
Fasade
Fasade
Fasade
Fasade
3D planillustrasjon samlet
3D planillustrasjon samlet
2D planillustrasjon samlet
2D planillustrasjon samlet
3D planillustrasjon bolig 1.etg
3D planillustrasjon bolig 1.etg
2D planillustrasjon bolig 1.etg
2D planillustrasjon bolig 1.etg
3D planillustrasjon bolig 2.etg
3D planillustrasjon bolig 2.etg
2D planillustrasjon bolig 2.etg
2D planillustrasjon bolig 2.etg
3D planillustrasjon bolig loft, uinnredet
3D planillustrasjon bolig loft, uinnredet
3D planillustrasjon grillhus
3D planillustrasjon grillhus
2D planillustrasjon bolig loft, uinnredet
2D planillustrasjon bolig loft, uinnredet
2D planillustrasjon grillhus
2D planillustrasjon grillhus
Visningsinformasjon
Visningsinformasjon