Workinntoppen 16

← Tilbake til boliger

Workinntoppen 16

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

kr 4 400 000

71 m²

2 soverom

Innbydende 3-roms selveier med god standard, sørvendt veranda og parkering i garasje!

Prisantydning:

kr 4 400 000

Omkostninger:

kr 118 570

Totalpris:

kr 4 518 570

Felleskostnader/mnd:

kr 3 564

Boligtype:

Leilighet

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

67 m²

Bruksareal:

71 m²

Soverom:

2

Rom:

3

Etasje:

2

Byggeår:

2018

Energimerking:

C

Tomt:

2194 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 934 307

Verditakst:

kr 4 400 000

Kort om eiendommen

Hjem Eiendomsmegling har gleden av å presentere Workinntoppen 16, en nyere, innbydende selveierleilighet!

Leiligheten er beliggende i byggets 2.etg vendt mot sør. Innholdsmessig bestående av entrè med flislagt gulv, varmekabler, romslig skyvedørsgarderobe og downlights, komplett flislagt bad, 2 soverom, bod samt stue og kjøkken i åpen løsning, Kjøkkenet har integrerte hvitevarer og stuen gasspeis og utgang til terrasse via skyvedør. Tilhørende sportsbod og parkering i felles garasjeanlegg. Heis i bygget som leder til alle plan.

* God standard
* Èn-stavs parkett
* Gulvvarme i entrè, stue, kjøkken og bad.
* Enkel adkomst til Prestvannet og Tromsømarka
* Balansert ventilasjon og sprinkelanlegg

For ytterligere informasjon, kontakt eiendomsmegler Espen Richardsen på telefon 920 59 652

Beliggenhet

Boligen er beliggende på vestsiden av Tromsøya i Workinnmarka, ett av Tromsø`s mest attraktive boligområder. Området er kjent for sine gode sol- og lysforhold, nærhet til Langnes Handelspark, SATS og ellers flotte turstier og gode bussforbindelser. Man kan sjeldent be om mer når man i tillegg er plassert bare 300 meter fra Prestvannet og lysløypa og ca 1000 meter fra Charlottenlund. Charlottenlund har de siste årene blitt oppgradert med "pumptrack" (sykkelbane), løpetrasè, klatrestativer, frisbee golfbane, m.m. Attraktivt og flott samlingssted!

Tomt

Tomten er plassert i utgravd del av skrånende terreng. Boligen gir inntrykk av å være plassert mot sørvest. Adkomst til eiendommen via fellesområder og opparbeidet tomt med internveger, sittegrupper, plen og planter.

Bebyggelse

Boligblokkbebyggelse.

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv: Fundament utført i støpt betong. Vegger i laveste plan er av betong.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader: Bærende vegger i bygningens konstruksjon bestående av betong og hulldekkeelementer. Utfyllende vegger er platekledd, antatt bindingsverk av tre eller metall. Etasjeskillere utført i hulldekke med tilfarergulv. Fasade er kledd med trepanel og stein. Inngangspartiet til boligen er tilgjengelig via første etasje.

Dører og vinduer: Vinduer bestående av trekarmer med tolags glass fra byggeår. Altandør med glassfelt og heve/ skyvefunksjon. Innerdører med dørblader i fabrikkmalt, hvit utførelse. Inngangsdøren til boligen har brann og lydklassifisering.

Takkonstruksjon med yttertak: Bygget har flatt tak. Tak er ikke besiktiget.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter,

Standard

Bad og vaskerom: Rom er overfladisk kontrollert for symptomer på alder og slitasje, blant forhold som er sjekket er innfesting av inventar, fuktsøk med verktøy for indikering av fukt på overflater av vegger, visuell sjekk av skader i gulv nært våtsone. Opplysninger som fremkommer her kan på ingen måte forveksles med en grundig tilstandsvurdering. Badet i boligen er i følge rekvirent fra byggeår. Rommet har inventar som veggmontert WC, dusjhjørne, servant med skap og speil med overbelysning. Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med fliser. Himlinger med metallplater med spotter og sprinkel. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. For lufting er det sentralt avtrekk. Rommet er oppført i 2018, og fremstår ut fra dette og normal levetid som normalt/pent brukt. Vegger er kontrollert og innfestinger i dusj er vurdert som normale. Fuktindikator på vegger tilknyttet dusj påviste ingen bemerkelsesverdige verdier. Gulvet er kledd med fliser og ble kontrollert for sprekker og riss uten anmerkninger på befaringsdagen. Inventar som innredninger, vinduer og dører fremstår som normalt brukt.

Kjøkken: Kjøkken i boligen er i følge rekvirent fra byggeår. Arealet er utført i åpen løsning med stue. Rommet har innredninger med lyse fronter. Benkeplate i laminert materiale. Benkebeslag med nedfelt enkel kum. Det er opplegg for integrerte deler som ovn, koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Over koketopp er det ventilator med rørt til friluft via felles anlegg. Det er også montert lekkasjevarsler og komfyrvakt.

Innvendige overflater: Himlinger med malt, jevn overflate, metallplater og malte hulldekkeelementer. Vegger er kledd med malte overflater og fliser. Gulv er kledd med parkett og flis. Det er spotter i enkelte rom. Romhøyde er er målt til ca 2.56 meter under hulldekke.

Elektrisk anlegg: Boligen har skjulte føringer for strømkabler. El- skap med automatsikringer. Sikringsskapet har samtlige kurser med jordfeilbryter. Signalskap i tilknytning løsningen.

VVS-installasjoner: Boligen har sentraltilført varmtvann. Fordelingsrør for vann i rør i rørsystem med VVS- skap i bod/teknisk rom.

Annet: Det er montert sprinkler, balansert ventilasjon med gjenvinner. Sprinkleranlegg, felles brannvarsling, heis til etasjen. Det er flere felles lagerrom, blant annet sykkelparkering i kjeller. Skyvedørsgarderobe i entre og et soverom i boligen.

Generelt om andre bygg: Boden er plassert i fellesareal, med delevegger og dør med lås laget av metall og netting. Parkering er tilgjengelig i kort avstand fra adkomst parkeringsanlegg, og er i system som plasserer biler etter parkering.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Oppvarming

Oppvarming av boligen for øvrig via sentraltilført varme, gasskraft og elkraft. Det er utstyr som frittstående elementer på et soverom. Gulvvarme i stue, kjøkken entre og bad. I stuen er det montert gassovn med tilføring av gass fra sentral.

Adkomst

Enkel adkomst fra parkering via fellesarealer.

Parkering

Parkering i felles garasjeanlegg. Gjesteparkering på anviste plasser.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

Jfr, eierseksjonsloven; Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Adgang utleie

Utleie/fremleie av boligen reguleres gjennom sameiets vedtekter og eierseksjonsloven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Verditakst
Selgers egenerklæring
Boliginformasjon fra forr.fører
Grunnkart
Reguleringsplankart
Tilgjengelige bygningstegninger
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.

Regnskap, budsjett, årsberetning, Vedtekter / husordensregler, referat fra siste generalforsamling, komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås ved henvendelse til megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Diverse

Husdyrhold reguleres gjennom sameiets vedtekter/ordensregler. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon

Fasiliteter

 • Gjesteparkering
 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Heis
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Sentralt
 • Utsikt
 • Turterreng

Felleskostnader inkluderer

Fellesutgifter: Grunnleie, kr. 1 738,-
Tilleggsytelser: Get og Homenet, kr. 476,-
Sommer- og vintervedlikehold, kr. 200,-
Måler: Oppvarming: Gulvvarme 476/7 ( 4762 - 7), kr. 400,-
Gass: Gass 476/7 ( 4763 - 2), kr. 200,-
Varmtvann: Varmtvann 476/7 ( 4761 - 7), kr. 200,-
Garasje: Kr. 350,-

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.7 400,- (valgfritt).

Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Hjem Eiendomsmegling har gleden av å presentere Workinntoppen 16!
Hjem Eiendomsmegling har gleden av å presentere Workinntoppen 16!
Stue med utgang til sørvendt terrasse via skyvedør
Stue med utgang til sørvendt terrasse via skyvedør
Gasspeis
Gasspeis
Visningsinformasjon
Visningsinformasjon
Sørvendt, overbygget terrasse
Sørvendt, overbygget terrasse
Terrasse
Terrasse
Mye naturlig lys gjennom vindusflater
Mye naturlig lys gjennom vindusflater
Kjøkken med integrerte hvitevarer
Kjøkken med integrerte hvitevarer
Entrè med romslig skyvedørsgarderobe
Entrè med romslig skyvedørsgarderobe
Komplett flislagt bad
Komplett flislagt bad
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Område
Område
Garasje
Garasje
Workinntoppen
Workinntoppen
Fasade
Fasade
3D planillustrasjon
3D planillustrasjon
2D planillustrasjon
2D planillustrasjon