Hamneneset

← Tilbake til boliger

Hamneneset

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

kr 7 790 000–7 790 000

168–168m2

4–4 soverom

Villa Blåtimen - Solneset - 12 moderne og tidsriktige boliger med store vindusflater og panoramautsikt i trygge omgivelser

Pris fra:

kr 7 790 000

Pris til:

kr 7 790 000

Boligtype:

Enebolig

Eierform:

Eier (Selveier)

Størrelse:

168–168m²

Soverom:

4–4 stk

Om Prosjektet

Det nye boligprosjektet, Villa Blåtimen, har en svært god plassering på Solneset i Hamna sør. Totalt skal det bygges 12 boliger i prosjektet, der målet er å skape praktiske, lyse og moderne boliger med en følelse av villaens individualitet og frihet. Størrelsen vil variere fra 55 til 170 kvadratmeter, og 2 til 4 soverom, så her er det rom for mange - unge, eldre, familier og barn.

Boligene har en gjennomgående tidsriktig stil med store vindusflater og delikate bad. Hvis du er tidlig ute, har du også mulighet til å sette ditt personlige preg på ditt fremtidige hjem allerede før innflytting. Utbygger har et utvalg av materialer og farger som du kan velge fra. Boligkonseptet bærer også preg av en høy teknisk standard og gode praktiske løsninger for å sikre at du og dine kan bo godt, og lenge.

Arkitektene har et ønske om å gi hver bolig mest mulig sol og utsikt. Alle boligene har balkong eller terrasse mot sør og nord for å sikre at man har muligheten til å nyte solen hele året, til alle døgnets timer.
- Vår tilnærming til utformingen av byggene er å oppleve lyset og landskapet innenfra og ut. Byggene er blitt plassert med omhu for at beboerne fra sin spiseplass eller sofa skal kunne oppleve panoramautsikten mot Kjølen og nordre del av Kvaløya, sier Louise Robinson i Blå Arkitektur Landskap.

Boligområdet er planlagt ut fra at man ønsker å skape en følelse av trygghet for alle våre beboere. Utbygger har derfor lagt ekstra vekt på å skape åpne grøntområder i trygge omgivelser som gir mulighet for lek og moro for beboere i alle aldre.

Vi har tilnærmet like boliger i nærområdet tilgjengelig for visning slik at at du kan få en følelse av hvordan boligene oppleves.

Boligvelger og komplett salgsoppgave finner du på prosjektets hjemmeside (trykk på prosjektets hjemmeside i sidepanelet under meglers kontaktinformasjon).

For ytterligere informasjon rundt prosjektet, kontakt megler Espen Richardsen på telefon 920 59 652 eller Jon Rye-Holmboe på 414 55 577.

Beliggenhet

Boligene er beliggende i felt C3 og C4 på Solneset,

Tomt

Til sammen ca. 2.330 m2 eiet tomt fordelt på Felt C3 og C4 i Plan 1776 (Tromsø). Prosjektet ligger på en nordvendt tomt i skrånende terreng i Felt C3 og C4 (Plan 1776) på Solneset i Hamna. Boligene får fine sol - og utsiktsforhold med utsikt over Sandnessundet og mot fjellene på Kvaløya og Ringvassøya.

Oppvarming

Boligene har elektrisk oppvarming med panelovner samt gulvvarme på bad og inngangssone. Samtlige boliger får ildsted/peis, med unntak av leilighet i underetasje med størrelse på ca. 55 kvm.

Sentrale lover

Avtaleforholdet er underlagt bestemmelsene i bustadoppføringslova av 13.juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova bruker benevnelsene entreprenøren og forbrukeren, noe som tilsvarer selger og kjøper i kontraktdokumentet. Bustadoppføringslova sikrer kjøperen rettigheter som ikke kan innskrenkes i kjøpekontrakten jfr. bustadoppføringslova § 3. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse dersom kjøper anses som profesjonell/investor, eller når leiligheten er ferdigstilt. I slike tilfelles vil handelen i hovedsak reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 03. juli 1992 nr.92. Selger kan likevel akseptere å selge etter bustadoppføringslova. Leveransebeskrivelsen beskriver den tekniske standard som inngår i leveransen. Leveransen utføres i henhold til gjeldende forskrifter og standarder. Dersom det ikke er henvist til noe annet gjelder følgende:
- Offentlige lover, forskrifter og standarder med hensyn til krav, utførelse og materialbruk.
- Ellers gjelder den til enhver tid gjeldende byggeforskrift for prosjektet.

Adgang utleie

Utleie/fremleie av boligen reguleres gjennom sameiets vedtekter og eierseksjonsloven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Hvitvaskingsregelverk

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. er megler, Hjem Eiendomsmegling AS, pliktig til å gjennomføre legitimasjonskontroll av oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle
rettighetshavere til salgsobjektet. Det samme gjelder for medkontrahenten til oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet. Dersom nevnte parter ikke oppfyller lovens krav til legitimasjon eller megler har mistanke om at transaksjonen har tilknytning til utbytte av en straffbar handling eller forhold som rammes av straffeloven 147 a, 147 b eller 147c kan megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent. Dette innebærer at mistanke om mistenkelige transaksjoner knyttet til hvitvasking av penger vil bli innrapportert til Økokrim.

Ansvarlig megler

Jon Rye-Holmboe

Jon Rye-Holmboe

Jon Rye-Holmboe

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Villa Blåtimen
Villa Blåtimen
Villa Blåtimen
Villa Blåtimen
Villa Blåtimen
Villa Blåtimen
Villa Blåtimen
Villa Blåtimen
Blåtimen
Blåtimen
Villa Blåtimen
Villa Blåtimen
Villa Blåtimen
Villa Blåtimen
Villa Blåtimen
Villa Blåtimen
Villa Blåtimen
Villa Blåtimen
Villa Blåtimen
Villa Blåtimen