Stuertvegen 8

← Tilbake til boliger

Stuertvegen 8

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

kr 5 890 000

137–137m2

4–4 soverom

MORTENSNES | FERDIGSTILLES MAI 2021 - Stor og moderne selveierleilighet med garasje | attraktivt på toppen av Mortensnes

Prisantydning:

kr 5 890 000

Boligtype:

Tomannsbolig

Eierform:

Eier (Selveier)

Størrelse:

137–137m²

Soverom:

4–4 stk

Om Prosjektet

Stuertvegen 8 er spennende leiligheter for dere som ønsker noe annet enn det man vanligvis finner på det tradisjonelle boligmarkedet, og tilbyr eksklusive store selveierleiligheter/rekkehus med en fantastisk beliggenhet på attraktive og solrike Mortensnes hvor dere får beliggenhet i et rolig og idyllisk villastrøk, hvor veien er kort til både by og skog med skiløypa og Tromsømarka i umiddelbar nærhet. Også kort gåavstand til Sykehuset / Universitetet.

Leiligheten har en attraktiv og sørvendt plassering i landskapet som sikrer en spesielt god beliggenhet med optimaliserte sol- og utsiktsforhold mot sør og øst.

Spennende og moderne løsninger og standard. Boligene får generøse, luftige rom, god oppbevaringsplass, store soverom og stor stue og kjøkkendel med store vindusflater med utsikt og gode solforhold mor sør og øst.

Standard leveranse er omfattende og av svært god kvalitet. Flislagte bad/vaskerom og gangarealer med 60 x 60 fliser i moderne design, èn-stavs eikeparkett på både kjøkken, stue, soverom og bod.

Leilighetene blir levert iht de nyeste tekniske forskriftene(TEK17) og her vil dere flytte inn i en bekymringsløs hverdag hva kommer til vedlikehold og bokomfort.

Leilighetene selges til fastpris.
Seksjon A, B og D er solgt.

Seksjon C vil også få parkering i dobbelgarasje med sportsbod i bakkant av garasjen.

Ta kontakt med eiendomsmegler Christoffer Ryan for gjennomgang av prosjektet. Salgsoppgave lastes ned på "Hent prospekt"-linken.

Beliggenhet

Prosjektet ligger i et attraktivt område i Sjømannsbyen / Mortensnes.
Eiendommen grenser til grøntareal og andre boliger. Det er gangavstand innen ti minutter til matbutikk, ungdomsskole, busstopp med hyppige avganger.
Eiendommen ligger i skrånende terreng mot sørvestlig retning, og grenser til Tromsømarka med skiløyper og stier som forbinder dette område med sykehus/universitetsområdet. Fra eiendommen er det ca like langt til Jekta kjøpesenter som til Tromsø sentrum.
Området er populært for boligformål og det er flere moderne/ lignende boliger i området og området anses som et av Tromsøs beste.

Her vil dere kjenne på roen det gir å bo i et område uten støy og stress.

Svært gode solforhold fra morgen til kveld på private terrasser eller uteområde.

Tomt

Felles eiet tomt. Eid av sameiet i fellesskap.

Oppvarming

Elektrisk. Som alternativ oppvarming leveres ferdig piperør klargjort for montering av peis. Dette i henhold til krav i TEK17.

Sentrale lover

Avtaleforholdet er underlagt bestemmelsene i lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova).
Bustadoppføringslova bruker betegnelsen entreprenør og forbrukeren, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.
Bustadoppføringslova § 3 sikrer kjøper rettigheter som ikke kan innskrenkes i kjøpekontrakten. Kjøper skal ikke betale inn noen del av kjøpesummen før § 12 garanti er stillet. Det
forutsettes at skjøtet tinglyses på nye eier.
Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Ansvarlig megler

Christoffer Ryan

Fasiliteter

 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Balkong/terrasse
 • Kabel-TV
 • Bredbåndstilknytning
 • Turterreng
 • Utsikt
 • Sentralt

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 116
 • Bruksnr: 150
 • Kommunenr: 5401
Christoffer Ryan

Christoffer Ryan

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Seksjon C.
Seksjon C.
Sameiet sett fra Stuertvegen 8. Seksjon D i toppetasjen nærmest og Seksjon C i 1. og underetasje.
Sameiet sett fra Stuertvegen 8. Seksjon D i toppetasjen nærmest og Seksjon C i 1. og underetasje.
Spisestue seksjon D
Spisestue seksjon D
Kjøkken - seksjon D
Kjøkken - seksjon D
Kjøkken - seksjon D
Kjøkken - seksjon D
Kjøkken seksjon A
Kjøkken seksjon A
Bad 2 illustrasjon
Bad 2 illustrasjon
Bad seksjon C - illustrasjon
Bad seksjon C - illustrasjon
Bad - seksjon D
Bad - seksjon D
Fasade seksjon A og B
Fasade seksjon A og B