Strandvegen 104C

← Tilbake til boliger

Strandvegen 104C

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

kr 4 390 000

70 m²

2 soverom

Frontleilighet | 3-roms selveier| 6. etasje | Nydelig utsikt mot sundet | Populært sameie | Praktisk beliggenhet

Prisantydning:

kr 4 390 000

Omkostninger:

kr 118 320

Totalpris:

kr 4 508 320

Felleskostnader/mnd:

kr 2 122

Boligtype:

Leilighet

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

61 m²

Bruksareal:

70 m²

Soverom:

2

Rom:

3

Etasje:

6

Byggeår:

2015

Tomt:

1182 m² (eiet)

Fellesformue:

kr 12 796

Formuesverdi:

kr 985 305

Verditakst:

kr 4 400 000

Kort om eiendommen

Leiligheten holder gjennomgående moderne og pen standard gjennomgående i alle rom.
Store moderne vindusflater i stue og spisestue. Ekstra romhøyde på ca. 2,9 m under taket!
Denne kombinasjonen gir en utrolig god romfølelse

For en beliggenhet! Fritt utsyn mot skipsleia i Tromsøysundet, fastlandet med spesielt mot brua, Ishavskatedralen og sørover sundet inn mot Balsfjorden.

Leiligheten ligger helt i strandkanten og nærmeste nabo mot øst er sundet hvor du kan nyte utsikten og bølgeskvulp fra takoverbygget terrasse.
Mange andre beboere har bygget vinterhage.

Området er sentrumsnært og blant annet har du butikker og buss i kort avstand.

Flotte og velstelte fellesarealer med tidsriktige farger og møbler! Sameiet har også felles gjesterom som man kan benytte, samt felles trimrom og verkste

Beliggenhet

For en beliggenhet! Fritt utsyn mot skipsleia i Tromsøysundet, fastlandet med spesielt Ishavskatedralen og Fløyfjellet i sikte!
Leiligheten ligger helt i strandkanten og nærmeste nabo mot øst er sjøen hvor man kan nyte utsikten og bølgeskvulp fra takoverbygget veranda.

Sameiet ble innflyttet i 2015, og ligger ca. 1,5 kilometer fra Tromsø sentrum med alle dets tilbud! Det er også nær vei til dagligvarebutikk (Området har REMA i nabolaget, og det skal bygges en ny Eurospar butikk bare 200 meter fra blokken i 2019), gode bussforbindelser, Telegrafbukta, folkeparken, barnehage og barneskole.

Tomt

Ideell andel av felles tomt. Opparbeidet med plan, noe beplantning og asfalterte trafikkarealer. Strandpromenade med kaianlegg ved blokken.

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv:
Fundamenter og banketter utført i armerte betongkonstruksjoner. Ringmur/grunnmur av betong. Betongsøyler og dragere. Elementdekke mellom bolig og garasjedel.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader:
Bærende og skillende konstruksjoner av betong og stål. Utfyllende yttervegger av isolert bindingsverk. Etasjeskillere av betong/hulldekker. Bygningen er utvendig kledd med fasadeplater.

Takkonstruksjon med yttertak:
Flatt tak i betong, antatt isolert fra oversiden, tekket med membran og fall og til innvendig nedløp. Tak ikke besiktiget.

Balkonger/terrasser:
Tilgang fra stue til overbygd veranda. Konstruksjon av tett betongdekke. Tremmegulv av impregnert materiale. Rekkverk av glass med balustre og håndlist av stål.

Vinduer og dører:
Hoveddør til boligen som kompakt dør. Brann- og lydklassifisert. Heve-skyvedør med 2-lags energiglass. Produksjonsår: 2014.
Innvendige kompakte dører med speil/profil. Standard låsekasse.
Vinduer med 2-lags energiglass. Produksjonsår: 2013.
Lyse karmer, foringer og listverk. Innvendig solavskjerming med rullegardin.

Standard

Leiligheten holder en gjennomgående god og høy standard gjennomgående i alle rom. Store moderne vindusflater i stue og spisestue. Ekstra takhøyde på ca. 2,9 m under taket! Denne kombinasjonen gir en utrolig god romfølelse i både stue, spisestuen og kjøkkenet. Èn- stavs eikeparkett på gulv i alle rom for utenom på badet. Malt opp i tidsriktige og moderne farger.
Kjøkkenet har godt med benke- og oppbevaringsplass.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med over- og underskap. Glatte fronter med integrerte håndtak. Benkeplate av laminat med nedfelt oppvaskkum. Flis imiterte kjøkkenplater på vegg over benk, samt overbelysning og uttak for strøm. Integrert komfyr, koketopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Periodisk avtrekk.

Bad:
Komplett flisbelagt bad med gulvvarme. Himling med malt flate og downlights. Baderomsinnredning med underskap. Glatte fronter med dørhåndtak. Nedfelt servant i benkeplate. Veggmontert speil, belysning og uttak for strøm på vegg. Dusjnisje med svingbare glassdører og veggmontert dusjgarnityr. Vegghengt klosett med innebygd sisterne. Mekanisk avtrekk. Fordelerskap. Ved visuell inspeksjon ble det ikke observert symptomer/tegn på skader i tilknytning til rommet.

Bod/vaskerom:
Flisbelagt gulv med sokkelflis og sluk i gulv. Vegg og himling med malte flater. Opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsbereder.
Innvendige overflater:
Gulv: 1-stavs parkett og flis.
Vegg: Malte flater og flis.
Tak/himling: Malte flater og malt betong.

Annet:
Skyvedørsgarderobe på soverom. Porttelefon.
Heis i bygningen.

Oppvarming

Oppvarmingen er elektrisk; I samtlige leiligheter er det balansert ventilasjon med varmegjenvinning. I tillegg er det varmekabler i gulv på bad og panelovner er øvrig oppvarmingskilde.

Adkomst

Leiligheten har enkel adkomst via heis fra garasjeanlegget eller via felles hovedinngang og rett inn til leiligheten. Sameiet nås ved å ta ned til Rema 1000 på Lanes, sameiet kommer da til venstre for handelsparken og har grønnsjateringer i fargen. Leiligheten ligger i bygget lengst mot sør av de to som er relativt like.

Parkering

Leiligheten har ikke fast parkeringsplass i garasjeanlegget. Dagens eie leier en plass som de har leid lenge. Ny eier vil få videreleie denne parkeringsplassen. Ellers er det bestemmelser i sameiet som sier at parkeringsplasser bare kan leies ut internt i blokkene til de som bor i sameiet.
Gjesteparkering på oppmerkede plasser, samt noe i nærmiljøet.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Adgang utleie

Det vil normalt være anledning til å leie ut hele leiligheten. Gjestehybel som eies av sameiet kan bookes av sameiets beboere eller venner/familie av beboere.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Verditakst
Selgers egenerklæring
Boliginformasjon fra forr.fører
Grunnkart
Reguleringsplankart
Tilgjengelige bygningstegninger
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.

Regnskap, budsjett, årsberetning, Vedtekter / husordensregler, referat fra siste generalforsamling, komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås ved henvendelse til megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Diverse

Husdyrhold reguleres gjennom sameiets vedtekter/ordensregler. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Trimrom, verksted kan benyttes når som helst. Gjestehybelen (som er svært fin) må bookes, det gjelder også selskapslokalet i sameiet.

Fasiliteter

 • Gjesteparkering
 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Heis
 • Husdyr tillatt
 • Ingen gjenboere
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Rolig
 • Sentralt
 • Utsikt
 • Bademulighet
 • Strandlinje

Felleskostnader inkluderer

Kabel TV, internett, strøm i fellesareal, forsikring av felles bygningsmasse, vask av fellesarealer, vann og avløpskostnader til kommunen, drift av gjesterom og trimrom)

Omkostninger

Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.7 400,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 119
 • Bruksnr: 3925
 • Seksjonsnr: 46
 • Kommunenr: 5401
Christoffer Ryan

Christoffer Ryan

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Åpen og fin stue med store vindusflater. Helt nydelig utsikt mot sundet!
Åpen og fin stue med store vindusflater. Helt nydelig utsikt mot sundet!
corona.jpg
corona.jpg
Badet er oppgradert med moderne fliser på gulv og vegger. Ekstra stor baderomsinnredning og innfelt speil
Badet er oppgradert med moderne fliser på gulv og vegger. Ekstra stor baderomsinnredning og innfelt speil
Vegghengt WC. Innslagbare dusjdører. Downlight i taket.
Vegghengt WC. Innslagbare dusjdører. Downlight i taket.
Praktisk og lys kjøkken med moderne overflater. Integrerte hvitevarer.
Praktisk og lys kjøkken med moderne overflater. Integrerte hvitevarer.
Fliser over kjøkkenbenk. Store overskap.
Fliser over kjøkkenbenk. Store overskap.
God plass til stort spisebord og skjenk. 2,9 meter under taket!
God plass til stort spisebord og skjenk. 2,9 meter under taket!
Nedre del av stuen. Utgang til takoverbyget terrasse. Nydelig utsikt!
Nedre del av stuen. Utgang til takoverbyget terrasse. Nydelig utsikt!
Legg merke til den ekstra takhøyden på hele 2,70 m
Legg merke til den ekstra takhøyden på hele 2,70 m
Nydelig utsikt også mot Ishavskatedralen og fastlandet samt Tromsøysundet
Nydelig utsikt også mot Ishavskatedralen og fastlandet samt Tromsøysundet
Pen parkett og downlights i taket
Pen parkett og downlights i taket
Praktisk bod og vaskerom. Det er itillegg en stor sportsbod rett ved heisen nede i underetasjen.
Praktisk bod og vaskerom. Det er itillegg en stor sportsbod rett ved heisen nede i underetasjen.
Stort hovedsoverom med skyvedørsgarderobe
Stort hovedsoverom med skyvedørsgarderobe
Soverom to / gjesterom / barnerom
Soverom to / gjesterom / barnerom
Heis i bygget
Heis i bygget
Trimrom for beboerne
Trimrom for beboerne
Verksted for beboere
Verksted for beboere
Selskapslokale for beboere. Det er i tillegg en gjestehybel som kan lånes av beboerne
Selskapslokale for beboere. Det er i tillegg en gjestehybel som kan lånes av beboerne