Grøtfjordvegen 34

← Tilbake til boliger

Grøtfjordvegen 34

Kvaløya

Se i kart

Prisantydning:

kr 3 650 000

222 m²

5 soverom

Innholdsrik enebolig med vinterhage, utebad og fantastisk utsikt i vakre Grøtfjorden!

Prisantydning:

kr 3 650 000

Omkostninger:

kr 103 920

Totalpris:

kr 3 753 920

Boligtype:

Enebolig

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

168 m²

Bruksareal:

222 m²

Soverom:

5

Rom:

6

Byggeår:

1995

Energimerking:

E

Tomt:

1382 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 986 851

Verditakst:

kr 3 750 000

Kort om eiendommen

Hjem Eiendomsmegling har gleden av å presentere Grøtfjordvegen 34, en innholdsrik enebolig i vakre omgivelser!

Eiendommen er beliggende i Grøtfjorden, på yttersia av Kvaløya. Området er en populær destinasjon både vinter- og sommerstid grunnet uante muligheter for rekreasjon både på hav og fjell! Boligen har en innholdsrik løsning med blant annet 5 soverom, stor stue og kjøkken samt romslig integrert garasje. På terrassen er det etablert en trivelig vinterhage. Også utendørs spabad med tilhørende platt. Det er sjeldent god utsikt rett ut storhavet samt en fantastisk solgang sommerhalvåret.

Kontakt eiendomsmegler Espen Richardsen på telefon 920 59 652 for avtale og eventuelt ytterligere informasjon.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende på yttersiden av Kvaløya i Grøtfjorden, ca 35 km fra Tromsø sentrum. Grøtfjorden er kjent for sin idylliske plassering med mye sol helt til midnatt sommerstid, sin flotte sandstrand og ville natur! Området er en populær destinasjon både sommer- og vinterstid.

Tomt

Tomten er plassert i svakt skrånende terreng. Boligen gir inntrykk av å være plassert mot vest. Adkomst til eiendommen via felles, gruslagt avkjøring fra offentlig vei, og støpte heller på egen del av tomt. Tomta er opparbeidet med busker, gjerdestolper og plen. Det er også montert platting med område for spabad på tomt.

Bebyggelse

Boligbebyggelse.

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv: Fundament utført i støpt dekke med støpt fundament. Vegger i laveste plan er av murt lettklinker som er innvendig og utvendig pusset. Dekker i laveste plan utført med tilfarergulv i samtlige rom med unntak av garasje, vaskerom og bod. I tilbygget entre er det støpt dekke.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader: Bærende vegger i bygningens konstruksjon bestående av bindingsverk av tre. Utfyllende vegger av tre. Etasjeskillere utført i bjelkelag av tre. Fasade er kledd med liggende og stående trepanel. Inngangspartiet til boligen er delvis takoverbygd med altan. Kledningen er i følge rekvirent sist malt i 2018.

Dører og vinduer: Vinduer bestående av malte trekarmer med tolags glass fra byggeår. Vindu på bad, og altandør mot kjøkken ble skiftet når deler her ble renovert. Altandør med heve/skyvefunksjon fra 2017. Mellom vaskerom og garasje er det montert tett dør. Utvendig er det montert markise over del av altan. Innerdører med dørblader i fabrikkmalt, hvit utførelse. Inngangsdøren til boligen har glassfelt i dørblad.

Takkonstruksjon med yttertak: Bygget har saltak. Takkonstruksjoner av takstoler. Taket er tekket med metallplater fra byggeår, normalt slitt. Nedløp og renner av metall. Taket er besiktiget fra altan. Taket over garasjen ble i følge rekveirnt skiftet i ca 2014.

Piper, ildsteder og oppvarming: Bygget har saltak. Takkonstruksjoner av takstoler. Taket er tekket med metallplater fra byggeår, normalt slitt. Nedløp og renner av metall. Taket er besiktiget fra altan.

Vinterhage: Vinterhagen på ca 20 m2. Tepper på gulv. Tekking mellom bygningsdelen og underliggende garasje består av asfalt materialer som er lagt etter opprinnelig oppføring. Vinterhagen har vegger av tre, og løsning med skyvedør mot øvrig altan for åpning på sommerstid, og stenging på vinterstid. Vinduer med plexiglass. Tak med pleksiglass som slipper gjennom lys. Det er laget til løsninger som kan forsterke konstruksjonen for snølast på vinterstid. Det er montert stråleovner på vegger for oppvarming av arealet.

Garasjen: Garasjen har støpt dekke og vegger mot terreng som er pusset. Det er bærende deler av jern i himling, og himling er kledd med gipsplater. Deler som er utvendig er ikke isolert i følge rekvirent. Adkomst til garasjen via to garasjeporter og dør mot bolig. Den ene garasjeporten har automatisk åpner. Spabad er plassert på egen del av tomt. Det er oppført konstriksjon for trapper og uteområder rundt denne. Platting
tilknyttet stampen er beskyttet med gjerder. spabad med tilhørende deler er fra 2016. I følge rekvirent er spabad av merket Jacuzzi.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Standard

Bad og vaskerom: Rom er overfladisk kontrollert for symptomer på alder og slitasje, blant forhold som er sjekket er visuell sjekk av skader i gulv nært våtsone. Opplysninger som fremkommer her kan på ingen måte forveksles med en grundig tilstandsvurdering. Badet i boligen er i følge rekvirent fra 2018. Rommet har inventar som WC, rund servant med skap, speil med overbelysning og dusjhjørne. Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med fliser. Himlinger med malte plater. For lufting er det vindu og ventil. Rommet er oppført i 2018, og fremstår ut fra dette og normal levetid som normalt brukt. Gulv og vegger er kledd med fliser og ble kontrollert for sprekker og riss uten anmerkninger.
Vaskerommet er fra oppføring. Rommet har inventar som WC og skyllekar. Vaskerommet har pusset gulv. Vegger er pusset mot terreng og garasje og kledd med plater mot andre deler. Himlinger med plater. Det er opplegg for vaskemaskin, tørketrommel og tørkeskap med utlufting. For lufting er det ventil.

Kjøkken: Kjøkken i boligen er i følge rekvirent skiftet i 2017. Arealet er utført i åpen løsning med stue. Rommet har innredninger med lyse fronter. Benkeplate i laminert materiale. Benkebeslag med doble kummer og avrenning. Over benkeplate er vegger kledd med fliser. Det er opplegg for integrerte deler som ovn, koketopp og kjøleskap. Opplegg for løs vaskemaskin. Over koketopp er det ventilator med avtrekk til friluft via tak.

Innvendige overflater: Himlinger med malte plater. Vegger er kledd med malte overflater, malte plateprofiler, malt trepanel og fliser. Gulv er kledd med laminat, fliser og belegg. Rom uten tilfarergulv i underetasje er pusset.

Elektrisk anlegg: Boligen har skjulte føringer for strømkabler. El- skap med automatsikringer. Flere kurser med jordfeilbryter. Det er lagt tre fase strøm til garasjen. Sikringsskapet er i underetasjen.

VVS-installasjoner: Varmtvannsbereder er fra byggeår. Denne rommer ca 200 liter. Og er plassert i vaskerom. Fordelingsrør for vann i kobber.

Annet: Det er montert skyvedørsgarderobe i et rom i første etasje.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Oppvarming

Det er skorstein i boligen. Denne er bygget av lettklinker. Det er montert ildsted i første etasje. Oppvarming av boligen for øvrig via elkraft. Det er utstyr som frittstående elementer og gulvvarme på bad og tilbygget
del i entre.

Adkomst

Fra offentlig veg er det adkomst til eiendommen via privat veg.

Parkering

Parkering i integrerte garasje samt utendørs på tomt.

Overtakelse

Etter avtale.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

Adgang utleie

Ingen restriksjoner.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Verditakst
Selgers egenerklæring
Grunnkart
Reguleringsplankart
Tilgjengelige bygningstegninger
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.
Komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås hos megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Diverse

Følgende fastmontert utstyr medfølger ikke og blir montert ned før overtakelse: lampe på kjøkkenet, fonten ute og utslagsvask ute (pynt).

Fasiliteter

 • Gjesteparkering
 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Ingen gjenboere
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Utsikt
 • Bademulighet
 • Fiskemulighet
 • Turterreng

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.11 500,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 90
 • Bruksnr: 40
 • Kommunenr: 5401
Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Stor stue med godt lysinnslipp!
Stor stue med godt lysinnslipp!
Covid-19
Covid-19
Huset ligger trukket tilbake fra vegen
Huset ligger trukket tilbake fra vegen
Utsyn rett ut storhavet!
Utsyn rett ut storhavet!
Stort kjøkken med integrerte hvitevarer
Stort kjøkken med integrerte hvitevarer
Utgang til terrasse via skyvedør
Utgang til terrasse via skyvedør
Ildsted
Ildsted
Oppusset bad med med flislagt gulv og varmekabler
Oppusset bad med med flislagt gulv og varmekabler
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Entrè med flislagt gulv og romslig skyvedørsgarderobe
Entrè med flislagt gulv og romslig skyvedørsgarderobe
Hall u.etg
Hall u.etg
Terrasse
Terrasse
Flott vinterhage etablert på terrassen i samme plan som stue og kjøkken
Flott vinterhage etablert på terrassen i samme plan som stue og kjøkken
Utsyn fra vinterhage
Utsyn fra vinterhage
Utendørs spabad med tilhørende platting
Utendørs spabad med tilhørende platting
Boligen har en stor integrert dobbeltgarasje
Boligen har en stor integrert dobbeltgarasje
Grøtfjorden
Grøtfjorden
Nærhet til flott natur!
Nærhet til flott natur!
Stranden, 50 meter fra boligen
Stranden, 50 meter fra boligen
Grøtfjordvegen 34
Grøtfjordvegen 34
I grøtfjorden er man omkranset av flotte fjell
I grøtfjorden er man omkranset av flotte fjell
3D planillustrasjon samlet
3D planillustrasjon samlet
2D planillustrasjon samlet
2D planillustrasjon samlet
3D planillustrasjon 1.etg
3D planillustrasjon 1.etg
2D planillustrasjon 1.etg
2D planillustrasjon 1.etg
3D planillustrasjon u.etg
3D planillustrasjon u.etg
2D planillustrasjon u.etg
2D planillustrasjon u.etg