Hamneneset 102

← Tilbake til boliger

Hamneneset 102

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

kr 6 990 000

140 m²

3 soverom

Nyere enebolig beliggende ved havet, innerst i blindveg | carport, fantastisk utsikt samt gode sol- og lysforhold |

Prisantydning:

kr 6 990 000

Omkostninger:

kr 187 420

Totalpris:

kr 7 177 420

Boligtype:

Enebolig

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

127 m²

Bruksareal:

140 m²

Soverom:

3

Rom:

5

Byggeår:

2015

Energimerking:

B

Tomt:

595 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 1 720 580

Verditakst:

kr 6 890 000

Kort om eiendommen

Hjem Eiendomsmegling har gleden av å presentere Hamneneset 102, en bolig med utmerket beliggenhet!

Eneboligen er beliggende innerst i blindveg kun et steinkast fra havet i barnevennlige omgivelser. Her har man i tillegg dagligvarebutikk, fine turstier, Solneset barneskole, barnehage og buss i umiddelbar nærhet!
Innholdsmessig er boligen bestående av entrè/gang, 2 soverom og bad i midtetasjen, stue og kjøkken med utgang til terrasse i øvre etasje samt soverom, tv-stue, bad/vaskerom og bod i underetasje.

* Byggeår 2015
* Balansert ventilasjon
* Carport
* Mulighet for etablering av ekstra soverom i underetasje (i tv-stue)
* Vedfyring
* Moderne kjøkken med integrerte hvitevarer

Kontakt eiendomsmegler Espen Richardsen på telefon 920 59 652 for ytterligere informasjon og avtale om visning

Beliggenhet

Hamneneset 102 har en sjeldent god beliggenhet nederst på Solneset, innerst i blindveg og kun få meter fra sjøen! Her får man et sjøen og dyrelivet levert rett inn stuevinduene. Nå det i tillegg kun er få hundre meter til butikk, skole, barnehage og gode bussforbindelser. Solneset er et nyere etablert boligfelt med variert bebyggelse i form av frittliggende eneboliger, parhus og mindre leilighetsbygg. Coop Extra og Solneset skole like ved. Området har en nordvestlig tilnærming med gode sol- og lysforhold. Området mellom boligen og havet er regulert til friluftsområde.

Tomt

Tomten er plassert i hellende terreng. Boligen gir inntrykk av å være plassert mot med adkomst fra vest, og utsikt mot nordøst. Adkomst til eiendommen via gruslagt, felles avkjøring fra offentlig vei. Tomta er opparbeidet med plen, gruslagt vei, plantefelt og platting. Det er parkering for en bil i carport-løsning, og adkomst til bod tilknyttet underetasjen i boligen. Det er også montert platting med gjerder tilknyttet adkomst.

Bebyggelse

Boligbebyggelse.

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv: Fundament utført i støpt betong.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader: Bærende vegger i bygningens konstruksjon bestående av bindingsverk av tre. Utfyllende vegger av tre. Etasjeskillere utført i bjelkelag av tre. Fasade er kledd med liggende trepanel. Inngangspartiet til boligen er opparbeidet med platting.

Dører og vinduer: Vinduer bestående av fabrikkmalte trekarmer med tolags glass fra byggeår. Altandører med glassfelt. Flere vinduer tilknyttet gulv i andre etasje. Innerdører med dørblader i fabrikkmalt, hvit utførelse. Noen vinduer er tilpasser med lysforblending som fester mot foringer med velcro.

Takkonstruksjon med yttertak: Bygget har flatt tak eller pulttak. Tak er ikke besiktiget.

Piper, ildsteder og oppvarming:
Det er pipe av metall i boligen. Ildsted i andre etasje.

Generelt om andre bygg
Adkomst til utebod via terreng. Denne har vegger mot terreng av støpt betong, vegger mot øvrige deler av tre. Taket er av trekonstruksjon, og inngår som del av altan mot vest. Det er lagt tregulv i boden, og denne er innredet med hyller og arbeidsplass/arbeidsbord.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Standard

Bad og vaskerom
Rom er overfladisk kontrollert for symptomer på alder og slitasje, blant forhold som er sjekket er visuell sjekk av skader i gulv nært våtsone. Opplysninger som fremkommer her kan på ingen måte forveksles med en grundig tilstandsvurdering Badet i første etasje er i følge rekvirent fra byggeår. Rommet har inventar som WC, servant med skap, dusjhjørne og speil med overbelysning. Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med fliser. Himlinger med malt, jevn overflate med spotter. For lufting er det vindu og avtrekk via ventilasjonsanlegg. Rommet er oppført i 2016, og fremstår ut fra dette og normal levetid som normalt brukt. Gulvet er kledd med fliser og ble kontrollert for sprekker og riss uten anmerkninger. Vegger er kledd med fliser og ble kontrollert for for sprekker og riss uten anmerkninger. Inventar som innredninger, vinduer og dører fremstår som normalt brukt med enkelte bruksmerker. Badet i underetasjen er i følge rekvirent fra 2016. Rommet har inventar som WC, dusjhjørne, servant med skap og speil med overbelysning. Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med fliser. Himlinger med malt, jevn overflater med spotter. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. For lufting er det ventilasjon via anlegg. Rommet er oppført i 2016, og fremstår ut fra dette og normal levetid som normalt brukt. Gulvet er kledd med fliser og ble kontrollert for sprekker og riss uten anmerkninger. Vegger er kledd med fliser og ble kontrollert for for sprekker og riss, det er et lite riss mot en flis i våtsone, vegg mot øst i dusj. Inventar som innredninger, vinduer og dører fremstår som normalt brukt.

Kjøkken
Kjøkken i andre etasje er i følge rekvirent fra byggeår. Arealet er utført i åpen løsning med stue. Rommet har innredninger med lyse fronter. Benkeplate i laminert materiale. Benkebeslag med doble kummer. Over benkeplate er vegger kledd med plater som tåler fukt. Det er opplegg for integrerte deler som ovn, koketopp, kjøleskap og oppvaskmaskin. Over koketopp er det ventilator med rør til friluft. Det er også montert lekkasjevarsler og komfyrvakt.

Innvendige overflater
Himlinger med malt, jevn overflate. Spotter i flere rom. Vegger er kledd med malte overflater og fliser. Gulv er kledd med enstavs parkett og fliser i hoveddeler, og belegg i teknisk rom.

Elektrisk anlegg
Boligen har skjulte føringer for strømkabler. El- skap med automatsikringer. Sikringsskapet har samtlige kurser med jordfeilbryter. Sikringsskapet er i teknisk rom, underetasje.

VVS-installasjoner
Varmtvannsbereder er fra byggeår. Denne rommer ca 200 liter. Og er plassert i teknisk rom/bod. Fordelingsrør for vann i rør i rørsystem. VVS- skap plassert i teknisk rom. På befaringsdagen dryppet det fra ventil på varmtvannstank, mot sluk i rommet.

Annet
Altaner har rekkverk med glass. Det er oppstilling for en bil under tak/ carport tilgjengelig via terreng.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Oppvarming

Oppvarming av boligen for øvrig via elkraft. Det er utstyr som varmepumpe med innerdel i andre etasje, balansert ventilasjon med antatt varmegjenvinner. Panelovner i noen rom, og gulvvarme på begge bad og i entre. Vedfyring i stue.

Adkomst

Enkel adkomst til boligen.

Parkering

Parkering i carport samt felles tomt.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

Jfr, eierseksjonsloven; Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Adgang utleie

Utleie/fremleie av boligen reguleres gjennom sameiets vedtekter og eierseksjonsloven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Verditakst
Selgers egenerklæring
Grunnkart
Reguleringsplankart
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.

Komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås ved henvendelse til megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Husdyr tillatt
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Utsikt
 • Fiskemulighet
 • Turterreng

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.11 500,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 115
 • Bruksnr: 1225
 • Seksjonsnr: 1
 • Kommunenr: 5401
Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Hjem Eiendomsmegling har gleden av å presentere Hamneneset 102!
Hjem Eiendomsmegling har gleden av å presentere Hamneneset 102!
Utsikt sommer - privatfoto
Utsikt sommer - privatfoto
Boligen ligger bare et steinkast fra havet
Boligen ligger bare et steinkast fra havet
Fra stuen er det utgang til terrasse
Fra stuen er det utgang til terrasse
Mye vindusflater som slipper inn masse naturlig lys
Mye vindusflater som slipper inn masse naturlig lys
Ilsted
Ilsted
Det er også montert varmepumpe
Det er også montert varmepumpe
Kjøkkenet har mye skap- og benkeplass samt integrerte hvitevarer
Kjøkkenet har mye skap- og benkeplass samt integrerte hvitevarer
Gang i midtetasje hvor også inngangen er
Gang i midtetasje hvor også inngangen er
Entrè, gang og soverom
Entrè, gang og soverom
Soverom midtetasje
Soverom midtetasje
Flislagt bad midtetasje
Flislagt bad midtetasje
Bad/vaskerom underetasje
Bad/vaskerom underetasje
Tv-stue/soverom underetasje
Tv-stue/soverom underetasje
Tv-stue underetasje
Tv-stue underetasje
Inngangsparti
Inngangsparti
Terrasse med adkomst fra bakkeplan samt ett av soverommene i midtetasjen
Terrasse med adkomst fra bakkeplan samt ett av soverommene i midtetasjen
Hamneneset 102
Hamneneset 102
Utsikt
Utsikt
Boligen sett fra havet - privatfoto
Boligen sett fra havet - privatfoto
Utsikt sommer - privatfoto
Utsikt sommer - privatfoto
3D planillustrasjon u.etg
3D planillustrasjon u.etg
2D planillustrasjon u.etg
2D planillustrasjon u.etg
3D planillustrasjon 1.etg
3D planillustrasjon 1.etg
2D planillustrasjon 1.etg
2D planillustrasjon 1.etg
3D planillustrasjon 2.etg
3D planillustrasjon 2.etg
2D planillustrasjon 2.etg
2D planillustrasjon 2.etg
3D planillustrasjon samlet
3D planillustrasjon samlet
2D planillustrasjon samlet
2D planillustrasjon samlet