Ottars veg 5 C

← Tilbake til boliger

Ottars veg 5 C

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

Solgt!

90 m²

3 soverom

Vertikaldelt/kjedet enebolig - Egen tomt - Sørvendt - Attraktivt, barnevennlig område!

Boligtype:

Rekkehus

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

90 m²

Bruksareal:

90 m²

Soverom:

3

Rom:

4

Byggeår:

1982

Energimerking:

F

Tomt:

256 m² (eiet)

Kort om eiendommen

Vertikaldelt enebolig med eiertomt sentralt på området Bekkevoll/Elverhøy. Inneholder 3 soverom i 1. etasje. 1 badrom i hver etasje. Romslig stue og kjøkkenløsning i 2. etasje. Vinduene i stuen mot flere himmelretninger gir mye lys inn i boligen. Huset ble oppført opprinnelig 1982, men har gjennomgått en god del oppgraderinger. Boligen fremstår som lys og trivelig med tidsriktig stil. Uteområder med terrassert / plattinger fra inngangsparti mot nordvest - til frontfasade mot sørøst. Parkering på utsiden av boligen. Attraktivt og veletablert område midt oppe på Tromsøya. Kort avstand til flere barnehager og Prestvannet skole. Lysløypenettet og øyas friarealer like vest for boligfeltet. Gangavstand til sentrum, med ca. 10-15 minutters gange. Visning avholdes 25.05. Meld på via lenke!

Beliggenhet

Flott beliggenhet på toppen av Tromsøya. Svært gode sol- og lysforhold. Nærhet til friområder og gangavstand til sentrum. Rolig og barnevennlig gate. Kort avstand til barnehager og barneskole.

Innhold

1. etasje: Entre, hall, 3 stk soverom og badrom.
2. etasje: Mellomgang, stue, badrom og kjøkken. Utgang til balkong fra stue.
Øvrig: Ca. 5 kvm stor sportsbod under terrasse.

Tomt

Tomten var dekket med snø på befaringsdagen. Tomten er plassert i relativt flatt terreng. Boligen gir inntrykk av å være plassert med adkomst fra nordvest og utsikt fra stuen mot sørøst. Adkomst til eiendommen via direkte avkjøring fra offentlig vei. Tomta er opparbeidet med platting, støttemur og plen. Parkering for boligen på gruslagt oppstillingsplass på tomt. Med mulighet for gjesteparkering i nærområdet. Avfall deponeres i bokser tilknyttet bolig. Boligen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Bebyggelse

Stort sett småhusbebyggelse i området.

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv:
Dekke i laveste plan av støpt betong. Vegger i laveste plan, og mot terreng utført i lettklinkermaterialer som er utvendig pusset og malt, og innvendig kledd med bygningsmaterialer.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader:
Bærende konstruksjoner i boligen for øvrig av bindingsverksvegger i tre. Etasjeskillere i tre, med små ujevnheter. Utkraget balkong, med innredet bod under balkongdekke. Fasade med liggende trepanel.

Dører og vinduer:
Vinduer bestående av malte trekarmer med 3- lags glass fra byggeår. Altandør oppe med brystning og glassfelt. Innerdører bestående av formpresset dørblader i hvit farge. Ytterdør skiftet i 2015 med glassfelt i dørblad. Enkelte vinduer er skiftet mellom 2012 og 2015.

Takkonstruksjon med yttertak
Saltak med bærende konstruksjoner oppført med takstoler. Utvendig tekket med asfaltprodukter. Nedløp og renner i plast og stål.Taket er sist tekket i 2019. Via luke i himling er det adkomst til loft med lagerplass. Det er lufting langs takfot, og det er montert luftehatt i møne.

Elektrisk anlegg:
Boligen har skjulte føringer for strømkabler. El- skap med automatsikringer. Sikringsskapet har samtlige kurser med jordfeilbryter. Det anbefales å knyttet varmtvannstanken til egen kurs uten stikkontakt eller deler mellom sikring og tank.

VVS-installasjoner:
Varmtvannsbereder er fra 2013. Denne rommer ca 200 liter. Og er plassert i rom under trapp. Fordelingsrør for vann i kobber.

Annet:
Adkomst til utebod via tomt. Det er dekker av tre, enkle vegger av tre og tak/ himling som inngår som del av altan i etasjen over. Himling er tettet med innvendige metallplater.

Standard

Badrom 1. etasje:
Badet er i følge eier fra 2013. Rommet har inventar som WC, dusjhjørne, servant med skap og speil med overbelysning. Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med fliser. Himlinger med fabrikkmalte panel. For lufting er det ventil med mekanisk avtrekk.

Badrom 2. etasje:
Badet er i følge eier fra byggeår og sist pusset opp på overflater i 2014. Rommet har inventar som WC, badekar med dusj, servant med skap og speil med overbelysning. Badet har belegg på gulv, og rommet er varmet opp via stråleovn. Vegger er kledd med malte strier. Himlinger med plater. Det er opplegg for vaskemaskin. For lufting er det vindu og ventil.

Kjøkken:
Kjøkken i boligen er i følge eier skiftet i 2012. Arealet er utført i delvis åpen løsning med stue. Rommet har innredninger med lyse fronter. Benkeplate i kompositt materiale. Nedfelt benkebeslag med enkel kum . Over benkeplate er vegger kledd med glassplater. Det er opplegg for integrerte deler som kjøleskap, ovn, koketopp og oppvaskmaskin. Over koketopp er det ventilator med avtrekk til friluft.

Innvendige overflater:
Himlinger med plater og fabrikkmalte plater. Vegger er kledd med malte overflater og fliser. Gulv er kledd med parkett og fliser. Det er nivåforskjell mellom noen rom i boligen. De fleste overflater i bygget er i følge eier malt eller pusset opp i tiden mellom 2015-2020.

Oppvarming

Boligen har ildsted i stue, med stålpipe. Oppvarming av boligen for øvrig av gulvvarme i hele første etasje, stråleovn og panelovner.

Adkomst

Enkel adkomst via Ottarsveg som er offentlig veg.

Parkering

Parkering på tomten.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Ansvarlig megler

Robin I. Martinsen

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Hage
 • Husdyr tillatt
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Sentralt
 • Utsikt
 • Turterreng

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.11 500,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 119
 • Bruksnr: 4249
 • Kommunenr: 5401
Robin M. Iversen

Robin M. Iversen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Hjem eiendomsmegling v/ eiendomsmegler Robin I. Martinsen presenterer Ottarsveg 5 C!
Hjem eiendomsmegling v/ eiendomsmegler Robin I. Martinsen presenterer Ottarsveg 5 C!
Sør-vestvendt balkong med svært gode solforhold.
Sør-vestvendt balkong med svært gode solforhold.
Fasade. Ottarsveg er en rolig gate med beliggenhet på "toppen" av øya.
Fasade. Ottarsveg er en rolig gate med beliggenhet på "toppen" av øya.
Stuen har et moderne uttrykk og fine fargevalg.
Stuen har et moderne uttrykk og fine fargevalg.
Vinduer i 3 himmelretninger gir mye lys inn i stuen og kjøkkenet.
Vinduer i 3 himmelretninger gir mye lys inn i stuen og kjøkkenet.
Stuen er romslig og har god plass til flere soner.
Stuen er romslig og har god plass til flere soner.
Vedovn sentralt plassert.
Vedovn sentralt plassert.
Planløsningen er god med delvis åpen løsning inn til kjøkken.
Planløsningen er god med delvis åpen løsning inn til kjøkken.
Stuen.
Stuen.
Stuen.
Stuen.
Kjøkken med moderne utførelse. Godt med skapplass og integrere hvitevarer.
Kjøkken med moderne utførelse. Godt med skapplass og integrere hvitevarer.
Kjøkken.
Kjøkken.
Kjøkken har plass til en liten spisegruppe.
Kjøkken har plass til en liten spisegruppe.
Trapp.
Trapp.
Flislagt entre og 3 soverom liggende rett ved siden av hverandre.
Flislagt entre og 3 soverom liggende rett ved siden av hverandre.
Soverom 1.
Soverom 1.
Soverom 2.
Soverom 2.
Soverom 3.
Soverom 3.
Soverom 3.
Soverom 3.
Badrom i 1. etasje, komplett flislagt med vegghengt toalett og dusjnisje.
Badrom i 1. etasje, komplett flislagt med vegghengt toalett og dusjnisje.
Badrom 2. etasje med badekar.
Badrom 2. etasje med badekar.
Badrom 2. etasje.
Badrom 2. etasje.
Entre med skyvedørsgarderobe.
Entre med skyvedørsgarderobe.
Fasade.
Fasade.
Fasade.
Fasade.
2D planillustrasjon 1. etasje.
2D planillustrasjon 1. etasje.
3D planillustrasjon av 1. etasje.
3D planillustrasjon av 1. etasje.
2D planillustrasjon av 2. etasje.
2D planillustrasjon av 2. etasje.
3D planillustrasjon av 2. etasje.
3D planillustrasjon av 2. etasje.
2D planillustrasjon begge plan.
2D planillustrasjon begge plan.
3D planillustrasjon begge plan.
3D planillustrasjon begge plan.