Lars Hagerups veg 25

← Tilbake til boliger

Lars Hagerups veg 25

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

kr 7 420 000

252 m²

7 soverom

Enebolig/tomannsbolig - Kontakt for visning! - Nydelig utsikt - 7 soverom - 3 bad - Garasje - Sentralt og rolig område

Prisantydning:

kr 7 420 000

Omkostninger:

kr 198 170

Totalpris:

kr 7 618 170

Boligtype:

Enebolig

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

247 m²

Bruksareal:

252 m²

Soverom:

7

Rom:

11

Byggeår:

1952

Energimerking:

G

Tomt:

734 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 1 702 338

Verditakst:

kr 7 420 000

Kort om eiendommen

Innholdsrik bolig beliggende sentralt i rolig område og blindgate. Boligen benyttes i dag som enebolig, men er opprinnelig registrert som tomannsbolig. Boligen er godt vedlikeholdt, og har gjennomgått oppgraderinger spesielt i perioden 2000 - 2005. Eiendommen ligger øst-vendt med gode solforhold mot sør og vest. Nydelig utsikt over taket av Tromsø. Boligen har hele fire stuer og syv soverom, fordelt på fire etasjer. God standard, dog kan noe oppgradering påregnes i fremtiden. Romslig tomt med gode parkeringsforhold og en eldre dobbel garasje. Kort gangavstand til sentrum og Gyllenborg barneskole. Boligen har egen inngang til underetasje som er avdelt fra resten av boligen. Underetasjen har eget kjøkken, badrom og 2 soverom. Denne har nåværende eier nyttet til utleie.

Beliggenhet

Sentralt beliggende like sør for Alfheim stadion. Ca 10 minutters gangavstand til Tromsø sentrum med alle fasiliteter. Kort avstand til Gyllenborg barneskole og Sommerlyst ungdomsskole. Det er god utsikt mot fastlandssiden og innseilingen fra sør.
Friområder i nærheten som Prestvannet i ca. 10 minutters gangavstand og Telegrafbukta ca. 15 minutters gangavstand.

Innhold

U. etasje:
Stue med trapp, kjøkken, 2 soverom og bad/vask.

1. etasje, inngangsparti til u. etasje:
Inngang / gang til sokkel med trapp.

1. etasje, hoveddel:
Stue, kjøkken, soverom, bad, gang med trapp, vindfang. 2 boder. Utgang til balkong fra stue.

2. etasje:
Stue, 3 soverom, bad/vask, gang med trapp. Utgang til vestvendt balkong fra gang.

3. etasje:
Loftstue, soverom, liten bod.

Tomt

Østvendt tomt i hellende terreng. Tomten er opparbeidet med plen, beplantet med stauder, bærbusker, busker og trær. I hagen finnes rips, stikkelsbær og solbærbusker. Det er frittstående lekehus, trampoline og huskestativ. Det er singellagt adkomst fra offentig veg. Gårdsplass har biloppstillingsplass. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett

Bebyggelse

Hovedsakelig småhusbebyggelse i området.

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv
Grunnmur er av betongstein og skjellsandstein, og er utvendig pusset og malt. Innvendig er muren lektret og platekledd eller panelt.
Kjellergulv er av betong.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader:
Yttervegger av 4" bindingsverk, utlektret og antatt tilleggsisolert. Utvendig kledning av liggende trepanel. Sør og østvegg er malt i seinere tid.
Etasjeskiller er av trebjelkelag. Inngangsparti med yttertrapp av imp. materialer. Understøttet balkong av imp.materialer. Takterrasse over vindfang har nedtakbart rekkverk.

Dører og vinduer:
Vinduer med 2-lags glass fra 2004. 2 vinduer og balkongdør, i stue, fra 1991. Fabrikkmalte ytterdører med små vinduer.
Innerdører av type formpresset, fabrikkmalt og furu fyllingsdører. Innvendige trapper av tre.

Takkonstruksjon med yttertak:
Saltakform med takopplett. Taktekket er stålplater med panneprofil, fra 2005. Takrenner og nedløp er av stål.

Piper, ildsteder og oppvarming:
Murt teglsteinspipe, med røyk og luftekanal. Pipe er pusset og malt, samt flislagt på loft. Det er feieluke i loftstue og i 1.plan. Peisovn montert på glassplate i stue i 1.et/2.plan. Mindre vedovn montert på fliser i sokkel/1.plan.

Elektrisk anlegg
Boligen har skjult og åpent elektrisk anlegg. 3.plan: Sikringskap har automatsikringer og fjernavlesbar måler. Dette drifter 3. og 4.plan
2.plan: Sikringskap har skru- og automatsikringer og fjernavlesbar måler. Dette drifter 1. og 2.plan

VVS-installasjoner:
Vannrør av kobber. Stoppegrane bak luke i bad/vask i 1.plan. Avløp er av plast. 116 l v.v.bereder fra 1996, er montert i skap, i 3.plan. 200 l v.v.bereder er innebygd i bad/vask 1.plan.

Diverse opplysninger:
EPS-systemet montert på innvendig mur i u.et. Sentral er montert i kjøkkenskap i 1.plan.
EPS (Elektro Puls System) er basert på et sinnerikt system av elektriske impulser som lader vannet i muren med positive ioner. Det positive vannet ledes mot den negative elektroden til jord, slik at vannet presses ut av hele muren. De positive ionene hindrer også vannet i å trenge inn i muren.

Andre bygg:
48 m² dobbelgarasje. Bygningen har behov for rehabilitering. Grunnmur er av betong. Gulvet er gruslagt.
Bygningen har trekonstruksjonen av delvis gjenbrukte materialer. Konstruksjonen har skjevheter. Yttervegger av bindingsverk med trepanel.
Saltak av sperrer og åser med taktro. Taktekke av stålplater med panneprofil. Takrenner og nedløp av stål. Vippeport av tre har avvik. En port mangler.

Standard

Bad/vask 2. etasje:
Malt vinyl på gulvet. Det er malingsavskalling. Malte vegger. Malt innredning med servant WC. Dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin. Veggmontert stråleovn. Veggventil. Ventil til luftekanal i pipe.

Bad 1. etasje:
Malt vinyl på gulv. Malt glassfiberstrie på vegger. Malt innredning med servant. Dusjkabinett. WC. Veggmontert stråleovn. Avtrekk.

Bad/vask u. etasje:
Fliser på gulv med gulvvarme. Fliser og panel på vegger. Servant på søyle. Speilskap. Dusjkabinett. WC. Veggmontert el.vifte. Innebygd varmtvannbereder.

Fuktsøk er ifølge takst utført i våtrom. Ingen spesielle anmerkninger fra takstmannen.

Kjøkken 1. etasje:
Slitt innredning har lyse, malte fronter. Laminat benkeplate har stål oppvaskkum. Malte fliser på vegg over benk. Opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator har utkast gjennom vegg.

Kjøkken i u. etasje:
Innredning har lyse fronter med profil. Laminat benkeplate med oppvaskkum. Metallbeslag på vegg over benk. Ventilator over kokeplass har utkast gjennom vegg.

Generelt om innvendige overflater:
Himlinger: Panel, malt panel, formpresset trefiber.
Vegger: Panel, malt panel, malt strukturtapet, malte plater, fliser.
Gulv: 1-stavs parkett, laminat, vinyl, fliser.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og fast brensel. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte varmekilder, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.

Adkomst

Adkomst fra Lars Hagerupsveg som er offentlig veg.

Parkering

Parkering i garasje og på tomten.

Offentlig kommunikasjon

Gode bussforbindelser via Alfheimvegen, som ligger like nedenfor.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Adgang utleie

Boligens utleiedel antas å ikke være søkt godkjent som egen boligenhet. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette forholdet.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Diverse

Det foreligger ikke tegninger som viser korrekt planløsning av boligen slik den fremstår i dag. Det er usikkert om hvorvidt dagens utforming på planløsning og fasade er helt riktig ihht til foreliggende godkjenning. Kontakt megler for mottak av de tegninger som foreligger.
Eiendommen var tidligere seksjonert i 2 separate seksjoner og er også registrert hos Tromsø kommune som en tomannsbolig, ihht til kommunal matrikkelrapport. Denne seksjoneringen ble oppløst tidlig på 2000-tallet og boligen benyttes i dag som en enebolig.

Tilleggsopplysninger fra eier:
Det finnes kabel for fiber i hagen, så nye eiere kan koble seg på der, om de ønsker.
Eksisterende nett gjennom Nextgentel. Tv gjennom Rikspakken.
Piano, billiardbord og trampoline kan medfølge salget om ønskelig.
Enkelte hvitevarer kan medfølge, ved behov.

Ansvarlig megler

Robin I. Martinsen

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Husdyr tillatt
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Sentralt
 • Utsikt

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.11 500,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 119
 • Bruksnr: 1121
 • Kommunenr: 5401
Robin M. Iversen

Robin M. Iversen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Hjem eiendomsmegling v/ eiendomsmegler Robin I. Martinsen presenterer Lars Hagerupsveg 25!
Hjem eiendomsmegling v/ eiendomsmegler Robin I. Martinsen presenterer Lars Hagerupsveg 25!
Adkomst med garasje og parkering.
Adkomst med garasje og parkering.
Flott utsikt til innseilinga fra sør.
Flott utsikt til innseilinga fra sør.
Utsikt mot nordøst.
Utsikt mot nordøst.
Stue / spisestue i 1. etasje.
Stue / spisestue i 1. etasje.
Spisestue / stue i 1. etasje.
Spisestue / stue i 1. etasje.
Vedovn sentralt plassert i stuen.
Vedovn sentralt plassert i stuen.
Kjøkken i 1. etasje, delvis åpen løsning mot spisestue.
Kjøkken i 1. etasje, delvis åpen løsning mot spisestue.
Kjøkken.
Kjøkken.
Kjøkken med vindu og lysinnslipp mot øst og nord.
Kjøkken med vindu og lysinnslipp mot øst og nord.
Kjøkken sett fra spisestuen.
Kjøkken sett fra spisestuen.
Kjøkken.
Kjøkken.
Badrom med toalett og dusjkabinett 1. etasje.
Badrom med toalett og dusjkabinett 1. etasje.
Flislagt og romslig entre 1. etasje.
Flislagt og romslig entre 1. etasje.
Stue / allrom i 2. etasje.
Stue / allrom i 2. etasje.
Badrom 2. etasje.
Badrom 2. etasje.
Mellomgang 2. etasje.
Mellomgang 2. etasje.
Stor loftstue med fantastisk utsikt.
Stor loftstue med fantastisk utsikt.
Loftstue.
Loftstue.
Loftstue.
Loftstue.
Romslig balkong mot sør og øst. Utgang fra spisestue 1. etasje og ved inngangsparti.
Romslig balkong mot sør og øst. Utgang fra spisestue 1. etasje og ved inngangsparti.
Balkong mot vest i 2. etasje.
Balkong mot vest i 2. etasje.
Soverom.
Soverom.
Soverom.
Soverom.
Soverom.
Soverom.
Soverom.
Soverom.
Soverom.
Soverom.
Soverom.
Soverom.
Entre / gang til u. etasje.
Entre / gang til u. etasje.
Allrom / stue i underetasje.
Allrom / stue i underetasje.
Underetasje med kjøkkenløsning.
Underetasje med kjøkkenløsning.
Kjøkkenløsning u. etasje.
Kjøkkenløsning u. etasje.
Badrom underetasje.
Badrom underetasje.
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Utsikt til fjellheisen.
Utsikt til fjellheisen.
Nydelig utsikt. Ikoniske Alfheim svømmehall til venstre.
Nydelig utsikt. Ikoniske Alfheim svømmehall til venstre.
Fasade og tomt.
Fasade og tomt.
Lekehus på tomten.
Lekehus på tomten.
Planillustrasjon 3D alle plan.
Planillustrasjon 3D alle plan.
2D planillustrasjon alle plan.
2D planillustrasjon alle plan.
U. etasje.
U. etasje.
U. etasje
U. etasje
1. etasje.
1. etasje.
1. etasje.
1. etasje.
2. etasje.
2. etasje.
2. etasje.
2. etasje.
Loftsetasje.
Loftsetasje.
Loftsetasje.
Loftsetasje.