Ishavsvegen 74

← Tilbake til boliger

Ishavsvegen 74

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

kr 4 390 000

85 m²

3 soverom

Innbydende 4-roms leilighet med god standard, utsikt, balkong og romslig garasje i gangavstand til UNN/UIT!

Prisantydning:

kr 4 390 000

Omkostninger:

kr 118 320

Totalpris:

kr 4 508 320

Felleskostnader/mnd:

kr 2 871

Boligtype:

Leilighet

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

85 m²

Bruksareal:

85 m²

Soverom:

3

Rom:

4

Etasje:

1

Byggeår:

2014

Energimerking:

C

Tomt:

2369 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 1 113 332

Verditakst:

kr 4 350 000

Kort om eiendommen

Hjem Eiendomsmegling har gleden av å presentere Ishavsvegen 74, en innbydende 4-roms selveierleilighet i gangavstand fra UNN og UIT!

Bygget er plassert i terrassert terreng, noe som gjør at man har enkel adkomst til boligen fra bakkeplan ved garasje og inngang, for så at man er hevet en etasje over terrenget ellers i leiligheten. Gjennomgående god standard med integrerte stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin på kjøkken, vannbåren varme tilknyttet ventilasjon med varmegjenvinning, mye god skapplass/garderobeplass, flislagt bad, plissègardiner på flere av vinduene, m.m. Utgang til sørvendt veranda fra stue. Tilhørende romslig garasje med god bredde og bod i bakkant samt enkel adkomst. Fra boligen er det gangavstand til UNN/UIT, gode bussforbindelser, lysløype, m.m.

Beliggenhet

Ishavsvegen 74 ligger i Breivika området på østsiden av Tromsøya, sentralt mellom Tromsø sentrum og Unn/Uit. Her er det kort gangavstand til Universitetet, dagligvarebutikker, skiløype og treningssenter. Fra boligen er det ca 3km inn til Tromsø sentrum og alle sentrums fasiliteter.

Tomt

Tomten er plassert i skrånende terreng. Boligen gir inntrykk av å være plassert mot med adkomst fra nordlig side og altan/stue og utsikt mot sør og øst. Adkomst til eiendommen via asfaltert, felles avkjøring fra offentlig vei. Tomta er opparbeidet med plen, støttemurer, lekeplass, trapper på terreng og parkeringsplasser.

Bebyggelse

Etablert bebyggelse med eneboliger og delte boliger samt sameiebygninger.

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv: Fundament utført i ukjent materiale. Vegger i bygget er utvendig kledd.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader: Bærende vegger i bygningens konstruksjon antatt bestående av bindingsverk. Utfyllende vegger av tre. Etasjeskillere antatt utført i trekonstruksjoner Fasade er kledd med liggende trepanel og fasadeplater. Det er i følge rekvirent benyttet materialer som ikke trenger vedlikehold. Inngangspartiet til boligen er delt, og opparbeidet med trappekonstruksjon mellom etasjer.

Dører og vinduer: Vinduer bestående av fabrikkmalte trekarmer tolags glass fra byggeår. Altandør med glassfelt. Innerdører med dørblader i fabrikkmalt, hvit utførelse. Inngangsdøren til boligen har brann og lydklassifisering.

Takkonstruksjon med yttertak: Bygget har flatt tak. Taket er ikke besiktiget, mangler adkomst.

Generelt om andre bygg: Garasje. Gulvet består av støpt dekke. Bærende vegger er kledd med umalte gipsplater. Tak/ himling av gips. Teknisk
utstyr i garasjen består blant annet av port med automatisk åpner. Garasjen har også innlagt strøm og belysning.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Standard

Bad og vaskerom: Rom er overfladisk kontrollert for symptomer på alder og slitasje, blant forhold som er sjekket er innfesting av inventar, fuktsøk med verktøy for indikering av fukt på overflater av vegger, visuell sjekk av skader i gulv nært våtsone. Opplysninger som fremkommer her kan på ingen måte forveksles med en grundig tilstandsvurdering. Badet i boligen er fra oppføring. Rommet har inventar som veggmontert WC, dusjhjørne, servant med skap, og speil med overbelysning. Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med våtromsplater. Himlinger med malt, jevn overflate. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. For lufting er det ventilasjon via ventilasjonsanlegg. Det er adkomst til VVS- Skap via tilknyttet soverom. Utløpsventil inne på bad. Rommet er oppført i 2014, og fremstår ut fra dette og normal levetid som normalt brukt. Vegger er kontrollert og innfestinger i dusj er vurdert som normale. Fuktindikator på vegger tilknyttet dusj påviste ingen bemerkelsesverdige verdier på befaringsdagen. Gulvet er kledd med fliser og ble kontrollert for sprekker og riss uten anmerkninger. Inventar som innredninger, vinduer og dører fremstår som normalt brukt.

Kjøkken: Kjøkken er fra byggeår. Arealet er utført i åpen løsning med stue. Rommet har innredninger med lyse fronter. Benkeplate i laminert materiale. Nedfelt benkebeslag med doble kummer. Det er opplegg for løse deler som kjøleskap. Det er opplegg for integrerte deler som ovn, koketopp og oppvaskmaskin. Over koketopp er det ventilator med avtrekk til friluft. Det er også montert komfyrvakt og lekkasjevarsler.

Innvendige overflater: Himlinger med malt, jevn overflate. Vegger er kledd med malte overflater og plater. Gulv er kledd med parkett og flis.

Elektrisk anlegg: Boligen har skjulte føringer for strømkabler. El- skap med automatsikringer. Sikringsskapet har samtlige kurser med jordfeilbryter.

VVS-installasjoner; Varmtvannsbereder er tilknyttet avtrekksvarmepumpe montert på bad. Fordelingsrør for vann i rør i rørsystem. Adkomst til VVS- skap via soverom tilknyttet bad.

Annet: Det er montert skyvedørsgarderobe i entre og et soverom. Balansert ventilasjon i boligen. Porttelefon med kamera tilknyttet adkomst. Det er felles brannvarslingssystem i bygget. Adkomst til felles deler som tomt med lekeplass og parkering, og garasjeplass som ligger utenfor hoveddel.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Gulvvarme i entrè og på bad tilknyttet vannbåren varme med varmegjenvinning. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte varmekilder, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.

Adkomst

Enkel adkomst fra offentlig veg.

Parkering

Parkering i tilhørende garasje. Gjesteparkering utendørs på anviste plasser.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

Jfr, eierseksjonsloven; Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Adgang utleie

Utleie/fremleie av boligen reguleres gjennom sameiets vedtekter og eierseksjonsloven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Verditakst
Selgers egenerklæring
Boliginformasjon fra forr.fører
Grunnkart
Reguleringsplankart
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.

Regnskap, budsjett, årsberetning, Vedtekter / husordensregler, referat fra siste generalforsamling, komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås ved henvendelse til megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Diverse

Husdyrhold reguleres gjennom sameiets vedtekter/ordensregler. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon

Fasiliteter

 • Gjesteparkering
 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Husdyr tillatt
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Sentralt
 • Utsikt
 • Turterreng

Felleskostnader inkluderer

Andel felleskostnader 2 171,- (spesifikasjon ligger under budsjett)
Tilleggsytelser: Kabel-TV, kr. 358,-
Internett 342,-

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.7 400,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 119
 • Bruksnr: 4147
 • Seksjonsnr: 3
 • Kommunenr: 5401
Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Fra stuen har du utgang til overbygget veranda mot sør
Fra stuen har du utgang til overbygget veranda mot sør
Hjem Eiendomsmegling har gleden av å presentere Ishavsvegen 74!
Hjem Eiendomsmegling har gleden av å presentere Ishavsvegen 74!
Fasade
Fasade
Utsikt mot sør hvor man ser både Fløya og Tromsdalstinden
Utsikt mot sør hvor man ser både Fløya og Tromsdalstinden
Utsikt
Utsikt
Plissegardiner som kan justeres med lysåpning både oppe og nede
Plissegardiner som kan justeres med lysåpning både oppe og nede
Stue og kjøkken i delvis åpen løsning
Stue og kjøkken i delvis åpen løsning
Stuen har mye vindusflater som slipper inn masse naturlig lys
Stuen har mye vindusflater som slipper inn masse naturlig lys
Lys, moderne utførelse
Lys, moderne utførelse
Kjøkken med mye skap- og benkeplass
Kjøkken med mye skap- og benkeplass
Leiligheten har godt gjennomlys
Leiligheten har godt gjennomlys
Entrè med flislagt gulv og stor skyvedørsgarderobe hvor man har masse lagringsplass
Entrè med flislagt gulv og stor skyvedørsgarderobe hvor man har masse lagringsplass
Bad med fliser på gulv samt vannbåren varme
Bad med fliser på gulv samt vannbåren varme
Sentral for vannbåren varme. Denne er også tilknyttet ventilasjonen med varmegjenvinning
Sentral for vannbåren varme. Denne er også tilknyttet ventilasjonen med varmegjenvinning
Mellomgang
Mellomgang
Stort soverom med skyvedørsgarderobe
Stort soverom med skyvedørsgarderobe
Sengen som i dag står på rommet er hele 210 cm bred
Sengen som i dag står på rommet er hele 210 cm bred
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 3 benyttes i dag til TV-stue
Soverom 3 benyttes i dag til TV-stue
Fasade. Tilhørende garasje er den i midten
Fasade. Tilhørende garasje er den i midten
Tilhørende romslig garasjeplass med bod i bakkant
Tilhørende romslig garasjeplass med bod i bakkant
Det er også etablert huskestativ og sandkasse på eiendommen
Det er også etablert huskestativ og sandkasse på eiendommen
Fasade
Fasade
3D planillustrasjon
3D planillustrasjon
2D planillustrasjon
2D planillustrasjon