Skavstien 36

← Tilbake til boliger

Skavstien 36

Kvaløysletta

Se i kart

Prisantydning:

kr 3 290 000

87 m²

2 soverom

Pen og romslig 3-roms m/ flott utsikt og direkte tilgang til uteområde - God bodplass - Rolig område

Prisantydning:

kr 3 290 000

Omkostninger:

kr 94 920

Totalpris:

kr 3 384 920

Felleskostnader/mnd:

kr 300

Boligtype:

Leilighet

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

83 m²

Bruksareal:

87 m²

Soverom:

2

Rom:

3

Etasje:

1

Byggeår:

1988

Energimerking:

E

Tomt:

463 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 941 301

Verditakst:

kr 3 300 000

Kort om eiendommen

Flott og romslig eierseksjon i rolig og barnevennlig område. Leiligheten har svært god planløsning, med god størrelse på alle rom. Stue og kjøkken i åpen løsning, med store vindusflater med utsikt mot sør. Utgang fra stue til romslig markterrasse og plen med gode solforhold. Romslig badrom og hovedsoverom. Godt vedlikeholdt og fremstår pen. Godt med lagringsplass med innvendig bod og stor lagerrom/utebod under garasje som er tilhørende denne seksjonen. Felles parkering, der boligene har hver sin p-plass. Området er kjent for å være barnevennlig, med fjellet og naturen i "bakgården". Skole og barnehage i området. Siden boligen ligger nord for brua, er sjelden morgenrushet noen utfordring. Sameie har lave kostnader, da kun forsikring er fast kostnad i sameie og deles mellom seksjonene.

Beliggenhet

Skavstien ligger i øvre del av boligfeltet Slettaelva, like nord for bruovergangen mellom Tromsøya og Kvaløya. Området er veletablert, hovedsakelig bebygget med småhusbebyggelse. Leiligheten har en flott utsikt mot Tromsøya og fjellene på fastlandssiden. Det er kort gangavstand til skole- og barnehage. Fjellet og friområder i kort avstand, leiligheten passer perfekt til friluftsinteresserte!

Innhold

1. etasje/Inngangsparti: Entre og trapp.

Sokkeletasje: Entre/trapp/gang. Bad. To soverom. Stue/kjøkken. Innvendig bod. Utgang til stor markterrasse fra stue.

Tilhørende utebod på ca. 14m2 under garasje. (Ikke medtatt i totalareal, da det ligger utenfor boligen).

Tomt

Tomten er plassert i hellende terreng mot sørlig retning. Boligen gir inntrykk av å være plassert mot sør. Adkomst til eiendommen via asfaltert og steinbelagt avkjøring fra offentlig vei. Tomta er opparbeidet med plen, plantefelt, busker og parkering. Det er også montert flaggstang og platting tilknyttet boligplan. Parkering for boligen på en fast plass på tomt. Med mulighet for gjesteparkering i nærområdet. Avfall deponeres i bokser tilknyttet boligen. Boligen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Bebyggelse

Hovedsakelig småhusbebyggelse i området.

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv:
Fundament utført i antatt støpt såle. Vegger i laveste plan er antatt av murt lettklinker. Vegger er innvendig kledd og utvendig pusset. Synlig lettklinker i tilhørende bod. Dekker i laveste plan har støpt/pusset underlag og er kledd med bygningsmaterialer.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader:
Bærende vegger i bygningens konstruksjon bestående av bindingsverk av tre. Utfyllende vegger av tre. Etasjeskillere utført i bjelkelag av tre, to lag gips i følge rekvirent. Man kan se plateskjøter i himlinger fra boligen. Fasade er kledd med liggende trekledning. Inngangspartiet til boligen er er opparbeidet med platting av tre, og denne er takoverbygd. Kledningen er i følge eier sist malt i 2019.

Dører og vinduer:
Vinduer bestående av malte trekarmer med tolags glass fra byggeår. Nyere altandør med glassfelt. Innerdører med dørblader i malt heltre utførelse. Inngangsdøren til boligen har glassfelt i dørblad og på siden av dør.

Takkonstruksjon med yttertak:
Bygget har saltak. Taket er tekket med takstein. Nedløp og renner av metall. Taket er besiktiget fra bakken.

Elektrisk anlegg:
Boligen har skjulte føringer for strømkabler. El- skap med automatsikringer. Sikringsskapet har flere kurser med jordfeilbryter. Det er innlagt fiber for nettsignal til boligen.

VVS-installasjoner:
Varmtvannsbereder er plassert i kjøkkeninnredning uten mulighet for inspeksjon. Denne rommer antatt ca 115 liter. Fordelingsrør for vann i kobber. Stoppekran for vann til bygget er i følge eier på innsiden av den andre seksjonen. Det er også koblet opp stoppekraner på flere deler i boligen, samt stoppekran på tomt tilknyttet drenskum på sørøstlig hjørne av bygget.

Standard

Badrom:
Badet i boligen er renovert etter opprinnelig oppføring, antatt i forbindelse med renovering fram mot 2001 i følge eier. Rommet har inventar som veggmontert WC, servant med skap, dusjkabinett og speil på vegg med overbelysning. Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med fliser. Himlinger med malt, jevn overflate. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. For lufting er det vindu og ventil med mekanisk avtrekk.

Kjøkken:
Kjøkken i boligen er skiftet etter opprinnelig oppføring, antatt i forbindelse med renovering fram mot 2001 i følge
eier. Arealet er utført i åpen løsning med stue. Rommet har innredninger med lyse fronter. Benkeplate i laminert
materiale. Benkebeslag med doble kummer. Over benkeplate er vegger kledd med fliser. Det er opplegg for løse deler
som kjøleskap komfyr og oppvaskmaskin. Over koketopp er det ventilator med rør til friluft.

Innvendige overflater:
Himlinger med malt, jevn overflate. Det er svakt utført malingsarbeid i flere himlinger. Vegger er kledd med malte overflater og fliser. Gulv er kledd med laminat, fliser og belegg. Eier opplyser at flere deler i boligen er malt over de siste år, og trapperom er kledd med nye gulv den senere tid.

Oppvarming

Elektrisk og fast brensel. Ildsted i stuen er montert i perioden mellom 2015-2020. Feieluke i stuen. Oppvarming av boligen for øvrig via elkraft. Det er utstyr som gulvvarme i stue/kjøkken og bad.

Adkomst

God adkomst fra Skavstien som er offentlig veg.

Parkering

Avsatt parkering til begge seksjonene på tomten, som er fellesareal.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Adgang utleie

Ingen restriksjoner vedrørende utleie

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Ansvarlig megler

Robin I. Martinsen

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Husdyr tillatt
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Utsikt
 • Turterreng

Felleskostnader inkluderer

Det er ikke fastsatt felleskostnader i sameie. Det deles på felles bygningsforsikring etter sameiebrøk.

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.11 500,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 73
 • Bruksnr: 659
 • Seksjonsnr: 2
 • Kommunenr: 5401
Robin M. Iversen

Robin M. Iversen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Hjem Eiendomsmegling AS v/ eiendomsmegler Robin I. Martinsen presenterer Skavstien 36!
Hjem Eiendomsmegling AS v/ eiendomsmegler Robin I. Martinsen presenterer Skavstien 36!
Romslig leilighet med store vindusflater og flott utsikt!
Romslig leilighet med store vindusflater og flott utsikt!
Stue med utgang til markterrasse.
Stue med utgang til markterrasse.
Fin markterrasse med gode solforhold, utsikt og hage rett på utsiden.
Fin markterrasse med gode solforhold, utsikt og hage rett på utsiden.
Utsikt.
Utsikt.
Markterrasse.
Markterrasse.
Markterrasse.
Markterrasse.
Utsikt mot Tromsdalstinden, øya og fjellene på fastlandssiden.
Utsikt mot Tromsdalstinden, øya og fjellene på fastlandssiden.
Romslig stue.
Romslig stue.
Stuen og kjøkkenet er i åpen løsning.
Stuen og kjøkkenet er i åpen løsning.
Vedovn sentralt plassert i stuen.
Vedovn sentralt plassert i stuen.
Leiligheten har en god og møbleringsvennlig planløsning.
Leiligheten har en god og møbleringsvennlig planløsning.
Kjøkken.
Kjøkken.
Kjøkken.
Kjøkken.
Kjøkken.
Kjøkken.
Kjøkken.
Kjøkken.
Stue.
Stue.
Stuen.
Stuen.
Komplett flislagt badrom med vegghengt toalett, dusjkabinett, opplegg vaskemaskin og vindu.
Komplett flislagt badrom med vegghengt toalett, dusjkabinett, opplegg vaskemaskin og vindu.
Godt med innredninger.
Godt med innredninger.
Romslig hovedsoverom med tidsriktige farvevalg.
Romslig hovedsoverom med tidsriktige farvevalg.
Soverom 2.
Soverom 2.
Soverom 2.
Soverom 2.
Trappenedgang og garderobe.
Trappenedgang og garderobe.
Trappenedgang.
Trappenedgang.
Parkeringsplass og fasade.
Parkeringsplass og fasade.
Fasade.
Fasade.
Fasade.
Fasade.
Fasade og adkomst.
Fasade og adkomst.
Fasade og adkomst.
Fasade og adkomst.
Fasade.
Fasade.
3
D planillustrasjon av leiligheten. Utebod under garasje er ikke med i illustrasjonen.
3 D planillustrasjon av leiligheten. Utebod under garasje er ikke med i illustrasjonen.