Turistvegen 31- 2.etg

← Tilbake til boliger

Turistvegen 31- 2.etg

Tromsdalen

Se i kart

Prisantydning:

kr 5 490 000

118 m²

3 soverom

Halvpart av tomannsbolig med garasje, flott utsikt, veranda og mulighet for hybelutleie med gode inntekter!

Prisantydning:

kr 5 490 000

Omkostninger:

kr 149 920

Totalpris:

kr 5 639 920

Boligtype:

Tomannsbolig

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

118 m²

Bruksareal:

118 m²

Soverom:

3

Rom:

5

Etasje:

2

Byggeår:

1953

Energimerking:

G

Tomt:

639 m² (eiet)

Kort om eiendommen

Hjem Eiendomsmegling har gleden av å presentere Turistvegen 31, toppen av en halvpart av tomannsbolig midt i Tromsdalen!

Boligen har en fleksibel løsning som gjør at man kan nytte alt areal selv om man har behov for det, eller leie ut deler av boligen med èn eller to hybler. Ved utleie av èn hybel har man 2 soverom og 2 bad selv, mens om man leier ut to hybler har man ett soverom selv. Bygget har den senere tid gjennomgått modernisering med blant annet ny drenering, ny kledning, nye vinduer, ny terrasse, m.m. Innvendig oppusset med nye bad, nytt el-anlegg, nte overflater, nytt kjøkken, m.m. Eiendommen er sentralt plassert i Tromsdalen med nærhet til både flotte turområder og sentrum. Tilhørende garasje og felles utendørs parkering.

Beliggenhet

Turistvegen 31 er beliggende sentralt i Tromsdalen med umiddelbar nærhet til butikk, skole, barnehage og gode bussforbindelser. Ellers har man her tilgang til flotte rekreasjonsområder like ved som Gutta på skauen, Folkehjelpshytta, Skarvassbu eller Tromsdalstinden. Ellers kan Sherpatrappa og videre til Bønntuva nevnes som en flott destinasjon!

Tomt

Flat tomt som er grovplanert med plenjord. Ellers opparbeidet med parkering.

Bebyggelse

Boligbebyggelse.

Byggemåte

Grunn og fundamenter: Bygget er fra 1953 og er plassert på steinmur. Det er avrettet oppå eksisterende betonggulv.

Grunnmur: Grunnmur av steinmur der kjellervegger er isolert med 10 cm glava på innsiden og kledd med huntonit plater. Utvendig kledd med Møre royal.

Drenering: Skiftet drenering rundt huset og plassert ny drenskumme. Alt overvann fra taknedløp ledes i drenskumme.

Veggkonstruksjoner og utvendige fasader: Vegger over terreng utført med bindingsverkskonstruksjoner av treverk. Skiftet kledning utvendig til møre royal , ikke etterisolert.

Vindu og Dører: Alle vinduer er ny i 2020 og består av fabrikkmalte trekarmer med tolags glass, bortsett fra 2 vindu i etg, (store soverom) som er fra eldre dato. Ytterdører av eldre dato. alt av foringer/lister er skiftet og er ny i 2020.

Takkonstruksjon og taktekking: Bygget har saltak. Tak, takrenner og vindski er ikke skiftet.

Terrasse og utvendige trapper: Altaner er bygget av treverk. Bærende konstruksjoner av søyler mot terreng. terrasser ble bygget i 2020. trapp inngang er i betong, med trinn i skifterheller, denne er fra eldre dato.

Etasjeskiller: Etasjeskille av bjelkelag av tre. Eldre etasjeskiller. Gulvet er av gulvbord og er rettet opp en del, men kan forkomme litt ujevnheter. Det er lagt trinnlydplater på gulv i 1 og 2 etg.

Garasje: Garasje er kledning, tak, port og vindu fra eldre dato. Garasje er malt 2020

Informasjon gitt av selger.

Standard

Innvendige overflater: Himlinger av hvite huntonittplater, vegger av hvite huntonittplater. Gulv med vinylbelegg og parkett. Nivåforskjeller noen steder. Mykt underlag under parkett blant annet i stue, gang 1. etg. Loft er det lagt teppefliser.

Innvendige trapper: trapp er antatt fra opprinnelig i 1953, enkel utførelse. Normal standard ut fra forventninger til trapp fra 1953. Trinn er tekket med vinylbelegg.

Bad: Alle bad i bygget er pusset opp i 2020 og kledd med baderomsplater på vegg og fliser på gulv.

Kjøkken: Ny kjøkkeninnredning og hvitevarer 2020. kjøkken fra kvik. Kjøkken i kjeller eldre dato.

Vvs: Boligen har skiftet ut alt av rørsystem. Fordelerskap i kjeller og i 2 etg fra 2020. nye plastrør og rør i rør systemer. Nye innredninger, kraner, dusjer og wc på bad. Det er skiftet stoppekrane og avløpsrør inn til huset.

Elektrisk anlegg: Boligen har skiftet ut alt av elektrisk anlegg i 2020, nye utvendige inntakskap. Spottskinner led i stue, loftstue og kjøkken, enøk led hvit på soverom, bad og gang. Varmekabler på bad kjeller, 1 etg, 2 etg, loft og vf. Nye røykvarslere og komfyrvakter. Røykvarsel levert av verisure med binding på 1 år.

Informasjon fra selger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler i gulv på bad og i vf (trapperom 1.etg). Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte varmekilder, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.

Adkomst

Enkel adkomst fra offentlig veg.

Parkering

Parkering i tilhørende garasje samt utendørs på tomt.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

Jfr, eierseksjonsloven; Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Adgang utleie

Utleie/fremleie av boligen reguleres gjennom sameiets vedtekter og eierseksjonsloven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven). All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Beskrivelse fra selger
Grunnkart
Reguleringsplankart
Tilgjengelige bygningstegninger
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.

Diverse

Eiendommen er seksjonert, det understrekes at tillatelse til seksjonering ikke er noen form for godkjenning i forhold til bygningslovgivningen. (Plan- og bygningsloven).

Fasiliteter

 • Alarm
 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Husdyr tillatt
 • Ingen gjenboere
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Sentralt
 • Utsikt
 • Turterreng

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.11 500,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 17
 • Bruksnr: 339
 • Seksjonsnr: 2
 • Kommunenr: 5401
Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Hjem Eiendomsmegling har gleden av å presentere Turistvegen 31!
Hjem Eiendomsmegling har gleden av å presentere Turistvegen 31!
Sentralt plassert midt i Tromsdalen
Sentralt plassert midt i Tromsdalen
Stue med flott utsikt i flere retninger
Stue med flott utsikt i flere retninger
Utsikt mot Tromsøya og Kvaløyfjellene
Utsikt mot Tromsøya og Kvaløyfjellene
Covid-19
Covid-19
Stue
Stue
Utsikt mot nordøst
Utsikt mot nordøst
Lys og fin utførelse
Lys og fin utførelse
Stue og kjøkken i åpen løsning
Stue og kjøkken i åpen løsning
Flott terrasse mot sør med utgang til kjøkken
Flott terrasse mot sør med utgang til kjøkken
Utsyn mot fjellheisen fra terrasse
Utsyn mot fjellheisen fra terrasse
Kjøkkenet har integrerte hvitevarer
Kjøkkenet har integrerte hvitevarer
Soverom
Soverom
Bad med flislagt gulv og varmekabler
Bad med flislagt gulv og varmekabler
Praktisk skyvedørsløsning foran plassering av vaskemaskin, m.m.
Praktisk skyvedørsløsning foran plassering av vaskemaskin, m.m.
Soverom / mulig hybel
Soverom / mulig hybel
Hybelkjøkken og inngang til bad
Hybelkjøkken og inngang til bad
Bad i tilknytning til soverom
Bad i tilknytning til soverom
Loft med bad, ett soverom og hybelkjøkken
Loft med bad, ett soverom og hybelkjøkken
Oppholdsrom
Oppholdsrom
Soverom loft
Soverom loft
Soverom loft
Soverom loft
Bad loft
Bad loft
Flott hjørnetomt med mye parkering
Flott hjørnetomt med mye parkering
Område
Område
Leiligheten er beliggende i øverste del av bygget med tilhørende terrasse
Leiligheten er beliggende i øverste del av bygget med tilhørende terrasse
Tromsdalstinden byr på flotte turopplevelser
Tromsdalstinden byr på flotte turopplevelser
Utsikt
Utsikt
3D planillustrasjon hovedplan
3D planillustrasjon hovedplan
2D planillustrasjon hovedplan
2D planillustrasjon hovedplan
3D planillustrasjon loft
3D planillustrasjon loft
2D planillustrasjon loft
2D planillustrasjon loft