Hornsundvegen 27

← Tilbake til boliger

Hornsundvegen 27

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

Solgt!

131 m²

3 soverom

Innbydende enebolig i rekke på attraktive Fagereng | carport og stor terrasse | barnevennlig og gode lys- og solforhold

Boligtype:

Enebolig

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

126 m²

Bruksareal:

131 m²

Soverom:

3

Rom:

4

Byggeår:

2004

Energimerking:

D

Tomt:

332 m² (eiet)

Kort om eiendommen

Hjem Eiendomsmegling har gleden av på presentere Hornsundvegen 27, en attraktiv enebolig i rekke med flott utsikt på Fagereng!

Boligen er plassert på nedre del av Fagereng, med nærhet til fjæra, dagligvarebutikk, gode bussforbindelser, flott gang-og sykkelsti både mot Langnes Handelspark samt Bukta og videre til sentrum. Ellers har man i nærheten tilgang til lysløype og Tromsømarka med sitt flotte stinett sommerstid.
Boligen har løsning over 2 plan hvor man i dag nytter deler av 1.etg til hybelutleie. Gjennomgående god standard med integrerte hvitevarer på kjøkken, flislagt bad med både dusj og badekar, utvendige screens, 2,70m takhøyde i 2.etg, m.m. Tilhørende carport på ca 15 kvm som også skaper overbygget inngang.

For ytterligere informasjon, kontakt eiendomsmegler Espen Richardsen!

Beliggenhet

Hornsundvegen 27 har en meget ettertraktet beliggenhet på "nedre" Fagereng. Rolig enveiskjørt gate med lite trafikk. Mellom Hornsundvegen og Hansbrevegen (veien over denne) er det etablert et flott friareal beregnet for lek som er utstyrt med amfi, lekeapparater, sklier og flott vegetasjon. Hornsundvegen er fysisk begrenset for trafikk med bom mellom Hornsundvegen og Wanny Woldstads Veg noe som gjør omgivelsene trygge. Den vestvendte beliggenheten gir gode sol- og lysforhold samtidig som at snøen forsvinner tidlig og det våres fort.

Tomt

Tilnærmet flat tomt med svakt helling mot vest. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra offentlig veg. Asfaltert i adkomst/område foran inngang og i carport. Tomten er opparbeidet med plen og med prydvekster/hekk mot nabo og veg. Terrasseplatting i gangveg mellom carport og sportsbod.

Bebyggelse

Boligbebyggelse.

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv: Ringmurselement av betong med utvendig sementbasert plate. Gulv i betong.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader: Vegger av bindingsverk antatt isolert med min.ull. Utvendig trepanelkledning,. Trebjelkelag som etasjeskiller, antatt isolert med min.ull.

Dører og vinduer: Vinduer med 3-lags energiglass. Utvendig montert fotocellestyrte motorisert persienner foran hovedvinduer i stue og med innvendige plissegardiner. Montert utvendige motorstyrte screengardiner foran kjøkkenvinduer. Innvendige lamellgardiner foran verandadørfelt. Også noen andre rom med solavskjerming/persienner. Innvendige glatte fabrikkmalte dører. Skyvedør med glassfelt som verandadør. Fabrikkmalte inngangsdører. Interntrapp med hvite fabrikkmalte vanger og beiset trinn. Skyvedørsfronter med speil foran garderober på entre og et soverom.

Takkonstruksjon med yttertak: Pulttakform med gesims. Sperretak av tre. Antatt isolert med mineralull. Tekket med papp. Takrenner og nedløp av metall

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Standard

Bad og vaskerom
Hovedleilighet: Bad/dusj/wc/vaskerom: 1 massasjebadekar, 1 wc med innebygd cisterne, 1 dusjkabinett med glassdører, 2 servanter i heldekkende plate med innredning og speil. Nisje med opplegg for vaskemaskin og varmtvannsbereder på 200 ltr. Skyvefronter med speil foran nisjen. Badet er komplett flislagt. Avtrekk over himling. Downlights belysning.
Hybel: Dusj/wc/vaskerom: 1 dusjhjørne med glassdører, 1 servant med skap og speil, 1 wc. Badet er komplett flislagt. Avtrekk i vegg. Opplegg med plass til
smalere vaskemaskin.
Fuktsøk er utført, ingen tegn til utilsiktet fukt. Det er benyttet protimeter fuktindikator for søk etter fukt som er påført under normal bruk av våtrommene.

Kjøkken
Hovedleilighet: Innredning med glatte grå fronter og dels fronter med glassfelt. Benkeplate av stein. Ventilator. Integrert stekeovn (ny), koketopp, oppvaskmaskin (ny), kjøl og fryseskap.
Hybel: Innredning med glatte grå fronter og dels fronter med glassfelt. Ventilator. Integrert stekeovn, koketopp og kjøleskap.

Innvendige overflater
Gulv: Parkett, fliser og vinyl på hybel.
Vegg: Malte flater, malt strukturtapet.
Himling: Malte flater.

Elektrisk anlegg
Sikringsskap med automatsikringer. Skjult elektrisk anlegg. Godt med el. punkt og tv uttak. Porttelefon med kamera. Brann/tyverialarm, tilknyttet sentral. Fotocellestyrt utebelysning. Styringspanel for gulvvarme montert i entre. Downlights belysning i carport.

VVS-installasjoner
Vannfordelingsskap med rør i rør system. Utvendig vannkrane i carport og ved inngag til hybel.

Annet
Boligen har en utetthet i overgang mot terrassen. Registrert vanninntrengning med synlig utløp til himling i carport. Forholdet er under utbedring. Dette forholdet er/har vært gjeldende for alle boligene i rekka.

Informasjon hentet fra vedlagte takstsokumenter,

Oppvarming

Elektrisk, gulvvarme og vedfyring.

Adkomst

Enkel adkomst fra offentlig veg.

Parkering

Parkering i tilhørende carport og utendørs på tomt.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

Adgang utleie

Ingen restriksjoner vedrørende utleie

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Verditakst
Selgers egenerklæring
Grunnkart
Reguleringsplankart
Tilgjengelige bygningstegninger
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.
Komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås hos megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Fasiliteter

 • Gjesteparkering
 • Takterrasse
 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Husdyr tillatt
 • Ingen gjenboere
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Sentralt
 • Utsikt
 • Turterreng

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.11 500,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 118
 • Bruksnr: 1509
 • Kommunenr: 5401
Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Hjem Eiendomsmegling har gleden av å presentere Hornsundvegen 27!
Hjem Eiendomsmegling har gleden av å presentere Hornsundvegen 27!
Boligen har store vindusflater og flott utsikt!
Boligen har store vindusflater og flott utsikt!
Det er på disse vinduene montert utvendige screens
Det er på disse vinduene montert utvendige screens
Stue og kjøkken i delvis åpen løsning
Stue og kjøkken i delvis åpen løsning
Ildsted praktisk plassert midt i planet
Ildsted praktisk plassert midt i planet
Fra kjøkkenet er det utgang til en stor takterrasse på ca 58 kvm!
Fra kjøkkenet er det utgang til en stor takterrasse på ca 58 kvm!
Stor, lun takterrasse
Stor, lun takterrasse
Her har man flott utsikt samt gode solforhold
Her har man flott utsikt samt gode solforhold
Etablert levegg i bakkant
Etablert levegg i bakkant
Utsikt fra terrasse
Utsikt fra terrasse
Kjøkkenet har mye skap- og benkeplass
Kjøkkenet har mye skap- og benkeplass
Integrerte hvitevarer
Integrerte hvitevarer
Benkeplate i stein
Benkeplate i stein
Hall underetasje med flislagt gulv og varmekabler
Hall underetasje med flislagt gulv og varmekabler
Romslig bad med både dusj og badekar
Romslig bad med både dusj og badekar
Soverom med skyvedørsgarderobe
Soverom med skyvedørsgarderobe
Soverom
Soverom
Fasade
Fasade
Det er en romslig markterrasse på baksiden. Her er også inngang til hybelen
Det er en romslig markterrasse på baksiden. Her er også inngang til hybelen
Fasade
Fasade
Område
Område
Område
Område
3D planillustrasjon 2.etg
3D planillustrasjon 2.etg
2D planillustrasjon 2.etg
2D planillustrasjon 2.etg
3D planillustrasjon 1.etg
3D planillustrasjon 1.etg
2D planillustrasjon 1.etg
2D planillustrasjon 1.etg
3D planillustrasjon samlet plan
3D planillustrasjon samlet plan
2D planillustrasjon samlet plan
2D planillustrasjon samlet plan