Solstrandvegen 137B

← Tilbake til boliger

Solstrandvegen 137B

Tromsdalen

Se i kart

Prisantydning:

Solgt!

107 m²

3 soverom

Pen 4-roms leilighet over 2 plan - Innglassert balkong - Carport - Ny pris!

Boligtype:

Leilighet

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

88 m²

Bruksareal:

107 m²

Soverom:

3

Rom:

4

Etasje:

2

Byggeår:

2006

Energimerking:

D

Tomt:

2589 m² (eiet)

Kort om eiendommen

4-roms leilighet med spesielle kvaliteter og spennende planløsning. Leiligheten går over 2 plan med innglassert balkong i 1. etasje og direkte tilgang til uteområde fra u. etasje. 2 soverom samlet i u. etasje og badrom. Stue og kjøkken er i åpen løsning og boligen har generelt god takhøyde og store vindusflater. Praktisk med gode garderobeløsninger og boder. God standard. Carport med enkel adkomst fra Solstrandvegen. Kort avstand til skole, barnehage, fotballøkke og AMFI kjøpesenter. Populært boområde med mennesker i alle aldre. Barnevennlig og kun gjennomgangstrafikk av buss/taxi. Gode bussforbindelser. Da det er vestvendt er det svært gode solforhold. Nydelig utsikt fra 1. etasje. Sameie er veldrevet med fungerende vedtekter, ordensregler og regnskapsførsel.

Beliggenhet

Flott beliggenhet på populære Reinen boligområde, Tromsdalen. Gangavstand til skole, barnehage fotballløkke og ikke minst AMFI kjøpesenter. Leiligheten har nydelig utsikt og svært gode solforhold. Vestvendt. Gode bussforbindelser til og fra sentrum, med tilknytning til UNN/UIT.

Innhold

1. etasje: Entre, stue og kjøkken kjøkken, soverom. Vinterhage med utgang fra stue på ca. 11m2. Innvendig bod ca. 5 m2. Utvendig sportsbod rett utenfor ytterdør på ca. 3 m2.
U. etasje: 2 soverom. Gang. Bad. Bod under trapp. Utgang til markterrasse fra gang.

Tomt

Tomten er plassert i skrånende terreng. Boligen gir inntrykk av å være plassert mot vestlig retning. Adkomst til eiendommen via felles, asfaltert avkjøring fra offentlig vei. Tomta er opparbeidet med trapper mellom nivåforskjeller, parkering i carport og plen på nedsiden av boligen. Fra underetasje er det adkomst til plen. Det er også montert felles avfallsbygg med lagerrom for sameiets hageredskaper. Parkering for boligen i carport merket med boiligadresse. Med mulighet for gjesteparkering på tomt. Avfall deponeres i felles containere. Boligen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Bebyggelse

Blandet boligbebyggelse med småhus og lavblokker i området.

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv:
Fundament utført i støpt betong. Dekker i laveste plan er støpt. Krypkjeller er ikke kjent eller besiktiget.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader:
Bærende vegger i bygningens konstruksjon bestående av støpt betong og antatt metallkonstruksjoner. Utfyllende vegger av tre eller stål som er kledd med plater. Etasjeskillere utført i støpt betong eller bjelkelag av tre. Fasade er kledd med liggende trepanel. Glassfasade tilknyttet vinterhage i første etasje. Inngangspartiet til boligen er tilgjengelig via trapper av metall og platting av tre.

Dører og vinduer:
Vinduer bestående av fabrikkmalte trekarmer med tolags glass fra byggeår. Altandører med glassfelt. Utvendig er det montert enkel persienner tilknyttet altan/vinterhage i første etasje av boligen. Innerdører med dørblader i fabrikkmalt, hvit utførelse. Inngangsdøren til boligen har glass i dørblad, glass over dør og kodelås.

Takkonstruksjon med yttertak:
Bygget har flatt tak. Tak er ikke besiktiget gr. adkomst. Metallplater over vinterhage, og nedløp av metall mellom de forskjellige plan.

Elektrisk anlegg:
Boligen har skjulte føringer for strømkabler. El- skap med automatsikringer. Sikringsskapet har enkelte kurser med jordfeilbryter.

VVS-installasjoner:
Varmtvannsbereder er fra 2020 i følge eier. Denne rommer ca 200 liter. Og er plassert i under trapp mellom etasjer. Fordelingsrør for vann i rør i rørsystem. Adkomst til VVS- skap via bod i underetasje.

Standard

Badrom:
Bade fra byggeår. Rommet har inventar som WC, dusjhjørne, servant med skap og speil med overbelysning. Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med fliser. Himlinger med malt, jevn overflate. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. For lufting er det avtrekk via avtrekksanlegg.

Kjøkken:
Kjøkken fra byggeår. Arealet er utført i åpen løsning med stue. Rommet har innredninger med mørke fronter. Benkeplate i laminert materiale. Benkebeslag med enkel kum og avrenning. Det er opplegg for løse deler som kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin. Over koketopp er det ventilator med rør til friluft.

Generelt:
Himlinger med malt, jevn overflate. Romhøyde i første etasje av boligen er målt til 2,58 cm. Vegger er kledd med malte overflater og fliser. Gulv er kledd med parkett og flis. Løse fliser i entre.

Oppvarming

Oppvarming av boligen for øvrig via elkraft. Det er utstyr som panelovner. Og det er montert gulvvarme i bad og entre.

Adkomst

God adkomst fra Solstrandvegen, som er offentlig veg. Det er gjennomkjøring forbudt rett sør for boligfeltet, slik at det er lite gjennomgangstrafikk.

Parkering

Parkering i carport og mulighet for gjesteparkering på fellesareal.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Adgang utleie

Utleie/fremleie av boligen reguleres gjennom sameiets vedtekter og eierseksjonsloven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Ansvarlig megler

Robin I. Martinsen

Fasiliteter

 • Gjesteparkering
 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Rolig
 • Sentralt
 • Utsikt
 • Turterreng

Felleskostnader inkluderer

Felleskostnader etter brøk: Kr. 1387,-
Fellekostnader flatt fordelt: Kr. 537,-
Kabel TV - Internett: Kr. 587,-

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.7 400,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 18
 • Bruksnr: 627
 • Seksjonsnr: 8
 • Kommunenr: 5401
Robin M. Iversen

Robin M. Iversen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Hjem eiendomsmegling v/ eiendomsmegler Robin I. Martinsen presenterer Solstrandvegen 137 B!
Hjem eiendomsmegling v/ eiendomsmegler Robin I. Martinsen presenterer Solstrandvegen 137 B!
Nydelig utsikt over innseilinga til Tromsø havn, Sør-Tromsøya og Kvaløyfjellene.
Nydelig utsikt over innseilinga til Tromsø havn, Sør-Tromsøya og Kvaløyfjellene.
Stue med god takhøyde og store vinduer.
Stue med god takhøyde og store vinduer.
Nydelig, vestvendt 
og lun vinterhage med gode solforhold.
Nydelig, vestvendt og lun vinterhage med gode solforhold.
Stuen er i åpen løsning med kjøkken. Merk de store vinduene på kjøkken.
Stuen er i åpen løsning med kjøkken. Merk de store vinduene på kjøkken.
Fra stuen har man fin utsikt.
Fra stuen har man fin utsikt.
Stuen.
Stuen.
Stuen.
Stuen.
Stuen og spiseplass.
Stuen og spiseplass.
Kjøkken.
Kjøkken.
Kjøkken og mellomgang. Åpen trappeløsning gir mye lys.
Kjøkken og mellomgang. Åpen trappeløsning gir mye lys.
Kjøkken.
Kjøkken.
Kjøkken.
Kjøkken.
Kjøkken.
Kjøkken.
Spiseplass.
Spiseplass.
Soverom / ekstrastue i 1. etasje.
Soverom / ekstrastue i 1. etasje.
Soverom og entre med speilgarderobe.
Soverom og entre med speilgarderobe.
Entre.
Entre.
Komplett flislagt badrom m/ dusjhjørne.
Komplett flislagt badrom m/ dusjhjørne.
Badrom.
Badrom.
Soverom med skyvedørsgarderobe i u. etasje / plan 1.
Soverom med skyvedørsgarderobe i u. etasje / plan 1.
Soverom og mellomgang med store vindusflater og utgang til vestvendt markplatt.
Soverom og mellomgang med store vindusflater og utgang til vestvendt markplatt.
Utgang til plen og markplatt.
Utgang til plen og markplatt.
Soverom u. etasje / plan 1. Solavskjerming montert.
Soverom u. etasje / plan 1. Solavskjerming montert.
Markterrasse u. etasje / plan 1.
Markterrasse u. etasje / plan 1.
Adkomst med carporter.
Adkomst med carporter.
Trappenedgang til leiligheten.
Trappenedgang til leiligheten.
Fasade.
Fasade.
Beliggenhet.
Beliggenhet.
2D planillustrasjon av 1. etasje.
2D planillustrasjon av 1. etasje.
2D planillustrasjon u. etasje.
2D planillustrasjon u. etasje.
3D planillustrasjon 1. etasje.
3D planillustrasjon 1. etasje.
3D planillustrasjon u. etasje.
3D planillustrasjon u. etasje.
Utsikt.
Utsikt.
Utsikt.
Utsikt.
Fasade.
Fasade.
Fasade.
Fasade.
Fasade.
Fasade.
2D begge plan.
2D begge plan.
3D begge plan.
3D begge plan.