Kråkebollevegen 34

← Tilbake til boliger

Kråkebollevegen 34

Kvaløya

Se i kart

Prisantydning:

Solgt!

190 m²

4 soverom

VISNING AVLYST | Garasje | Utleie | Endetomt mot vest | Fine utearealer og terrasse | Fantastiske sol- og utsiktsforhol

Boligtype:

Enebolig

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

147 m²

Bruksareal:

190 m²

Soverom:

4

Rom:

6

Etasje:

2

Byggeår:

2011

Energimerking:

C

Tomt:

451 m² (eiet)

Kort om eiendommen

VISNING AVLYST, BOLIG KUPPET FØR VISNINGEN.

Boligen fremstår delikat med gjennomtenkte løsninger, fine linjer og en praktisk romdeling. Stort kjøkken med god benke- og oppbevaringsplass samt vinterhage med mange bruksområder.
Området har vært under utbygging siden 2010 og har fått flotte asfalterte gater, lekeplasser og grøntområder.
Det er også et område med høy tetthet av barnefamilier. Også nærhet til blant annet idrettshall, fotballhall, skistadion, skoler, barnehager og butikker. Området har også flotte turområder. Boligen er beliggende på endetomt mot vest.

Parkering i garasje og på tomt.

Hybelutleie i 1. etasje(kr 5 500,- pr. mnd). Denne kan også brukes selv, da får dere ett bad og et soverom til. Godt med lagringsplass både ute og inne.

Beliggenhet

Kjedet enebolig beliggende på attraktive Strand som ligger mellom Storelva og Kvaløysletta.

Beliggende på endetomt mot vest som grenser mot bekk og lekeplass. God plass til å gjøre av snøen på vinteren.

Strand er et attraktivt, sørvendt boligområde vest for Kvaløysletta, med svært gode
solforhold fra tidlig morgen til sen kveld. Området er særdeles ettertraktet for småbarnsfamilier da det er rikelig med familier med små barn som er bosatt i området.

Området er barnevennlig og har flotte turområder. Eiendommen ligger ca 3 km sør for Sandnessundbrua og ca 10 km fra Tromsø sentrum. Området er opparbeidet med grøntarealer og gang- sykkelveier som binder sammen boligområdet. Fra boligen er det utsikt mot Tromsøya, Sandnessundet og Malangen i sørvest. Gode lys og solforhold.

I nærområdet finner man en rekke lekeplasser, idrettsanlegg, lysløype og fantastisk turterreng. Kvaløysletta byr på et eget sentrum med butikker og en rekke service-institusjoner. Midt mellom Strand og Tromsø ligger flyplassen og landsdelens største handelsområde, K1 og Jekta.

Tomt

Tomt hellende mot sør. Opparbeidet med gressplen. Asfaltert adkomst/biloppstillingsplass, samt støttemur.

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv:
Støpt gulv av betong. Vegger mot grunn/grunnmur av støpt betong i isolert systemforskaling.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader:
Konstruksjon av isolert bindingsverk. Etasjeskillere av trebjelkelag. Bygningen er utvendig kledd med stående trepanel. Takoverbygd inngangsparti.
Takkonstruksjon med yttertak:
Saltak. Konstruksjon av takstoler. Kaldloft (ikke besiktiget pga. manglende tilgang). Yttertak tekket med asfalt/takpapp. Takrenner, nedløp og beslag av stål. Montert takstige.

Balkonger/terrasser:
Markterrasse i tilknytning med inngangsparti. Konstruksjon av impregnert bjelkelag og dekke. Tilgang fra stue og vinterhage til altan. Tremmegulv av impregnert materiale. Rekkverk av tremateriale. Port i rekkverk.

Vinduer og dører:
Hoveddør til boligen som kompakt dør.
Veranda-/altandør med 3-lags energiglass. Produksjonsår: 2010. Heve-skyvedør med 2-lags energiglass. Produksjonsår: 2018. Innvendige lette dører med glatt flate. Standard låsekasse. Vinduer med 2-lags energiglass. Produksjonsår: 2010.
Vinduer med 3-lags energiglass. Produksjonsår: 2011.
Lyse karmer, foringer og listverk.

Piper, plassbygde ildsteder m.v.:
Vedovn med glassdør på stålplate. Stålpipe.
For full visshet vedrørende pipe og ildsteds tilstand henvises det til det lokale brann-/feiervesen.

Trapper og ramper:
Innvendig trapp av tre mellom etasjer. A pne trinn med barnesikringslist. Rekkverk med meglere, balustre og håndlist.
Returgelender (rekkverk på kanten oppe).

Tilbygd bod:
Støpt gulv av betong. Konstruksjon av bindingsverk. Utvendig kledd med trepanel og innvendig platekledd. Pulttak med konstruksjon av taksperrer, utvendig tekket med asfaltpapp. Montert vinduer og dør. Etablert hems.

Tilbygd garasje:
Støpt gulv av betong. Grunnmur av lettklinkerblokker. Konstruksjon av bindingsverk, utvendig kledd med trepanel. Pulttak med konstruksjon av taksperrer, utvendig tekket med asfaltpapp. Leddheisport med fjerna pner. Montert vinduer og dør. Innlagt strøm.

Luftbehandling generelt:
Balansert ventilasjon, aggregat plassert pa bod/teknisk rom.

Vanninstallasjoner:
Trykkvann i "rør-i-rør" system.
Fordelerskap plassert pa bad/vaskerom (hoveddel) og bad/vaskerom (hybel) med drens. Stoppekran plassert på bad/vaskerom (hoveddel).

Varmtvannsbereder, generell info:
Produksjonsår: 2011.
Volum: 200 liter.
Plassering (sted): Bad/vaskerom.
Avrenning fra berederens trykkventil: Til gulv med sluk.

El:
Sikringsskap med automatsikringer plassert i vindfang. Skjult elektrisk anlegg.

Standard

Bygningen er oppført i 2011, påbygd vinterhage i 2018 og tilbygd garasje med bod i 2014. Boligen fremstår som godt vedlikeholdt og holder god standard. Bygningen er bla. utstyrt med balansert ventilasjon, sentralstøvsuger, integrerte hvitevarer på kjøkken, m.m.

Kjøkken 2.etg.:
Kjøkkeninnredning med over- og underskap. Glatte fronter med integrerte håndtak. Benkeplate av laminat med nedfelt dobbel oppvaskkum og avrenning. Glassplate på vegg over benkeplate, samt belysning og uttak for strøm over benk. Integrert komfyr, koketopp og oppvaskmaskin. Periodisk avtrekk.

Kjøkken 1.etg. (hybel):
Kjøkkeninnredning med over- og underskap. Glatte fronter med dørhåndtak. Benkeplate av laminat med nedfelt oppvaskkum. Belysning og uttak for strøm over benk. Opplegg for kjøleskap. Periodisk avtrekk.

Bad/vaskerom 1.etg.:
Flisbelagt gulv med sokkelflis og gulvvarme. Vegger kledd med flis imiterte våtromsplater. Himling kledd med himlingsplater. Baderomsinnredning med under- og overskap. Glatte fronter med dørhåndtak. Heldekkende servantplate. Veggmontert speil med overbelysning og uttak for strøm. Dusjkabinett. Vegghengt klosett med innebygd sisterne. Opplegg for vaskemaskin. Veggmontert skyllekar. Avtrekk koblet på boligventilasjon. Fordelerskap. Ved visuell inspeksjon ble det ikke observert symptomer/tegn på skader i tilknytning til rommet.

Bad/vaskerom 1.etg.: (hybel)
Flisbelagt gulv med sokkelflis og gulvvarme. Vegger kledd med flis imiterte våtromsplater. Himling kledd med himlingsplater. Veggmontert servant. Veggmontert speil med overbelysning og uttak for strøm. Dusjnisje med svingbare glassdører og veggmontert dusjgarnityr. Vegghengt klosett med innebygd sisterne. Opplegg for vaskemaskin. Avtrekk koblet på boligventilasjon. Fordelerskap. Ved visuell inspeksjon ble det ikke observert symptomer/tegn på skader i tilknytning til rommet.

Innvendige overflater:
Gulv: Parkett og flis.
Vegg: Panelplater og flis.
Tak/himling: Himlingsplater.

Annet: Sentralstøvsuger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmegjenvinning. Vedfyring.

Adkomst

Adkomst til boligen via overbygd inngangsparti med markterrasse.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Adgang utleie

Det leies i dag ut et areal i boligen til hybel med felles inngang, hybelen er på tilsammen 17 kvm og leies ut.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Verditakst
Selgers egenerklæring
Grunnkart
Reguleringsplankart
Tilgjengelige bygningstegninger
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.
Komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås hos megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Sentralt
 • Utsikt
 • Turterreng

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger: 2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.11 500,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 72
 • Bruksnr: 1029
 • Kommunenr: 5401
Christoffer Ryan

Christoffer Ryan

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Endebolig mot vest, grenser mot friareal
Endebolig mot vest, grenser mot friareal
Parkering i garasje og på boligens tomt
Parkering i garasje og på boligens tomt
Utsikt mot lekeplass
Utsikt mot lekeplass
Stor terrasse med sol fra øst, sør og vest.
Stor terrasse med sol fra øst, sør og vest.
Nedre del av stuen
Nedre del av stuen
God plass til spisebord i forlengelse av kjøkkenet
God plass til spisebord i forlengelse av kjøkkenet
Bad og vaskrom. Delvis skjult med skyvedører.
Bad og vaskrom. Delvis skjult med skyvedører.
Hovedsoverom
Hovedsoverom
Utestuen som brukes som vinterhage, lekerom med mer
Utestuen som brukes som vinterhage, lekerom med mer
Utgang til det flotte utearealet bak boligen fra balkongdør
Utgang til det flotte utearealet bak boligen fra balkongdør
Soverom 2 av 3
Soverom 2 av 3
Gang og hovedsoverom
Gang og hovedsoverom
Soverom 3 av 3
Soverom 3 av 3
Stor terrasse. Lun og perfekt på soldager
Stor terrasse. Lun og perfekt på soldager
Nydelig utsikt mot Håkøya, Sandnessundet og fjellene på fastlandet og i Balsfjord
Nydelig utsikt mot Håkøya, Sandnessundet og fjellene på fastlandet og i Balsfjord
Bad hybel
Bad hybel
Oppholdsrom hybel
Oppholdsrom hybel
Kjøkkeninnredning i hybeldel
Kjøkkeninnredning i hybeldel