Mellomvegen 54B

← Tilbake til boliger

Mellomvegen 54B

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

Solgt!

50 m²

1 soverom

Innbydende 2-roms selveier i gangavstand fra sentrum | garasjeplass og terrasse | mye lagringsplass

Boligtype:

Leilighet

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

50 m²

Bruksareal:

50 m²

Soverom:

1

Rom:

2

Etasje:

1

Byggeår:

2017

Energimerking:

C

Tomt:

2295 m² (eiet)

Kort om eiendommen

Hjem Eiendomsmegling har gleden av å presentere Mellomvegen 54B, en sentrumsnær 2-roms leilighet med garasje, mye lagringsplass og terrasse!

Bygget er beliggende i skrående terreng, noe som gjør at leiligheten i front er hevet over bakkeplan samtidig som man har trappefri adkomst fra inngangsparti. Gjennomgående moderne standard med tidsriktig utførelse. Bad med flislagt gulv, vannbåren varme og kjøkken med integrerte hvitevarer. Fra stuen er det utgang til flott terrasse mot øst, samt enkel adkomst til uteareal mot sørvest. I samme plan, like ved inngangen, har man 2 boder (på henholdsvis 3 og 5 kvm). I tillegg 1 sportsbod i underetasjen hvor man også har fast biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg.

For ytterligere informasjon om boligen, kontakt eiendomsmegler!

Beliggenhet

Boligen er beliggende i sørlige del av Tromsø sentrum med gangavstand til alle byens fasiliteter, flotte turstier, Bukta, m.m. Nærhet til daglilgvarebutikk og gode bussforbindelser.

Tomt

Ideell andel av skrånende terrassert tomt fallende mot øst. Adkomst fra offentlig veg/gate. Opparbeidet felles utearealer med asfaltert trafikkareal, betongplater og lekeplass. Støttemur mot hovedveg. Beplantet skråning mot syd.

Bebyggelse

Området er bestående av kombinert bebyggelse, bolig, overnatting, næring, m.m.

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv: Antatt betongfundamenter. Grunnmur i plasstøpt betong. Søyler og dragere i betong. Asfaltert gulv i garasje.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader: Bærekonstruksjon i betong (prefabrikkerte betongelementer). Etasjeskiller av betong/hulldekke med isolasjon og påstøp. Leilighets skillevegger av betong. Innvendig vegger utført med stål/tre stender, kledd med gipsplater. Yttervegger som kombinasjon mellom isolerte betongelementer og isolerte bindingsverksvegger. Utvendig kledning på bindingsverksvegger med pusset og malt overflate. Trapperom i plasstøpt betong.

Takkonstruksjon med yttertak: Flatt tak med gesims. Antatt hulldekkeelementer, isolert fra oversiden, tekket med membran.
Innvendige nedløp. Tak ikke besiktiget.

Balkonger/terrasser: Tilgang fra stue/kjøkken til overbygd altan. Konstruksjon av tett betongdekke. Tremmegulv med impregnert materiale. Rekkverk av glass med balustre og håndlist av stål. Direkte adkomst til
utvendig fellesareal.

Vinduer og dører: Hoveddør til boligen som kompakt dør. Brannklassifisert. Heve-skyvedør med 3-lags energiglass. Innvendige lette dører med glatt. Standard låsekasse. Vinduer med 3-lags energiglass. Listefritt.

Tekniske installasjoner
Oppvarming generelt: Fellesanlegg med luft til vann varmepumpe. Vannbåren varme i entrè, stue/kjøkken og bad/vaskerom.
Brannsikring: Sentral brannvarsling med branntavle i fellesareal. Sprinkleranlegg. Pulverapparat.
Luftbehandling generelt: Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
Vanninstallasjoner: Trykkvann i "rør-i-rør" system. Fordelerskap plassert på bod og på bad/vaskerom. Felles varmtvann fra sentral.
El: Sikringsskap med automatsikringer plassert entrè. Skjult elektrisk anlegg. Downlights.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Standard

Kjøkken: Kjøkkeninnredning med over- og underskap, samt kjøkkenøy. Glatte fronter med dørhåndtak. Benkeplate av laminat med oppvaskkum. Overbelysning og uttak for strøm på vegg. Integrert komfyr, koketopp, kjøl/frys og oppvaskmaskin, samt micro i arbeidshøyde. Avtrekk koblet på boligventilasjon. Komfyr vakt. el.vannstopp.

Bad/vaskerom: Flisbelagt gulv med sokkelflis og gulvvarme. Vegger kledd med flis imiterte våtromsplater. Systemhimling. Baderomsinnredning med underskap. Glatte fronter med dørhåndtak. Heldekkende servantplate. Veggmontert speilskap med integrert belysning og uttak for strøm på vegg. Dusjnisje med svingbare glassdører og veggmontert dusjgarnityr. Vegghengt klosett med innebygd sisterne. Opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekk. Ved visuell inspeksjon ble det ikke observert symptomer/tegn på skader i tilknytning til rommet.

Innvendige overflater:
Gulv: Parkett og flis.
Vegg: Malte flater og flis.
Tak/himling: Malte flater og systemhimling.

Annet: Porttelefon. Heis i bygningen.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Oppvarming

Fellesanlegg med luft til vann varmepumpe. Vannbåren varme i entrè, stue/kjøkken og bad/vaskerom.

Adkomst

Enkel adkomst fra offentlig veg. Adkomst til leiligheten via fellesarealer.

Parkering

Fast biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

Jfr, eierseksjonsloven; Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Adgang utleie

Utleie/fremleie av boligen reguleres gjennom sameiets vedtekter og eierseksjonsloven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Verditakst
Selgers egenerklæring
Boliginformasjon fra forr.fører
Grunnkart
Reguleringsplankart
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.

Regnskap, budsjett, årsberetning, Vedtekter / husordensregler, referat fra siste generalforsamling, komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås ved henvendelse til megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Espen Richardsen

Fasiliteter

 • Gjesteparkering
 • Balkong/Terrasse
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Heis
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Sentralt
 • Turterreng

Felleskostnader inkluderer

Andel felleskostnader, kr. 1 652,- (spesifikasjon ligger under budsjett) *
Felleskostnader garasje, kr. 150,-
Tilleggsytelser: Kabel-TV, kr. 265,-
Kapitalkostnader avdrag, kr. 348,-
Kapitalkostnader renter, kr. 171,-
Objekt: Internett, kr. 307,-

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.7 400,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 200
 • Bruksnr: 4058
 • Seksjonsnr: 7
 • Kommunenr: 5401
Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Hjem Eiendomsmegling har gleden av å presentere Mellomvegen 54B!
Hjem Eiendomsmegling har gleden av å presentere Mellomvegen 54B!
Fra boligen har du direkte utgang til en flott, egen terrasse mot øst samt felles markterrasse mot sør
Fra boligen har du direkte utgang til en flott, egen terrasse mot øst samt felles markterrasse mot sør
Stue med store vindusflater og godt lysinnslipp
Stue med store vindusflater og godt lysinnslipp
Downlights i stue og kjøkken
Downlights i stue og kjøkken
Stue og kjøkken i åpen løsning
Stue og kjøkken i åpen løsning
Kjøkkenet har integrerte hvitevarer
Kjøkkenet har integrerte hvitevarer
Entrè
Entrè
Bad med flislagt gulv og gulvvarme
Bad med flislagt gulv og gulvvarme
Romslig soverom
Romslig soverom
èn av to praktiske boder like ved inngangen til leiligheten. I tillegg har man sportsbod i underetasjen.
èn av to praktiske boder like ved inngangen til leiligheten. I tillegg har man sportsbod i underetasjen.
Fasade mot sør
Fasade mot sør
Terrasse med utgang fra stue via skyvedør
Terrasse med utgang fra stue via skyvedør
På terrassen har man gode solforhold dag- og ettermiddagstid
På terrassen har man gode solforhold dag- og ettermiddagstid
Mellomvegen 54B er et nyere bygg oppført i 2017
Mellomvegen 54B er et nyere bygg oppført i 2017
Bygget er sentralt plassert sør for sentrum med gangavstand til alle byens fasiliteter
Bygget er sentralt plassert sør for sentrum med gangavstand til alle byens fasiliteter
Gangsti som leder til både sentrum og Telegrafbukta på sydspissen
Gangsti som leder til både sentrum og Telegrafbukta på sydspissen
Sentrum sør
Sentrum sør
Leiligheten har tilhørende fast biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg
Leiligheten har tilhørende fast biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg
3D planillustrasjon
3D planillustrasjon
2D planillustrasjon
2D planillustrasjon