Åsvegen 17B

← Tilbake til boliger

Åsvegen 17B

Tromsdalen

Se i kart

Prisantydning:

kr 3 490 000

70 m²

2 soverom

3-roms selveierleilighet med skjermet beliggenhet sentralt i Tromsdalen | parkering, vedfyring og terrasse mot sør!

Prisantydning:

kr 3 490 000

Omkostninger:

kr 95 820

Totalpris:

kr 3 585 820

Felleskostnader/mnd:

kr 585

Boligtype:

Leilighet

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

64 m²

Bruksareal:

70 m²

Soverom:

2

Rom:

3

Byggeår:

2004

Energimerking:

B

Tomt:

1263 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 802 180

Verditakst:

kr 3 500 000

Kort om eiendommen

Velkommen til Åsvegen 17B, en flott 3-roms selveierleilighet i attraktive Tromsdalen!
Boligen er beliggende i byggets 0.etg, men byggets plassering i terrenget gjør at man i boligen og på terrassen er skjermet, har flott utsyn samt gode sol- og lysforhold! Godt med lagringsplass i romslig utendørs sportsbod like ved inngang samt èn innendørs bod i leiligheten. Det er gulvvarme i entrè/gang, stue/kjøkken og bad. Tilhørende parkering på felles biloppstillingplass ved Åsvegen. Veldrevet sameie som ble nymalt nå i 2020. Tromsdalen er kjent for sin sentrumsnære beliggenhet samtidig som man har flotte rekreasjonsområder som Gutta på skauen, Sherpatrappa, Fløya og Bønntuva i umiddelbar nærhet! Gode bussforbindelser like ved. For ytterligere informasjon, kontakt eiendomsmegler Espen Richardsen!

Beliggenhet

Åsvegen 17B er beliggende sentralt i Tromsdalen med umiddelbar nærhet til butikk, skole, barnehage og gode bussforbindelser. Ellers har man her tilgang til flotte rekreasjonsområder like ved som Gutta på skauen, -Folkehjelpshytta, Skarvassbu eller Tromsdalstinden. Ellers kan Sherpatrappa og videre til Bønntuva nevnes som en flott destinasjon! Gangavstand til sentrum med tilgang til alle byens fasiliteter.

Tomt

Pent opparbeidet med plen og beplantninger. På baksiden av boligen er uteområdet belagt med brostein med forstøtningsmur mot terreng. Stentrapp i terreng ved adkomst.

Bebyggelse

Boligbebyggelse.

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv: Antatt betongfundamenter. Betonggulv. Grunnmur av lettbetongblokker. Ifølge eier har det i 2017 vært en setningskade på bygningens grunnmur i bakkant av boligen. Jordpress etter tele førte til press mot grunnmur med påfølgende horisontale sprekker i grunnmur. Skaden ble utbedret ved at jordmasser mot grunnmur og på baksiden av boligen ble fjernet. skader på grunnmuren ble reparert og det ble fylt med drenerende masser. Det ble videre lagt brostein på på uteareal på baksiden av boligen og støttemur mot terreng.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader: Bindingsverk er antatt isolert med 15 cm min.ull. Utvendig panelkledning. Trebjelkelag isolert med min.ull. Ved befaring var sameiet i sluttfasen med maling av utvendige veggoverflater på bygningen.

Dører og vinduer: Vinduer av 2-lags energiglass. Innvendige glatt hvite dører. Fabrikkmalt ytterdør m/glassfelt. Verandadør m/glassfelt.

Takkonstruksjon med yttertak: Saltakform m/opplegg, sperrer/takstoler, isolert. Tekket med metallplater. Renner og nedløp av plastbelagt stål.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter,

Standard

Bad og vaskerom: Flisbelagt gulv med varmekabler. Flisbelagte vegger og malte takplater i himling. Innredet med dusjkabinett med avløp til sluk i gulv. Baderomsinnredning med servant, speil og lys. Gulvmontert toalett. Opplegg for vaskemaskin. Ventil tilknyttet mekanisk avtrekk. Fuktsøk med Protimeter fuktindikator viste ingen tegn til skadelig fukt på befaringstidspunktet.

Kjøkken: Kjøkkeninnredning med laminerte benkeplater og oppvaskum i stål. Avsatt plass til kjøleskap, oppvaskmaskin og komfyr med kjøkkenventilator over.

Innvendige overflater: Gulv med fliser, laminat og vinylbelegg. Vegger med tapet, malte plater og fliser. Himling med malte takplater.

Elektrisk anlegg: El. anlegg med automatsikringer.

VVS-installasjoner: Installasjon som normalt for byggeåret. 200 l varmtvannsbereder plassert i bod med sluk i gulv.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Oppvarming

Vedyring. Varmekabler i vindfang/entre, stue/kjøkken og på bad/vaskerom. Panelovner.

Adkomst

Enkel adkomst fra offentlig veg via felles privat veg.

Parkering

Parkering til leiligheten utendørs på felles parkeringsplass ved Åsvegen.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

Jfr, eierseksjonsloven; Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Adgang utleie

Utleie/fremleie av boligen reguleres gjennom sameiets vedtekter og eierseksjonsloven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Verditakst
Selgers egenerklæring
Grunnkart
Reguleringsplankart
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.

Regnskap, budsjett, årsberetning, Vedtekter / husordensregler, referat fra siste generalforsamling, komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås ved henvendelse til megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Fasiliteter

 • Gjesteparkering
 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Husdyr tillatt
 • Ingen gjenboere
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Sentralt
 • Utsikt
 • Turterreng

Felleskostnader inkluderer

Utvendig vedlikehold og forsikring. Kostnader for snøbrøyting av felles veg og parkering har vært fordelt på boligene som benytter dette og selve brøytingen har kostet kr 2 500,- pr husstand. I tillegg fakturerer entreprenøren for bortkjøring, noe som gjør at totale kostnader pr husstand f.eks i sesongen 2019/2020 ble kr 4 137,-. Dette betales utenom felleskostnadene.

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.7 400,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 17
 • Bruksnr: 718
 • Seksjonsnr: 1
 • Kommunenr: 5401
Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Hjem Eiendomsmegling har gleden av å presentere Åsvegen 17B!
Hjem Eiendomsmegling har gleden av å presentere Åsvegen 17B!
Gjennom utgang fra stue har man tilgang til en flott terrasse mot sør
Gjennom utgang fra stue har man tilgang til en flott terrasse mot sør
Terrassen ligger skjermet til og har gode sol- og lysforhold
Terrassen ligger skjermet til og har gode sol- og lysforhold
Informasjon om visning (gangen på dette bildet er en illustrasjon, og ikke av gangen i denne boligen)
Informasjon om visning (gangen på dette bildet er en illustrasjon, og ikke av gangen i denne boligen)
Stue med flott utsyn mot sør
Stue med flott utsyn mot sør
Store vindusflater som slipper inn masse naturlig lys
Store vindusflater som slipper inn masse naturlig lys
Ildsted montert i stue
Ildsted montert i stue
Gulvet i stue og på kjøkken har varmekabler
Gulvet i stue og på kjøkken har varmekabler
Stue og kjøkken i delvis åpen løsning
Stue og kjøkken i delvis åpen løsning
Leiligheten ligger skjermet både innendørs og utendørs
Leiligheten ligger skjermet både innendørs og utendørs
Godt med skapplass på kjøkkenet
Godt med skapplass på kjøkkenet
Entrè / gang med flislagt gulv og varmekabler
Entrè / gang med flislagt gulv og varmekabler
Komplett flislagt bad med gulvvarme
Komplett flislagt bad med gulvvarme
Entrè med tilhørende platt utendørs
Entrè med tilhørende platt utendørs
Ved inngangen har man også adkomst til en romslig sportsbod
Ved inngangen har man også adkomst til en romslig sportsbod
Praktisk bod
Praktisk bod
3D planillustrasjon
3D planillustrasjon
2D planillustrasjon
2D planillustrasjon