Solstrandvegen 170E

← Tilbake til boliger

Solstrandvegen 170E

Tromsdalen

Se i kart

Prisantydning:

kr 2 350 000

61 m²

2 soverom

Nydelig hjørneleilighet - Garasje - Vestvendt - Romslig kjøkken - Vaskerom- Ingen forkjøpsrett

Prisantydning:

kr 2 350 000

Omkostninger:

kr 5 060

Totalpris:

kr 3 541 717

Felleskostnader/mnd:

kr 7 539

Fellesgjeld:

kr 1 186 657

Boligtype:

Leilighet

Eierform:

Andel

Primærrom:

61 m²

Bruksareal:

61 m²

Soverom:

2

Rom:

3

Etasje:

2

Byggeår:

2006

Energimerking:

D

Tomt:

1690 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 765 898

Verditakst:

kr 2 220 000

Kort om eiendommen

Spennende 3-roms hjørneleilighet med store vindusflater og en godt utnyttet planløsning. Leiligheten er pen og har fine fargevalg og et moderne preg, sist malt i 2017. Praktisk planløsning med eget vaskerom, tilknyttet badrommet. Romslig hovedsoverom med vindu mot vest og godt med garderobeplass. Kjøkkenet har utbygd barløsning med ekstra skap- og benkeplass. Stuen er delt inn i 2 soner, som gjør at en har naturlig har både spiseplass og stue i den åpne løsning. Utgang til romslig balkong på ca. 8 m2 mot vest. Nydelig utsikt både inne og ute. Lamellgardiner i alle vinduer i stue og soverom. Leiligheten har fast plass i felles garasjeanlegg, i tillegg til sportsbod. Veldrevet borettslag med IN-ordning, sikringsordning og vedlikeholdsplan. Ingen forkjøpsrett.

Beliggenhet

Leiligheten har en fin beliggenhet, vestvendt med utsikt fra vinduer og balkong. Svært gode solforhold. Da leiligheten har hjørne-beliggenhet, er det mye innslipp av lys og man får en åpen følelse. Borettslaget ligger i populært og godt etablert område. Kort avstand til bussholdeplass. Enkel adkomst til garasjeanlegg og gode gjesteparkeringer på framsiden. Amfi pyramiden som er nærmeste bydels senter har mange gode servicetilbud, kafeer og butikker.

Innhold

2. etasje:
Entre, stue og kjøkken, 2 soverom, badrom og vaskerom. Utgang til takoverbygd balkong.

U. etasje:
Felles garasjeanlegg. Leiligheten har 1 fast parkering. Sportsbod i fellesareal.

Tomt

Vestvendt tomt i hellende terreng. Tomten er opparbeidet med plen. Lekeplasser og grøntareal i området. Søppel deponeres i bokser på eiendom. Felles postkassestativ tilknyttet Adkomstparti. Adkomst til eiendommen fra Solstrandvegen. Oppstillingsplass for en bil i oppvarmet garasje. Oppstillingsplasser for flere gjester langs Solstrandvegen på opparbeidet areal. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Enheten ligger i blandet utbygget areal. Noen eneboliger, og enkelte blokker/ høyhus. Kort vei til turområder opp mot Fløya. Kort veg til Pyramiden kjøpesenter med flere fasiliteter for handel og rekreasjon. Eiendommen har gode sol og lysforhold. Fra eiendommen har man utsikt mot Tromsøya, deler av sundet og nærområdet.

Bebyggelse

Blandet bebyggelse med blokker og småhusbebyggelse.

Byggemåte

Beskrivelse ifølge takst:
Fundamentering, grunnmur og kjellergulv:
Fundament på støpt såle av betong. Vegger i laveste plan av betong. Dekke i laveste plan er av støpt betong, og asfalt.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader:
Bærende konstruksjoner bestående av betong og stål. Etasjeskillere i betongelementer/støpt betong. Utvendige fasader er kledd med liggende panel, og fasadeplater. Balkonger med rekkverk av glass.

Dører og vinduer:
Fabrikkmalte vinduer med trelags glass fra byggeår. Altandør med glassfelt. Innerdører med hvite dørblader. Adkomstdør
til andelen med glassfelt i karm.

Takkonstruksjon m/tekking:
Bygget har flatt tak. Tak er ikke besiktiget av takstmannen på befaringsdagen.

Elektrisk anlegg:
Boligen har skjulte føringer for strømkabler. El- skap med automatsikringer. Sikringsskapet har noen kurser med jordfeilbryter. Hjemmelshaver opplyser at det sist er utført arbeider på anlegget de siste år.

VVS:
Varmtvannsbereder er fra oppføring. Denne rommer ca 200 liter. Og er plassert i vaskerom. Fordelingsrør for vann i rør i rørsystem med VVS-skap på bad.

Annet:
Adkomst til fellesarealer som trapperom mellom samtlige etasjer. Automatisk døråpner på flere dører. Heis mellom alle
etasje. Adkomst til bod i underetasje, bod- areal er utført i separert areal fra parkeringsanlegg. Adkomst til bod via slett
dør, og skillevegger mot naboer med metallnetting. Det er lys og stikkontakt for strøm i boden. Parkering for en bil i
garasje. Adkomst til arealet via port med automatisk åpner. Asfaltert dekke. Ventilert areal i garasjen og i bod.

Standard

Badrom:
Rommet har inventar som veggmontert WC, dusjkabinett, servant med skap og speil med overbelysning. Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med fliser. Himlinger med malt, jevn overflate med spotter. Adkomst til vaskerom kun via dette bad. For lufting er det avtrekk via felles anlegg.

Vaskerom:
Rommet har belegg på gulv. Vegger er kledd med malte strier. Himlinger med malt, jevn overflate. Det er opplegg for vaskemaskin. For lufting er det vindu og ventil i vegg.

Kjøkken:
HTH kjøkken, Siemens koketopp/stekeovn, Bosch oppvaskmaskin, electrolux kjøl/frys. Arealet er utført i åpen løsning med stue. Rommet har innredninger med lyse fronter. Benkeplate i laminert materiale. Benkebeslag med doble kummer og avrenning. Over benkeplate er vegger kledd med fliser. Det er opplegg for løse deler som kjøleskap og oppvaskmaskin. Det er opplegg for integrerte deler som ovn og koketopp. Over koketopp er det ventilator med rør til friluft via anlegg.

Generelt om overflater:
Himlinger med malt, jevn overflate. Spotter i noen rom. Vegger er kledd med malte overflater og fliser. Gulv er kledd med parkett og fliser.

Diverse:
Antenneuttak Tv/radio begge soverom.
Skap og benk entre medfølger (Er ikke fastmontert vegg, men er samme modell som det fastmonterte speil/hylle).

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte varmekilder, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen. Det er ikke veggmontert elektrisk ovn på gjesterom.

Adkomst

Enkel adkomst fra Solstrandvegen som er offentlig veg.

Parkering

Fast plass i felles garasjeanlegg. Gjesteparkering v/ lomme på Solstrandvegen.

Offentlig kommunikasjon

Bussforbindelser via Solstrandvegen, som også er knyttet via sentrum til UNN/UIT.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Styregodkjennelse

Det er en forutsetning for gjennomføring av handelen at kjøper blir styregodkjent som ny andelseier. Gis ikke slik godkjenning er partene fristilt fra handelen uten noe økonomisk ansvar ovenfor hverandre.

Adgang utleie

Utleie/fremleie av boligen reguleres gjennom borettslagets vedtekter. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Diverse

- Malte alle flater innvendig i 2017. Både vegger og tak. Unntatt vaskerom/bad.
- Skiftet alle innerdører i 2018. Fire nye dørblader i massiv utførelse.
- La nytt dekke på veranda i 2017
- Takbelysning gang, kjøkken og spisestue nye i 2017. LED-lys m/ veggmonterte dimmere

Ansvarlig megler

Robin I. Martinsen

Fasiliteter

 • Gjesteparkering
 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Heis
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Rolig
 • Utsikt
 • Turterreng

Felleskostnader inkluderer

Fordelt på følgende hovedposter:
Grunnleie: kr. 2716,-
Avdrag IN-lån: kr. 3.164,-
Renteutgifter (IN-lån): kr. 1.213,-
Kabel-tv med Komplett 10: kr. 446,-

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
Gebyr for pantenoteringer: Kr. 480,- pr. notering. Gebyr for hjemmelsoverførsel: Kr. 480,-. Evt. boligkjøperforsikring kr. 4.100,- (valgfritt).Totale omkostninger: Kr. 5.060,-.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 18
 • Bruksnr: 605
 • Kommunenr: 5401
Robin M. Iversen

Robin M. Iversen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Hjem eiendomsmegling v/ eiendomsmegler Robin I. Martinsen presenterer Solstrandvegen 170E!
Hjem eiendomsmegling v/ eiendomsmegler Robin I. Martinsen presenterer Solstrandvegen 170E!
Store vindusflater slipper "inn" omgivelsene og lyset.
Store vindusflater slipper "inn" omgivelsene og lyset.
Åpen og lys stue.
Åpen og lys stue.
Spisestuen og utgang til vestvendt balkong.
Spisestuen og utgang til vestvendt balkong.
Stuen.
Stuen.
Åpen, moderne kjøkkenløsning med ekstra god benkeplass.
Åpen, moderne kjøkkenløsning med ekstra god benkeplass.
Nydelig utsikt fra kjøkkenbenken.
Nydelig utsikt fra kjøkkenbenken.
Løsningen gir et naturlig skille mellom stuen og kjøkkenet.
Løsningen gir et naturlig skille mellom stuen og kjøkkenet.
Stue og kjøkken.
Stue og kjøkken.
Flislagt badrom med moderne innredninger.
Flislagt badrom med moderne innredninger.
Vegghengt toalett og dusjkabinett på badet.
Vegghengt toalett og dusjkabinett på badet.
Flislagt badrom med vaskerom tilknyttet.
Flislagt badrom med vaskerom tilknyttet.
Hovedsoverom.
Hovedsoverom.
Romslig hovedsoverom med godt med garderobeplass.
Romslig hovedsoverom med godt med garderobeplass.
Soverom 2.
Soverom 2.
Flislagt entre med varmekabler.
Flislagt entre med varmekabler.
Fast plass i fellesgarasje. I tillegg er det sportsbod tilhørende leiligheten.
Fast plass i fellesgarasje. I tillegg er det sportsbod tilhørende leiligheten.
Planillustrasjon av leiligheten
Planillustrasjon av leiligheten
Nydelig utsikt til Kvaløyfjellene og øya.
Nydelig utsikt til Kvaløyfjellene og øya.
Utsikt.
Utsikt.
Utsikt
Utsikt
Fasade.
Fasade.
Bussholdeplass like ved.
Bussholdeplass like ved.
Områdets nærmeste senter, Amfi Pyramiden.
Områdets nærmeste senter, Amfi Pyramiden.