Nattmålsvegen 16

← Tilbake til boliger

Nattmålsvegen 16

Kvaløya

Se i kart

Prisantydning:

kr 6 290 000

189 m²

5 soverom

Nyere og spennende enebolig - Meget god beliggenhet i området - Svært gode solforhold/utsikt - garasje + carport

Prisantydning:

kr 6 290 000

Omkostninger:

kr 169 920

Totalpris:

kr 6 459 920

Boligtype:

Enebolig

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

178 m²

Bruksareal:

189 m²

Soverom:

5

Rom:

7

Byggeår:

2012

Energimerking:

B

Tomt:

887 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 1 323 748

Verditakst:

kr 6 290 000

Kort om eiendommen

Flott enebolig med høy standard som ligger idyllisk og landlig til i populære Ersfjorden. Boligen er bygget etter TEK10 med de krav og kvaliteter som følger. Boligen har en svært spennende arkitektur og planløsning. Her kan nevnes; 3 soverom samlet på 1. etasje med badrom og vaskerom. Romslig gang med stor garderobe. I 2. etasje er det en romslig stue/kjøkkenløsning med store vindusflater mot fjorden og fjellene i bakgrunnen. Her får man virkelig tatt naturen i øyesyn. I tillegg har etasjen en stor bod. Øverste etasje inneholder romslig loftstue med fantastisk utsikt, bad og 2 soverom, ene med eget garderoberom. Forøvrig kan det nevnes at boligen har garasje i halvannen størrelse, carport og utebod. Eiendommen gir et svært godt helhetsinntrykk og har det meste en trenger. Meld på visning!

Beliggenhet

Flott enebolig med god standard som ligger idyllisk og landlig til i populære Ersfjorden. Boligen ligger i øvre del av boligfeltet med nydelig utsikt midt ut i fjorden. Tomten grenser til friareal og en kan ta skiene på seg rett utenfor terrassen sin, eller ta en fjelltur sommertid. Ersfjord er svært populært grunnet sin nærhet til Tromsø, med ca. 20-25 minutter kjøretur fra sentrum. Samtidig får man nydelig natur, turområder og havet rett i nærheten. Her er det eget idrettslag med forskjellige aktiviteter, skole og en del småbedrifter som hovedsakelig baserer seg på turisme.

Innhold

Innholdsrik enebolig med frittstående garasje og carport.

1. etasje: 3 soverom. Entre med garderobe. Gang. Bad. Vaskerom.
2. etasje: Stue og kjøkken. Teknisk rom/lager. Utgang til romslig terrasse som strekker seg rundt ca. halve boligen.
3. etasje: 2 soverom. Stue. Bad. Garderobe tilknyttet et soverom.

Utvendig er det frittstående garasje, ca. 30m2 BRA. Carport og utebod under terrasse. Terrasse med utgang fra 2. etasje er ca. 45m2.

Tomt

Tomten er plassert i svakt hellende terreng. Nivåforskjeller på tomt er opparbeidet med steinsatt trapp, og støttemur i deler. Boligen gir inntrykk av å være plassert mot sørlig retning. Adkomst til eiendommen via asfaltert og steinbelagt avkjøring fra offentlig vei. Tomta er opparbeidet med plen, plattinger og plantefelt. Parkering for boligen på tomt, i garasje og carport. Med mulighet for gjesteparkering på tomt og i nærområdet. Avfall deponeres i bokser tilknyttet boligen. Boligen er tilknyttet vann og avløp via løsning knyttet til velforening i området.

Bebyggelse

Hovedsakelig spredd småhusbebyggelse i området.

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv:
Fundament utført i støpt plate. Vegger i laveste plan er murt lettklinker som er innvendig kledd og utvendig pusset. Støpte gulv som er kledd med bygningsmaterialer.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader:
Bærende vegger i bygningens konstruksjon bestående av bindingsverk av tre. Utfyllende vegger av tre. Etasjeskillere utført i bjelkelag av tre. Fasade er kledd med liggende trepanel. Inngangspartiet til boligen er opparbeidet med platting, og takoverbygget. Kledningen er i følge eier sist malt i 2014.

Dører og vinduer:
Vinduer bestående av fabrikkmalte trekarmer med tolags glass fra byggeår. Altandør med glassfelt. Utvendig er det montert motoriserte screens foran noen vinduer. Innerdører med dørblader i formpresset, fabrikkmalte hvit utførelse. Inngangsdøren til boligen har glass i dørblad.

Takkonstruksjon med yttertak:
Bygget har saltak. Takkonstruksjoner av sperrer. Taket er tekket med asfaltprodukter. Nedløp og renner av metall. Taket er besiktiget fra bakken.

Elektrisk anlegg:
Boligen har skjulte føringer for strømkabler. El- skap med automatsikringer. Sikringsskapet har samtlige kurser med jordfeilbryter. Eier opplyser at strøm til garasjen og screens på vegg er hentet, tilkoblet, utvendig stikkontakt. Kabler til screens og garasje er synlig lagt på overflater av kledning.

VVS-installasjoner:
Varmtvannsbereder er fra byggeår. Denne rommer ca 200 liter. Og er plassert på vaskerom nede. Fordelingsrør for vann i rør i rørsystem.

Annet:
Det er montert sentralstøvsuger med motor i bod/teknisk rom andre etasje. Balansert ventilasjon i bygget. Skyvedørsgarderobe i på to soverom og entre i første etasje. Sportsbod på tomt: På siden av carport er det laget til areal for lagring eller smøring av ski. Adkomst til boden via dør. Innlagt lys og strøm i arealet. Vegger er kledd med plater uten isolasjon. Dette rommet er ikke regnet inn i arealoppstilling. Carport: Adkomst opparbeidet med takoverbygget del. Det er lagt metallplater under altnadekket, og opparbeidet løsning for takvann. I carport er det lagt stein mot grunn. Åpning under deler av platting.

Garasjen er oppført i 2015:
Gulvet består av støpt dekke. Bærende vegger av bindingsverk av tre, ikke isolert og delvis kledd innvendig med plater. Tak/ himling av takstoler utvendig tekket med asfalt. Teknisk utstyr i garasjen består blant annet av lys og port med automatisk åpner.

Standard

Generell beskrivelse, ifølge takst:

Innvendige overflater:
Himlinger med plater. Vegger er kledd med fabrikkmalte plater, våtromsplater. Gulv er kledd med parkett og fliser.

Kjøkken:
Arealet er utført i åpen løsning med stue. Rommet har innredninger med lyse fronter. Benkeplate i heltre materiale. Nedfelt benkebeslag med enkel, dyp kum. Over benkeplate er vegger kledd med glassplate. Det er opplegg for integrerte deler som ovn, koketopp og oppvaskmaskin. Over koketopp er det ventilator med rør ut fra løsning. Det er også montert komfyrvakt, lekkasjevarsler. Spotter i himling.

Badrom 1. etasje:
Rommet har inventar som veggmontert WC, badekar med dusj, servant med skap og speil med overbelysning. Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med våtromsplater. Himlinger med plater. For lufting er det avtrekk via ventilasjonssystem.

Badrom 3. etasje:
Rommet har inventar som veggmontert WC, dusjhjørne, servant med skap og speil med overbelysning. Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med våtromsplater. Himlinger med plater. For lufting er det vindu og avtrekk via ventilasjonssystem.

Vaskerom 1. etasje:
Rommet har inventar som benker og skap, skyllekar og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Det er flislagt gulv, våtromsplater på vegger, plater i himling. Ventilasjon i rommet via ventilasjonsanlegg.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming via utstyr som varmepumpe, panelovner og gulvvarme. Det er gulvvarme i
alle rom med fliser. Det er balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Ifølge eier er det er klargjort for montering av skorstein i takkonstruksjon.

Adkomst

God adkomst via privat veg som brøytes offentlig. Selger opplyser at vegen er under arbeid for å bli offentlig.

Parkering

Gode parkeringsforhold på tomten, i carport under terrassen og i garasjen.
Garasjen er på ca. 30 m2 BRA og ikke medtatt i arealoppstilling.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Adgang utleie

Ingen restriksjoner vedrørende utleie

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Ansvarlig megler

Robin I. Martinsen

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Utsikt
 • Turterreng

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.11 500,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 179
 • Bruksnr: 248
 • Kommunenr: 5401
Robin M. Iversen

Robin M. Iversen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Hjem eiendomsmegling v/ eiendomsmegler Robin I. Martinsen presenterer Nattmålsvegen 16!
Hjem eiendomsmegling v/ eiendomsmegler Robin I. Martinsen presenterer Nattmålsvegen 16!
Den romslige stue og kjøkkenløsningen har flere soner. Pen og praktisk kjøkkenøy.
Den romslige stue og kjøkkenløsningen har flere soner. Pen og praktisk kjøkkenøy.
Kjøkken. Merk de store vindusflatene som slipper lys og natur inn i vinduene.
Kjøkken. Merk de store vindusflatene som slipper lys og natur inn i vinduene.
Stue.
Stue.
Nydelig stueløsning med flere soner.
Nydelig stueløsning med flere soner.
Kjøkken og spisestue.
Kjøkken og spisestue.
Kjøkken.
Kjøkken.
Velutstyrt kjøkken med moderne innredninger og integrerte hvitevarer.
Velutstyrt kjøkken med moderne innredninger og integrerte hvitevarer.
Utsikt ut i fjorden fra kjøkkenet.
Utsikt ut i fjorden fra kjøkkenet.
Spisestue. God plass til spisegruppe. Praktisk bod i bakre del av planet.
Spisestue. God plass til spisegruppe. Praktisk bod i bakre del av planet.
Stue.
Stue.
Stue.
Stue.
Stue og spisestue.
Stue og spisestue.
Loftstue.
Loftstue.
Loftstue med høyt under taket og store vindusflater. Nydelig utsikt.
Loftstue med høyt under taket og store vindusflater. Nydelig utsikt.
Soverom / kontor i 3. etasje.
Soverom / kontor i 3. etasje.
Romslig soverom med luftebalkong i 3. etasje.
Romslig soverom med luftebalkong i 3. etasje.
Garderoberom i forbindelse med soverom 3. etasje.
Garderoberom i forbindelse med soverom 3. etasje.
Badrom 3. etasje med dusjnisje.
Badrom 3. etasje med dusjnisje.
Flislagt og romslig entre.
Flislagt og romslig entre.
Soverom og entre 1. etasje.
Soverom og entre 1. etasje.
Romslig garderoberom i tilknytning til entre.
Romslig garderoberom i tilknytning til entre.
Soverom 1. etasje.
Soverom 1. etasje.
Soverom 1. etasje.
Soverom 1. etasje.
Soverom 1. etasje.
Soverom 1. etasje.
Soverom 1. etasje.
Soverom 1. etasje.
Badrom 1. etasje.
Badrom 1. etasje.
Badrom 1. etasje og vaskerom i bakkant. Badekar m/ dusjløsning.
Badrom 1. etasje og vaskerom i bakkant. Badekar m/ dusjløsning.
Trapp opp fra 1. etasje.
Trapp opp fra 1. etasje.
Boligen har både garasje (halvannen størrelse) og carport.
Boligen har både garasje (halvannen størrelse) og carport.
Nydelig uteområde med stor terrasse som går rundt halve boligen fra bakside til forside.
Nydelig uteområde med stor terrasse som går rundt halve boligen fra bakside til forside.
Uteområde.
Uteområde.
Fasade mot bak.
Fasade mot bak.
Nydelig eiendom som grenser til naturen med et fint uteareal.
Nydelig eiendom som grenser til naturen med et fint uteareal.
Fasade og adkomst.
Fasade og adkomst.
Nydelig utsikt.
Nydelig utsikt.
Fantastisk utsikt ut fjorden.
Fantastisk utsikt ut fjorden.
Oversiktsbilde.
Oversiktsbilde.
Oversiktsbilde Ersfjorden. Nattmålsvegen 16.
Oversiktsbilde Ersfjorden. Nattmålsvegen 16.
Oversikt over eiendommen.
Oversikt over eiendommen.
1. etasje.
1. etasje.
2. etasje.
2. etasje.
3. etasje.
3. etasje.
1. etasje.
1. etasje.
2. etasje.
2. etasje.
3. etasje.
3. etasje.
Alle plan.
Alle plan.
Alle plan.
Alle plan.