Krokvegen 1

← Tilbake til boliger

Krokvegen 1

Tromsdalen

Se i kart

Prisantydning:

kr 5 490 000

204 m²

4 soverom

Visning! Flott bolig med 3/4 soverom, terrasse og garasje i barnevennlig boligområde | Nytt bad og kjøkken i 2013

Prisantydning:

kr 5 490 000

Omkostninger:

kr 149 920

Totalpris:

kr 5 639 920

Boligtype:

Tomannsbolig

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

162 m²

Bruksareal:

204 m²

Soverom:

4

Rom:

5

Byggeår:

1965

Energimerking:

G

Tomt:

360 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 871 506

Verditakst:

kr 5 500 000

Kort om eiendommen

Hjem Eiendomsmegling har gleden av å presentere Krokvegen 1, en flott bolig i attraktive Tromsdalen!

Krokvegen 1 er beliggende sentralt og barnevennlig til i Tromsdalen med nærhet til skoler, barnehage, Tuil areana, lysløype, m.m. I tillegg har man gangavstand til sentrum samt flotte rekreasjonsområder like utenfor døra! Boligen har løsning fordelt over 3 plan med 3 soverom, bad, vaskerom, stue, kjøkken, tv-stue/evt soverom, mye lagringsplass, m.m. Gjennomgående god standard med nyere kjøkken, renovert bad, oppgraderyt el- og røranlegg, mv. Tilhørende frittstående garasje på tomt (26 kvm). Fra stuen er det utgang til sørvendt veranda med gode sol- og lysforhold.
For ytterligere informasjon eller avtale om visning, kontakt eiendomsmegler Espen Richardsen på telefon 920 59 652.

Beliggenhet

Krokvegen 1 er beliggende flott til i attraktive Tromsdalen. Området er kjent for sin bynære beliggenhet med gangavstand til alle sentrum og alle tilhørende fasiliteter. Ellers har man fra eiendommen enkel tilgang til flotte rekreasjonsområder som lysløype, treningssenter, småbåthavn, m.m. Turmuligheter som for eksempel opp Sherpatrappa til fjellheisen og videre til Fløya og Bønntuva er blant flere populært. Ellers har området skoler (fra 1.trinn til ut videregående), barnehager, butikk og gode bussforbindelser.

Tomt

Tomten er plassert i flatt terreng langs toppen av morenebakke. Boligen gir inntrykk av å være plassert med adkomst og altan mot sør, og hageområder i nordlig, østlig og sørlig retning. Adkomst til eiendommen via asfaltert og steinbelagt avkjøring fra offentlig vei. Tomta er opparbeidet med gjerder, plen, oppstillingsplasser for kjøretøy og busker. Parkering for boligen på tomt og i garasje. Med mulighet for gjesteparkering på tomt og i nærområdet. Avfall deponeres i bokser tilknyttet boligen. Boligen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Bebyggelse

Boligbebyggelse.

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv
Fundament utført i to deler. Opprinnelig mur antatt av betongstein eller stein som er pusset utvendig og innvendig pusset eller kledd. Rom i laveste deler av opprinnelig bygg. Seinere er deler av bygget endret, og det er krypkjeller under rom mot øst, samt adkomst til lagerrom med støpt dekke og vegger mot terreng av lettklinker. Deler mot grunn er antatt utført uten bruk av diffusjonssperre. I stue/gjesterom i underetasje er det lagt tilfarergulv/ overflater er kledd med materialer. Krypkjeller er tilgjengelig via bod i bakkant av boligen.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader
Bærende vegger i bygningens konstruksjon bestående av bindingsverk av tre. Deler i første etasje mot øst er innredet den senere tid, men nyere isolasjon og vegger i følge rekvirent. Øvrige deler av bindingsverk.
Utfyllende vegger av tre. Etasjeskillere utført i bjelkelag av tre med stubbgulv over deler med krypkjeller. Fasade er kledd med liggende trepanel. Inngangspartiet til boligen er opparbeidet med støpt trapp. Kledningen er i følge rekvirent sist malt på deler av bygget i 2018.

Dører og vinduer
Vinduer bestående av malte trekarmer med tolags glass. De fleste vinduer og dører er skiftet etter opprinnelig oppføring, og det pågikk arbeid med utskifte av dør i kjeller mot hage på befaringsdagen. Altandører med glassfelt i andre etasje. Innerdører med dørblader i formpresset og fabrikkmalt utførelse. Inngangsdøren til boligen har glassfelt i dørblad og kodelås med tilknytning alarmsentral fra Tryggvakt. Største vinduet i stuen er i følge rekvirent punktert, og det er eldre koblingsvindu i underetasje tilknyttet vaskerom.

Takkonstruksjon med yttertak
Bygget har saltak. Takkonstruksjoner av plassbygde takstoler. Adkomst til loft med noe lagerplass via luke med stige i øverste plan. Taket er tekket med metallplater. Nedløp og renner av plast med reparasjoner noen steder. Taket er besiktiget fra bakken og altan. Det er snøstoppere på enkelte utsatte steder. Rekvirent opplyser at det på noe tidspunkt har kommet inn vann fra tak, merker i himling i stuen i øverste plan. Rekvirent opplyser at skade er utbedret, og overflater her ble på befaring kontrollert med indikator for fukt uten utslag.

Piper, ildsteder og oppvarming
Det er skorstein i boligen. Denne er bygget av tegl. Og er sist feid i 2018 ifølge rekvirent. Feieluke plassert i kjeller. Det er montert ildsted i stuen i andre etasje.

Generelt om andre bygg
Garasjen er oppført med byggesak i kommunale arkiver etter 1997. Gulvet består av støpt dekke. Bærende vegger av bindingsverk av tre med panel. Tak/ himling av plassbygde takstoler med undertak av plast og tekking med metallplater. Teknisk utstyr i garasjen består blant annet av innlagt strøm, lys og port med automatisk åpner. Bygget har historie tilbake til oppføring i kommunalt arkiv. Bygget er opplyst oppført i 1965, første tegninger i byggesak fra 1971. Senere i 1986, tilbygget med areal som innebar garasje i del av første etasje, og større stue i andre etasje. Etter dette er frittstående garasje på tomta registrert som sak i 1997. Omdannelse fra garasje til oppholdsrom er ikke meldt. I 2015 ble det søkt om endring av adkomst til TH Widdings veg, uten at denne ble behandlet.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Standard

Bad og vaskerom
Rom er overfladisk kontrollert for symptomer på alder og slitasje, blant forhold som er sjekket er innfesting av inventar, fuktsøk med verktøy for indikering av fukt på overflater av vegger, visuell sjekk av skader i gulv nært våtsone. Opplysninger som fremkommer her kan på ingen måte forveksles med en grundig tilstandsvurdering.
Badet i første etasje er i følge rekvirent fra 2013. Rommet har inventar som veggmontert WC, dusjhjørne, servant med skap og speil med overbelysning. Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med fliser. Himlinger med trepanel med løsning uten lister i overgang vegger/himling. For lufting er det ventil med mekanisk avtrekk og vindu. Rommet er oppført i 2013, og fremstår ut fra dette og normal levetid som normalt brukt. Vegger er kontrollert og innfestinger i dusj er vurdert som normale. Fuktindikator på vegger tilknyttet dusj påviste bemerkelsesverdige verdier i områder nedenfor blandebatteri, årsak ikke fastslått. Det er små riss i fuger mellom fliser i deler av vegg mot øst . Gulvet er kledd med fliser og ble kontrollert for sprekker og riss, en løs flis nært toalett bemerket. Inventar som innredninger, vinduer og dører fremstår som normalt brukt, det er nyere vindu i rommet.

Vaskerommet i underetasje er i følge rekvirent eldre. Rommet har inventar som ikke tilkoblet opplegg for skyllekar. Vaskerommet har fliser på gulv. Vegger er kledd med malt pusset overflate. Himlinger med trepanel. Det er opplegg for vaskemaskin og skyllekar. For lufting er det ventil og vindu. Rommet er eldre, og fremstår ut fra dette og normal levetid som normalt brukt. Vegger er kontrollert og innfestinger i lett tilgjengelig områder som kan bli fuktig er vurdert som normale for bygninger på denne alder, og med løsninger uten diffusjonssperre mot konstruksjoner. Det er lagt fliser på gulv, et materiale som slipper gjennom fukt. Inventar og deler i rommet fremstår som brukt. Vindu mot sør er eldre.

Kjøkken
Kjøkken i boligen er i følge rekvirent skiftet i 2013. Arealet er utført i åpen løsning med stue. Rommet har innredninger med lyse fronter. Benkeplate i laminert materiale. Nedfelt benkebeslag med enkel kum og avrenning. Over benkeplate er vegger kledd med fliser. Det er opplegg for integrerte deler som kjøleskap med fryser, ovn, koketopp og oppvaskmaskin. Over koketopp er det ventilator med rør til friluft. Det er også montert lysskinne i himling over kjøkken.

Innvendige overflater
Himlinger med plater, paneler og malt trekledning. Vegger er kledd med malte overflater, fliser og pusset mur. Gulv er kledd med parkett, fliser og tregulv. Pusset dekke i underetasje.

Elektrisk anlegg
Boligen har synlige og skjulte føringer for strømkabler. El- skap med automatsikringer. Sikringsskapet har flere kurser med jordfeilbryter. Hjemmelshaver opplyser at det sist er utført arbeider på anlegget i forbindelse med skifte av kjøkken og bad. Det er montert AMS- måler i sikringsskap.

VVS-installasjoner
Varmtvannsbereder er fra 2013. Denne rommer ca 200-250 liter. Og er plassert i vaskerom nede. Fordelingsrør for vann i rør i rørsystem med VVS- skap i vaskerom nede. Avløpsrør i bygget fra deler, tilknyttet gulv er skiftet i tiden rundt 2013 i følge rekvirent.

Annet
Det er montert sentraltilknyttet brannvarslingsanlegg med alarm tilknyttet kodelås på dør og bygget generelt. Skyvedørsgarderobe i største soverom i første etasje.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Oppvarming

Ildsted i stue. Oppvarming av boligen for øvrig via elkraft. Det er utstyr som varmepumpe med innerdel i stuen i andre etasje. Det er
også montert panelovner i noen rom, og gulvvarme i entre, gang og bad i første etasje

Adkomst

Enkel adkomst fra offentlig veg.

Parkering

Parkering i tilhørende frittstående garasje samt utendørs på tomt.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Verditakst
Selgers egenerklæring
Grunnkart
Reguleringsplankart
Tilgjengelige bygningstegninger
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.
Komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås hos megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Diverse

Mottatte tegninger fra kommunen samsvarer ikke med dagens bruk. Dette gjelder blant annet innredning av soverom i del av tidligere garasje samt innredet tv-stue i underetasjen. Kjøper overtar ansvar og risiko for disse forholdene.

Fasiliteter

 • Gjesteparkering
 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Husdyr tillatt
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Sentralt
 • Utsikt
 • Turterreng

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.11 500,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 17
 • Bruksnr: 1309
 • Kommunenr: 5401
Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Velkommen til Krokvegen 1, en flott bolig i attraktive Tromsdalen!
Velkommen til Krokvegen 1, en flott bolig i attraktive Tromsdalen!
Innkjørsel opparbeidet med steinheller
Innkjørsel opparbeidet med steinheller
Romslig stue med godt lysinnslipp
Romslig stue med godt lysinnslipp
Ildsted montert i stue
Ildsted montert i stue
Stue og kjøkken i delvis åpen løsning
Stue og kjøkken i delvis åpen løsning
Overbygget terrasse vendt mot sør
Overbygget terrasse vendt mot sør
Flotte turområder, som opp til Fjellheisen like utenfor døra!
Flotte turområder, som opp til Fjellheisen like utenfor døra!
Kjøkken med integrerte hvitevarer
Kjøkken med integrerte hvitevarer
Mye skap- og benkeplass
Mye skap- og benkeplass
Entrè med flislagt gulv og varmekabler
Entrè med flislagt gulv og varmekabler
Renovert bad med fliser og varmekabler
Renovert bad med fliser og varmekabler
Soverom med praktisk skyvedørsgarderobe
Soverom med praktisk skyvedørsgarderobe
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 3
Soverom 3
Soverom 3
Soverom 3
Tv-stue underetasje
Tv-stue underetasje
Fasade
Fasade
Fasade
Fasade
3D planullistrasjon u.etg
3D planullistrasjon u.etg
2D planullistrasjon u.etg
2D planullistrasjon u.etg
3D planillustrasjon 1.etg
3D planillustrasjon 1.etg
2D planillustrasjon 1.etg
2D planillustrasjon 1.etg
3D planullistrasjon 2.etg
3D planullistrasjon 2.etg
2D planullistrasjon 2.etg
2D planullistrasjon 2.etg
3D planillustrasjon samlet
3D planillustrasjon samlet
2D planillustrasjon samlet
2D planillustrasjon samlet