Skytterstien 3F

← Tilbake til boliger

Skytterstien 3F

Krokelvdalen

Se i kart

Prisantydning:

Solgt!

311 m²

6 soverom

Enebolig m/ 3-roms utleie - Dobbelgarasje - Ta kontakt for visning!

Boligtype:

Enebolig

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

266 m²

Bruksareal:

311 m²

Soverom:

6

Rom:

9

Byggeår:

2012

Energimerking:

B

Tomt:

1103 m² (eiet)

Kort om eiendommen

Klassisk pen, innholdsrik og nyere enebolig med utleiedel! Boligen er beliggende på romslig og pent opparbeidet tomt i øvre del av veletablert boligfelt i Tønsvik. Boligen går over 3 plan, med 3-roms utleiedel i u. etasjen. Boligens hoveddel består av en romslig stue- og kjøkkendel i 1. etasje. I tillegg er det badrom med en svært praktisk vaskeromsløsning i etasjen. I 2. etasje er det samlet 4 romslige soverom, med tilknyttet badrom og ekstra stue. Boligen har store utearealer med blant annet stor balkong/terrasse og markterrasse mot tomtens bakside. Stor dobbelgarasje på ca. 48m2 BRA med lagringsmulighet på hemsen. Boligen er oppført i 2012 og gir et svært godt inntrykk med tanke på standard og byggmessige kvaliteter. Eiendommens bygninger og tomt gir inntrykk av godt vedlikehold.

Beliggenhet

Skytterstien 3 F ligger i et lite og veletablert boligfelt, ca 18 km nord for Tromsø sentrum på fastlandssiden. Området er i landlige og idylliske omgivelser i Tønsvik. Eiendommen ligger grensende til marka, øvre del av feltet. Ca. 7-8 km til Krokelvdalen med dagligvarebutikk og andre servicetilbud. Store rekreasjons og friluftsområder i tilknytting til området. Nydelig utsikt og fantastiske solforhold. Svært barnevennlig, kun trafikk til beboere og besøkende i feltet. Det er bussforbindelse, med bussholdeplass like nedenfor, med rute 450 til Tromsø sentrum. Området sokner til Skjelnan barneskole.

Innhold

Enebolig bestående av hovedleilighet og sokkelleilighet i u. etasje. I tillegg har boligen dobbelgarasje på 48m2 BRA på tomten. Garasjen har en romslig hems. Da garasjen er frittstående kommer dette i tillegg til summert areal i annonse og salgsoppgave.

U. etasje:
Vindfang, gang, bad/vaskerom, stue/kjøkken, 2 soverom. I tillegg inneholder etasjen bod, teknisk rom og sportsbod.

1. etasje:
Vindfang, hall m/trapp, bad, vaskerom, stue/kjøkken og bod.

2. etasje:
Loftstue , bad, 4 soverom.

Kommentar til planløsning:
Leilighet i underetasje er en 3-roms leilighet med egen inngang under tak mot nord. Leiligheten er godkjent som egen boenhet.
Boligens hovedleilighet har utgang til romslig balkong / terrasse mot vest og sør. I tillegg er det en stor markterrasse mot sør og øst, på boligens bakside.
Fra boligens øverste etasje er det utgang til vestvendt balkong.

Tomt

Nydelig tomt som grenser til marka mot skogs- og fjellområdet, da eiendommen ligger øverst i det etablerte boligfeltet. Tomten ligger i skrånende terreng hellende ned mot sjøen i nordøst. Tomten er opparbeidet med plen. Støttemur ved garasje og parkering, samt på baksiden mellom adkomst og plen. Diverse terrasseringer / markplatting. Gruset innkjøring og parkering. Tomten er tildels inngjerdet, med utgang fra tomt til marka på baksiden.

Bebyggelse

Området er hovedsakelig bebygget av småhus / eneboliger.

Byggemåte

Ifølge takstmannens beskrivelse:

Bygningen generelt:
Tradisjonelt oppført enebolig i tre etasjer. Grunnmur i u-etg av Bewi-elementer og betong. Vegger i øvrige etasjer i bindingsverk av tre. Etasjeskiller med bjelkelag av tre. Lydisolert bjelkelag mellom uetg og 1-etg. Takkonstruksjon med prefabrikerte takstoler m/Brettex undertak.

Utvendig:
Grunnmur slettpusset. Øvrige yttervegger av liggende trekledning. Vinduer med karmer av furu og 3-lags glass. Ytterdører med karmer av furu og finert malt dørblad. Søyleunderstøttet balkong med impregnerte materialer og rekkverk av tre. Uteplatting av impregnert materiale. Tak tekket med
metallplater. Pipe av Leca med heldekkende beslag over tak. Utvendig trapp av impregnert treverk og rekkverk av tre.

Tekniske installasjoner:
Røranlegg: bunnledninger av PVC, ledningsnett til sanitærinstallasjoner som rør i rør. 2 stk 3-fas sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbrytere. Balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Oppvarming med varmekabler i hele sokkeletasje og 1. etasje i hoveddel. (Ikke boder). Oppvarming ovn med fast brensel hovedleilighet. Mulighet for å montere ovn i utleiedel. Sentralstøvsuger til 1 og 2 etg. Alarm i hovedleilighet.

Frittstående dobbelgarasje 48m2 BRA:
Dobbel garasje oppført med vegger av Lecablokker og isolert bindingsverk av tre. Den er isolert og oppvarmet, dog med kaldt loft. Takkonstruksjon med sperrer av tre. Utvendige overflater vegger av slettpusset mur og liggende trekledning. Port som leddport av metall med motordrift og fjernstyring. Ytterdør med karmer av furu og finert malt dørblad. Vinduer med karmer av furu og 2 lags glass. Tak tekket med metallplater. Gulv på grunn av betong. Innvendige overflater yttervegger av pusset og malt Lecablokker og malte plater. Overflate himling av malte plater. Strøm fra egen kurs til lys og stikk.

Standard

Generell beskrivelse av overflater og inventar, ifølge takstmannens beskrivelse:
Innvendige overflater gulv på grunn av betong i u-etg belagt med parkett, fliser og umalt betong. Øvrige gulv med overflater av parkett og fliser. Overflater innvendig side yttervegger av umalt mur, malte plater, fliser og baderomsplater. Innvendige dører med karmer av furu og formpresset og
malte dørblad og slett hvite dørblad. Innvendige trapper av furu med lakkerte trinn og malte vanger. Pusset og malt 2-løps Lecapipe. Kjøkkeninnredninger med laminerte skrog og formpresset fronter og slette fronter. Innredning bad med laminerte skrog og laminerte høyglans fronter. Garderobeskap
med skyvedører. Himlinger med malte plater.

Påkostet og moderne kjøkken i hovedleilighet med integrerte hvitevarer. Godt med benkeplass og romslig innredning.

Selgers presiseringer: Innredning begge kjøkken og vaskerom er HTH. Kjøkken i hoveddel har integrerte hvitevarer fra Miele og Siemens. To stekeovner der den ene er kombiovn med micro, begge har selvrensprogram. 90 cm bred koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap. Skyvedørsgarderobe i entre, mellomgang og ett soverom med Elfa innredning.
-U-etg. har laminatgulv, belegg i bod, malte plater i tak. Fliser på bad og VF.
-Parkett i hoveddel, hel sparkla gipstak, for det meste listefritt, belegg i bod, slette vegger. Fliser i VF og våtrom.

Oppvarming

Balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Oppvarming med varmekabler og fast brensel. Ovn montert i stue hoveddel, mulighet for montert av ovn i sokkelleilighet ifølge eier.

Adkomst

Offentlig adkomst via Skytterstien og Tønsvikvegen (hovedveg).

Parkering

Parkering i dobbelgarasje og godt med parkering på tomten.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Adgang utleie

Ingen restriksjoner vedrørende utleie. Boligens utleiedel er godkjent som egen boenhet.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Ansvarlig megler

Robin I. Martinsen

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Barnevennlig
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Hage
  • Kabel-TV
  • Peis/Ildsted
  • Rolig
  • Utsikt
  • Turterreng

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.11 500,- (valgfritt).

Robin M. Iversen

Robin M. Iversen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Hjem Eiendomsmegling v/ eiendomsmegler Robin I. Martinsen presenterer Skytterstien 3F!
Hjem Eiendomsmegling v/ eiendomsmegler Robin I. Martinsen presenterer Skytterstien 3F!
Fasade.
Fasade.
Fasade og tomt.
Fasade og tomt.
Nydelig beliggenhet øverst i boligfeltet i vakre Tønsvika.
Nydelig beliggenhet øverst i boligfeltet i vakre Tønsvika.
Viktig informasjon
Viktig informasjon
Åpen og lys stue med en god atmosfære. Store vindusflater slipper inn mye lys.
Åpen og lys stue med en god atmosfære. Store vindusflater slipper inn mye lys.
Stuen har rikelig med plass og er svært møbleringsvennlig.
Stuen har rikelig med plass og er svært møbleringsvennlig.
Nydelig, romslig stue i 1. etasje. Delvis åpent mot kjøkken.
Nydelig, romslig stue i 1. etasje. Delvis åpent mot kjøkken.
Kjøkkenløsningen er åpen og det er god plass til stor spisegruppe.
Kjøkkenløsningen er åpen og det er god plass til stor spisegruppe.
Stuen.
Stuen.
Stue.
Stue.
Stue.
Stue.
Moderne vedovn montert sentralt i rommet.
Moderne vedovn montert sentralt i rommet.
Kjøkken.
Kjøkken.
Kjøkken.
Kjøkken.
Velutstyrt og moderne kjøkken. Godt med innredninger og stor benkeplass.
Velutstyrt og moderne kjøkken. Godt med innredninger og stor benkeplass.
Stue.
Stue.
Flislagt badrom m/ dusjnisje. Inngang via bad til praktisk vaskerom.
Flislagt badrom m/ dusjnisje. Inngang via bad til praktisk vaskerom.
Badrom 1. etasje.
Badrom 1. etasje.
Vaskerom med innredninger i 1. etasje.
Vaskerom med innredninger i 1. etasje.
Mellomgang med trapp opp.
Mellomgang med trapp opp.
Flislagt entre med skyvedørsgarderobe.
Flislagt entre med skyvedørsgarderobe.
Loftstue 2. etasje.
Loftstue 2. etasje.
Loftstue 2. etasje.
Loftstue 2. etasje.
Trapp opp og soverom 2. etasje.
Trapp opp og soverom 2. etasje.
Soverom 2. etasje.
Soverom 2. etasje.
Soverom 2. etasje.
Soverom 2. etasje.
Soverom 2. etasje.
Soverom 2. etasje.
Soverom 2. etasje.
Soverom 2. etasje.
Soverom 2. etasje.
Soverom 2. etasje.
Stort flislagt badrom 2. etasje, med dusjkabinett. Opplegg klart til badekar.
Stort flislagt badrom 2. etasje, med dusjkabinett. Opplegg klart til badekar.
Stue utleiedel.
Stue utleiedel.
Kjøkken utleiedel.
Kjøkken utleiedel.
Badrom utleiedel.
Badrom utleiedel.
Adkomst og fasade.
Adkomst og fasade.
Markterrasse på baksiden mot sør.
Markterrasse på baksiden mot sør.
Hjem Eiendomsmegling v/ eiendomsmegler Robin I. Martinsen presenterer Skytterstien 3F!
Hjem Eiendomsmegling v/ eiendomsmegler Robin I. Martinsen presenterer Skytterstien 3F!
Romslig og forholdsvis flat tomt med mange bruksmuligheter. Tomten er dels inngjerdet og er pent opparbeidet.
Romslig og forholdsvis flat tomt med mange bruksmuligheter. Tomten er dels inngjerdet og er pent opparbeidet.
Områdebilde.
Områdebilde.
Områdebilde.
Områdebilde.
Balkong med utgang fra 2. etasje / loftsetasjen mot nord.
Balkong med utgang fra 2. etasje / loftsetasjen mot nord.
Utsikt.
Utsikt.
Utsikt.
Utsikt.
Utsikt.
Utsikt.
Floorplan letterhead - Skytterstien 3 F - 1. Etasje - 3D Floor Plan.jpg
Floorplan letterhead - Skytterstien 3 F - 1. Etasje - 3D Floor Plan.jpg
Floorplan letterhead - Skytterstien 3 F - 1. Etasje - 2D Floor Plan.jpg
Floorplan letterhead - Skytterstien 3 F - 1. Etasje - 2D Floor Plan.jpg
Floorplan letterhead - Skytterstien 3 F - 2. Etasje - 3D Floor Plan.jpg
Floorplan letterhead - Skytterstien 3 F - 2. Etasje - 3D Floor Plan.jpg
Floorplan letterhead - Skytterstien 3 F - 2. Etasje - 2D Floor Plan.jpg
Floorplan letterhead - Skytterstien 3 F - 2. Etasje - 2D Floor Plan.jpg
Floorplan letterhead - Skytterstien 3 F - U. Etasje - 3D Floor Plan-2.jpg
Floorplan letterhead - Skytterstien 3 F - U. Etasje - 3D Floor Plan-2.jpg
Stor balkong / terrasse mot nord, vest og 
sør. Utgang fra både kjøkken og stue.
Stor balkong / terrasse mot nord, vest og sør. Utgang fra både kjøkken og stue.
Floorplan letterhead - Skytterstien 3 F - U. Etasje - 2D Floor Plan-2.jpg
Floorplan letterhead - Skytterstien 3 F - U. Etasje - 2D Floor Plan-2.jpg
8O2A0705.jpg
8O2A0705.jpg
Fasade og inngangsparti.
Fasade og inngangsparti.
Fasade
Fasade