Hyttetomt Breivikeidet

← Tilbake til boliger

Hyttetomt Breivikeidet

Ramfjordbotn

Se i kart

Prisantydning:

kr 390 000

Fritidseiendom / tomt på Breivikeidet - Uthus medfølger - Ca. 45 minutters kjøretur fra Tromsø

Prisantydning:

kr 390 000

Omkostninger:

kr 10 920

Totalpris:

kr 400 920

Boligtype:

Hyttetomt

Tomt:

732 m² (eiet)

Kort om eiendommen

Fritidstomt på ca. 732m2 beliggende på Breivikeidet, med kort kjøreavstand til Tromsø. Tomten er klargjort med avkjørsel til tomten fra hovedveg. Den er bebygget med et uthus på ca. 10 m2 som medfølger handelen. Området er kjent for sin flotte natur og muligheter for fiske, jakt- og friluftsliv.
Det er ikke klargjort for vann- og avløp. Dette må evt. bekostes av ny eier. Tomten ligger fint til på et lite "høydedrag". Rett ved ligger Storelva. En har kort avstand til golfbanen og Breivikeidet. Flotte naturomgivelser og fjellområder. Kontakt eiendomsmegler for ytterligere opplysninger. Eiendommen kan besiktiges uten nærmere avtale, om ønskelig. Dersom man vil se inne i uthuset, ta kontakt med megler for henvisning av nøkler.

Beliggenhet

Tomten ligger ved Høgsandmælen, som er en mindre stikkveg inn fra Sjursnesvegen. Eiendommen ligger like ved og sør for Storelva som renner ut i havet ved Breivika / Breivikeidet. Brevikeidet har mange aktiviteter å by på for de som vil. Surfeklubb har plass ved utløpet av Breivikelva. Golf og nordlysturisme. Området er attraktiv for jakt- og fiske, toppturer, skikjøring og langrenn. Mye bærmark og sandstrand med bademuligheter. Fergeleie med overfart til Lyngseidet. Nærmeste butikk er Joker på Sjursnes.

Innhold

Uthuset inneholder 2 rom.

Tomt

Forholdsvis flat tomt. Det er opparbeidet adkomst fra veg. Gode sol- og lysforhold til tomten. Det er etablert et uthus / anneks på tomten som overtas sammen med eiendommen.

Bebyggelse

Spredd bebyggelse i området.

Byggemåte

Uthus i enkel konstruksjon. Isolert og kledd med villmarkspanel.

Oppvarming

Ingen oppvarming av uthus.

Adkomst

Adkomst fra offentlig veg, Høgsandmælen.

Parkering

Parkering på tomten.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Ansvarlig megler

Robin I. Martinsen

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant.

Matrikkelinformasjon

  • Gårdsnr: 130
  • Bruksnr: 93
  • Kommunenr: 5401
Robin M. Iversen

Robin M. Iversen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Hjem eiendomsmegling v/ eiendomsmegler Robin I. Martinsen presenterer hyttetomt på Breivikeidet!
Hjem eiendomsmegling v/ eiendomsmegler Robin I. Martinsen presenterer hyttetomt på Breivikeidet!
Oversikt over tomten.
Oversikt over tomten.
Hyttetomten.
Hyttetomten.
Oversiktsbilde.
Oversiktsbilde.
Oversiktsbilde.
Oversiktsbilde.
Oversiktsbilde.
Oversiktsbilde.
Oversiktsbilde.
Oversiktsbilde.
Oversiktsbilde.
Oversiktsbilde.
Tomten og uthuset.
Tomten og uthuset.
Tomten og adkomsten.
Tomten og adkomsten.
Tomten.
Tomten.
Tomten.
Tomten.
Tomten.
Tomten.
Uthus er bygget på tomten.
Uthus er bygget på tomten.
Innvendig på uthuset.
Innvendig på uthuset.
Hyttetomten.
Hyttetomten.
Oversiktsbilde.
Oversiktsbilde.
Uthuset er isolert med 2 rom.
Uthuset er isolert med 2 rom.