Havhestvegen 8

← Tilbake til boliger

Havhestvegen 8

Kvaløya

Se i kart

Prisantydning:

Solgt!

322 m²

7 soverom

Stor, moderne og familievennlig enebolig | Godkjent 3-roms utleie | Garasje med loft | Fantastiske sol- og utsiktsforhol

Boligtype:

Enebolig

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

279 m²

Bruksareal:

322 m²

Soverom:

7

Rom:

8

Etasje:

3

Byggeår:

2014

Energimerking:

B

Tomt:

627 m² (eiet)

Kort om eiendommen

Moderne og familievennlig enebolig med mange kvaliteter og detaljer.
Boligen fremstår delikat med gjennomtenkte løsninger, moderne overflater og en praktisk romdeling. Stort kjøkken med god benke- og oppbevaringsplass.

Eiendommen ligger i et nyere og familievennlig område på Strand, ca 13 km fra Tromsø sentrum.
Området har fått flotte asfalterte gater, lekeplasser og grøntområder. Det er også et område med høy tetthet av barnefamilier.
Også nærhet til blant annet idrettshall, fotballhall, skistadion, skoler, barnehager og dagligvarer. Området har også flotte turområder med fjæra og fjell i umiddelbar nærhet.

Utleiedelen er godkjent og genererer gode leieinntekter. pr. mnd.
Halvannengarasje med isolert loft.
Flere altaner og terrasser.
9 kvm sportsbod under terrasse mot vest.

Beliggenhet

Eneboligen er beliggende flott til på Strand. som er et attraktivt, sørvendt boligområde med svært gode solforhold fra tidlig morgen til sen kveld.
Området er særdeles ettertraktet for småbarnsfamilier da det er rikelig med familier med små barn som er bosatt i området.

Området er barnevennlig og har flotte turområder. Eiendommen ligger ca 3 km sør for Sandnessundbrua og ca 10 km fra Tromsø sentrum. Området er opparbeidet med grøntarealer og gang- sykkelveier som binder sammen boligområdet. Fra boligen er det utsikt mot Tromsøya, Sandnessundet og Malangen i sørvest. Gode lys og solforhold.

I nærområdet finner man en rekke lekeplasser, idrettsanlegg, lysløype og fantastisk turterreng. Kvaløysletta byr på et eget sentrum med butikker og en rekke service-institusjoner. Midt mellom Strand og Tromsø ligger flyplassen og landsdelens største handelsområde, K1 og Jekta.

Tomt

Sørvendt tomt i hellende terreng. Tomten er opparbeidet med plen og beplantning.
Trapp i terreng fra gateplan og til underetasje.
Gårdsplass med brosteinsbelagt oppstillingsplass til flere biler.

Byggemåte

Utdrag fra verditakst:
Fundamentering, grunnmur og kjellergulv:
Fundament utført i støpt dekke. Vegger i laveste plan er mot terreng utført i isolerte elementer med betong. Vegger er
innvendig og utvendig kledd. Dekker i laveste plan er støpt.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader:
Bærende vegger i bygningens konstruksjon bestående av bindingsverk av tre. Utfyllende vegger av tre. Etasjeskillere utført
i bjelkelag av tre med lyddempende tiltak i deler av etasjeskillere. Fasade er kledd med stående trepanel. Inngangspartiet
til boligen er takoverbygget og opparbeidet med platting av tre. Garasjen ble sist malt i 2019, og bolig ble malt i 2020 i
følge rekvirent.

Dører og vinduer:
Vinduer bestående av PVC karmer med glass fra 2015. Altandører med glassfelt. Innerdører med dørblader i fabrikkmalt,
hvit utførelse. Inngangsdøren til boligen har glass i dørblad og kodelås tilknyttet hoveddel.

Takkonstruksjon med yttertak:
Bygget har saltak. Takkonstruksjoner av sperrer og dragere. Taket er tekket med metallplater. Nedløp og renner av metall.
Taket er besiktiget fra bakken. Det er montert snøstoppere på tak.

Piper, ildsteder og oppvarming
Det er skorstein i boligen. Denne er laget av metall i gjennomføring over tak. Det er montert ildsted i boligens første
etasje. Oppvarming av boligen for øvrig via elkraft. Det er utstyr som gulvvarme i alle gulv i følge rekvirent.

Standard

Boligen har gjennomgående høy standard i alle rom og fremstår svært moderne og praktisk.
Lys og innbydende og har store vindusfalter i kjøkken og stue som gir god utsikt og lysinnslipp.
Bolig og garasje er malt utvendig med 2 strøk i 2020. Ellers er det ført løpende vedlikehodl og oppgraderinger på bygningsmassen.

Kjøkken:
Kjøkken i hoveddel. Arealet er utført i åpen løsning med stue. Rommet har innredninger med lyse fronter og frittsående
kjøkkenøy. Benkeplate i laminert materiale. Nedfelt benkebeslag med enkel kum. Over benkeplate er vegger kledd med
fliser. Det er opplegg for integrerte deler som kjøleskap, ovn, koketopp, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Over koketopp
er det ventilator med rør til friluft. Fronter er i følge rekvirent skiftet i år. Det er montert komfyrvakt og lekkasjevarsler
tilknyttet løsningen.

Kjøkken i sokkel. Arealet er utført i åpen løsning med stue. Rommet har innredninger med lyse fronter. Benkeplate i laminert materiale. Benkebeslag med enkel kum. Det er opplegg for integrerte deler som oppvaskmaskin, ovn, koketopp og kjøleskap. Over koketopp er det ventilator med rør til friluft. Det er også montert komfyrvakt og lekkasjevarsler.

Bad og vaskerom:
Rom er overfladisk kontrollert for symptomer på alder og slitasje, blant forhold som er sjekket er innfesting av inventar,
fuktsøk med verktøy for indikering av fukt på overflater av vegger, visuell sjekk av skader i gulv nært våtsone. Opplysninger som fremkommer her kan på ingen måte forveksles med en grundig tilstandsvurdering.
Alle bad er fra 2015.

Badet på loft. Rommet har inventar som veggmontert WC, badekar med dusj og servant med skap. Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med fliser. Himlinger med malt, jevn overflate med spotter. For lufting er det sentralt avtrekk.
Rommet er oppført i 2015, og fremstår ut fra dette og normal levetid som normalt brukt. Vegger er kontrollert og innfestinger i dusj er vurdert som normale, det er hull i vegger etter tidligere innfestinger. Fuktindikator på vegger tilknyttet dusj påviste ingen bemerkelsesverdige verdier. Gulvet er kledd med fliser og ble kontrollert for sprekker og riss, bemerket bom i enkelte fliser på befaringsdagen. Inventar som innredninger, vinduer og dører fremstår som normalt brukt. Mykfuger tilknyttet badekar har løsnet, og trenger vedlikeholdt.

Badet i første etasje. Rommet har inventar som veggmontert WC, dusjhjørne, servant med skap og speil med lys. Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med fliser. Himlinger med malt, jevn overflate med spotter. For lufting er det sentralt avtrekk.
Rommet er oppført i 2015, og fremstår ut fra dette og normal levetid som normalt brukt. Vegger er kontrollert og innfestinger i dusj er vurdert som normale. Fuktindikator på vegger tilknyttet dusj påviste ingen bemerkelsesverdige verdier. Gulvet er kledd med fliser og ble kontrollert for sprekker og riss uten nmerkninger. Inventar som innredninger,
vinduer og dører fremstår som normalt brukt.

Badet i underetasje. Rommet har inventar som veggmontert WC, dusjhjørne, servant med skap og speil med
overbelysning. Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med fliser. Himlinger med malt, jevn overflate. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. For lufting er det avtrekk via sentralt anlegg.
Rommet er oppført i 2015, og fremstår ut fra dette og normal levetid som normalt brukt. Vegger er kontrollert og innfestinger i dusj er vurdert som normale. Fuktindikator på vegger tilknyttet dusj påviste ingen bemerkelsesverdige verdier. Gulvet er kledd med fliser og ble kontrollert for sprekker og riss, det er svake fallforhold i deler av gulv, enkelte riss, og merker etter alkalisk avsetting. Inventar som innredninger, vinduer og dører fremstår som normalt brukt.

Vaskerommet i første etasje. Rommet har inventar som VVS- skap. Vaskerommet har flislagt gulv med varme. Vegger er
kledd med malte plater. Himlinger med malt, jevn overflate med spotter. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. For lufting er det vindu og sentralt avtrekk.
Rommet er oppført i 2015, og fremstår ut fra dette og normal levetid som normalt brukt.

Innvendige overflater
Himlinger med malt, jevn overflate med spotter. Vegger er kledd med malte overflater og fliser. Gulv er kledd med parkett, og fliser. Det er knirk i noen deler, og bemerket sprukket flis i entre tilknyttet hoveddel.

Elektrisk anlegg
Boligen har skjulte føringer for strømkabler. El- skap med automatsikringer. Sikringsskapet har samtlige kurser med jordfeilbryter. Det er montert spotter og lysskinner i himlinger, flere deler.

Oppvarming

Det er skorstein i boligen. Denne er laget av metall i gjennomføring over tak. Det er montert ildsted i boligens første
etasje. Oppvarming av boligen for øvrig via elkraft. Det er utstyr som gulvvarme i alle gulv i følge rekvirent.

Parkering

Oppstillingsplass i garasje og på adkomst/tomt.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Adgang utleie

Leiligheten i underetasjen er godkjent for opphold og utleie.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Verditakst
Selgers egenerklæring
Grunnkart
Reguleringsplankart
Tilgjengelige bygningstegninger
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.
Komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås hos megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Fasiliteter

 • Gjesteparkering
 • Alarm
 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Husdyr tillatt
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Sentralt
 • Utsikt
 • Turterreng
 • Lademulighet

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.11 500,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 72
 • Bruksnr: 1068
 • Kommunenr: 5401
Christoffer Ryan

Christoffer Ryan

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Velkommen til Havhestvegen 8 - en innholdsrik familiebolig med godkjent utleie
Velkommen til Havhestvegen 8 - en innholdsrik familiebolig med godkjent utleie
Fantastisk utsikt i sør-, vest-, og østlig retning
Fantastisk utsikt i sør-, vest-, og østlig retning
Bakre del av stuen
Bakre del av stuen
Moderne og pen stue
Moderne og pen stue
Bakre del av stuen
Bakre del av stuen
Nydelig kjøkkeninnredning og detaljer
Nydelig kjøkkeninnredning og detaljer
TV-stue i loftsetasjen. Spesialtilpassede lameller - og en helt uslåelig utsikt
TV-stue i loftsetasjen. Spesialtilpassede lameller - og en helt uslåelig utsikt
Bad loftsetsjen. Komplett flislagt og med gulvvarme.
Bad loftsetsjen. Komplett flislagt og med gulvvarme.
Bad loftsetasje
Bad loftsetasje
Bad hovedetasje
Bad hovedetasje
Hovedsoverom. Stor garderobe - og et lunt og godt soverom
Hovedsoverom. Stor garderobe - og et lunt og godt soverom
Stort barnerom i loftsetasjen
Stort barnerom i loftsetasjen
Soverom 2 av 3 i loftsetasjen. Stort rom også dette.
Soverom 2 av 3 i loftsetasjen. Stort rom også dette.
Soverom 2 av 3 på loftsetasjen
Soverom 2 av 3 på loftsetasjen
Soverom 3 av 3 på loftet. Benyttes som gjesterom og kontor
Soverom 3 av 3 på loftet. Benyttes som gjesterom og kontor
Særdeles praktisk klesbod rett ved inngangspartiet
Særdeles praktisk klesbod rett ved inngangspartiet
Vaskerom
Vaskerom
Fasade sett fra sør mot nord. Naturen finner du rett bak huset
Fasade sett fra sør mot nord. Naturen finner du rett bak huset
Etablert og roli gboligområde med høy tetthet av småbarnsfamilier
Etablert og roli gboligområde med høy tetthet av småbarnsfamilier
Brosteinsbelagt inngangsparti
Brosteinsbelagt inngangsparti
Utleieleiilghetens kjøkken
Utleieleiilghetens kjøkken
Stort oppholdsrom i utleien. Også store vinduflater.
Stort oppholdsrom i utleien. Også store vinduflater.
Soverom 1 av 2 utleie
Soverom 1 av 2 utleie
Soverom 2 av 2 utleie
Soverom 2 av 2 utleie
Badet er flislagt på vegger og gulv. Vegghengt toalett. Stor innredning med dobbelvask. Dusjing i dusjnisje.
Badet er flislagt på vegger og gulv. Vegghengt toalett. Stor innredning med dobbelvask. Dusjing i dusjnisje.
Stor gang med fliser på gulv med gulvvarme
Stor gang med fliser på gulv med gulvvarme