Skjegghaugvegen 12

← Tilbake til boliger

Skjegghaugvegen 12

Kvaløya

Se i kart

Prisantydning:

kr 5 790 000–5 790 000

139–139m2

3–3 soverom

Eidekollen - prosjektert vertikaldelt bolig med 3 soverom, 2 stuer og vaskerom | garasje og flott utsikt!

Pris fra:

kr 5 790 000

Pris til:

kr 5 790 000

Boligtype:

Rekkehus

Eierform:

Eier (Selveier)

Størrelse:

139–139m²

Soverom:

3–3 stk

Om Prosjektet

Hjem Eiendomsmegling har gleden av å presentere 2 prosjekterte boliger i Eidkjosen!

Bygget plasseres i hellende terreng og får fantastisk flott utsikt samt umiddelbar nærhet til fine turområder! Planløsningen vil fordele seg over 3 plan hvor man i 0.etg har parkering, inngang, vaskerom, bad og bod/tekn.rom. Oppgang til midtetasje hvor man har stue og kjøkken med flott gjennomlys. I øverste etasje finner man tv-stue, 3 soverom og bad. Gjennomgående god standard med balansert ventilasjon, flislagt bad og kjøkken med integrerte hvitevarer. Varmekabler i gulv på bad og vaskerom samt gang 0.etg. Fra boligen har man umiddelbar nærhet til flotte turområder både sommer og vinter!
Kontakt eiendomsmegler Espen Richardsen på telefon 920 59 652 for ytterligere informasjon.

Beliggenhet

Enkel adkomst fra offentlig veg. Boligene er beliggende i Eidkjosen, ca 14 km fra Tromsø sentrum.

Tomt

Adkomst/innkjørsel blir fylt på med grus. Leveres grovplanert rundt huset. Utenomhus kan ferdigstilles etter overtakelse mtp årstiden/værforhold. Tomten vil være fellesareal.

Sentrale lover

Avtaleforholdet er underlagt bestemmelsene i bustadoppføringslova av 13.juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova bruker benevnelsene entreprenøren og forbrukeren, noe som tilsvarer selger og kjøper i kontraktdokumentet. Bustadoppføringslova sikrer kjøperen rettigheter som ikke kan innskrenkes i kjøpekontrakten jfr. bustadoppføringslova § 3. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse dersom kjøper anses som profesjonell/investor, eller når leiligheten er ferdigstilt. I slike tilfelles vil handelen i hovedsak reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 03. juli 1992 nr.92. Selger kan likevel akseptere å selge etter
bustadoppføringslova. Leveransebeskrivelsen beskriver den tekniske standard som inngår i leveransen. Leveransen utføres i henhold til gjeldende forskrifter og standarder. Dersom det ikke er henvist til noe annet gjelder følgende:
- Offentlige lover, forskrifter og standarder med hensyn til krav, utførelse og
materialbruk.
- Ellers gjelder den til enhver tid gjeldende byggeforskrift for prosjektet.

Adgang utleie

Ingen restriksjoner.

Hvitvaskingsregelverk

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. er megler, Hjem Eiendomsmegling AS, pliktig til å gjennomføre legitimasjonskontroll av oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet. Det samme gjelder for medkontrahenten til oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet. Dersom nevnte parter ikke oppfyller lovens krav til
legitimasjon eller megler har mistanke om at transaksjonen har tilknytning til utbytte av en straffbar handling eller forhold som rammes av straffeloven 147 a, 147 b eller 147c kan megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent. Dette
innebærer at mistanke om mistenkelige transaksjoner knyttet til hvitvasking av penger vil bli innrapportert til Økokrim.

Diverse

Det legges ikke opp til felles kostnader. Ettersom boligene er vertikaldelt vil eierne ha egne forsikringer, stå for eget vedlikehold, m.m. Eierne må i fellesskap sørge for opparbeidelse og vedlikehold av utendørs fellesarealer/adkomst.

Fasiliteter

 • Gjesteparkering
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Balkong/terrasse
 • Kabel-TV
 • Bredbåndstilknytning
 • Turterreng
 • Utsikt

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 70
 • Bruksnr: 60
 • Kommunenr: 5401
Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Illustrasjon
Illustrasjon
Illustrasjon
Illustrasjon
0.etg
0.etg
1.etg
1.etg
2.etg
2.etg
Illustrasjon
Illustrasjon
Illustrasjon
Illustrasjon
Plan samlet
Plan samlet