Toras veg 33A

← Tilbake til boliger

Toras veg 33A

Krokelvdalen

Se i kart

Prisantydning:

kr 2 900 000

Særdeles godt beliggende boligtomt på 879m2 på Krokenstranda! 50 meter fra sjøen, nydelig utsikt, meget gode solforhold

Prisantydning:

kr 2 900 000

Omkostninger:

kr 73 670

Totalpris:

kr 2 973 670

Boligtype:

Tomter

Tomt:

879 m² (eiet)

Kort om eiendommen

Velkommen til Toras Veg 33A, en fin og meget godt beliggende boligtomt på Krokenstranda på fastlandet. Tomta ligger nederst i etablert boligfelt og har kun ca. 50 meter til sjøen. Herfra vil du nyte fantastisk utsikt og meget gode solforhold. Nærhet til sjøen som du får her skal du lete lenge etter. Krokenstranda er et ungt boligfelt primært bebygget med eneboliger. Det er kort vei til alle nødvendige fasiliteter som handelspark, skole, ungdomsskole, barnehage, kiosk, turløyper, alpintanlegg m.m. - God kommunikasjon med buss til sentrum, UNN/UIT og Giæverbukta. - Dette er en sjelden mulighet! Ta kontakt!

Beliggenhet

Toras Veg 33A har meget god beliggenhet nederst mot sjøen i etablert boligfelt på Krokenstranda på fastlandsiden. Uhindret utsikt mot sundet, Tromsøya og Kvaløya.

Tomt

Råtomt tilkoblet vei, vann og avløp.

Bebyggelse

Bebyggelsen i området preges av eneboliger.

Adkomst

Adkomst ra kommunal vet;
* Følg Tromsøysundvegen ca. 5.5km nord fra nedkjøringen etter brua.
* Ta så til venstre inn Toras Veg
* Ta igjen venstre og følg veien til veis ende og du finner tomten.
* Tomten er plassert på sørsiden av det hvite huset

Offentlig kommunikasjon

Det er god offentlig kommunikasjon i området med hyppige bussavganger til sentrum, UNN/UIT, Tromsdalen, Giæverbukta m.m.

Overtakelse

Etter avtale.
Angi ønsket overtakelse i et eventuelt bud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Ansvarlig megler

Einar Nyland-Storhaug

Omkostninger

2,5% av salgssum i dokumentavgift
585,- for tinglysning av skjøte
585,- for tinglysning av pantedokument

Matrikkelinformasjon

  • Gårdsnr: 14
  • Bruksnr: 354
  • Kommunenr: 5401
Einar Storhaug

Einar Storhaug

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Velkommen til Toras Veg 33A, en meget godt beliggende boligtomt på Krokenstranda - presentert av megler / partner 
Einar Nyland-Storhaug
Velkommen til Toras Veg 33A, en meget godt beliggende boligtomt på Krokenstranda - presentert av megler / partner Einar Nyland-Storhaug
Tomta er på 879m2 og grenser mot friarealer
Tomta er på 879m2 og grenser mot friarealer
Oppdatert versjon visning.jpg
Oppdatert versjon visning.jpg