Steinnesvegen 12A

← Tilbake til boliger

Steinnesvegen 12A

Krokelvdalen

Se i kart

Prisantydning:

kr 5 250 000

127 m²

3 soverom

Nyere enebolig med høy standard, garasje samt nærhet til skole og barnehage

Prisantydning:

kr 5 250 000

Omkostninger:

kr 143 920

Totalpris:

kr 5 393 920

Boligtype:

Enebolig

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

127 m²

Bruksareal:

127 m²

Soverom:

3

Rom:

5

Byggeår:

2019

Energimerking:

B

Tomt:

501 m² (eiet)

Verditakst:

kr 5 200 000

Kort om eiendommen

Hjem Eiendomsmegling har gleden av å presentere Steinnesvegen 12A, en innholdsrik bolig med høy standard!

Eiendommen er beliggende på Vågnes, ca 15 min kjøring fra Coop Extra i Kroken. Gangavstand til skole (1-7.trinn), barnehage og bussholdeplass. Området har småbåthavn og flotte rekreasjonsområder både hva gjelder havfiske og fjellturer med bærplukking,m.m.

Innholdsmessig har boligen stue, kjøkken, 2 bad, entrè/hall, 3 soverom, loftstue og vaskerom. Tilhørende nyoppført garasje. Gjennomgående høy standard med påkostede løsninger hvor man blant annet kan nevne; spotter og vannbåren gulvvarme i alle rom (unntatt vaskerom), kjøkken med integrerte hvitevarer, bad med fliser og utstyr av høy kvalitet, utendørs spabad, m.m.

For ytterligere informasjon og avtale om visning, kontakt megler.

Beliggenhet

Vågnes er et naturrikt område nordover på fastlandet - like før Skittenelv. Her i fra er det enkel adkomst både til hav og andre rekreasjonsområder. Området er kjent for sine gode lys- og solforhold. Det tar ca. 15 min i bil til til Coop Extra Kroken, samt at Skittenelv skole ( 1. - 6. klasse) og barnehage ligger like ved. Det er også kort vei til nærmeste bussholdeplass (ca. 50 meter).

Tomt

Tomten er plassert i utflatet terreng. Adkomst til eiendommen via direkte avkjøring fra offentlig vei. Tomta er opparbeidet med gruslagte partier rundt boligen, asfaltshingel i adkomst. Trapper av naturstein på nivåforskjeller på tomt.

Bebyggelse

Boligbebyggelse.

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv: Fundament utført i støpt dekke.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader: Bærende vegger i bygningens konstruksjon bestående av bindingsverk av tre. Utfyllende vegger av tre. Etasjeskillere utført i bjelkelag av tre. Fasade er kledd med liggende trepanel. Inngangspartiet til boligen er opparbeidet med platting og takoverbygg. Kledningen er i følge rekvirent sist malt i år.

Dører og vinduer: Vinduer bestående av fabrikkmalte trekarmer med trelags glass. I stuen og kjøkken er det montert spotter i foringer. Tofløyet altandør fra stue. Innerdører med pakninger og dørblader i fabrikkmalt, kompakt utførelse. Inngangsdøren til boligen har glassfelt i dørblad og kodelås.

Takkonstruksjon med yttertak: Bygget har saltak. Takkonstruksjon med sperrer og drager lang mønet. Taket er tekket med takstein. Nedløp og renner av metall. Snøstoppere på utsatte deler. Taket er besiktiget fra bakken og loft. Etter oppføring er det montert takluke med pakning til loft, og sponplater på gulv på loft. Lagerplass i området, med lav romhøyde.

Piper, ildsteder og oppvarming: Det pipe av metall over tak. Ildsted i stuen

Gjenstående arbeider, hovedbygg: Garasjen er oppført i år. Gulvet består av støpt dekke. Vegger mot terreng av lettklinker. Bærende vegger av bindingsverk. Tak/ himling av takstoler tekket med takstein. Vegger er utført med luftet kledning og vindsperre.
Det lille bygget på tomt fungerer som lagringsrom og delvis teknisk rom. Det er adkomst til drenskum, stakekum for avløp og stoppekran for vann i bygget. Bygget er utført i tømmer, og det er lagt takstein på tak. Bygget er kun sett fra utsiden.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Standard

Bad og vaskerom: Rom er overfladisk kontrollert for symptomer på alder og slitasje, blant forhold som er sjekket er innfesting av inventar, fuktsøk med verktøy for indikering av fukt på overflater av vegger, visuell sjekk av skader i gulv nært våtsone. Opplysninger som fremkommer her kan på ingen måte forveksles med en grundig tilstandsvurdering.
Badet i første etasje: Rommet har inventar som WC, dusjhjørne, dobbel servant i kompositt, helstøpt stein. Speil og spotter for belysning på vegg. Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med malte overflater og fliser i våtsone. Himlinger med malt, jevn overflate med spotter. For lufting er det avtrekk via anlegg og vindu. Rommet er oppført i 2019, og fremstår ut fra dette og normal levetid som normalt brukt.
Badet i loft etasje: Rommet har inventar som WC, spabad, servant i komposittmateriale med servantskap. Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med fliser. Himlinger med malt, jevn overflate med spotter. For lufting er det avtrekk via anlegg. Rommet er oppført i 2019, og fremstår ut fra dette og normal levetid som normalt brukt.
Vaskerommet på loft: Rommet har opplegg for skyllekar. Det er fliser på gulv, malte vegger, og malt himling. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. For lufting er det avtrekk via anlegg. I rommet er det adkomst til tekniske deler som sentralstøvsuger, varmtvannsbereder med 200 liters tank for forbruksvann, og 100 liters tank for vannbåren varmesystem. Det er montert VVS- skap på vegg og sluk i gulv. Rommet er oppført i 2019, og fremstår ut fra dette og normal levetid som normalt brukt. Kjøkken

Kjøkken i boligen: Arealet er utført i åpen løsning med stue. Rommet har innredninger med mørke fronter og belysning via spotter. Glassfronter i enkelte overskap. Benkeplate i komposittstein. Integrert benkebeslag med enkel kum i kompositt materiale. Over benkeplate er vegger kledd med fliser. Det er opplegg for integrerte deler som ovn, kombi/dampovn, oppvaskmaskin og koketopp med avtrekksvifte til friluft via deler under kjøkkeninnredning. Det er montert lekkasjevarsler og komfyrvakt.

Innvendige overflater: Himlinger med malt, jevn overflate. Listefri løsning i overgang vegg og tak. Vegger er kledd med malte overflater og fliser. Gulv er kledd med parkett og fliser.

Elektrisk anlegg: Boligen har skjulte føringer for strømkabler. El- skap med automatsikringer. Sikringsskapet har samtlige kurser med jordfeilbryter. Det er innlagt fiber til boligen. I sikringsskap på vegg er det klargjort for opplegg til strøm og elbillader i garasje. Det er klargjort og montert høyttalere i begge stuene med skjulte føringer for signalkabler. Høyttalere montert på vegger.

VVS-installasjoner: Varmtvannsbereder med forbruksvann og sirkulasjon for vannbåren varmesystem på vaskerom. VVS- skap og rør i rørsystem. Opplegg for utekran tilknyttet tomt. Lekkasjevarsler på utsatte deler.

Annet: Skyvedørsgarderobe i entre og største soverom.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisitet. Det er utstyr som luft til vann varmepumpe og gulvvarme i alle rom med unntak av vaskerom i boligen. Det gjøres oppmerksom på at den vannbåren varmen ikke er termostatstyrt. Ønsket temperatur på gulvvarme justeres i teknisk skap. Tilkobling for vannbåren varme i soverom er "avstengt" da det ikke har vært ønskelig med gulvvarme her. Skulle man ønske dette "åpnes" disse i teknisk skap. For ytterligere informasjon rundt dette kan megler eller selger kontaktes.

Adkomst

Enkel adkomst fra privat, felles veg.

Parkering

Parkering i tilhørende garasje samt utendørs på tomt.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

Adgang utleie

Ingen restriksjoner vedrørende utleie.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Verditakst
Selgers egenerklæring
Grunnkart
Reguleringsplankart
Tilgjengelige bygningstegninger
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.
Komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås hos megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Husdyr tillatt
 • Kabel-TV
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Utsikt
 • Fiskemulighet
 • Turterreng

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.11 500,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 8
 • Bruksnr: 169
 • Kommunenr: 5401
Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Boligen har en tidsriktig fremtoning hva gjelder farger og materialvalg
Boligen har en tidsriktig fremtoning hva gjelder farger og materialvalg
Alle gulv i boligen har vannbåren varme (unntatt vaskerom)
Alle gulv i boligen har vannbåren varme (unntatt vaskerom)
Eiendommen er beliggende på Vågnes med nærhet til skole, barnehage og flotte turområder!
Eiendommen er beliggende på Vågnes med nærhet til skole, barnehage og flotte turområder!
Covid-19
Covid-19
Velkommen til Steinnsvegen 12A, en nyere enebolig med gjennomgående høy standard!
Velkommen til Steinnsvegen 12A, en nyere enebolig med gjennomgående høy standard!
Steketopp med integrert avtrekk
Steketopp med integrert avtrekk
Boligen har god lysgjennomgang
Boligen har god lysgjennomgang
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
Ildsted fra Nordpeis montert i hovedetasjen
Ildsted fra Nordpeis montert i hovedetasjen
Spotter montert i alle rom unntatt vaskerom
Spotter montert i alle rom unntatt vaskerom
Moderne kjøkken med integrerte hvitevarer.
Moderne kjøkken med integrerte hvitevarer.
Kjøkkenet har stekeovn med dampfunksjon, kombiovn med microbølgefunksjon, kjøl- og fryseskap, oppvaskmaskin og koketopp.
Kjøkkenet har stekeovn med dampfunksjon, kombiovn med microbølgefunksjon, kjøl- og fryseskap, oppvaskmaskin og koketopp.
Benkeplate av stein, enkelt og hygienisk
Benkeplate av stein, enkelt og hygienisk
Boligen har to bad, ett i første etasje og ett i andre.
Boligen har to bad, ett i første etasje og ett i andre.
Innbygningsdusj på 120 x 90cm med innfelt taksil på 50x50cm. Rennesluk inn mot vegg.
Innbygningsdusj på 120 x 90cm med innfelt taksil på 50x50cm. Rennesluk inn mot vegg.
Doble servanter i stein fra italienske Hafro Geromin.
Doble servanter i stein fra italienske Hafro Geromin.
Monolith toalett sisterne med kullfilteravsug og stemningslys.
Monolith toalett sisterne med kullfilteravsug og stemningslys.
Entrè med stor skyvedørsgarderobe
Entrè med stor skyvedørsgarderobe
Både på bad og i gang er det valgt fliser av høy kvalitet
Både på bad og i gang er det valgt fliser av høy kvalitet
Loftstue i 2.etg
Loftstue i 2.etg
Bad 2.etg med servant fra italienske Hafro Geromin også her. Denne i kompositt og tremateriale.
Bad 2.etg med servant fra italienske Hafro Geromin også her. Denne i kompositt og tremateriale.
Badekar med MicroSilk - spaterapi
Badekar med MicroSilk - spaterapi
Monolith toalett sisterne med kullfilteravsug og stemningslys.
Monolith toalett sisterne med kullfilteravsug og stemningslys.
Vaskerom / teknisk rom 2.etg. Sentralstøvsuger, balansert ventilasjon, varmtvannsbereder, innerdel til varmepumpe/vannbåren varme, klargjort for montering av utslagsvask (lagt opp vann og avløp).
Vaskerom / teknisk rom 2.etg. Sentralstøvsuger, balansert ventilasjon, varmtvannsbereder, innerdel til varmepumpe/vannbåren varme, klargjort for montering av utslagsvask (lagt opp vann og avløp).
Soverom 1
Soverom 1
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 3
Soverom 3
Loftsluke leder til kaldloft hvor det er lagt sponplategulv, perfekt for lagring.
Loftsluke leder til kaldloft hvor det er lagt sponplategulv, perfekt for lagring.
Utendørs spabad medfølger
Utendørs spabad medfølger
Rundt boligen har man flere fint opparbeidede oppholdssoner
Rundt boligen har man flere fint opparbeidede oppholdssoner
Terrasse med utgang til kjøkken/stue
Terrasse med utgang til kjøkken/stue
Både skole og barnehage i gangavstand fra eiendommen
Både skole og barnehage i gangavstand fra eiendommen
Flotte turområder i umiddelbar nærhet
Flotte turområder i umiddelbar nærhet
3D planløsning 1.etg
3D planløsning 1.etg
2D planløsning 1.etg
2D planløsning 1.etg
3D planløsning 2.etg
3D planløsning 2.etg
2D planløsning 2.etg
2D planløsning 2.etg
3D planløsning samlet
3D planløsning samlet
2D planløsning samlet
2D planløsning samlet