Stakkevollvegen 112K

← Tilbake til boliger

Stakkevollvegen 112K

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

Solgt!

45 m²

1 soverom

Pen 2-roms - Nærhet til UNN/UIT - Utsikt - Visning 25/11 - meld på!

Boligtype:

Leilighet

Eierform:

Andel

Primærrom:

45 m²

Bruksareal:

45 m²

Soverom:

1

Rom:

2

Etasje:

2

Byggeår:

2002

Energimerking:

C

Tomt:

1596 m² (eiet)

Kort om eiendommen

Flott 2-roms leilighet med gjennomgående god standard og fin bokvalitet. Lys og trivelig leilighet med god planløsning. God utnyttelse av den åpne stue- og kjøkkenløsningen. Pent badrom som er flislagt i moderne og tidløs stil. Soverommet er romslig med god garderobeløsning. Det er utsikt til fastlandssiden fra stuen. De store vindusflater slipper inn mye lys. Området har mange servicetilbud, herav kan nevnes stor matbutikk, legekontor, takeaway restaurant mm. Det er gangavstand til UNN/UIT, ca. 20 minutters gange. Sentrum ca. 20-30 minutters gange. Svært gode bussforbindelser og bussholdeplass like i nærheten. Borettslaget er veldrevet og ble etablert i 2002. Ingen forkjøpsrett. Mulighet for å leie parkering på borettslagets p-område, rett utenfor, dog må dette avklares med styret.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i bydelen Nordbyen like ved forholdsvis nyetablerte boområdet Kræmer Brygge. Kort avstand til stor kolonialbutikk, fine strandpromenader, butikker og servicetilbud av forskjellig slag. Fra Stakkevollvegen er det hyppige bussavganger med forbindelse til sentrum, UNN og UIT. Området er blant annet svært populært for studenter og arbeidende med tilknytning til UNN/UIT.

Innhold

2. etasje: Entre/gang, stue og kjøkken, badrom m/ opplegg vaskemaskin, soverom.
Det er sportsbod i annen del av bygget, i fellesareal. Det er stor terrasse felles for beboerne mot vest, ved inngangsparti.

Tomt

Kombinert bolig og næringsområde på Stakkevollvegen. Kort gange/umiddelbar nærhet til dagligvarebutikk og diverse andre servicetilbud. Sykkelavstand til Universitet og sykehusområdet. Kort vei til busstopp. Adkomst til tomten fra offentlig del av Stakkevollvegen. Tomten er opparbeidet i sin helhet. Platting med sittegrupper og asfaltert parkeringer og adkomstveger. Boligen har tilgang på parkering, leie fra Borettslag. Rekvirent opplyser om venteliste på parkering, samt muligheter for leie av parkering i nærområdet. Postkasser i felles stativ. Søppel deponeres i containere på tomt. Bygningen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Bebyggelse

Blandet bebyggelse, noe næring og boliger på nersiden. På oversiden er det stort sett småhusbebyggelse / delte boliger.

Byggemåte

Beskrivelse ifølge takst fra Allertsen.no:

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv:
Vegger i laveste deler av bygg av betong. Laveste plan er ikke besiktiget.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader:
Bærende konstruksjoner i betong. Etasjeskillere i hulldekkeelementer. Fasade med fasadeplater. Adkomst trapper av metall.

Dører og vinduer:
Vinduer bestående av trekarmer med tolags glass fra oppføring, antatt lyddempet mot Stakkevollvegen. Innerdører med dørblader i fabrikkmalt, hvit utførelse. Inngangsdøren til boligen har glassfelt over dørblad.

Takkonstruksjon m/tekking:
Bygget har flatt tak. Tak er ikke sett.

Elektrisk:
Boligen har skjulte føringer for strømkabler. El- skap med automatsikringer. Sikringsskapet har en kurs med jordfeilbryter.

VVS:
Varmtvannsbereder er fra 2001. Denne rommer ca 115 liter. Og er plassert i kjøkkeninnredning. Fordelingsrør for vann i rør i rørsystem. VVS-skap plassert på bad.

Standard

Innvendige overflater:
Himlinger med malt, jevn overflate og malte betongelementer. Det er romhøyde på ca 2,5 meter i de fleste deler av boligen Vegger er kledd med malte strier og fliser. Gulv er kledd med parkett og fliser.

Kjøkken:
Kjøkken i boligen er i følge eier fra oppføring, og bygget om noe/ pusset opp i 2014. Arealet er utført i åpen løsning med stue. Rommet har innredninger med lyse fronter. Benkeplate i laminert materiale. Det er laget kjøkkenøy med spisebord- løsning som del av arealet. Benkebeslag med enkel kum. Over benkeplate er vegger kledd med plater som tåler fukt. Det er opplegg for løse deler som kjøleskap, oppvaskmaskin og komfyr. Over koketopp er det ventilator med rør til friluft.

Badet:
Badet i boligen er i følge rekvirent fra 2014. Rommet har inventar som WC, dusjhjørne, servant med skap og speil med
overbelysning. Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med fliser. Himlinger med malt, jevn overflate. Det er
opplegg for vaskemaskin. For lufting er det sentralt avtrekk.

Oppvarming

Oppvarming av boligen for øvrig via elkraft. Det er utstyr som gulvvarme på bad, en panelovn og opplegg for frittstående elementer.

Adkomst

God adkomst fra Stakkevollvegen som er offentlig veg.

Parkering

Det er et begrenset antall p-plasser som kan leies hos borettslaget. Nåværende eier har benyttet p-plass i sin eierperiode. Ifølge styreleder, er det også noen ledig pr. 05.10.2020. Dersom en kjøper leiligheten, vil man kunne søke om leie av p-plass. Kontakt megler for eventuelle spørmål.
For gjester er det mulighet for parkering på soneparkering like i området (Taket på bygget like foran borettslaget).

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Styregodkjennelse

Det er en forutsetning for gjennomføring av handelen at kjøper blir styregodkjent som ny andelseier. Gis ikke slik godkjenning er partene fristilt fra handelen uten noe økonomisk ansvar ovenfor hverandre.

Adgang utleie

Utleie/fremleie av boligen reguleres gjennom borettslagets vedtekter. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Takst.
Egenerklæring fra selger.
Vedtekter og husordensregler.
Boliginfo fra forretningsfører.
Forside energiattest.

Ansvarlig megler

Robin I. Martinsen

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Bredbåndstilknytning
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Rolig
 • Sentralt
 • Utsikt

Felleskostnader inkluderer

Felleskostnadene fordeler seg på følgende hovedposter:
Avdrag fellesgjeld: Kr. 2165,-
Grunnleie: Kr. 2650,-
Renter fellesgjeld: Kr. 502,-
Dugnad: Kr. 30,-
Telenor TV/bredbånd Komplett 75 T-We Box Mini: Kr. 506,-
Parkeringsleie ( 392 - 8 ): Kr. 300,- (Parkering må avklares med styret - det er ingen automatisk rett til å overta p-plass).

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
Gebyr for pantenoteringer: Kr. 480,- pr. notering. Gebyr for hjemmelsoverførsel: Kr. 480,-. Evt. boligkjøperforsikring kr. 4.100,- (valgfritt).Totale omkostninger: Kr. 5.060,-.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 119
 • Bruksnr: 1369
 • Seksjonsnr: 3
 • Kommunenr: 5401
Robin M. Iversen

Robin M. Iversen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Utsikt over til fastlandsfjellene.
Utsikt over til fastlandsfjellene.
Lys og trivelig stue med store vindusflater og god takhøyde.
Lys og trivelig stue med store vindusflater og god takhøyde.
Hjem Eiendomsmegling AS v/ eiendomsmegler Robin I. Martinsen presenterer Stakkevollvegen 112 K!
Hjem Eiendomsmegling AS v/ eiendomsmegler Robin I. Martinsen presenterer Stakkevollvegen 112 K!
Viktig informasjon
Viktig informasjon
Stue.
Stue.
Stuen har åpen løsning med kjøkken. Praktisk benk mot stuen.
Stuen har åpen løsning med kjøkken. Praktisk benk mot stuen.
Kjøkken og stue.
Kjøkken og stue.
Kjøkken.
Kjøkken.
Kjøkken.
Kjøkken.
Flislagt badrom med moderne uttrykk og nøytrale farver.
Flislagt badrom med moderne uttrykk og nøytrale farver.
Badrom.
Badrom.
Stue.
Stue.
Kjøkken og gang.
Kjøkken og gang.
Kjøkken.
Kjøkken.
Gang/entre.
Gang/entre.
Gang.
Gang.
Kjøkken detaljer.
Kjøkken detaljer.
Kjøkken detaljer.
Kjøkken detaljer.
Romslig soverom med godt med garderobeplass.
Romslig soverom med godt med garderobeplass.
Soverom og gang.
Soverom og gang.
Felles terrasse med sittebenker. Terrassen er mot vest med svært gode solforhold!
Felles terrasse med sittebenker. Terrassen er mot vest med svært gode solforhold!
Fasade.
Fasade.
Fasade.
Fasade.
Fasade.
Fasade.
2D planillustrasjon av leiligheten.
2D planillustrasjon av leiligheten.
3D planillustrasjon av leiligheten.
3D planillustrasjon av leiligheten.