Stakkevollvegen 31B

← Tilbake til boliger

Stakkevollvegen 31B

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

kr 7 790 000

122 m²

3 soverom

Stor hjørneleilighet i 5.etg med 2 terrasser, 2 garasjeplasser, flott utsikt samt gode sol- og lysforhold!

Prisantydning:

kr 7 790 000

Omkostninger:

kr 203 320

Totalpris:

kr 7 993 320

Felleskostnader/mnd:

kr 4 135

Boligtype:

Leilighet

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

122 m²

Bruksareal:

122 m²

Soverom:

3

Rom:

4

Etasje:

5

Byggeår:

2015

Energimerking:

C

Tomt:

5302 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 1 467 537

Verditakst:

kr 7 800 000

Kort om eiendommen

Hjem Eiendomsmegling har gleden av å presentere Stakkevollvegen 31B, en romslig selveierleilighet på Kræmer Brygge.

Leiligheten er beliggende på hjørnet mot sørøst i byggets 5.etg. Bygget har et moderne preg med store vindusflater og terrasser med glassrekkverk. Fra leiligheten har man utgang til to terrasser, èn mot øst hvor man kan nyte morgensolen og èn mot sør hvor man har fin dag og ettermiddagssol. Flott utsikt over Tromsøysundet, mot fastlandet med Tromsdalstinden og Fjellheisen i fokus, Tromsøysundbrua og nordre del av sentrum. Innholdsmessig har man i gangen en stor skyvedørsgarderobe, 3 soverom, romslig bad, toalettrom, eget vaskerom samt stue og kjøkken i åpen løsning. Tilhørende sportsbod og 2 garasjeplasser. Heis i bygget som leder til alle plan.

Beliggenhet

Stakkevollvegen 31B er beliggende på østsiden av Tromsøya, midt mellom sentrum og UNN/UIT. Området har nærhet til gode bussforbindelser, dagligvarebutikk, treningssenter, m.m. Leiligheten er plassert i nest øverste etasje på sørøst hjørnet. Fantastisk flott utsikt samt gode sol- og lysforhold.

Tomt

Tomten grenser til sjø. Adkomstpartier opparbeidet med asfaltert dekke. Vandresti rundt bygget. Sykkelparkering på tomt. Oppstilling for to biler i parkeringsanlegg. Rekvirent opplyser om muligheter for leie av parkeringsplass flere steder på nærliggende områder. Avfall deponeres i felles anlegg på tomt. Postkasser passert innendørs i adkomstparti. Boligen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Nærliggende område mot øst og nord er under utbygging.

Bebyggelse

Boligbebyggelse.

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv: Fundament utført i støpt betong. Vegger i laveste plan er støpt. Dekker i parkeringsareal er støpt, himlinger over første etasje i hulldekkeelementer.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader: Bærende konstruksjoner av støpt betong. Etasjeskillere av hulldekkeelementer med tilfarergulv under parkett. Utvendige fasader kledd med fasadeplater.

Dører og vinduer: Vinduer bestående av fabrikkmalte trekarmer med tolags glass. Altandører med glassfelt. Hvite, formpressede innerdører. Adkomstdør med brannklassifisering.

Takkonstruksjon med yttertak: Bygningen har flatt tak. Taket er ikke besiktiget.

Annet: Det er montert sprinkleranlegg, balansert ventilasjon, porttelefon og heis i felles trapperom løsning. Skyvedørsgarderobe i entre. Garasje med oppstilling for to kjøretøy. Det er fast dekke, opplyst areal. Adkomst til garasjen via dører tilknyttet felles trapperom og port med automatisk åpner. Bod i felles garasjeanlegg. Løsning felles med parkeringsareal. Det er innlagt strøm, stikkontakt og belysning i boden. Sprinkler i himling. Vegger av metall med dør som kan låses.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Standard

Bad og vaskerom: Rom er overfladisk kontrollert for symptomer på alder og slitasje, blant forhold som er sjekket er innfesting av inventar, fuktsøk med verktøy for indikering av fukt på overflater av vegger, visuell sjekk av skader i gulv nært våtsone. Opplysninger som fremkommer her kan på ingen måte forveksles med en grundig tilstandsvurdering. Bad og våtrom i boligen er fra oppføring.

Hovedbad har inventar som veggmontert WC, badekar med dusj, dusjhjørne, servant med skap og speil med overbelysning. Badet har flislagt gulv med varme . Vegger er kledd med fliser. Himlinger med metallplater med spotter. For lufting er det avtrekk via ventilasjonsanlegg. Rommet er oppført i 2015, og fremstår ut fra dette og normal levetid som normalt brukt. Vegger er kontrollert og innfestinger i dusj er vurdert som normale. Fuktindikator på vegger tilknyttet dusj påviste variable verdier, antatt som følger av konstruksjonsoppbygging og valgt standard. Gulvet er kledd med fliser og ble kontrollert for sprekker og riss uten anmerkninger med unntak av riss i hjørner i overgang gulv/ vegg. Inventar som innredninger, vinduer og dører fremstår som normalt/pent brukt.

Vaskerommet har inventar som skyllekar, benkeplass og hyller for lagring. Rommet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med malte overflater. Det er opplegg for vaskemaskin. For lufting er det avtrekk via ventilasjonen. Rommet fremstår som normalt brukt etter oppføring.

Toalettrommet har inventar som WC og servant. Det er fliser på gulv. Vegger er kledd med malte overflater. Himlinger med malt, jevn overflate. For lufting er det avtrekk via ventilasjonsanlegg.

Kjøkken: Kjøkken i boligen er i følge rekvirent fra oppføring. Arealet er utført i åpen løsning med stue. Rommet har innredninger med laminerte fronter, og glassplater i noen skap. Skap tilknyttet ventilasjonsanlegg er sperret for bruk. Benkeplate i laminert materiale. Benkebeslag med doble kummer. Over benkeplate er vegger kledd med fliser. Det er opplegg for integrerte deler som ovn, koketopp, oppvaskmaskin, kjøleskap og kaffemaskin. Over koketopp er det ventilator med avtrekk til friluft. Det er også montert lekkasjevarsler og komfyrvakt.

Innvendige overflater: Himlinger med malt, jevn overflate og malte betongelementer. Vegger er kledd med malte overflater og fliser. Gulv er kledd med parkett og flis.

Elektrisk anlegg: Boligen har skjulte føringer for strømkabler. El- skap med automatsikringer. Sikringsskapet har samtlige kurser med jordfeilbryter.

VVS-installasjoner: Bygningen har sentraltilført varmtvann tilknyttet anlegget nord på Tromsøya. Fordelingsrør for vann via rør i rørsystem. VVS- skap i himling på bad og vaskerom. Opplegg for balansert ventilasjon. Anlegg for ventilasjon er plassert i entre, bak skyvedører.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter,

Oppvarming

Oppvarming av boligen via sentralt tilført varmtvann og radiatorer plasser i areal. Gulvvarme på bad.

Adkomst

Fra felles garasjeanlegg til leiligheten er det enkel adkomst via fellesarealer og heis.

Parkering

Leiligheten har to tilhørende faste biloppstillingsplasser i felles garasjeanlegg mede nkel adkomst fra parkering til leiligheten via heis. Selger har for tiden leid ut den ene plassen for kr 1 200,- pr mnd den siste tiden. Den ene parkeringsplassen inngår i seksjonens areal i seksjoneringen. Den andre plassen er sikret gjennom sameiets vedtekter da seksjonen har eksklusiv bruksrett til denne.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

Jfr, eierseksjonsloven; Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Adgang utleie

Utleie/fremleie av boligen reguleres gjennom sameiets vedtekter og eierseksjonsloven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Verditakst
Selgers egenerklæring
Boliginformasjon fra forr.fører
Grunnkart
Reguleringsplankart
Tilgjengelige bygningstegninger
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.

Regnskap, budsjett, årsberetning, Vedtekter / husordensregler, referat fra siste generalforsamling, komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås ved henvendelse til megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Diverse

Husdyrhold reguleres gjennom sameiets vedtekter/ordensregler. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon

Fasiliteter

 • Gjesteparkering
 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Heis
 • Husdyr tillatt
 • Ingen gjenboere
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Rolig
 • Sentralt
 • Utsikt

Felleskostnader inkluderer

Felleskostnader etter sameierbrøk, kr. 1 473,-
Tilleggsytelser: Kollektivt TV og internett(Komplett 300), kr. 509,-
Felleskostnader etter lik fordeling, kr. 1 686,-
Måler: Fjernvarme: Enhet: 426/88 ( 426 - 88), kr. 467,-
Boligselskapet har avtale om Forskutterte Felleskostnader

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.7 400,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 119
 • Bruksnr: 4223
 • Seksjonsnr: 88
 • Kommunenr: 5401
Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Velkommen til Stakkevollvegen 31B, på Kræmer Brygge!
Velkommen til Stakkevollvegen 31B, på Kræmer Brygge!
Leiligheten er beliggende i 5.etg på hjørnet mot sørøst
Leiligheten er beliggende i 5.etg på hjørnet mot sørøst
Covid-19
Covid-19
Leiligheten har flott utsikt over Tromsøysundet, nordre del av sentrum og fastlandet
Leiligheten har flott utsikt over Tromsøysundet, nordre del av sentrum og fastlandet
Store vindusflater som slipper utsikten inn i stuen
Store vindusflater som slipper utsikten inn i stuen
Leiligheten har to balkonger, èn mot øst og èn mot sør!
Leiligheten har to balkonger, èn mot øst og èn mot sør!
Godt innslipp av naturlig lys
Godt innslipp av naturlig lys
Til høyre i vindusrekken er verandadør som leder til den sørvendte terrassen
Til høyre i vindusrekken er verandadør som leder til den sørvendte terrassen
Romslig stue og kjøkkenløsning
Romslig stue og kjøkkenløsning
Ved stolen ser man verandadør som leder til terrassen vendt mot øst
Ved stolen ser man verandadør som leder til terrassen vendt mot øst
Døren på kjøkkenet leder inn til vaskerom med god lagringsplass
Døren på kjøkkenet leder inn til vaskerom med god lagringsplass
Kjøkkenet har integrerte hvitevarer
Kjøkkenet har integrerte hvitevarer
Romslig gang
Romslig gang
Stor skyvedørsgarderobe i entrè
Stor skyvedørsgarderobe i entrè
Komplett flislagt bad med gulvvarme
Komplett flislagt bad med gulvvarme
Badet har både dusj og badekar
Badet har både dusj og badekar
Leiligheten har to toaletter, ett på badet og ett i eget toalettrom
Leiligheten har to toaletter, ett på badet og ett i eget toalettrom
Det største soverommet er i dag benyttet til bibliotek/kontor
Det største soverommet er i dag benyttet til bibliotek/kontor
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 3
Soverom 3
Overbygget terrasse
Overbygget terrasse
Utsikt
Utsikt
Utsikt i nordøstlig retning fra terrassen mot øst
Utsikt i nordøstlig retning fra terrassen mot øst
Fasade
Fasade
Sameiet har flott opparbeidede uteområder med plenområder og beplantning
Sameiet har flott opparbeidede uteområder med plenområder og beplantning
Plassering
Plassering
3D planillustrasjon
3D planillustrasjon
2D planillustrasjon
2D planillustrasjon