Beringstredet 7

← Tilbake til boliger

Beringstredet 7

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

kr 3 490 000

87 m²

2 soverom

Romslig 3-roms selveierleilighet med utsikt, parkering og kort avstand til skole, barnehage, buss og treningssenter

Prisantydning:

kr 3 490 000

Omkostninger:

kr 95 820

Totalpris:

kr 3 585 820

Boligtype:

Leilighet

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

78 m²

Bruksareal:

87 m²

Soverom:

2

Rom:

3

Byggeår:

1973

Energimerking:

G

Tomt:

1445 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 1 017 269

Verditakst:

kr 3 500 000

Kort om eiendommen

Hjem Eiendomsmegling har gleden av å presentere Beringstredet 7, en 3-roms selveierleilighet med skole, barnehage og gode bussforbindelser i umiddelbar nærhet!

Leiligheten inneholder entrè/gang, 2 soverom, bad, vaskerom, bod, garderobe/lagerrom samt stue og kjøkken i åpen løsning. Bygget er beliggende i hellende terreng, noe som skaper en flott utsikt og luftig atmosfære. Markterrasse og parkering i front av bygget. Sentral beliggenhet midt mellom sentrum og UNN/UIT samt umiddelbar nærhet til skole, barnehage, treningssenter og gode bussforbindelser.

* Parkering med enkel adkomst
* Utsikt
* Markterrasse
* Gulvvarme på bad og deler av stue
* Nærhet til skole og barnehage

For ytterligere informasjon, kontakt eiendomsmegler Espen Richardsen på telefon 920 59 652.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i øvre del av Borgtunområdet, nordøst på Tromsøya. Flott utsikt fra boligen, og kort vei til skole og barnehage. Gangavstand til UNN og UIT, og gode bussforbindelser til sentrum.

Tomt

Tomten er plassert i hellende terreng. Adkomst til eiendommen via gruslagt, delt, avkjøring fra offentlig vei. Tomta er opparbeidet med plen. Det er også montert platting tilknyttet adkomst og lagerbygg på tomt.

Bebyggelse

Boligbebyggelse.

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv: Fundament antatt utført i støpte vegger. Det er nivåforskjell på gulv, og deler under overflater antas å være støpt eller pusset. Vegger i laveste plan er innvendig kledd, og utvendig pusset.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader: Bærende vegger i bygningens konstruksjon antatt bestående av bindingsverk av tre. Utfyllende vegger av bindingsverk. Etasjeskillere utført i bjelkelag av tre. Fasade er kledd med stående og liggende trepanel. Inngangspartiet til boligen er takoverbygget, og platting er laget laget av tre.

Dører og vinduer: Vinduer bestående av malte trekarmer med tolags glass fra byggeår, med noen unntak av nyere deler. Innerdører med dørblader i formpresset, hvit utførelse. Inngangsdøren til boligen har glass i dørblad og på siden av dør.

Takkonstruksjon med yttertak: Bygget har saltak. Taket er kun sett fra bakken. Nedløp og renner av metall. Taket er tekket med asfaltprodukter.

Piper og ildsteder: Det er skorstein i boligen, uten ildsted- og kun sett i vaskerom.

Annet
Utebod: Boden er oppført med trevegger i ca en tommers tykkelse. Det er tre på gulv. Taket er tekket med asfaltmaterialer. Lagerrom med areal på ca 2,8 m2. Boligen er antatt endret etter opprinnelig oppføring, uten at dette fremkommer av byggesak i kommunale arkiver, så vidt sett.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Standard

Bad og vaskerom: Rom er overfladisk kontrollert for symptomer på alder og slitasje, blant forhold som er sjekket er innfesting av inventar, fuktsøk med verktøy for indikering av fukt på overflater av vegger, visuell sjekk av skader i gulv nært våtsone. Opplysninger som fremkommer her kan på ingen måte forveksles med en grundig tilstandsvurdering.
Badet i boligen er i følge rekvirent pusset opp i ca 2006. Rommet har inventar som WC, dusjkabinett, servant med skap og speil med overbelysning. Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med fliser. Himlinger med plater. For lufting er det ventil med mekanisk avtrekk. Rommet er oppført i 2006, og fremstår ut fra dette og normal levetid som normalt brukt. Vegger er kontrollert og innfestinger i dusj er vurdert som normale. Fuktindikator på vegger på siden av dusj mot yttervegg, og nært kobling for vann til WC på viste ingen bemerkelsesverdige verdier. Gulvet er kledd med fliser og ble kontrollert på overflater, det er
bom og mekanisk skade bemerket på deler av gulv. Inventar som innredninger, vinduer og dører fremstår som godt vedlikeholdt.

Vaskerommet i boligen er i følge rekvirent antatt fra 2006. Rommet har inventar som skyllekar. Vaskerommet har flislagt gulv. Vegger er kledd med våtromsplater. Himlinger med plater. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. For lufting er det ventil med mekanisk avtrekk. Rommet er oppført i 2006, og fremstår ut fra dette og normal levetid som normalt brukt. Vegger er kontrollert og innfestinger i lett tilgjengelig områder som kan bli fuktig er vurdert som normale. Fuktindikator på vegger tilknyttet deler for blandebatterier eller andre gjennomføringer påviste ingen bemerkelsesverdige verdier. Gulvet er kledd med fliser og ble kontrollert for riss/sprekker uten anmerkninger. Inventar og deler i rommet fremstår som normalt brukt. På synlige deler av kobberrør er det merker etter irrdannelse, (Grønnfarge på, og nært deler av kobber) på gulv, dette antatt som følger av kondensering på rør under spesielle klimatiske forhold.

Kjøkken: Kjøkken i boligen er i følge rekvirent skiftet i ca 2006. Arealet er utført i åpen løsning med stue. Rommet har innredninger med lyse fronter. Benkeplate i laminert materiale. Benkebeslag med doble kummer og avrenning. Over benkeplate er vegger kledd med fliser. Det er opplegg for løse deler som kjøleskap og oppvaskmaskin. Det er opplegg for integrerte deler som ovn og koketopp. Over koketopp er det ventilator med rør til friluft.

Innvendige overflater: Himlinger med plater. Vegger er kledd med malte overflater, fliser brystningspanel, malt trepanel og plateprofiler. Gulv er kledd med parkett, fliser og belegg. Noen løse fliser på gulv i entre.

Elektrisk anlegg: Boligen har synlige og skjulte føringer for strømkabler. El- skap med automatsikringer. Sikringsskapet har flere kurser med jordfeilbryter. Det er montert AMS- måler.

VVS-installasjoner: Varmtvannsbereder er fra 2005. Denne rommer ca 200 liter. Og er plassert i vaskerom. Fordelingsrør for vann i kobber.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Oppvarming

Elektrisitet. Det er utstyr som panelovner og gulvvarme på bad, og deler av stue/kjøkken.

Adkomst

Enkel adkomst fra offentlig veg.

Parkering

Parkering utendørs på tomt.

Offentlig kommunikasjon

God bussforbindelse fra Dramsvegen og Stakkevollvegen.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

Jfr, eierseksjonsloven; Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Adgang utleie

Utleie/fremleie av boligen reguleres gjennom sameiets vedtekter og eierseksjonsloven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Verditakst
Selgers egenerklæring
Grunnkart
Reguleringsplankart
Tilgjengelige bygningstegninger
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.

Komplette bygningstegninger, bygningsdata, komplett energiattest, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås ved henvendelse til megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Diverse

- Eiendommen er seksjonert, det understrekes at tillatelse til seksjonering ikke er noen form for godkjenning i forhold til bygningslovgivningen. (Plan- og bygningsloven).
- Det gjøres oppmerksom på at tegninger som er nyttet i tinglyst seksjoneringsbegjæring ikke stemmer overens med hvordan leiligheten og seksjonen fremstår i dag. Entrè og soverom i front av leiligheten er utbygget etter at seksjoneringen ble gjort, og etter det er ikke bygget reseksjonert.
- Husdyrhold reguleres gjennom sameiets vedtekter/ordensregler. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.
- Dersom kjøper ikke ønsker abonnement for alarmanlegget i boligen overført fra seg vil dette bli nedmontert. Selger besørger 2 stk røykvarslere innkjøpt som kjøper da selv kan montere.

Fasiliteter

 • Gjesteparkering
 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Sentralt
 • Utsikt

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.7 400,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 119
 • Bruksnr: 2395
 • Seksjonsnr: 5
 • Kommunenr: 5401
Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Hjem Eiendomsmegling har gleden av å presentere Beringstredet 7!
Hjem Eiendomsmegling har gleden av å presentere Beringstredet 7!
Plenområde foran boligen
Plenområde foran boligen
Markterrasse
Markterrasse
Stue
Stue
Stue
Stue
Godt lysinnslipp
Godt lysinnslipp
Stue og kjøkken åpen løsning
Stue og kjøkken åpen løsning
Utsikt
Utsikt
Kjøkken og spisestue
Kjøkken og spisestue
Entrè med flislagt gulv og varmekabler
Entrè med flislagt gulv og varmekabler
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Garderoberom
Garderoberom
Komplett flislagt bad
Komplett flislagt bad
Vaskerom
Vaskerom
Parkering like ved inngang
Parkering like ved inngang
Entrè
Entrè
3D planillustrasjon
3D planillustrasjon
2D planillustrasjon
2D planillustrasjon