Storvolltunet 67

← Tilbake til boliger

Storvolltunet 67

Kvaløya

Se i kart

Prisantydning:

kr 4 650 000

105 m²

4 soverom

Flott enderekkehus med 4 soverom, eget vaskerom, barnevennlig beliggenhet og fine uteområder!

Prisantydning:

kr 4 650 000

Omkostninger:

kr 128 920

Totalpris:

kr 4 778 920

Boligtype:

Rekkehus

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

102 m²

Bruksareal:

105 m²

Soverom:

4

Rom:

5

Byggeår:

1994

Energimerking:

E

Tomt:

420 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 928 619

Verditakst:

kr 4 600 000

Kort om eiendommen

Hjem Eiendomsmegling har gleden av å presentere Storvolltunet 67, et flott endrerekkehus på Storelva!

Boligen er beliggende på endetomt mot sørøst på 420 kvm. Barnevennlige omgivelser hvor man i forkant av boligen har tilgang til et flott åpent område opparbeidet som kvartalslekeplass. I boligens 1.etg har man entrè, flislagt bad fra 2015, eget vaskerom, 4 soverom, bod og gang. I øvre etasje finner man kjøkken fra 2013 og stue med utgang til overbygget terrasse. Storelva området er kjent for sin nærhet til barnehager, skole fra barnetrinn til videregående, dagligvarebutikk, lysløype med rulleski trasé sommerstid, m.m.

* Barnevennlig
* Innlagt fiber
* Parkering på tomt
* El-bil lader
* Ildsted

Kontakt eiendomsmegler Espen Richardsen på telefon 920 59 652 for ytterligere informasjon.

Beliggenhet

Boligen er beliggende på Storelva på Kvaløya. Området er kjent for sin umiddelbare nærhet til flotte rekreasjonsområder og sin barnevennlighet. Det kan nevnes at vinterstid er Rødtinden/Finnhvalfjellet perfekt for en flott kveldstur på toppturski og Storelva skistadion for fantastiske langrennsløyper (det var arrangert NM på ski i 2016). Lysløypen starter ca 100 meter fra boligen. Det er i tillegg korte avstander til kjente utfartsområder på Kattfjordeiet, og ellers områder på Kvaløya. Sommerstid har man også gode muligheter for fine turmuligheter samt sykkelterreng både langs landevei og i terreng. På Storelva har du i tillegg til næhet til naturen skoler, helt fra første trinn til ut videregående (både almenne fag, men også yrkesrettede linjer). Fotballhall, barnehager kunstgress-bane og dagligvarebutikk med ferskvaredisk i umiddelbare nærheter. Gode bussforbindelser med hyppige bussavganger.

Tomt

Tomten er plasser i relativt flatt terreng. Adkomst til boligen via offentlig vei. Tomten er opparbeidet med plen, og det er gjerder mot naboer. Boligen ligger på enden av rekke.

Bebyggelse

Boligbebyggelse.

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv: Boligen er antatt oppført på støpt dekke. Dekker i laveste plan er kledd med bygningsmaterialer.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader: Bærende vegger av bindingsverk av tre. Utvendig kledning med liggende trepanel. Etasjeskillere i bindingsverk av tre. Inngangsparti til boligen er takoverbygget og opparbeidet med platt av tre.

Dører og vinduer: Boligen har malte vinduer med tolags glass. Altandører med glassfelt. Innerdører med fabrikkmalte dørblader i formpresset materiale.

Takkonstruksjon med yttertak: Bygget har saltak med ark. Takkonstruksjoner av sperrer og dragere. Taket er tekket med takstein. Nedløp og renner av metall. Taket er besiktiget fra bakken og loft. Adkomst til loft med lagerplass for gjenstander.

Piper, ildsteder og oppvarming: Det er skorstein i boligen. Denne er bygget av lettklinker. Feieluke plassert i bod nede. Det er montert ildsted i stuen i første etasje.

Informasjon hentet fra takstdokumenter.

Standard

Bad og vaskerom: Rom er overfladisk kontrollert for symptomer på alder og slitasje, blant forhold som er sjekket er innfesting av inventar, fuktsøk med verktøy for indikering av fukt på lett tilgjengelige overflater på vegger, visuell sjekk av skader på gulv nært våtsone. Opplysninger som fremkommer her kan på ingen måte forveksles med en grundig tilstandsvurdering. Dokumentasjon på utførelse er ikke kontrollert.
Badet i boligen er i følge rekvirent pusset opp i 2015 med nye overflater og inventar. Rommet har inventar som veggmontert WC, dusjhjørne, servant med skap og speil med overbelysning. Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med fliser. Himlinger med plater og lysskinne. For lufting er det avtrekk via sentralt anlegg. Rommet er oppført i 2015, og fremstår ut fra dette og normal levetid som normalt brukt. Vegger er kontrollert og innfestinger i dusj er vurdert som normale. Ingen praktiske steder for fukt- undersøkelser tilgjengelig, rør tilknyttet VVS er montert utenpåliggende vegg. Gulvet er kledd med fliser og ble kontrollert for sprekker og riss uten anmerkninger. Inventar som innredninger, vinduer og dører fremstår som normalt brukt.
Vaskerommet boligen er i følge rekvirent fra oppføring. Rommet har inventar som WC, benkeplate og hyller. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel under benkeplate. Vaskerommet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med våtromstapet. Himlinger med plater. Rommet er oppført i 1994, og fremstår ut fra dette og normal levetid som normalt brukt. Det er normale bruksmerker og normal slitasje i overgang mellom vegg og fliser på gulv.

Kjøkken: Kjøkken i boligen er i følge rekvirent skiftet i 2013. Arealet er utført i åpen løsning med stue. Rommet har innredninger med lyse fronter. Benkeplate i laminert materiale. Benkebeslag med enkel, dyp kum. Over benkeplate er vegger kledd med plater som tåler fukt. Det er opplegg for integrerte deler som ovn, koketopp, kjøleskap, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Over koketopp er det ventilator med rør til friluft via avtrekksanlegg. Det er varme i gulv, folie i følge rekvirent.

Innvendige overflater: Himlinger med malte plater. Vegger er kledd med malte overflater, fliser, plater og malt trepanel. Gulv er kledd med laminat og fliser.

Elektrisk anlegg: Boligen har skjulte føringer for strømkabler. El- skap med automatsikringer. Sikringsskapet har samtlige kurser med jordfeilbryter. Hjemmelshaver opplyser at det sist er utført arbeider på anlegget i 2020, da ble det montert elbillader å egen kurs, overbelastningsvern og sikringer med jordfeilbryter.

VVS-installasjoner: Varmtvannsbereder er fra 2013. Denne rommer ca 200 liter. Og er plassert i bad nede. Fordelingsrør for vann i kobber. Det er utkast for hageslange mot adkomst.

Annet: Det er montert garderobeløsning på største soverom og i gang.
Lagerplass: Adkomst til bod via terreng. Vegger av trekonstruksjoner, det er innlagt strøm og belysning. Adkomst til lageranneks på tomt. Denne består i enkelt lagerbygg med konstruksjoner av liggende plank. Taket er tekket med asfaltmaterialer.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Oppvarming

Oppvarming av boligen for øvrig via elkraft. Det er i følge rekvirent utstyr som gulvvarme i hele første etasje med unntak av ett soverom. Det er montert varmefolie i gulv på kjøkken.

Adkomst

Enkel adkomst fra offentlig veg.

Parkering

Parkering utendørs på tomt.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

Adgang utleie

Ingen restriksjoner vedrørende utleie

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Verditakst
Selgers egenerklæring
Grunnkart
Reguleringsplankart
Tilgjengelige bygningstegninger
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.
Komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås hos megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Fasiliteter

 • Gjesteparkering
 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Husdyr tillatt
 • Ingen gjenboere
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Utsikt
 • Turterreng
 • Lademulighet

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger: 2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.11 500,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 71
 • Bruksnr: 349
 • Kommunenr: 5401
Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Torsdag 21. januar 17:30–17:31

Velkommen til Storvolltunet 67!
Velkommen til Storvolltunet 67!
Boligen er beliggende på romslig endetomt
Boligen er beliggende på romslig endetomt
Terrasse på bakkeplan med nedgang til plen
Terrasse på bakkeplan med nedgang til plen
Covid-19
Covid-19
Stue med utgang til terrasse
Stue med utgang til terrasse
Overbygget og lun terrasse
Overbygget og lun terrasse
Utsyn
Utsyn
Ildsted etablert i stue
Ildsted etablert i stue
Kjøkken med takvindu
Kjøkken med takvindu
Integrerte hvitevarer
Integrerte hvitevarer
Godt med benkeplass
Godt med benkeplass
I underetasjen finner man 4 soverom
I underetasjen finner man 4 soverom
Entrè med flislagt gulv
Entrè med flislagt gulv
Komplett flislagt bad med varmekabler i gulv
Komplett flislagt bad med varmekabler i gulv
Vaskerom
Vaskerom
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom med utgang til terrasse
Soverom med utgang til terrasse
Soverom
Soverom
Det ene rommet er av mindre størrelse
Det ene rommet er av mindre størrelse
Storvolltunet har en flott beliggenhet med nærhet til naturen
Storvolltunet har en flott beliggenhet med nærhet til naturen
Flotte uteområder
Flotte uteområder
Lysløypen ligger et steinkast unna eiendommen
Lysløypen ligger et steinkast unna eiendommen
Rulleskiløype
Rulleskiløype
3D planillustrasjon 1.etg
3D planillustrasjon 1.etg
2D planillustrasjon 1.etg
2D planillustrasjon 1.etg
3D planillustrasjon 2.etg
3D planillustrasjon 2.etg
2D planillustrasjon 2.etg
2D planillustrasjon 2.etg
3D planillustrasjon samlet
3D planillustrasjon samlet
2D planillustrasjon samlet
2D planillustrasjon samlet