Mellomvegen 54B

← Tilbake til boliger

Mellomvegen 54B

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

kr 4 250 000

66 m²

2 soverom

Flott 3-roms selveierleilighet med garasje, utsikt og to terrasser - enkel og trappefri adkomst

Prisantydning:

kr 4 250 000

Omkostninger:

kr 114 820

Totalpris:

kr 4 436 297

Felleskostnader/mnd:

kr 3 955

Fellesgjeld:

kr 71 477

Boligtype:

Leilighet

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

63 m²

Bruksareal:

66 m²

Soverom:

2

Rom:

3

Etasje:

1

Byggeår:

2016

Energimerking:

C

Tomt:

2295 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 892 706

Verditakst:

kr 4 250 000

Kort om eiendommen

Hjem Eiendomsmegling har gleden av å presentere Mellomvegen 54B!

Leiligheten har den sjeldne kvaliteten med enkel adkomst fra bakkeplan samtidig som at veranda i front er hevet ca 2 etasjer over bakkenivå. Man har også markterrasse mot vest ved inngang. God planløsning med flislagt gulv i entrè, flislagt bad, 2 soverom, bod/tekn.rom samt stue og kjøkken i åpen løsning. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer, downlights og utgang til terrasse. Stue med godt lysinnslipp, utgang til terrasse og downlights også her. Varmtvann fra sentralt varmtvannsanlegg. Heis til alle plan samt tilhørende sportsbod og garasjeplass i felles garasjeanlegg. Sentral beliggenhet med gangavstand til alle byens fasiliteter. For ytterligere informasjon, kontakt eiendomsmegler Espen Richardsen på telefon 920 59 652!

Beliggenhet

Boligen er beliggende sør i Tromsø sentrum, ved Mellomvegen. Området har gangavstand til alle byens fasiliteter som cafè, teater, butikker, restauranter, m.m. På Elisabethsenteret, i nabobygget finner du både treningssenter og svømmebasseng.

Tomt

Tomten er i hovedsak bebygget.

Bebyggelse

Boligbebyggelse.

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv: Fundament utført i støpt betong. Vegger i laveste plan er av betong. Utvendig er disse veggene forblindet eller pusset. Dekker i laveste plan er støpt.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader: Bærende vegger i bygningens konstruksjon bestående av betongelementer. Utfyllende vegger av bindingsverk av tre. Etasjeskillere utført i hulldekke. Fasade er kledd med pusset overflate. Inngang til boligen via fellesområder. Sist malt i 2017.

Dører og vinduer: Vinduer bestående av fabrikkmalte trekarmer med tolags glass fra byggeår. Altandør med glassfelt, heve/skyvedør mot øst. Innerdører med dørblader med hvite, fabrikkmalte overflater. Inngangsdøren til boligen har brann og lydklassifisering.

Takkonstruksjon med yttertak: Bygget har flatt tak. Tak er ikke besiktiget.

Piper, ildsteder og oppvarming: Oppvarming av boligen for øvrig via gulvvarme fra sentral-tilbragt varmtvann. Det er utstyr som varme i gulv og gjenvinner i ventilasjonssystem.

Generelt om andre bygg: Bod: Bod i felles lagerbygg. Adkomst til rommet via låsbar dør.
Parkering: Parkering med plass for en bil i felles garasjeanlegg. Adkomst til garasjen via trapperom og port med automatisk åpner.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Standard

Bad og vaskerom: Rommet er overfladisk kontrollert for symptomer på alder og slitasje, blant forhold som er sjekket er innfesting av inventar, fuktsøk med verktøy for indikering av fukt på overflater av vegger, visuell sjekk av skader i gulv nært våtsone. Opplysninger som fremkommer her kan på ingen måte forveksles med en grundig tilstandsvurdering. Badet i boligen er fra byggeår. Rommet har inventar som veggmontert WC, dusjhjørne, servant med skap og speil med overbelysning. Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med våtromsplater. Systemhimlinger med med spotter. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. For lufting er det avtrekk via sentralt anlegg. Rommet er oppført i 2017, og fremstår ut fra dette og normal levetid som normalt brukt. Vegger er kontrollert og innfestinger i dusj er vurdert som normale. Fuktindikator på vegger tilknyttet dusj påviste ingen bemerkelsesverdige verdier. Gulvet er kledd med fliser og ble sjekket for sprekker og riss uten anmerkninger. Inventar som innredninger og dører fremstår som normalt brukt.

Kjøkken: Kjøkken i boligen er fra oppføring. Arealet er utført i åpen løsning med stue. Rommet har innredninger med lyse fronter. Benkeplate i laminert materiale. Benkebeslag med kompositt kum. Over benkeplate er vegger kledd med plater som tåler fukt. Det er opplegg for integrerte deler som kjøleskap, oppvaskmaskin, ovn, koketopp og mikrobølgeovn. Over koketopp er det ventilator med avtrekk til friluft. Det er også montert lekkasjevarsler og komfyrvakt.

Innvendige overflater: Himlinger med jevne malte overflater med spotter noen rom. Det er systemhimlinger på bad og i bod. Vegger er kledd med malte, jevne overflater og plater. Gulv er kledd med parkett og fliser. Romhøyde i stuen målt til ca 2,5 meter.

Elektrisk anlegg: Boligen har skjulte føringer for strømkabler. El- skap med automatsikringer. Sikringsskapet har samtlige kurser med jordfeilbryter. Tilknyttet el- skap er det signalskap med innlagt fiber.

VVS-installasjoner: Det er sentralt tilført varmtvann til boligen. Fordelingsrør i rør i rørsystem. Balansert ventilasjon med anlegg plasserte i bod.

Annet: Det er montert felles brannvarsleranlegg i bygget. Sprinkleranlegg i himling. Balansert ventilasjon. Heis til etasjen. Porttelefon. Det er laget til garderobeløsning i entre. Adkomst til fellesarealer som parkeringsplass i underetasje og bod i underetasje.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Oppvarming

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte varmekilder, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.

Adkomst

Enkel adkomst fra bakkeplan, og direkte inn i leiligheten via fellesarealer.

Parkering

Tilhørende fast biloppstillingsplass i felles parkeringsanlegg. Parkeringen er under leiligheten, og det er heis til alle plan.

Overtakelse

Etter avtale.

Sentrale lover

Avhendingsloven (as/is klausul).
Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

Jfr, eierseksjonsloven; Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Adgang utleie

Utleie/fremleie av boligen reguleres gjennom sameiets vedtekter og eierseksjonsloven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budkjema og budskjema finnes også i salgsoppgaven.

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Verditakst
Selgers egenerklæring
Boliginformasjon fra forr.fører
Grunnkart
Reguleringsplankart
Tilgjengelige bygningstegninger
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.

Regnskap, budsjett, årsberetning, Vedtekter / husordensregler, referat fra siste generalforsamling, komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås ved henvendelse til megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Heis
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Sentralt
 • Utsikt

Felleskostnader inkluderer

Andel felleskostnader, kr. 1,980,- (spesifikasjon ligger under budsjett)
Felleskostnader garasje, kr. 150,-
Kabel-TV, kr. 265,-
Kapitalkostnader avdrag lån 1, kr. 397,53,-
Kapitalkostnader renter lån 1, kr. 135,18,-
Kapitalkostnader avdrag lån 1, kr. 484,00,-
Kapitalkostnader renter lån 1, kr. 186,00,-
Objekt: Internett, kr. 307,-
Økning fellesutgifter, kr. 50,-.

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.7 400,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 200
 • Bruksnr: 4058
 • Seksjonsnr: 5
 • Kommunenr: 5401
Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Velkommen til Mellomvegen 54B, en flott 3-roms selveierleilighet med sentral beliggenhet!
Velkommen til Mellomvegen 54B, en flott 3-roms selveierleilighet med sentral beliggenhet!
Stue og kjøkken i åpen løsning
Stue og kjøkken i åpen løsning
Fasade
Fasade
Covid-19
Covid-19
Downlights i tak
Downlights i tak
Terrasse mot øst
Terrasse mot øst
Skyvedør ut til terrasse
Skyvedør ut til terrasse
Kjøkken med integrerte hvitevarer og utgang til terrasse
Kjøkken med integrerte hvitevarer og utgang til terrasse
Markterrasse mot vest
Markterrasse mot vest
Kjøkken
Kjøkken
Entrè med flislagt gulv
Entrè med flislagt gulv
Bad
Bad
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Fast biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg
Fast biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg
Utendørs fellesarealer
Utendørs fellesarealer
3D planillustrasjon
3D planillustrasjon
2D planillustrasjon
2D planillustrasjon