Hansmarkvegen 16

← Tilbake til boliger

Hansmarkvegen 16

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

kr 8 000 000

Sjelden mulighet! Godkjent boligprosjekt bestående av 4 boenheter fordelt på to tomter i eksklusive Hansmark!

Prisantydning:

kr 8 000 000

Omkostninger:

kr 201 170

Totalpris:

kr 8 201 170

Boligtype:

Tomter

Tomt:

840 m² (eiet)

Kort om eiendommen

Velkommen til Hansmarkvegen 16-18, et spennende og godkjent prosjekt bestående av 4 enheter fordelt på 2 bygg. Prosjektet har godkjenning datert 08.10.2020 fra Tromsø Kommune. Godkjente tegninger tilsier 1 leilighet i u. etasje på henholdsvis 84 og 81m2 BRA, og 1 leilighet over 2. 3. etasje på 139m2 BRA. Her finnes muligheten til enten å kjøpe seg en stor eller 2 mindre tomter og bygge drømmeboligen, eller så kan godkjent prosjekt realiseres og selges. - Muligheten er mange! Ta kontakt med megler for mer informasjon!

Beliggenhet

Eiendommens beliggenhet er dens beste fasilitet; eksklusivt boligområde bebygget med villabebyggelse og med gangavstand til nødvendige og attraktive fasiliteter som skole, barnehage, dagligvarebutikk, treningssenter, rekreasjonsområder som lysløypa, Bakolsen, Folkeparken og Telegrafbukta. Ca. 20 minutters gange til Tromsø sentrum. Fra eiendommen er det nydelig utsikt mot Kvaløya, Grindøya og Håkøya mot vest!

Tomt

Tomten(e) er plasser i skrånende terreng mot vest. Tomten(e) er delvis opparbeidet.

Bebyggelse

Bebyggelsen i området preges av villabebyggelse.

Adkomst

Enkel adkomst via kommunal vei.

Overtakelse

- Etter avtale.
Angi ønsket overtakelse i et eventuelt bud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Diverse

Det foreligger godkjenning for oppføring av 2 bygg med 2 leiligheter.

Omkostninger

2,5% i dokumentavgift til staten
585,- for tinglysning av skjøte
585,- for tinglysning av pantedokument

Einar Storhaug

Einar Storhaug

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Christoffer Ryan

Christoffer Ryan

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Velkommen til Hansmarkvegen 16-18, et ferdig godkjent prosjekt for salg i et av Tromsøs mest attraktive boligområder
Velkommen til Hansmarkvegen 16-18, et ferdig godkjent prosjekt for salg i et av Tromsøs mest attraktive boligområder
Bygget med alternative farger
Bygget med alternative farger
Grunnkart med merking.jpg
Grunnkart med merking.jpg
Prosjektet består av 4 enheter fordelt i
 2 bygg stående på hver sin tomt
Prosjektet består av 4 enheter fordelt i 2 bygg stående på hver sin tomt
Tomten er solrik og vestvendt
Tomten er solrik og vestvendt