Holmboevegen 16

← Tilbake til boliger

Holmboevegen 16

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

kr 4 695 000

122 m²

5 soverom

Renovert toppleilighet over to etasjer - 122 kvm med 5 soverom og fantastisk utsikt. Sentralt mellom sentrum og UNN/UiT.

Prisantydning:

kr 4 695 000

Omkostninger:

kr 125 945

Totalpris:

kr 4 820 945

Boligtype:

Leilighet

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

122 m²

Bruksareal:

122 m²

Soverom:

5

Rom:

6

Etasje:

2

Byggeår:

1948

Energimerking:

G

Tomt:

592 m² (eiet)

Verditakst:

kr 4 950 000

Kort om eiendommen

Stor leilighet med 5 soverom i to øverste etasjer i seksjonert bolig på østsiden av Tromsøya mellom Dramsvegen og Aldor Ingebrigtsens veg. Hele bygningen er renovert i 2020. Leiligheten framstår med nye tak vegger og gulv. Nytt kjøkken med integrerte hvitevarer, flislagt bad og eget vaskerom (med ekstra wc). Leiligheten disponerer i tillegg carport. Rolig boligområde som er bebygget med rekkehus, seksjonerte boliger og frittliggende eneboliger. Gangavstand til sentrum og Universitetet - ca. 15-20 min til begge. Stor sydvendt veranda, og utsikt over fastlandet/Tromsdalsiden og nordover Tromsøysundet.

Beliggenhet

Perfekt beliggenhet mellom sentrum og Universitetet og UNN. Rolig boligområde på østsiden av Tromsøya mellom Dramsvegen og Aldor Ingebrigtsens veg. Området er bebygget med rekkehus, seksjonerte boliger og
frittliggende eneboliger. Gangavstand til diverse servicetilbud nede på Stakkevollvegen. Ca. 15-20 min gange til sentrum - samme til Universitetet. Utsikt over fastlandet/Tromsdalssiden og Tromsøysundet mot nord.

Tomt

Ideell andel av skrånende tomt fallende mot øst. Adkomst fra offentlig veg til felles parkering/biloppstillingsplass. Gruset parkering/adkomst. Tilknyttet offentlig vann og avløp. Øvrig del av tomten blir planert og tilsådd med plen (dels naturtomt).

Bebyggelse

Selveierleilighet i seksjonert 3-mannsbolig. Boligen er renovert i 2020 med gjenbruk av bærende bygningsdeler, bjelkelag og pipe.
Nytt taktekke på hoved tak og tilbygg. Produkt: Alsvåg.2020
Nye Gesimser/ Beslag. 2020
Montert ny luftehatt. 2020
Montert ny Pipehatt. (Pipen er ikke i funksjon).2020
Montert nye takrenner og nedløp. 2020.
Røranlegg nytt i hele huset til inntak yttervegg.2020.
Nytt utvendig vannuttak. 2020.
El- anlegg er nytt. 2020.
Utvendig mur pusset. 2020.
Lagt radonsperre i kjellergulv. 2020.
Varmepumpe. 2020.
Listefritt tak/vegg. 2020.
Gips på alle vegger (bortsett fra vegg/gulv bad, flis) og tak. 2020.
Parkett på alle gulv der det ikke er flis. 2020.
Nye innerdører 2020
Nye ytterdør.2020
Gulvene er avrettet, det er så lagt trinnlyd og gulvgips. 2020.
Det er montert lydhimling i tak, med 5 cm glava isolasjon og dobbel gips
Det er blåst inn ny isolasjon i ytterveggene og mellom bjelkelagene. 2020.
Ny kledning, malt 2 strøk. 2020.
Støpt ny såle og isolert.

Byggemåte

Boligen er opprinnelig oppført i 1948, og renovert i 2020 med gjenbruk av bærende bygningsdeler, bjelkelag og pipe.
Antatt betongfundamenter. Grunnmur av betong/sparesteinsmur, innvendig påforet og antatt isolert. Gulv i betong, antatt isolert. Tilbygd del med grunnmur av lettbetongblokker.
Yttervegger av bindingsverk ca 10 cm, antatt isolert med innblåst min.ull + innvendig påforet ca. 7 cm og antatt isolert med min.ull. Utvendig med trepanelkledning. Trebjelkelag som etasjeskillere, antatt isolert med innblåst min.ull.
Saltakform. Sperretak med takåser og bordtro, isolert med innblåst min.ull mot kaldtloft. Tekket med metallplater. Renner og nedløp av plastbelagt stål.
Se eget vedlegg fra selger for beskrivelse av utført renoveringsarbeid.

Standard

Gulv: Parkett og fliser.
Vegg: Malte flater.
Himling: Malte flater.
Kjøkken: Innredning med glatte fronter. Fliser over benk. Ventilator. Integrert stekeovn, koketopp, oppvaskmaskin, kjøl-/og fryseskap.
Bad og vaskerom: Dusj/wc: 1 dusj m/glassdør, 1 servant med heldekkende plate med underskap og speilskap, 1 wc med innebygget cisterne. Badet er komplett flislagt. Avtrekksvifte i vegg.
Vaskerom/wc: 1 servant med skap og speilskap. 1 wc med innebygget cisterne. Vannfordelingsskap. Varmtvannsbereder på 200 ltr. Rommet er komplett flislagt. Avtrekksvifte i vegg.
Gulvvarme på entre, dusj/wc og vaskerom/wc.
Luft/luft varmepumpe.
Skjult elektrisk anlegg. Skap med automatsikringer. Seriekoblet brannvarsling.
Vannfordeling med rør i rør system.

Oppvarming

Det er montert varmepumpe - luft til luft. Gulvvarme i bad, vaskerom og entré.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte varmekilder, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.

Adkomst

Fra sentrum: Kjør opp Kongsbakken og ta til høyre på Skolegata/Dramsvegen. Følg Dramsvegen nordover og ta til høyre ned Holmboevegen rett etter "Kråkeslottet" (barnehage). Eiendommen ligger på høyre side av vegen.

Parkering

Fast parkering på felles tomt - carport medfølger denne leiligheten i henhold til seksjoneringsbegjæring.

Offentlig kommunikasjon

Bussforbindelse på Dramsvegen og Stakkevollvegen

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

Jfr, eierseksjonsloven; Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Adgang utleie

Boligen har ikke utleiedel, men det er ingen restriksjoner på samlet utleie av leiligheten.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Verditakst
Grunnkart
Reguleringsplankart
Tilgjengelige bygningstegninger
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.

Vedtekter / husordensregler, referat fra siste generalforsamling, komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås ved henvendelse til megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Diverse

Eiendommen er seksjonert, det understrekes at tillatelse til seksjonering ikke er noen form for godkjenning i forhold til bygningslovgivningen. (Plan- og bygningsloven).
Det gjøres oppmerksom på at enkelte gulvflater kan avvike fra kravet om maksimum avvik på 4 mm per 2 m, og det kan være noen skjevheter i enkelte vegger. Det må påregnes toleranseavvik utover kravene i NS 3420. Jf opplysninger gitt av selger.

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.7 400,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

  • Gårdsnr: 123
  • Bruksnr: 46
  • Seksjonsnr: 3
  • Kommunenr: 5401
Jon Rye-Holmboe

Jon Rye-Holmboe

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Utsikt fra en nyrenovert toppleilighet i Holmboevegen 16
Utsikt fra en nyrenovert toppleilighet i Holmboevegen 16
Stor veranda og fantastisk utsikt mot Tromsøysundet og Tromsdalen
Stor veranda og fantastisk utsikt mot Tromsøysundet og Tromsdalen
Leiligheten ligger i to øverste etasjer med stor sydvendt veranda
Leiligheten ligger i to øverste etasjer med stor sydvendt veranda
Carport medfølger leiligheten
Carport medfølger leiligheten
Eiendommen ligger i rolig boligområde med utsikt mot Tromsøysundet og Tromsdalen
Eiendommen ligger i rolig boligområde med utsikt mot Tromsøysundet og Tromsdalen
Innholdsrikt og m
oderne kjøkken med integrerte hvitevarer
Innholdsrikt og m oderne kjøkken med integrerte hvitevarer
Innholdsrikt kjøkken
Innholdsrikt kjøkken
Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot stuen
Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot stuen
Stor stue med store vindusflater
Stor stue med store vindusflater
Fantastisk utsikt fra store vinduer
Fantastisk utsikt fra store vinduer
Soverom og innngangsparti
Soverom og innngangsparti
Leiligheten har et romslig soverom i hovedetasjen
Leiligheten har et romslig soverom i hovedetasjen
Flislagt bad
Flislagt bad
Dusjnisje med glassdør
Dusjnisje med glassdør
Mosaikkfliser i dusjen
Mosaikkfliser i dusjen
Separat vaskerom med toalett.
Separat vaskerom med toalett.
Entré - flislagt med gulvvarme
Entré - flislagt med gulvvarme
Bod på loftet
Bod på loftet
Intern trapp
Intern trapp
Soverom (totalt 4) på loftet
Soverom (totalt 4) på loftet
Soverom på loftet
Soverom på loftet
Utsikt mot nord
Utsikt mot nord
Utsikt mot Tromsdalen...
Utsikt mot Tromsdalen...
Plantegning 2. etasje
Plantegning 2. etasje
Plantegning 2. etasje
Plantegning 2. etasje
Plantegning loft
Plantegning loft
Plantegning loft
Plantegning loft
Bilder fra området - østvendt skrånende terreng
Bilder fra området - østvendt skrånende terreng
To øverste etasjer i bygningen
To øverste etasjer i bygningen
Adkomst fra Holmboevegen
Adkomst fra Holmboevegen