Anton Iversens veg 9

← Tilbake til boliger

Anton Iversens veg 9

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

Solgt!

62 m²

1 soverom

Innbydende 2-roms leilighet med fin utsikt, parkering og sentral, men tilbaketrukket beliggenhet!

Boligtype:

Leilighet

Eierform:

Aksje

Primærrom:

51 m²

Bruksareal:

62 m²

Soverom:

1

Rom:

2

Etasje:

1

Byggeår:

1951

Energimerking:

G

Tomt:

3237 m² (eiet)

Kort om eiendommen

Hjem Eiendomsmegling har gleden av å presentere Anton Iversens veg 9, en flott 2-romsleilighet med utsikt og gangavstand til sentrum!

Boligen er beliggende i byggets 1.etg, hvor dette planet er hevet over gateplan i front. Leiligheten har et romslig soverom med skyvedørsgarderobe, bad med varmekabler i gulv, kjøkken fra 2016 og romslig stue med vedfyring og utgang til innglasset balkong. Den innglassede balkongen har skyvbare åpningsvinduer. Flott utsikt fra stue, kjøkken og soverom som ligger i front av leiligheten. Parkering på felles biloppstillingsplass utendørs. Tilhørende 2 sportsboder. Fra Anton Iversens veg er det gangavstand til sentrum og alle byens fasiliteter, du har fin utsikt og det er ikke langt til toppen av øya hvor man har fine turstier og lysløype!

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende på Valhall med flott utsikt mot øst. Gangavstand til alle byens fasiliteter, gode bussforbindelser, og fine turstier/lysløype.

Tomt

Tomten er plassert i skrånende terreng. Fra boligen kan man se Tromsdalen og Fløya. Adkomst til eiendommen via felles avkjøring fra offentlig vei. Tomta er opparbeidet med parkering og adkomst.

Bebyggelse

Boligbebyggelse.

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv: Fundament utført i støpt betong. Vegger i laveste plan er av betong.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader: Bærende vegger i bygningens konstruksjon er innvendig pusset og malt, og utvendig kledd med plater. Utfyllende vegger av murt tegl. Etasjeskillere antatt utført i betong. Fasade er kledd med fasadeplater. Inngangspartiet til boligen er tilgjengelig via felles adkomst.

Dører og vinduer: Vinduer bestående av malte trekarmer, nyere vindu på kjøkken, altandør og vindu på soverom skiftet i 2019 ifølge rekveint. Altandør med glassfelt og heve skyvefelt som forbinder vinterhage uten isolasjon. Inngangsdøren til boligen er byttet i 2019 har kikkehull og brann/lydklassifisering.

Takkonstruksjon m/tekking: Bygget har saltak tak. Takkonstruksjoner av trekonstruksjoner. Loft er felles, og inndelt i lagerrom tilknyttet boliger i bygget. Taket er ikke besiktiget.

Piper og ildsteder: Det er skorstein i boligen. Det er montert ildsted i stuen.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Standard

Bad og vaskerom: Rom er overfladisk kontrollert for symptomer på alder og slitasje, blant forhold som er sjekket er innfesting av inventar, fuktsøk med verktøy for indikering av fukt på lett tilgjengelige overflater på vegger, visuell sjekk av skader på gulv nært våtsone. Opplysninger som fremkommer her kan på ingen måte forveksles med en grundig tilstandsvurdering. Dokumentasjon på utførelse er ikke kontrollert. Badet boligen er i følge rekvirent pusset opp i 2010. Rommet har inventar som veggmontert WC, dusjhjørne, servant med skap, speil med overbelysning. Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med fliser og malte strier. Himlinger med malt overflate. For lufting er det avtrekk via sentralt anlegg. Rommet er pusset opp noe i 2010, og fremstår ut fra dette og normal levetid som normalt brukt. Vegger er kontrollert og innfestinger i dusj er vurdert som normale. Fuktindikator på vegger tilknyttet dusj påviste ingen bemerkelsesverdige verdier. Gulvet er kledd med fliser og ble kontrollert for sprekker og riss uten anmerkninger. Inventar som innredninger, vinduer og dører fremstår som normalt brukt.

Kjøkken : Kjøkken i boligen er i følge rekvirent skiftet i 2016. Arealet er utført i åpen løsning med stue. Rommet har innredninger med lyse fronter. Benkeplate i laminert materiale. Benkebeslag med enkel kum. Over benkeplate er vegger kledd med fliser. Det er opplegg for integrerte deler som ovn, koketopp. Opplegg for kjøleskap. Over koketopp er det ventilator med rør til friluft. Det er også montert lekkasjevarsler i kjøkkenløsning.

Innvendige overflater: Himlinger med malte overflater. Vegger er kledd med malte strier og malte plater. Gulv er kledd med fliser og parkett.

Elektrisk anlegg: Boligen har synlige og skjulte føringer for strømkabler. El- skap med automatsikringer tilgjengelig via felles trapperom. Sikringsskapet har samtlige kurser med jordfeilbryter.

VVS: Det er to varmtvannsberedere i boligen, en i kjøkken på ca 20 liter fra 2016, og en på soverom tilknyttet bad på ca 120 liter. Fordelingsrør for vann av kobber. Det er montert lekkasjevarsler tilknyttet begge varmtvannstankene. Rekvirent opplyser at avløpsrør ble fornyet i 2019.

Annet: Skyvedørsgarderobe i soverom.
Lager på loft: Adkomst til lager på loft med skrå himling fra ca 2,3 til 0,4 meter. Åpent, luftet areal. Lager i kjeller: Adkomst til lagerrom innredet med fire mindre rom. Innlagt lys og strøm i arealet. Felles vaskerom: Felles vaskerom med egne vaskemaskiner og tørketrommel. Opplegg for flere vaskemaskiner. Felles skyllekar. Bygningen har også eldre type felles bad med badstu i kjeller, ikke i bruk i dag ifølge rekvirent. Boligen inngår som del av aksjeselskap med formål å eie, administrere og drive eiendommen Anton Iversens veg 7-9-11 i Tromsø Kommune.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.

Adkomst

Fra felles parkering har man enkel adkomst til leiligheten via fellesarealer.

Parkering

Parkering på felles utendørs biloppstillingsplass.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

Styregodkjennelse

Det er en forutsetning for gjennomføring av handelen at kjøper blir styregodkjent som ny andelseier. Gis ikke slik godkjenning er er kjøper selv ansvarlig for å videreselge andelen for egen regning.

Adgang utleie

Utleie av boligen reguleres i aksjelagets vedtekter.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Verditakst
Selgers egenerklæring
Boliginformasjon fra forr.fører
Grunnkart
Reguleringsplankart
Tilgjengelige bygningstegninger
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.

Regnskap, budsjett, årsberetning, Vedtekter / husordensregler, referat fra siste generalforsamling, komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås ved henvendelse til megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Diverse

Husdyrhold reguleres gjennom aksjelagets vedtekter/ordensregler. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Fasiliteter

 • Gjesteparkering
 • Balkong/Terrasse
 • Garasje/P-plass
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Sentralt
 • Utsikt
 • Turterreng

Felleskostnader inkluderer

Fellesutgifter, kr. 3,286,-
Kapitalutgifter renter, kr. 543,-
Kapitalutgifter avdrag, kr. 653,-
Tilleggsytelser: Kabel-tv, kr. 239,-
Internett, kr. 107,-

Omkostninger

Eventuelt boligkjøperforsikring (*valgfritt)

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 200
 • Bruksnr: 599
 • Kommunenr: 5401
Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Velkommen til Anton Iversens veg 9!
Velkommen til Anton Iversens veg 9!
Anton Iversens veg
Anton Iversens veg
Stue med vedfyring
Stue med vedfyring
Covid 19
Covid 19
Fra stuen er det adkomst ut til balkong gjennom skyvedør
Fra stuen er det adkomst ut til balkong gjennom skyvedør
Balkong med skyvbare åpningsvinduer
Balkong med skyvbare åpningsvinduer
Utsyn
Utsyn
Kjøkken fra 2016
Kjøkken fra 2016
Godt med skap- og benkeplass
Godt med skap- og benkeplass
Entrè/gang hvor man har godt med skap/garderobeplass
Entrè/gang hvor man har godt med skap/garderobeplass
Bad med flislagt gulv og varmekabler
Bad med flislagt gulv og varmekabler
Soverom med fransk balkong og god skapplass
Soverom med fransk balkong og god skapplass
Fra boligen har man gangavstand til sentrum
Fra boligen har man gangavstand til sentrum
Adkomst
Adkomst
Felles parkering
Felles parkering
3D planillustrasjon
3D planillustrasjon
2D planillustrasjon
2D planillustrasjon