Idrettsvegen 6

← Tilbake til boliger

Idrettsvegen 6

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

kr 6 290 000–6 290 000

114–114m2

4–4 soverom

Øvre sentrum - 3 HUS SOLGT! - BYGGING IGANGSATT - Sjelden mulighet for å kjøpe prosjektert sentrumsnært townhouse med carport - Vi lanserer 4 stk. moderne og flotte hus!!

Pris fra:

kr 6 290 000

Pris til:

kr 6 290 000

Boligtype:

Tomannsbolig

Eierform:

Eier (Selveier)

Størrelse:

114–114m²

Soverom:

4–4 stk

Om Prosjektet

Idrettsvegen 6 er et flott og sentrumsnært prosjekt med boliger som inneholder svært fine kvaliteter hva omhandler bokomfort og beliggenhet.

Boligene blir lokalisert i et rolig og fint område rett ovenfor Tromsø senturm, hvor veien er kort til både by og skog med skiløypa og Tromsømarka i gangavstand.

Spennende og moderne løsninger og standard både inn- og utvendig. Boligene får god oppbevaringsplass, store soverom og stor stue og kjøkkendel med store vindusflater med utsikt og god tilgang på god solgange.

Standard leveranse er omfattende og av svært god kvalitet. Se salgsoppgaven for mer informasjon.
Dette kan du også selv være med på å påvirke i en spennende tilvalgsprosess med utbygger fra avtaleinngåelse til ferdigstillelse.

Boligene blir levert iht de nyeste tekniske forskriftene(TEK17) og her vil dere flytte inn i en bekymringsløs hverdag hva kommer til vedlikehold og bokomfort. Tenk for en bekymringsfri bolighverdag med blant annet helt nytt tak, drenering, tekniske installasjoner, kledning og vinduer.

Ta kontakt med eiendomsmegler Christoffer Ryan eller Einar Nyland-Storhaug for gjennomgang av prosjektet. Salgsoppgave lastes ned på "Hent prospekt"-linken. Første mann eller kvinne-til-mølla-prinippet gjelder ved kjøp.

Bygging starter tidlig 2021 og 1. bygg forventes ferdig til sommeren. Hus A2, B2 og B1 er solgt.

Beliggenhet

Beliggenheten er rett ovenfor sentrumssonen fra Tromsø by. Her kan dere gå ned til byen på bare et par minutter, både via Andersen-trappen sør for Tromsø maritime skole og ned forbi Gyllenbord barneskole.
Idrettsvegen er en avstikker fra Conrad Holmboes veg, som er veien som tar dere opp på Tromsøya og til blant annet Tromsømarka med Charlottenlund som det optimale besøkstedet for store og små.
Boligene har hver sine fordeler hva ankommer sol, utsikt og uteområder. Finn din drømmebolig blant våre fire!

Tomt

Felles tomt eid av sameiet.
Tomten er plassert i hellende terreng i østlig retning, litt mot sør. Adkomst rundt eiendommens tomt via terreng og trapper i terreng som opptar nivåforskjeller.
Eiendommen blir delt opp i 2 perseller, slik at èn tomannsbolig får èn tomt - og den andre får sin egen tomt. Vedtekter for bruk av fellestomter vil foreligge før overtagelse.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming via varmekabler og panelovner.

Sentrale lover

Avtaleforholdet er underlagt bestemmelsene i bustadoppføringslova av 13.juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova bruker benevnelsene entreprenøren og forbrukeren, noe som tilsvarer selger og kjøper i kontraktdokumentet. Bustadoppføringslova sikrer kjøperen rettigheter som ikke kan innskrenkes i kjøpekontrakten jfr. bustadoppføringslova § 3. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse dersom kjøper anses som profesjonell/investor, eller når leiligheten er ferdigstilt. I slike tilfelles vil handelen i hovedsak reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 03. juli 1992 nr.92. Selger kan likevel akseptere å selge etter
bustadoppføringslova. Leveransebeskrivelsen beskriver den tekniske standard som inngår i leveransen. Leveransen utføres i henhold til gjeldende forskrifter og standarder. Dersom det ikke er henvist til noe annet gjelder følgende:
- Offentlige lover, forskrifter og standarder med hensyn til krav, utførelse og
materialbruk.
- Ellers gjelder den til enhver tid gjeldende byggeforskrift for prosjektet.

Adgang utleie

Ingen restriksjoner vedrørende utleie av enhetene.
Det vil være mullighet å kunne benytte deler av 1. etasje til en hybelutleie med lyd- branndør mellom hovedenhet og utleid areal. Dette leveres ikke av utbygger, men kan om ønskelig vurderes av kjøper.

Hvitvaskingsregelverk

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. er megler, Hjem Eiendomsmegling AS, pliktig til å gjennomføre legitimasjonskontroll av oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet. Det samme gjelder for medkontrahenten til oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet. Dersom nevnte parter ikke oppfyller lovens krav til
legitimasjon eller megler har mistanke om at transaksjonen har tilknytning til utbytte av en straffbar handling eller forhold som rammes av straffeloven 147 a, 147 b eller 147c kan megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent. Dette
innebærer at mistanke om mistenkelige transaksjoner knyttet til hvitvasking av penger vil bli innrapportert til Økokrim.

Diverse

Handelen følger Lov om avtalar med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova).

Ansvarlig megler

Christoffer Ryan

Fasiliteter

 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Balkong/terrasse
 • Kabel-TV
 • Bredbåndstilknytning
 • Aircondition
 • Turterreng
 • Utsikt
 • Sentralt

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 200
 • Bruksnr: 569
 • Kommunenr: 5401
Christoffer Ryan

Christoffer Ryan

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Einar Storhaug

Einar Storhaug

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Hjem Eiendomsmegling har gleden av å presentere dette flotte boligprosjektet med fire boliger rett ovenfor sentrum
Hjem Eiendomsmegling har gleden av å presentere dette flotte boligprosjektet med fire boliger rett ovenfor sentrum
Her vil dere få god standard og bokomfort
Her vil dere få god standard og bokomfort
Kjøkken med integrerte hvitevarer
Kjøkken med integrerte hvitevarer
Badene leveres iht krav i TEK17 og med delikate materialvalg
Badene leveres iht krav i TEK17 og med delikate materialvalg
PLAN 0.jpg
PLAN 0.jpg
PLAN 1.jpg
PLAN 1.jpg
PLAN 2.jpg
PLAN 2.jpg
ALL.jpg
ALL.jpg