Vangberg 1D

← Tilbake til boliger

Vangberg 1D

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

kr 5 290 000

102 m²

3 soverom

Romslig 4-roms hjørneleilighet * 2 badrom * Garasjeplass m/ elbil lader * Visning etter avtale

Prisantydning:

kr 5 290 000

Omkostninger:

kr 140 820

Totalpris:

kr 5 430 820

Felleskostnader/mnd:

kr 3 604

Boligtype:

Leilighet

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

102 m²

Bruksareal:

102 m²

Soverom:

3

Rom:

4

Etasje:

1

Byggeår:

2017

Energimerking:

D

Tomt:

12691 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 1 263 359

Verditakst:

kr 5 500 000

Kort om eiendommen

Stor 4-roms leilighet med hjørnebeliggenhet! Her kan man leve enkelt og bare ta heisen til garasjeplassen sin. Leilighetsbygget ble oppført i 2017 og fremstår som forholdsvis nytt. Leiligheten har gjennomgående god standard og "nybolig"-kvaliteter. Praktisk planløsning med blant annet 2 bad. Leiligheten ligger sørvendt, terrassen har gode solforhold. Store vindusflater slipper mye lys inn i stuen og kjøkkenet. Kjøkken og stuen er i åpen løsning, med god plass til både spisegruppe og sofakrok. Inngangsparti er takoverbygget og skjermet for snødriv. Attraktivt område, med kort avstand til skole, barnehage, lysløypa, Bakolsen, matbutikk (Kiwi), treningssenter og fjæra. Sameie har egen gjestehybel som beboerne kan booke til sine gjester. Veldrevet med fungerende regler og forretningsfører.

Beliggenhet

Vangberg er et nyere etablert boligområde, rett nord for Fagereng. Området ligger vestvendt med kort gangavstand til flere rekreasjonsområder. Herav kan nevnes Tromsømarka/lysløypa, fjæra, Folkeparken og Bakolsen. Det er kort veg til Fagereng skole og flere barnehager i området. Kiwi matbutikk like nedenfor, samt gang og sykkelsti som nærmeste nabo, som strekker seg fra Sydspissen til Kvaløya.

Innhold

1. etasje:
Entre. Tre soverom. Gang. To bad. Stue/kjøkken. Utgang til sør-vestvendt balkong fra stue.

Fast garasjeplass i fellesanlegg. Felles terrasse på tak.

Tomt

Tomten er plassert i flatt terreng. Boligen gir inntrykk av å være plassert med utsikt mot sør. Adkomst til eiendommen via asfaltert avkjøring fra felles tomt. Tomta er opparbeidet med støttemurer, plen, asfalterte internveier og fellesområder med sittegrupper. Parkering for boligen i garasje med lader for elbil. Med mulighet for gjesteparkering på tomt. Avfall deponeres i felles anlegg på tomt. Boligen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Bebyggelse

Hovedsakelig blokkbebyggelse i området.

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv:
Fundament utført i støpt betong. Vegger i laveste plan er av betong. Dekker i laveste plan av støp/ puss, og brostein i garasjen.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader:
Bærende vegger i bygningens konstruksjon bestående av betongkonstruksjoner. Utfyllende vegger av bindingsverk. Etasjeskillere utført i hulldekkeelementer av betong. Fasade er kledd med liggende trepanel. Inngangspartiet til boligen er takoverbygd og tilgjengelig via felles trapperom.

Dører og vinduer:
Vinduer bestående av fabrikkmalte karmer med tolags glass fra byggeår. Altandør med glassfelt og heve/skyvefunksjon. Innerdører med dørblader i hvit, fabrikkmalt utførelse. Inngangsdøren til boligen har brann/lydklassifisering.

Takkonstruksjon med yttertak:
Bygget har flatt tak. Taket er ikke besiktiget.

Elektrisk anlegg:
Boligen har skjulte føringer for strømkabler. El- skap med automatsikringer. Sikringsskapet har samtlige kurser med jordfeilbryter. Det er og signalskap i tilknytning el- skap.

VVS-installasjoner:
Sentraltilført varmtvann. Fordelingsrør for vann i rør i rørsystem.

Annet:
Det er sentraltilknyttet brannvarsling i bygget. Sprinkleranlegg. Balansert ventilasjon og heis mellom etasjer.

Generelt om andre bygg:
Boden i underetasje er plassert i felles rom med belysning og ventilasjon. Parkering på fast plass i anlegg. Det er lagt opp løsning for elbillader tilknyttet parkering.

Standard

Generelt om innvendige overflater:
Himlinger med malt, jevn overflate og malte betongelementer. Vegger er kledd med malte overflater og fliser. Gulv er kledd med parkett og flis. Romhøyde på ca 2,6 meter i deler av boligen.

Kjøkken:
Kjøkken i boligen er fra 2017. Arealet er utført i åpen løsning med stue, og med kjøkkenøy. Rommet har innredninger med lyse fronter. Benkeplate i laminert materiale. Nedfelt benkebeslag med enkel kum. Det er opplegg for løse deler som kjøleskap. Det er opplegg for integrerte deler som ovn, koketopp og oppvaskmaskin. Over koketopp er det ventilator til friluft. Det er også montert komfyrvakt og lekkasjevarsler.

Badrom 1:
Største badet i boligen er fra 2017. Rommet har inventar som veggmontert WC, dusjhjørne, servant med skap og speil med overbelysning. Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med fliser. Himlinger med metallplater med spotter. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. For lufting er det avtrekk via sentralt anlegg.

Badrom 2:
Minste bad i boligen er fra 2017. Rommet har inventar som veggmontert WC, dusjkabinett, servant med skap og speil med overbelysning. Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med fliser. Himlinger med metallplater med spotter. For lufting er det avtrekk via sentralt anlegg.

Oppvarming

Oppvarming av boligen via sentral-tilbragt varme og elkraft. Det er gulvvarme i entre og baderom. Det er utstyr som radiatorer i stuen.

Adkomst

God adkomst fra Kvaløyvegen som er offentlig veg.

Parkering

Fast parkering i felles garasjeanlegg. Gjesteparkering på tomt. El-bil lader montert.

Offentlig kommunikasjon

Gode bussforbindelser langs Kvaløyvegen. For rutetider se www.tromskortet.no.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Adgang utleie

Utleie/fremleie av boligen reguleres gjennom sameiets vedtekter og eierseksjonsloven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Diverse

Ifølge eier har sameie gjestehybel for utlån. Det er lagt opp til at beboere kan benytte gjestehybel, gjennom bookingsystem i sameie.

Ansvarlig megler

Robin I. Martinsen

Fasiliteter

 • Takterrasse
 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Heis
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Rolig
 • Sentralt
 • Utsikt
 • Turterreng
 • Lademulighet

Felleskostnader inkluderer

Internett, tv, oppvarming og varmtvann, forretningsførsel, bygningsforsikring, strøm felleskostnader mm.
Be megler om oversendelse av komplett budsjett/regnskap, dersom det er ønskelig med flere detaljerte opplysninger.

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.7 400,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 118
 • Bruksnr: 1570
 • Seksjonsnr: 15
 • Kommunenr: 5401
Robin M. Iversen

Robin M. Iversen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Hjem Eiendomsmegling v/ eiendomsmegler Robin I. Martinsen presenterer Vangberg 1D!
Hjem Eiendomsmegling v/ eiendomsmegler Robin I. Martinsen presenterer Vangberg 1D!
Oversiktsbilde.
Oversiktsbilde.
Stue.
Stue.
Stue med store vindusflater og skyvedør ut til terrassen.
Stue med store vindusflater og skyvedør ut til terrassen.
Stue.
Stue.
Åpen og praktisk løsning mellom stue og kjøkken.
Åpen og praktisk løsning mellom stue og kjøkken.
Moderne og stilren utførelse på innredninger.
Moderne og stilren utførelse på innredninger.
God plass til stor spisegruppe ved kjøkken.
God plass til stor spisegruppe ved kjøkken.
Spisestue.
Spisestue.
Spisestue.
Spisestue.
Kjøkken mot stue.
Kjøkken mot stue.
Kjøkkenet har godt med benkeplass og integrerte hvitevarer.
Kjøkkenet har godt med benkeplass og integrerte hvitevarer.
Kjøkken.
Kjøkken.
Kjøkken.
Kjøkken.
Komplett flislagt badrom med dusjnisje og vegghengt toalett.
Komplett flislagt badrom med dusjnisje og vegghengt toalett.
Hovedbadet er romslig med opplegg til vaskesøyle.
Hovedbadet er romslig med opplegg til vaskesøyle.
Ekstra bad med dusj og toalett.
Ekstra bad med dusj og toalett.
Dette badet er også mulig å nå via ene soverom.
Dette badet er også mulig å nå via ene soverom.
Romslig, takoverbygd terrasse med skyvedør fra stue.
Romslig, takoverbygd terrasse med skyvedør fra stue.
Soverom.
Soverom.
Soverom.
Soverom.
Soverom.
Soverom.
Soverom har spesialtilpasset plisse på vinduer med god lystetthet.
Soverom har spesialtilpasset plisse på vinduer med god lystetthet.
Soverom.
Soverom.
Flislagt entre med gulvvarme.
Flislagt entre med gulvvarme.
Takoverbygd svalgang.
Takoverbygd svalgang.
Stor felles terrasse med fantastisk utsikt og solforhold!
Stor felles terrasse med fantastisk utsikt og solforhold!
Utsikt fra felles terrasse.
Utsikt fra felles terrasse.
Utsikt fra felles terrasse.
Utsikt fra felles terrasse.
Utsikt fra felles terrasse.
Utsikt fra felles terrasse.
Garasjeanlegg med fast plass for bilen din.
Garasjeanlegg med fast plass for bilen din.
Fasade.
Fasade.
Fasade.
Fasade.
Fasade.
Fasade.
Fasade og område rundt.
Fasade og område rundt.
Oversiktsbilde.
Oversiktsbilde.
Oversiktsbilde.
Oversiktsbilde.
Oversiktsbilde.
Oversiktsbilde.
Vangberg 1 D - 2D planillustrasjon
Vangberg 1 D - 2D planillustrasjon
Vangberg 1 D - 3D planillustrasjon
Vangberg 1 D - 3D planillustrasjon