Mikkelmyra 11

← Tilbake til boliger

Mikkelmyra 11

Kvaløya

Se i kart

Prisantydning:

Solgt!

157 m²

4 soverom

Innholdsrik og tiltalende enebolig | Garasje | Utleiehybel | Takterrasse | Flott boligområde sentralt på Kvaløya

Boligtype:

Enebolig

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

143 m²

Bruksareal:

157 m²

Soverom:

4

Rom:

5

Etasje:

3

Byggeår:

2006

Energimerking:

C

Tomt:

428 m² (eiet)

Kort om eiendommen

Innholdsrik og tilatalende enebolig med utleid areal i underetasjen som generer gode månedlige leieinntakter.

Boligen er fordelt over 3 etasjer med utleie med egen inngang i underetasje, stor stue og kjøkken i midterste etasje og loftstue og soveromi toppetasjen, her får dere også en stor takterrasse med fantastiske sol- og utsiktsforhold mot Sandnessundet, Håkøya, deler av Tromsøya og nærmiljøet.

Storelva er kjent for sin nærhet til naturen med fjell og turløyper både sommer og vinter. Her får dere også Storelva barneskole, barnehage, Kvaløya vgs, butikker m.m. Kvaløysletta byr på et eget sentrum med butikker og en rekke serviceinstitusjoner.

Parkering i garasjen og på boligens adkomst/tomt. Huset grenser mot lekeplass/friområde, sam at den ligger i gate uten gjennomgangstrafikk.

Beliggenhet

Storelva er et attraktivt, sørvendt boligområde vest for Kvaløysletta, med gode solforhold. Området er barnevennlig og har flotte turområder. Eiendommen ligger ca 5km sør for Sandnessundbrua og ca 10km fra Tromsø sentrum. Området er opparbeidet med grøntarealer og gang- sykkelveier som binder sammen boligområdet. I nærområdet finner du Storelva barneskole, barnehage, Kvaløya vgs, butikker m.m. Kvaløysletta byr på et eget sentrum med butikker og en rekke serviceinstitusjoner.

Tomt

Terrassert tomt, opparbeidet med gressplen. Adkomst/biloppstillingsplass belagt med grus. Etablert støttemur og terrengtrapp.

Bebyggelse

Bebyggelsen består hovedsaklig av frittliggende ene- og tomannsboliger.

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv:
Støpt gulv av betong. Vegger mot grunn antatt av betong. Vegger mot grunn er lektet ut og kledd.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader:
Yttervegg med konstruksjon i Siporex blokker av porebetong. Etasjeskillere antatt av Siporex lettbetongelementer. Bygningen er utvendig pusset og malt.
I hybel er det lydvegg mot soverom i hoveddel.
Registrert noe bobler i maling i underkant av stuevindu. Årsak ukjent, anbefales ytterligere undersøkelse.

Takkonstruksjon med yttertak:
Flatt tak i Siporex lettbetongelementer, antatt isolert fra oversiden, tekket med membran. Takrenner, nedløp og beslag av stål.
Balkonger/terrasser:
Markterrasse i tilknytning med inngangsparti. Tilgang fra stue 1.etg til markterrasse. Konstruksjon av impregnert bjelkelag og dekke.
Tilgang fra stue 2.etg til altan. Tremmegulv av impregnert materiale. Forlenget parapet som rekkverk og rekkverk av glass med balustre og håndlist av stål.

Vinduer og dører:
Hoveddør til boligen som kompakt dør med vindu. Veranda-/altandør med 2-lags energiglass.
Innvendige lette dører med glatt flate. Standard låsekasse. Innvendige lette dører med glass i dør. Standard låsekasse. Vinduer med 2-lags energiglass.

Piper, plassbygde ildsteder m.v.:
Vedovn med glassdør på glassplate. Stålpipe (pipen ble sist feid i 2018).
For full visshet vedrørende pipe og ildsteds tilstand henvises det til det lokale brann-/feiervesen.

Trapper og ramper:
Innvendig trapp av tre mellom etasjer. Åpne trinn med barnesikringslist. Rekkverk med meglere, balustre og håndlist. Returgelender (rekkverk på kanten oppe).

Tilbygd utebod:
Konstruksjon av bindingsverk. Bjelkelag. Pulttak med konstruksjon av taksperrer. Plassbygd dør.

Standard

Boligen fremstår som godt vedlikeholdt og holder god standard med bla. komplett flisbelagte våtrom, kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer og opplegg for kjøleskap. Glatte malte vegg- og takflater.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med over- og underskap. Glatte fronter med dørhåndtak. To fronter med glass. Benkeplate av laminat med oppvaskkum og avrenning. Flisbelagt på vegg over benkeplaten, samt belysning og uttak for strøm over benk. Integrert komfyr, koketopp, oppvaskmaskin, samt micro i arbeidshøyde. Opplegg for kjøleskap. Periodisk avtrekk.

Kjøkken utleiedel.:
Hybelkjøkken med integrert kjøleskap, koketopp og oppvaskkum med benkebeslag. Kjøkkeninnredning med overskap. Glatte fronter med dørhåndtak. Kjøkkenventilator med kullfilter.

Bad:
Komplett flisbelagt rom med gulvvarme. Himling med malt flate. under- og overskap. Glatte fronter med dørhåndtak. Speilskap med overbelysning og uttak for strøm. To fronter med glass. Heldekkende servant. Dusjkabinett. Vegghengt klosett med innebygd sisterne. Periodisk avtrekk. Registrert noen knekte flis i overgang gulv/vegg. Ved visuell inspeksjon ble det ikke observert symptomer/tegn på skader i tilknytning til rommet utover nevnte.

Vaskerom:
Komplett flisbelagt rom med gulvvarme. Himling med malt flate. Veggmontert skyllekar. Opplegg for vaskemaskin. Fordelerskap. Varmtvannsbereder. Ved visuell inspeksjon ble det ikke observert symptomer/tegn på skader i tilknytning til rommet.

WC-rom:
Komplett flisbelagt rom med gulvvarme. Himling med malt flate. Innredning med underskap. Glatte fronter med dørhåndtak. Heldekkende servant. Veggmontert speil med overbelysning. Vegghengt klosett med innebygd sisterne. Periodisk avtrekk. Ved visuell inspeksjon ble det ikke observert symptomer/tegn på skader i tilknytning til rommet.

Bad/vaskerom utleiedel:
Komplett flisbelagt rom med gulvvarme. Himling med malt flate. Innredning med underskap. Glatte fronter med dørhåndtak. Heldekkende servant. Veggmontert speil. Uttak for strøm på vegg. Dusjkabinett. Gulvstående klosett. Opplegg for vaskemaskin. Periodisk avtrekk. Ved visuell inspeksjon ble det ikke observert symptomer/tegn på skader i tilknytning til rommet.

Innvendige overflater:
Gulv: Parkett, laminat og flis. Vegg: Malte flater og flis. Tak/himling: Malte flater.
Annet: Skyvedørsgarderobe. Fiber

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Vedfyring.
Lagt varmefolie under gulvflate i stue og kjøkken 1.etg. Varmepumpe.

Adkomst

God adkomst fra offentlig gate.

Parkering

Parkering i garasje og på tomt.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Adgang utleie

Ingen restriksjoner vedrørende utleie. Utleid areal er i dag adskilt fra hoveddelen. I husets opprinnelige godkjenning så er dette arealet tegnet inn som en del av hoveddelen. Utleiehybelen er ikke godkjent som en separat boenhet.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Verditakst
Selgers egenerklæring
Grunnkart
Reguleringsplankart
Tilgjengelige bygningstegninger
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.
Komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås hos megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Fasiliteter

 • Takterrasse
 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Husdyr tillatt
 • Ingen gjenboere
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Sentralt
 • Utsikt
 • Turterreng

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.7 400,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 71
 • Bruksnr: 692
 • Kommunenr: 5401
Christoffer Ryan

Christoffer Ryan

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Frittliggende enebolig med utearealer og garasje samt oppstillingsplasser til biler
Frittliggende enebolig med utearealer og garasje samt oppstillingsplasser til biler
Velkommen til Mikkelmyra 11. En svært koselig og innbydende enbolig
Velkommen til Mikkelmyra 11. En svært koselig og innbydende enbolig
Stuen er malt opp i tidsriktige farger
Stuen er malt opp i tidsriktige farger
Sjekk den detaljen med det rundt stilige vinduet
Sjekk den detaljen med det rundt stilige vinduet
Vedfyring fint plassert mellom stuen og kjøkkenet
Vedfyring fint plassert mellom stuen og kjøkkenet
Kjøkkenet er smakfullt med pene farger og detaljer
Kjøkkenet er smakfullt med pene farger og detaljer
Loftstue med uttak til TV.
Loftstue med uttak til TV.
Delikat innredet loftstue. Utgang til takterrassen.
Delikat innredet loftstue. Utgang til takterrassen.
Yttegang med god garderobeløsning
Yttegang med god garderobeløsning
Hovedbadet. Fine fliser og stor innredning. Heldekkende servant.
Hovedbadet. Fine fliser og stor innredning. Heldekkende servant.
Innkjøringen til boligen, garasjen til venstre.
Innkjøringen til boligen, garasjen til venstre.
Soverom øverste etasje
Soverom øverste etasje
Vaskerom underetasje
Vaskerom underetasje
Toalettrom ved inngangen
Toalettrom ved inngangen
Hovedsoverom underetasje
Hovedsoverom underetasje
Soverom 2 underetasje
Soverom 2 underetasje
Utsikt mot sørvest
Utsikt mot sørvest
Utsikt fra takterrassen mot sør
Utsikt fra takterrassen mot sør
Oppholdsrom hybel
Oppholdsrom hybel
Bad hybel
Bad hybel