Sandskjellvegen 25B

← Tilbake til boliger

Sandskjellvegen 25B

Kvaløya

Se i kart

Prisantydning:

kr 5 390 000

99 m²

3 soverom

Innbydende bolig med 3 soverom, 2 terrasser, garasje og fantastisk utsikt!

Prisantydning:

kr 5 390 000

Omkostninger:

kr 143 320

Totalpris:

kr 5 533 320

Felleskostnader/mnd:

kr 700

Boligtype:

Leilighet

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

99 m²

Bruksareal:

99 m²

Soverom:

3

Rom:

4

Etasje:

2

Byggeår:

2017

Energimerking:

C

Tomt:

637 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 1 139 212

Verditakst:

kr 5 300 000

Kort om eiendommen

Velkommen til Sandskjellvegen 25B en innbydende bolig på attraktive Strand!

Boligen har løsning som fordeler seg over 2 plan. 1.etg som er inngangsplan består av entrè/gang med flislagt gulv og varmekabler, vaskerom og ett soverom. I toppetasjen finner du gang med utgang til nordøst vendt terrasse på 12 kvm, 2 soverom, komplett flislagt bad med varmekabler samt stue og kjøkken i åpen løsning. Stuen har mye vinduer med masse lysinnslipp, fantastisk utsikt og utgang til sørvest vendt terrasse på 14 kvm. Tilhørende garasje med sportsbod (6 kvm) i byggets underetasje. Området har flotte rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet! For ytterligere informasjon, kontakt eiendomsmegler Espen Richardsen på telefon 920 59 652.

Beliggenhet

Sandskjellvegen 25B er beliggende på Strand, ?et nyetablert boligfelt med eneboliger, ?rekkehus og flerhusbebyggelse. Området er ?kjent for sin umiddelbare nærhet til flotte ?rekreasjonsområder. Det kan nevnes at ?vinterstid er Rødtinden perfekt for en flott ?kveldstur på toppturski og Storelva ?skistadion for fantastiske langrennsløyper ?(det var arrangert NM på ski her i 2016). Det ?er i tillegg korte avstander til kjente ?utfartsområder på Kattfjordeiet, og ellers ?områder på Kvaløya. Sommerstid har man ?også gode muligheter for fine turmuligheter ?samt sykkelterreng både langs landevei og i ?terreng. I tillegg til nærhet til naturen, skoler, helt fra første trinn til ut videregående (både ?allmenne fag, men også yrkesrettede linjer) har man også fotballhall, barnehager og dagligvarebutikk i ?umiddelbare nærheter. Gode ?bussforbindelser.

Tomt

Tomten er plassert i hellende terreng. Boligen gir inntrykk av å være plassert mot sørlig retning. Adkomst til eiendommen via asfaltert avkjøring fra offentlig vei. Tomta er opparbeidet med støttemurer, plen og stier.

Bebyggelse

Boligbebyggelse

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv: Fundament utført i støpt betong. Støpt dekke i garasjen. Adkomst til bod via låsbar dør. Via boden er det adkomst til romslig krypkjeller. Krypkjeller fremstår som tørr. Lagret litt bygningsmaterialer i denne.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader: Bærende konstruksjon i betong og tre. Yttervegger med konstruksjon av bindingsverk i tre. Bygningen er utvendig kledd med liggende kledning.

Dører og vinduer: Vinduer bestående av trekarmer med trelags glass fra byggeår. Altandør med heve skyvefunksjon og glassfelt. Innerdører med dørblader i hvit, fabrikkmalt utførelse. Inngangsdøren til boligen har glassfelt i dørblad.

Takkonstruksjon med yttertak: Bygget har pulttak. Taket er ikke besiktiget.

Generelt om andre bygg: Parkering i underetasje. Adkomst til arealet via port med automatisk åpner. Det er laget til for bod med stiv nettingdør som kan låses. Via boden er det adkomst for inspeksjon av krypkjeller. Innlagt lys og strøm i parkeringsareal og bod.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Standard

Bad og vaskerom: Rom er overfladisk kontrollert for symptomer på alder og slitasje, blant forhold som er sjekket er innfesting av inventar, visuell sjekk av skader på gulv nært våtsone. Opplysninger som fremkommer her kan på ingen måte forveksles med en grundig tilstandsvurdering. Dokumentasjon på utførelse er ikke kontrollert. Badet i boligens andre etasje. Rommet har inventar som veggmontert WC, servant med skap, dusjhjørne og speil med overbelysning. Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med fliser. Himlinger med malt, jevn overflate med spotter. For lufting er det ventilasjon via anlegg. Rommet er oppført i 2018, og fremstår ut fra dette og normal levetid som lett brukt. Vegger er kontrollert og innfestinger i
dusj er vurdert som normale. Badet hadde vært i bruk samme dag. Rekvirent opplyser at badet har gjenværende garantitid. Gulvet er kledd med fliser og ble kontrollert for sprekker og riss uten anmerkninger. Inventar som innredninger,
dører og vinduer fremstår som pent brukt. Vaskerommet nede. Vaskerommet har belegg på gulv. Vegger er kledd med malte overflater. Himlinger med malt, jevn overflate. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. For lufting er det balansert ventilasjon. Ventilasjonsanlegg og varmtvannstank er plassert i dette rom. Rommet er oppført i 2018, og fremstår ut fra dette og normal levetid som pent brukt. Vegger er kontrollert og innfestinger i lett tilgjengelig områder som kan bli fuktig er vurdert som normale. Gulvet er kledd med belegg og ble sjekket med indikator for fukt uten variable utslag. Inventar og deler i rommet fremstår som pent brukt.

Kjøkken: Kjøkken i boligen. Arealet er utført i åpen løsning med stue. Rommet har innredninger med lyse fronter. Benkeplate i komposittmateriale. Nedfelt benkebeslag med enkel, dyp kum. Det er opplegg for integrerte deler som oppvaskmaskin,
ovn, koketopp, kjøleskap og mikrobølgeovn. Over koketopp er det ventilator med avtrekk til friluft. Det er også montert komfyrvakt og lekkasjevarsler.

Innvendige overflater: Himlinger med malt, jevn overflate og spotter i flere rom. Vegger er kledd med malte overflater og fliser. Gulv er kledd med laminat med rillet overflate, fliser og bad og belegg på våtrom.

Elektrisk anlegg: Boligen har skjulte føringer for strømkabler. El- skap med automatsikringer. Flere kurser med jordfeilbryter. AMS- måler. Tilknyttet el- skap er det montert signalskap.

VVS-installasjoner: Varmtvannsbereder er fra byggeår. Denne rommer ca 200 liter. Og er plassert i vaskerom. Fordelingsrør for vann i rør i rørsystem.

Annet: Skyvedørsgarderobe i soverom nede. Adkomst til fellesarealer som tomt og parkering.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Oppvarming

Oppvarming av boligen via elkraft. Det er utstyr som gulvvarme i entre og bad. Varmepumpe og ventilasjon med varmegjenvinner.

Adkomst

Enkel adkomst fra asfaltert felles veg.

Parkering

Fast biloppstillingsplass i garasje. Ellers parkering utendørs på felles tomt.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

Jfr, eierseksjonsloven; Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Adgang utleie

Utleie/fremleie av boligen reguleres gjennom sameiets vedtekter og eierseksjonsloven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Verditakst
Selgers egenerklæring
Grunnkart
Reguleringsplankart
Tilgjengelige bygningstegninger
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.

Komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås ved henvendelse til megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Husdyr tillatt
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Rolig
 • Utsikt
 • Turterreng

Felleskostnader inkluderer

Felles forsikring og snøbrøyting, ihht informasjon fra selger.
Drift av sameiet følges eierseksjonsloven.

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.7 400,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 72
 • Bruksnr: 1224
 • Seksjonsnr: 1
 • Kommunenr: 5401
Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Velkommen til Sandskjellvegen 25B på attraktive Strand!
Velkommen til Sandskjellvegen 25B på attraktive Strand!
Fasade
Fasade
Fra stue og kjøkken er det panoramautsikt
Fra stue og kjøkken er det panoramautsikt
Visningsinformasjon
Visningsinformasjon
Utgang til terrasse mot sørvest
Utgang til terrasse mot sørvest
Stue og kjøkken i åpen løsning
Stue og kjøkken i åpen løsning
Praktisk løsning med plass til stort spisebord
Praktisk løsning med plass til stort spisebord
Terrasse
Terrasse
Kjøkken med integrerte hvitevarer
Kjøkken med integrerte hvitevarer
Gang med utgang til terrasse mot nordøst
Gang med utgang til terrasse mot nordøst
Soverom
Soverom
Komplett flislagt bad
Komplett flislagt bad
Varmekabler i gulv
Varmekabler i gulv
Entrè og gang
Entrè og gang
Soverom
Soverom
Gang med skyvedørsgarderobe
Gang med skyvedørsgarderobe
Vaskerom
Vaskerom
Fasade
Fasade
Fra boligen kan man praktisk talt gå på topptur fra døra!
Fra boligen kan man praktisk talt gå på topptur fra døra!
Garasje
Garasje
Utsikt
Utsikt
Utsikt, panorama
Utsikt, panorama
3-D planillustrasjon 1.etg
3-D planillustrasjon 1.etg
2-D planillustrasjon 1.etg
2-D planillustrasjon 1.etg
3-D planillustrasjon 2.etg
3-D planillustrasjon 2.etg
2-D planillustrasjon 2.etg
2-D planillustrasjon 2.etg
3D planillustrasjon samlet
3D planillustrasjon samlet
2D planillustrasjon samlet
2D planillustrasjon samlet