Vestregata 23

← Tilbake til boliger

Vestregata 23

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

kr 3 490 000

65 m²

1 soverom

Pen hjørneleilighet - Garasjeplass medfølger - Veldrevet sameie - Sentrumsbeliggenhet - Heis

Prisantydning:

kr 3 490 000

Omkostninger:

kr 95 820

Totalpris:

kr 3 585 820

Felleskostnader/mnd:

kr 3 019

Boligtype:

Leilighet

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

65 m²

Bruksareal:

65 m²

Soverom:

1

Rom:

2

Etasje:

2

Byggeår:

2002

Energimerking:

D

Tomt:

2999 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 865 403

Verditakst:

kr 3 490 000

Kort om eiendommen

Leiligheten ligger i sentrum terrasse, sentralt plassert like nedenfor Kongsparken. Her er det en liten spasertur til det aller meste. 2-roms selveierleilighet m/ egen plass i felles garasjeanlegg. Leiligheten er romslig og har en god planløsning. Stue med mulighet for både sofa og spisegruppe. Romslig soverom og badrom. Hjørnebeliggenhet med vindu mot vest og nord. Leiligheten framstår meget pen med god bokvalitet hensett byggeår. Heis i bygget og stor kolonialbutikk i første plan. Sameiet består stort sett av boliger, samt areal i 1. etasje har 2 næringsseksjoner. I tillegg er det garasjeanlegg i u. etasje. Felles takterrasse for leilighetene i sameie. Flott mulighet for de som ønsker en pen leilighet med sentral beliggenhet! Meld på visning via lenke eller kontakt megler på 92646444.

Beliggenhet

Denne leiligheten i Vestregata 23/Sentrum Terrasse, ligger midt i Tromsø sentrum! Fra boligen er det kort- og umiddelbar tilgang til alle sentrums fasiliteter og tilbud. I byggets 1. etasje finner du ny og flott Coop - Xtra-butikk. Det er heisadkomst til Vestregata og Grønnegata.
Leiligheten har hjørnebeliggenhet i 2. etasje og har vindu mot nord og vest. På øversiden av bygget finner du flotte Kongsparken som er pent opparbeidet med store plenarealer, sittebenker og prydvekster.

Innhold

2. etasje:
Entre. Stue/kjøkken. Soverom. Bad.

Øvrig:
Sportsbod på ca. 4m2 medfølger. Garasjeplass medfølger.

Tomt

Tomten er opparbeidet i sin helhet. Tomt i skrånende terreng. Asfalterte- og betong/steinlagte trafikk- og gang arealer. Felles takterrasse mot sør, med benker og bord. Opparbeidet uteområder med plantefelt, lekeplasser og sittegrupper. Adkomst fra offentlig veg. Postkasse i stativ tilknyttet parkeringsanlegg. Deponering av avfall i felles anlegg. Parkering på fast plass i garasje.

Bebyggelse

Hovedsakelig sentrumsbebyggelse med både næring og boliger.

Byggemåte

Beskrivelse i følge takstmann:

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv:
Fundament utført i støpt betong. Grunnmur av betong, kjellergulv av betong.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader:
Bærende og skillende konstruksjoner samt yttervegger av betong og stål. Fasader av glass, metallplater, betong og trepanel. Etasjeskillere av hulldekkeelementer i betong. Takoverbygget inngangsparti og felles svalganger.

Dører og vinduer:
Vinduer mot bestående av glass i aluminiums/stålmoduler. Åpningsbart via skyve-funksjon. Innerdører med hvite, formpressede dørblader. Adkomstdør med brann og lydklassifisering.

Takkonstruksjon med yttertak:
Bygningen har flatt tak, tak er ikke besiktiget.

Elektrisk anlegg:
Boligen har skjulte føringer for strømkabler. El- skap med automatsikringer. Sikringsskapet har enkelte kurser med jordfeilbryter.

VVS-installasjoner:
Varmtvannsbereder er fra byggeår. Denne rommer ca 115 liter. Og er plassert i kjøkkenbenk. Fordelingsrør for vann i rør-i-rørsystem.

Standard

Badrom:
Badet i boligen er fra oppføring. Rommet har inventar som veggmontert WC, dusjhjørne, servant med skap og vvs-skap på vegg og speil med overbelysning. Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med fliser. Himlinger med metallplater med spotter. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. For lufting er det sentralt avtrekk.

Kjøkken:
Kjøkken i boligen er fra oppføring. Arealet er utført i åpen løsning med stue. Rommet har innredninger med lyse fronter. Benkeplate i laminert materiale. Benkebeslag med doble kummer. Det er opplegg for løse deler som kjøleskap, oppvaskmaskin og komfyr. Over koketopp er det ventilator med rør til friluft.

Generelt om innvendige overflater:
Himlinger med malte betongelementer og metallplater. Vegger er kledd med malte overflater og fliser. Gulv er kledd med parkett og flis. Romhøyde er er målt til 2,7 meter i stuen.

Diverse:
* Porttelefon.
* Heiser mellom alle etasjer i bygget.
* Felles, sentral tilkoblet brannvarsler i bygget.

Oppvarming

Oppvarming av boligen via elkraft. Det er utstyr som panelovner. Gulvvarme i entre og bad.

Adkomst

Enkel adkomst til leiligheten via Vestregata som er offentlig veg. Adkomst med bil via innkjøring i Fredrik Langes gate til garasjeanlegg. Mulighet for trappeadkomst eller heis opp til samtlige plan i bygget.

Parkering

Garasjeparkering i felles anlegg. Adkomst til garasjeanlegg fra Fredrik Langesgate.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Adgang utleie

Utleie/fremleie av boligen reguleres gjennom sameiets vedtekter og eierseksjonsloven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Verditakst
Selgers egenerklæring
Boliginformasjon fra forr.fører
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.
Regnskap, budsjett, årsberetning, Vedtekter / husordensregler, referat fra siste generalforsamling, komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås ved henvendelse til megler.
Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Diverse

Ved takst befaring 15.10.20 ble det oppdaget funn av pelsbille (majorstubille). I etterkant har leiligheten hatt grundige undersøkelser og gjennomgått behandling etter anbefaling fra fagmann. Limfeller ble satt ut for å avdekke forekomster.
Sluttrapport fra Pelias norsk skadedyrkontroll, datert 22.02.2021, viser ingen funn ved siste kontroll. Dersom det er ønskelig kan servicerapport oversendes interessent på forespørsel.

Ansvarlig megler

Robin I. Martinsen

Fasiliteter

 • Takterrasse
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Heis
 • Husdyr tillatt
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Rolig
 • Sentralt

Felleskostnader inkluderer

Andel felleskostnader: 2730,-
Internett: 289,-

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.7 400,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 200
 • Bruksnr: 444
 • Seksjonsnr: 55
 • Kommunenr: 5401
Robin M. Iversen

Robin M. Iversen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Tirsdag 2. mars 18:00–18:45

Hjem eiendomsmegling v/ eiendomsmegler Robin I. Martinsen presenterer Vestregata 23!
Hjem eiendomsmegling v/ eiendomsmegler Robin I. Martinsen presenterer Vestregata 23!
Romslig stue med store vindusflater.
Romslig stue med store vindusflater.
Leiligheten har hjørnebeliggenhet mot nordvest.
Leiligheten har hjørnebeliggenhet mot nordvest.
Stuen er romslig med god plass til spisegruppe.
Stuen er romslig med god plass til spisegruppe.
Stue.
Stue.
Stue.
Stue.
Stue sett mot kjøkken.
Stue sett mot kjøkken.
Stue og inngang til soverom.
Stue og inngang til soverom.
Spisegruppe.
Spisegruppe.
Flislagt badrom.
Flislagt badrom.
Hjørnekjøkken med forlenget benk/barløsning.
Hjørnekjøkken med forlenget benk/barløsning.
Kjøkken.
Kjøkken.
Kjøkken.
Kjøkken.
Badrom med vegghengt toalett og dusjvegger.
Badrom med vegghengt toalett og dusjvegger.
Badrom.
Badrom.
Soverom.
Soverom.
Entre.
Entre.
Adkomst til Sentrum terrasse med dørcalling og sykkelparkering.
Adkomst til Sentrum terrasse med dørcalling og sykkelparkering.
Vestregata.
Vestregata.
Vestregata fasade.
Vestregata fasade.
Fasade og adkomst.
Fasade og adkomst.
Fasade sett fra Kongsparken.
Fasade sett fra Kongsparken.
2D planillustrasjon.
2D planillustrasjon.
3D planillustrasjon.
3D planillustrasjon.