Skjegghaugvegen 4

← Tilbake til boliger

Skjegghaugvegen 4

Kvaløya

Se i kart

Prisantydning:

kr 4 800 000

99 m²

3 soverom

Nyere selveierleilighet med 3 soverom, flott utsikt og moderne standard - garasje og nærhet til marka!

Prisantydning:

kr 4 800 000

Omkostninger:

kr 132 670

Totalpris:

kr 4 932 670

Boligtype:

Leilighet

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

95 m²

Bruksareal:

99 m²

Soverom:

3

Rom:

4

Byggeår:

2019

Energimerking:

C

Tomt:

612 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 1 395 828

Verditakst:

kr 4 800 000

Kort om eiendommen

Velkommen til Eidkjosen og Skjegghaugvegen 4, en nyere og romslig 4-roms selveierleilighet med flott utsikt, garasje og nærhet til marka!

Boligen holder gjennomgående moderne utførelse med integrerte hvitevarer på kjøkken, komplett flislagt bad, tidsriktige innredninger, fint fargevalg, store vindusflater, m.m. Ellers er det ildsted, gulvvarme i entrè, hall, bad, stue og kjøkken, balansert ventilasjon med varmegjenvinning, og utendørs betongtrapp med varmekabler for en snø- og isfri adkomst. Tilhørende garasje og sportsbod. Fra stuen er det utgang til terrasse med fin utsikt.
Umiddelbar nærhet til fine turområder både sommer og vinter samt Eide handel med sin delikate ferskvaredisk!

Kontakt eiendomsmegler Espen Richardsen for ytterligere informasjon

Beliggenhet

Boligen er beliggende i Eidekollen, et nyetablert boligfelt i Eidkjosen. Området er kjent for sin umiddelbare nærhet til flotte rekreasjonsområder og sin barnevennlighet. Ellers flotte turområder, med Kattfjordeiet en kort kjøretur unna for uante muligheter for topptur vinterstid. På sommerstid har man gode muligheter for fine turmuligheter samt sykkelterreng både langs landevei og i terreng. Småbåthavn og Eide Handel med sin fantastiske ferskvaredisk i umiddelbar nærhet.

Tomt

Tomten er plassert i skrånende terreng. Fra boligen kan man se Håkøya og deler utover, forbi denne. Adkomst til eiendommen via gruslagt, på befaringsdagen snødekket, avkjøring fra offentlig vei. Tomta er opparbeidet med arealer forberedt for plen. Det er også montert trapp med varmekabler mellom nivåforskjeller på tomt.

Bebyggelse

Boligbebyggelse.

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv: Vegger i laveste plan er innvendig kledd og utvendig pusset. Dekker i laveste plan støpt og kledd med bygningsmaterialer.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader: Bærende vegger i bygningens konstruksjon bestående av antatt bindingsverk. Utfyllende vegger av antatt bindingsverk. Etasjeskillere utført i bjelkelag av tre med lyddempende konstruksjoner. Fasade er kledd med liggende trepanel. Inngangspartiet til boligen er takoverbygget.

Dører og vinduer: Vinduer bestående av fabrikkmalte karmer med trelags glass fra oppføring. Altandør med glassfelt. Innerdører med dørblader i fabrikkmalt, hvit utførelse. Inngangsdøren til boligen har glassfelt i dørblad.

Takkonstruksjon med yttertak: Bygget har saltak. Taket var dekket med snø på befaringsdagen. Nedløp og renner av metall som leder til rør under bakken.

Generelt om andre bygg: Garasjen er oppført i 2019. Boligen har halvdel av garasje på felles tomt. Gulvet består av støpt dekke. Bærende vegger av bindingsverk av tre. Tak/ himling av saltak. Teknisk utstyr i garasjen består blant annet av port med automatisk åpner og innlagt strøm/lys. Arealer er tilpasset med rom for oppstilling en bil, og lagerrom.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter,

Standard

Bad og vaskerom: Rom er overfladisk kontrollert for symptomer på alder og slitasje, blant forhold som er sjekket er innfesting av inventar, fuktsøk med verktøy for indikering av fukt på lett tilgjengelige overflater på vegger, visuell sjekk av skader på gulv nært våtsone. Opplysninger som fremkommer her kan på ingen måte forveksles med en grundig tilstandsvurdering. Dokumentasjon på utførelse er ikke kontrollert. Badet i boligen er fra oppføring. Rommet har inventar som WC, dusjhjørne, servant med skap og speil med overbelysning. Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med fliser. Himlinger med malt, jevn overflate med spotter. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. For lufting er det avtrekk via
ventilasjonsanlegg. Rommet er oppført i 2019, og fremstår ut fra dette og normal levetid som normalt pent brukt. Vegger er kontrollert og innfestinger i dusj er vurdert som normale. Fuktindikator på vegger tilknyttet dusj påviste ingen bemerkelsesverdige verdier. Gulvet er kledd med fliser og ble kontrollert for sprekker og riss uten anmerkninger. Inventar som innredninger, vinduer og dører fremstår som normalt/pent brukt.

Kjøkken: Kjøkken i boligen er fra 2019. Arealet er utført i åpen løsning med stue. Rommet har innredninger med mørke fronter. Benkeplate i laminert materiale. Nedfelt benkebeslag med doble kummer. Det er opplegg for integrerte deler som ovn,
koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap. Det er også montert vinskap i løsning. Over koketopp er det ventilator med avtrekk til friluft. Det er også montert komfyrvakt og lekkasjevarsler.

Innvendige overflater: Himlinger med malt, jevn overflate med spotter i flere rom. Vegger er kledd med malte overflater og fliser. Gulv er kledd med parkett, fliser på bad og i entre, og belegg i teknisk rom/ bod.

Elektrisk anlegg: Boligen har skjulte føringer for strømkabler. El- skap med automatsikringer. Sikringsskapet har samtlige kurser med jordfeilbryter.

VVS-installasjoner: Varmtvannsbereder er fra oppføring. Denne rommer ca 200 liter. Og er plassert i teknisk rom/ bod. Fordelingsrør for vann i rør i rørsystem med VVS- skap i bod.

Annet: Skyvedørsgarderobe i entre og ett soverom.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokument.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming samt vedfyring. Ildsted i stue. Varmekabler i gulv på kjøkken, stue, bad og entrè. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte varmekilder, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.

Adkomst

Enkel adkomst fra offentlig veg. Adkomst fra gårdsplass til boligen via utendørs trapp.

Parkering

Parkering i tilhørende garasje samt utendørs på felles gårdsplass.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

Jfr, eierseksjonsloven; Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Adgang utleie

Utleie/fremleie av boligen reguleres gjennom sameiets vedtekter og eierseksjonsloven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Verditakst
Selgers egenerklæring
Grunnkart
Reguleringsplankart
Tilgjengelige bygningstegninger
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.

Regnskap, budsjett, årsberetning, Vedtekter / husordensregler, referat fra siste generalforsamling, komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås ved henvendelse til megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Husdyr tillatt
 • Ingen gjenboere
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Utsikt
 • Fiskemulighet
 • Turterreng

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.11 500,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 70
 • Bruksnr: 53
 • Seksjonsnr: 1
 • Kommunenr: 5401
Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Velkommen til Skjegghaugvegen 4, en flott selveierleilighet i Eidkjosen!
Velkommen til Skjegghaugvegen 4, en flott selveierleilighet i Eidkjosen!
Fra gårdsplass/garasje er det etablert betongtrapp med varmekabler
Fra gårdsplass/garasje er det etablert betongtrapp med varmekabler
Boligfeltet har umiddelbar nærhet til flotte turområder!
Boligfeltet har umiddelbar nærhet til flotte turområder!
Store vindusflater som slipper inn masse naturlig lys
Store vindusflater som slipper inn masse naturlig lys
Stuen har ildsted og flott utsikt
Stuen har ildsted og flott utsikt
Utsikt
Utsikt
Utsikt
Utsikt
Gulvvarme i stue, kjøkken, entrè og bad.
Gulvvarme i stue, kjøkken, entrè og bad.
Boligens har usjenert plassering og flott utsikt, godt hevet over veg og omkringliggende terreng
Boligens har usjenert plassering og flott utsikt, godt hevet over veg og omkringliggende terreng
Stue og kjøkken i åpen løsning
Stue og kjøkken i åpen løsning
Utgang til terrasse
Utgang til terrasse
Moderne kjøkken med integrerte hvitevarer
Moderne kjøkken med integrerte hvitevarer
Integrert oppvaskmaskin, koketopp, stekeovn samt kjøl- og fryseskap
Integrert oppvaskmaskin, koketopp, stekeovn samt kjøl- og fryseskap
Gang
Gang
Komplett flislagt bad med varmekabler i gulv
Komplett flislagt bad med varmekabler i gulv
Moderne innredninger
Moderne innredninger
Leiligheten har 3 soverom
Leiligheten har 3 soverom
Entrè med flislagt gulv, varmekabler og garderobeskap
Entrè med flislagt gulv, varmekabler og garderobeskap
Terrasse
Terrasse
Trapp til leiligheten av betong med varmekabler
Trapp til leiligheten av betong med varmekabler
Garasjeplassen nærmest vegen tilhører leiligheten
Garasjeplassen nærmest vegen tilhører leiligheten
Område
Område
Område
Område
Område
Område
Flotte turområder like utenfor døra!
Flotte turområder like utenfor døra!
3D planillustrasjon
3D planillustrasjon
2D planillustrasjon
2D planillustrasjon