Stakkevollvegen 102G

← Tilbake til boliger

Stakkevollvegen 102G

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

kr 1 490 000

36 m²

1 soverom

Fin 2-roms leilighet i 5.etg med flott utsikt | midt mellom sentrum og UNN/UIT | ledig omgående

Prisantydning:

kr 1 490 000

Omkostninger:

kr 5 060

Totalpris:

kr 2 556 960

Felleskostnader/mnd:

kr 7 104

Fellesgjeld:

kr 1 061 900

Boligtype:

Leilighet

Eierform:

Andel

Primærrom:

36 m²

Bruksareal:

36 m²

Soverom:

1

Rom:

2

Etasje:

5

Byggeår:

2006

Energimerking:

C

Tomt:

2717 m² (eiet)

Fellesformue:

kr 79 069

Formuesverdi:

kr 597 817

Verditakst:

kr 1 500 000

Kort om eiendommen

Velkommen til Stakkevollvegen 102G, en flott 2-roms leilighet i veldrevet borettslag!

Leiligheten er beliggende i byggets nest øverste etasje og har flott utsikt mot nord. Innholdsmessig bestående av entrè, gang, soverom, bad samt stue og kjøkken i åpen løsning. Tilhørende sportsbod i byggets underetasje. Heis i bygget leder til alle plan og det er en felles takterrasse i nabobygget. Veldrevet borettslag med god økonomi som også er medlem av sikringsordning på felleskostnader samt betaler avdrag på fellesgjeld. Fra boligen har man umiddelbar nærhet til dagligvarebutikk, apotek, gode bussforbindelser og treningssenter. Beliggende ca midt mellom sentrum og universitetet, omtrent 2 km hver veg.

For ytterligere informasjon, kontakt eiendomsmegler Espen Richardsen på telefon 920 59 652.

Beliggenhet

Boligen ligger ved Stakkevollvegen, midt mellom Tromsø sentrum og UNN/UIT. LIke ved har man busstopp med hyppige avganger, stor dagligvarebutikk, treningssenter, mv.

Tomt

Boligen ligger i tettbebygget område på Stakkevollvegen. Matbutikk og andre fasiliteter for handel og Tromsø Sentrum. Kort vei til grøntarealer og lekeplass. Tomt opparbeidet med støttemurer mot nærliggende terreng. Internveger, sittegrupper, plantefelt og plen. Søppel deponeres i felles anlegg. Postkasse i felles postkassestativ knyttet til inngangsparti. Muligheter for gjesteparkering i nærområdet. Sykkelparkering under tak på eiendom.

Bebyggelse

Bolig og næringsbebyggelse.

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv: Fundament av betong, vegger i grunnplan av støpt betong. Dekker i laveste plan av betong.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader: Bindingsverk i tre. Modulbygg med antatt ca 20 cm isolasjon i yttervegger. Utvendige fasader av liggende panel. Delvis takoverbygd inngangsparti.

Dører og vinduer: Vinduer bestående av fabrikkmalte karmer med 2- lags glass. Altandør mot altan. Innerdører med malte dørblader, skyvedør mot soverom. Adkomstdør til boligen er skiftet den senere tid ifølge rekvirent.

Takkonstruksjon m/tekking: Flatt tak, taket er i følge tidligere opplysninger skiftet i 2009. Innvendig taknedløp. Flate deler av tak er kledd med altandekke. Felles takterrasse på nabobygg.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Standard

Bad og vaskerom: Rom er overfladisk kontrollert for symptomer på alder og slitasje, blant forhold som er sjekket er innfesting av inventar, fuktsøk med verktøy for indikering av fukt på lett tilgjengelige overflater på vegger, visuell sjekk av skader på gulv nært våtsone. Opplysninger som fremkommer her kan på ingen måte forveksles med en grundig tilstandsvurdering. Dokumentasjon på utførelse er ikke kontrollert. Badet i boligen er fra oppføring. Rommet har inventar som WC, dusjhjørne, servant med skap og speil med overbelysning. Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med fliser. Himlinger med malt, jevn overflate. Det er opplegg for vaskemaskin og VVS- skap på vegg. For lufting er det sentralt avtrekk. Rommet er oppført i 2005, og fremstår ut fra dette og normal levetid som normalt brukt. Vegger er kontrollert og innfestinger i dusj er vurdert som normale. Fuktindikator på vegger tilknyttet dusj påviste ingen bemerkelsesverdige verdier. Gulvet er kledd med fliser og ble kontrollert for sprekker og riss uten anmerkninger Inventar som innredninger, vinduer og dører fremstår som brukt over tid.

Kjøkken: Kjøkken i boligen fra oppføring med benkeplate skiftet etter dette. Arealet er utført i åpen løsning med stue. Rommet har innredninger med lyse fronter. Benkeplate i laminert materiale. Benkebeslag med doble kummer. Over benkeplate er
vegger kledd med fliser. Det er opplegg for løse deler som kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin. Over koketopp er det ventilator med rør til friluft. Det er montert varmtvannsbereder på ca 115 liter i benkeskap.

Innvendige overflater: Himlinger med malt, jevn overflate. Sprinkler i himling, merker etter eldre innfestinger i deler. Vegger er kledd med malte overflater og fliser. Gulv er kledd med parkett og flis.

Elektrisk anlegg: Boligen har skjulte føringer for strømkabler. El- skap med automatsikringer. Sikringsskapet har en kurs med jordfeilbryter.

VVS: Varmtvannsbereder er fra oppføring. Denne rommer ca 115 liter. Og er plassert i kjøkkenskap. Fordelingsrør for vann i rør i rørsystem.

Annet: Skyvedørsgarderobe i entre og soverom. Adkomst til fellesarealer som bod i felles lagerareal i første etasje.

Bod: Bod med dører som kan låses. Areal i åpen, ventilert løsning med naboer.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler i gulv i entrè og på bad. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte varmekilder, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.

Adkomst

Fra offentlig veg med tilknyttet busstopp er det enkel adkomst til leiligheten via fellesarealer, heis eller trapp.

Parkering

Ingen tilhørende parkering. Gjesteparkering på anvist betalingsparkering utendørs.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

Styregodkjennelse

Det er en forutsetning for gjennomføring av handelen at kjøper blir styregodkjent som ny andelseier. Gis ikke slik godkjenning er er kjøper selv ansvarlig for å videreselge andelen for egen regning.

Adgang utleie

Utleie/fremleie av boligen reguleres gjennom borettslagets vedtekter. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Verditakst
Selgers egenerklæring
Boliginformasjon fra forr.fører
Grunnkart
Reguleringsplankart
Tilgjengelige bygningstegninger
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.

Regnskap, budsjett, årsberetning, Vedtekter / husordensregler, referat fra siste generalforsamling, komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås ved henvendelse til megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Bredbåndstilknytning
 • Heis
 • Ingen gjenboere
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Sentralt
 • Utsikt

Forkjøpsrett

Det er vedtektsbestemt forkjøpsrett i borettslaget. Forkjøpsretten utlyses etter budaksept. Borettslagets andelseiere og boligbyggerlagets andelseiere har da anledning til å tre inn i avtalen, rangert etter ansinitet. Trer et medlem inn i handelen er kjøper fristilt fra kjøpet. En slik prosess tar normalt ca 20 dager.

Felleskostnader inkluderer

Fellesutgifter: Avdrag, kr. 2 936,-
Renter, kr. 1 018,-
Grunnleie, kr. 2 75,-
Tilleggsytelser: Tv og internett - Telenor, kr. 299,-
Dugnad, kr. 100,-
Boligselskap er tilknyttet sikringsordning, avtale om Garanterte Felleskostnader (sikringsordning og forskuttering av felleskostnader). Sikringsfondets tilbyder er: Klare Finans AS

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger: Gebyr for pantenoteringer: Kr. 480,- pr. notering. Gebyr for hjemmelsoverførsel: Kr. 480,-. Evt. boligkjøperforsikring kr. 4.100,- (valgfritt).Totale omkostninger: Kr. 5.060,-.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 119
 • Bruksnr: 3857
 • Seksjonsnr: 1
 • Kommunenr: 5401
Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Velkommen til Stakkevollvegen 102G!
Velkommen til Stakkevollvegen 102G!
Leiligheten er beliggende i boligbygget til høyre
Leiligheten er beliggende i boligbygget til høyre
Fra stuen er det flott utsikt mot nord og utgang til terrasse
Fra stuen er det flott utsikt mot nord og utgang til terrasse
Utsikt
Utsikt
Lys, moderne stue
Lys, moderne stue
Stue og kjøkken i åpen løsning
Stue og kjøkken i åpen løsning
Entrè med flislagt gulv og varmekabler
Entrè med flislagt gulv og varmekabler
Soverom med skyvedørsgarderobe
Soverom med skyvedørsgarderobe
Flislagt bad med varmekabler
Flislagt bad med varmekabler
Fasade
Fasade
Overbygget svalgang
Overbygget svalgang
Fasade
Fasade
Felles takterrasse midtblokka
Felles takterrasse midtblokka
3D planillustrasjon
3D planillustrasjon
2D planillustrasjon
2D planillustrasjon