Takvassveien 938

← Tilbake til boliger

Takvassveien 938

Storsteinnes

Se i kart

Prisantydning:

kr 2 200 000

93 m²

3 soverom

Sjarmerende hytte med kjøreveg helt frem, innlagt vann og strøm samt flotte turområder!

Prisantydning:

kr 2 200 000

Omkostninger:

kr 67 670

Totalpris:

kr 2 267 670

Boligtype:

Hytte

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

75 m²

Bruksareal:

93 m²

Soverom:

3

Rom:

4

Byggeår:

1993

Energimerking:

F

Tomt:

1010 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 332 893

Verditakst:

kr 2 200 000

Kort om eiendommen

Velkommen til Takvassveien 938. en sjarmerende hytte ved Takelva mellom Langavtn og Takvatn.

Eiendommen ligger ca 300 meter fra Takvassveien, og har kjøreveg helt frem til døra. Innlagt vann, strøm og septik. Området er kjent for gode sol- og lysforhold samt sitt fine innlandsklima. Her har man også fine turområder både sommer og vinterstid. Hytten inneholder entrè, toalettrom, bad, 2 soverom, gang, bod samt stue og kjøkken i 1.etg. Vedfyring og utgang til terrasse med fint utsyn over nærområdet. Fra gang er det trapp opp til loft hvor man har to store rom med fleksibel bruk, enten til soverom eller oppholdsrom. Anneks på 13 kvm nyttes i dag til lagring. Avstand til Tromsø er ca 11 mil og 4,3 til Bardufoss.

For ytterligere informasjon, kontakt eiendomsmegler Espen Richardsen.

Beliggenhet

Takvassveien 938 er beliggende ved Takelva, mellom Takvatn og Langvatn. Området har flotte turområder både sommer og vinterstid samt gode sol- og lysforhold. Hytten ligger skjermet til med fint utsyn over Takelva og tilliggende områder. Fin kjøreavstand fra Tromsø, ca 11 mil.

Tomt

Tomten er plassert i svakt skrånende terreng. Fra boligen kan man se nærliggende natur og elv. Adkomst til eiendommen via privat, delt, vei med avkjøring fra offentlig vei. Tomta er naturlig tilpasset. Parkering for eiendom tilknyttet hytta. Med mulighet for gjesteparkering på tomt og i nærområdet.

Bebyggelse

Fritidsbebyggelse.

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv: Fundament utført i søyler av behandlere tre mellom overflater og leirgrunn under overflater. Rekvirent opplyser om etablering av drensgrøft i tilknytning grunnarbeid, og deler under hytta fremstår som tørr på befaringsdagen.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader: Bærende vegger i bygningens konstruksjon bestående av bindingsverk av tre med 10cm isolasjon i følge rekvirent. Utfyllende vegger av tre. Etasjeskillere utført i bjelkelag. Fasade er kledd med liggende villmarkspanel hvor bark er fjernet før montering. Inngangspartiet til boligen er tilgjengelig via platting av tre. Kledningen er i følge rekvirent sist malt i 2019.

Dører og vinduer: Vinduer bestående av trekarmer med tolags glass fra oppføring. Altandør med glassfelt. Innerdører med dørblader i heltre utførelse. Inngangsdøren til hytta har glass i dørblad.

Takkonstruksjon med yttertak: Bygget har saltak. Takkonstruksjoner av sperrer og drager. Luftet konstruksjon. Taket er tekket med asfaltprodukter. Nedløp og renner av metall. Taket er besiktiget fra bakken.

Piper, ildsteder og oppvarming: Det er skorstein i boligen. Denne er bygget av lettklinker. Og er feid som del av egeninnsats over de siste år ifølge rekvirent. Feieluke plassert i stuen. Det er montert ildsted i stuen.

Generelt om andre bygg: Annekset er oppført i 2015. Dette er i bruk som vedbod, og løsningen er godt luftet og uten isolasjon. Det er lagt inn strøm til bygget, montert lys og stikkontakt på vegg. Bygget er fundamentert på utblokker, og konstruksjon er utført med tilfarergulv, enkle vegger og tak. Taket er tekket med asfaltmaterialer.

Standard

Bad og vaskerom: For baderoms fasiliteter i bygget er det etablert vanntoalett i ett rom, samt dusjkabinett og servant i et annet rom. Det er lagt inn vann via borebrønn, og septik med romslig kapasitet for fritidseiendom. Rommene har overflater som øvrige rom. I baderom er det opplegg for skyllekar, benkeplate og dusjkabinett. Begge rom fremstår som normalt brukt uten spesielle merker etter brukt eller skader lagt merke til på befaringsdagen.

Kjøkken: Kjøkken i bygget er fra oppføring. Arealet er utført i åpen løsning med stue. Rommet har innredninger med lyse fronter. Benkeplate i laminert materiale. Benkebeslag med doble kummer, vann er i dag ikke tilknyttet løsningen. Det er opplegg
for løse deler som kjøleskap og komfyr. Vann under vasken leder til tomt.

Innvendige overflater: Himlinger med trepanel. Vegger er kledd med trepanel. Gulv er kledd med tregulv.

Elektrisk anlegg: Boligen har synlige føringer for strømkabler. El- skap med automatsikringer. Sikringsskapet har noen kurser med jordfeilbryter. Elektrisk anlegg ble tilpasser hytta etter opprinnelig oppføring.

VVS-installasjoner: Varmtvannsbereder er fra 2010 når det ble lagt inn vann fra privat brønn til eiendom. Denne rommer ca 115 liter. Og er plassert i vaskerom/bad. Fordelingsrør for vann i kobber og plast. Det er montert toalett med kvern og elektrisk motor for håndtering av soli. Lik løsning man i følge rekvirent blant annet finner på båter og fly. Rør fra toalett og baderom med dusj leder til septik også montert i 2010 som tømmes regelmessig gjennom kommunale avtaler. Rekvirent opplyser at det
er lagt varmekabel i vannrør, fra overflater og ca syv meter ned i terreng. Vannet har ifølge rekveint god kvalitet. Det er ikke lagt føringer for vann til kjøkken, men det er mulig å gjøre det. Rom med vann teknisk utstyr må/bør holdes varm gjennom hele året.

Annet: Delvis takoverbygget altan tilknyttet stuen.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Oppvarming

Oppvarming av boligen fra ildsted og elkraft. Det er utstyr som panelovner i flere rom. Enkelte frittstående elementer i brukt. Varme kan fjernbetjenes via DEFA- løsning ifølge rekveint.

Adkomst

Enkel adkomst fra offentlig veg via felles privat veg. Avkjøring fra Takvassveien ved grendehuset. Hytten ligger ca 300 m fra avkjøringen og har kjøreveg helt frem.

Parkering

Parkering på tomt.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

Adgang utleie

Ingen restriksjoner.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Verditakst
Selgers egenerklæring
Grunnkart
Reguleringsplankart
Tilgjengelige bygningstegninger
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.
Komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås hos megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Fasiliteter

 • Innlagt vann
 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bilvei frem
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Utsikt
 • Fiskemulighet
 • Innlagt strøm
 • Turterreng

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger: 2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr. 11 500,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 43
 • Bruksnr: 353
 • Kommunenr: 5422
Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Velkommen til Takvassveien 938!
Velkommen til Takvassveien 938!
Hytten har fint utsyn over Takelva og omkringliggende områder
Hytten har fint utsyn over Takelva og omkringliggende områder
Stue med vedfyring og utgang til terrasse
Stue med vedfyring og utgang til terrasse
Godt lysinnslipp
Godt lysinnslipp
Stue og kjøkken i åpen løsning. Det er pr. nå ikke fremført vann til kjøkkenet, men muligheter for å få det gjort.
Stue og kjøkken i åpen løsning. Det er pr. nå ikke fremført vann til kjøkkenet, men muligheter for å få det gjort.
Ildsted
Ildsted
Kjøkken og soverom
Kjøkken og soverom
Gang og trapp til loft
Gang og trapp til loft
Entrè
Entrè
Entrè og toalett
Entrè og toalett
Bad
Bad
Soverom
Soverom
Loft
Loft
Loft
Loft
Loft
Loft
Loft
Loft
Loft
Loft
Terrasse
Terrasse
Fasade
Fasade
Fasade
Fasade
3D planillustrasjon samlet
3D planillustrasjon samlet
2D planillustrasjon samlet
2D planillustrasjon samlet
3D planillustrasjon 1.etg
3D planillustrasjon 1.etg
2D planillustrasjon 1.etg
2D planillustrasjon 1.etg
3D planillustrasjon loft
3D planillustrasjon loft
2D planillustrasjon loft
2D planillustrasjon loft