Malangsveien 2023

← Tilbake til boliger

Malangsveien 2023

Mortenhals

Se i kart

Prisantydning:

kr 1 000 000

62 m²

2 soverom

Sjelden mulighet! Sjarmerende tømmerhytte i attraktive Malangen!

Prisantydning:

kr 1 000 000

Omkostninger:

kr 37 670

Totalpris:

kr 1 037 670

Boligtype:

Hytte

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

53 m²

Bruksareal:

62 m²

Soverom:

2

Rom:

3

Byggeår:

1950

Tomt:

997 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 168 700

Verditakst:

kr 1 000 000

Kort om eiendommen

Velkommen til Malangsveien 2023, en original tømmerhytte i vakre Malangen!

Opprinnelig eldre skolebygning fra 1800- tallet som på 50- tallet ble flyttet over fjorden til Sand. Innholdsmessig har hytten entrè/gang, bad/omkledningsrom, soverom, stue og kjøkken i hovedetasjen samt to rom som benyttes til soveplasser på loftet. Hytten er plassert på oversiden av vegen i hellende terreng. Sørvestvendt beliggenhet med flott utsikt utover Malangen og mot Målsnes samt gode sol- og lysforhold. Innlagt strøm og sommervann. Cinderella forbrenningstoalett. Anneks med toalettrom og lagringsplass. Området har flotte turmuligheter både sommer og vinterstid. For ytterligere informasjon, kontakt eiendomsmegler Espen Richardsen på telefon 920 59 652.

Beliggenhet

Malangsveien 2023 er beliggende på Sand i Malangen. Området er kjent for sitt innlandsklima samtidig som man har tilgang til havet. Fine turmuligheter i nærområdet både sommer og vinterstid.

Tomt

Tomten er plassert i lett hellende terreng. Fra boligen kan man se skog, sjø og fjell i tillegg til nærliggende bebyggelse. Adkomst til eiendommen via opparbeidet avkjøring fra offentlig vei. Tomta er opparbeidet med naturlig tilpasset terreng, busker og trær. Det er også montert gjerder rundt hytta.

Bebyggelse

Fritidsbebyggelse.

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv: Fundament utført i steinmur med jordkjeller under opprinnelig del. Deler av steinmur mot jordkjeller har kavet inn. Tilbygg og anneks er plassert på søyler. I jordkjeller er det normale fuktforhold for
jordkjellere. Det er stolper av tre som er plassert/ tilpasset direkte mellom jord og konstruksjon, fuktmerker på denne.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader: Bærende vegger i bygningens konstruksjon bestående av tømmerkasse på opprinnelig del, og bindingsverk av tre på tilbygg. Utfyllende vegger av tre. Etasjeskillere utført i bjelkelag av tre. Fasade er kledd med stående trepanel.

Dører og vinduer: Vinduer bestående av fabrikkmalte trekarmer med tolags glass fra 1995 ifølge rekveint. Innerdører med dørblader i heltre utførelse. Inngangsdøren til boligen er eldre.

Takkonstruksjon med yttertak: Bygget har saltak på opprinnelige deler, og pulttak på tilbygg. Takkonstruksjoner av åstak på hoveddel. Taket er tekke med asfaltprodukter. Nedløp og renner av metall. Taket er besiktiget fra bakken.

Piper, ildsteder og oppvarming: Det er skorstein i boligen. Pipeløsning med metallrør og skorstein fra loft og over tak. Skorstein er bygget av murt tegl som er pusset. Puss har løsnet enkelte steder. Det er montert ildsted i stuen i første etasje.

Generelt om andre bygg: Anneks bestående av enkel trekonstruksjon plassert på søyler. Det er utvendig takoverbygget lagerrom tilknytte løsningen. Carport- lignende med plass for lagring av liten båt. Bygget er delt inn i to rom hvor det ene benyttes som toalettrom. Det andre er lagerrom. Toalettrommet er platekledd, og antatt isolert. Det er varme i toalettrom via panelovn på vegg. Innlagt strøm fra hoveddel. Lagerrommet er normalt, godt luftet med synlige konstruksjoner.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Standard

Bad og vaskerom: Hytta har enkel baderomsløsning. Vaskebenk med vaskekar. Det er lagt inn føringer for vann til rommet, belegg på gulv med sluk. For toalettfasiliteter er det innredet et rom med forbrenningsdo i anneks. Rommet i anneks er oppvarmet med panelovnen.

Kjøkken: Kjøkken i bygget er eldre. Arealet er utført i åpen løsning med stue. Rommet har innredninger med malte fronter. Benkeplate med flislagt overflate. Benkebeslag med doble kummer. Det er opplegg for løse deler som kjøleskap og komfyr.

Innvendige overflater: Himlinger med synlige konstruksjoner i hoveddel. Ellers trepanel i himlinger og tregulv. Det er belegg på baderomsgulv.

Elektrisk anlegg: Boligen har synlige føringer for strømkabler. El- skap med plassert på vegg tilknyttet inntak. Skrusikringer i løsning Det er montert AMS- måler i bygget.

VVS-installasjoner: Det er vann via nærliggende brønn. Denne fryser noen år på vinterstid. Avløp fra bygget til grøft i nærheten av eiendom. Gråvannsløsning.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Oppvarming

Oppvarming fra ildsted og elektrisitet.

Adkomst

Adkomst via opparbeidet avkjøring fra offentlig veg.

Parkering

Parkering på tomt.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

Adgang utleie

Ingen restriksjoner.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Verditakst
Selgers egenerklæring
Grunnkart
Reguleringsplankart
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.
Komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås hos megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Fasiliteter

 • Innlagt vann
 • Barnevennlig
 • Bilvei frem
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Utsikt
 • Fiskemulighet
 • Innlagt strøm
 • Turterreng

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger: 2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr. 11 500,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 85
 • Bruksnr: 24
 • Kommunenr: 5422
Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Velkommen til Malangsveien 2023!
Velkommen til Malangsveien 2023!
Flotte, landlige omgivelser
Flotte, landlige omgivelser
Hytten ligger plassert på oversiden av vegen
Hytten ligger plassert på oversiden av vegen
Stue med ildsted
Stue med ildsted
Sjarmerende overflater av tømmer
Sjarmerende overflater av tømmer
Stue og kjøkken i delvis åpen løsning
Stue og kjøkken i delvis åpen løsning
Mye av det opprinnelige er bevart i bygningen
Mye av det opprinnelige er bevart i bygningen
Kjøkken og ut til gang
Kjøkken og ut til gang
Soverom innenfor stue
Soverom innenfor stue
Soverom på loft
Soverom på loft
Soverom
Soverom
Entrè
Entrè
Bad/omkledningsrom
Bad/omkledningsrom
3D planillustrasjon samlet
3D planillustrasjon samlet
2D planillustrasjon samlet
2D planillustrasjon samlet
3D planillustrasjon 1.etg
3D planillustrasjon 1.etg
2D planillustrasjon 1.etg
2D planillustrasjon 1.etg
3D planillustrasjon loft
3D planillustrasjon loft
2D planillustrasjon loft
2D planillustrasjon loft