Skogvegen 16

← Tilbake til boliger

Skogvegen 16

Tromsdalen

Se i kart

Prisantydning:

kr 6 100 000

218 m²

3 soverom

Enebolig med utleie sentralt i Tromsdalen. Barnevennlig beliggenhet med kort avstand til skole, barnehage og friområder.

Prisantydning:

kr 6 100 000

Omkostninger:

kr 165 170

Totalpris:

kr 6 265 170

Boligtype:

Enebolig

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

174 m²

Bruksareal:

218 m²

Soverom:

3

Rom:

6

Etasje:

2

Byggeår:

1978

Energimerking:

F

Tomt:

628 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 1 335 582

Verditakst:

kr 7 100 000

Kort om eiendommen

Sentralt i Tromsdalen.
Kort gangavstand til barnehage, skole og butikk.
Gangavstand til idrettsplass og nærhet til turområder og skiløyper i Tromsdalen.
Ca. 2 km til sentrum.
2-roms utleie i underetasjen.
Garasje og parkering på eiendommen.
MERK: Eiendommen selges som ledd i et hevingsoppgjør mellom tidligere kjøper og selger/selgers forsikringsselskap. Det foreligger rapporter som beskriver forurensede masser på eiendommen etter lekkasje fra oljefyringstank. https://www.hjemeiendomsmegling.no/files/vedlegg_skogvegen.pdf
Det forventes at interessenter setter seg nøye inn i vedlagte dokumenter og at det foretas grundige undersøkelser av eiendommen i sin helhet.

Beliggenhet

Boligen ligger i et etablert boligområde sentralt i Tromsdalen. Kort gangavstand til barnehage, skole og butikk.
Gangavstand til idrettsplass og nærhet til friområder med tur- og skiløyper i Tromsdalen. Ca 2 km til sentrum.

Tomt

Skrånende terrassert tomt fallende mot nord. Hellelagt i adkomst fra offentlig veg. Oppstilling for bil i adkomst og i garasje. Tomten er beplantet med plen og prydvekster. Hekk mot nabo. Støttemurer i stablestein. Støttemur ved innkjøring til garasje er skjev og heller inn mot innkjøring.
I desember 2018 ble eldre oljefyringstank gravd opp og fjernet, og det ble i den forbindelse skiftet forurensede masser etter lekkasje fra oljetank. Det er fremdeles forurensede masser på eiendommen, og det foreligger bl.a. rapporter fra Multiconsult AS, Norconsult og Sintef Norlab om forholdet. Se vedlegg for ytterligere rapporter.

Bebyggelse

Området er i hovedsak utbygd med eneboliger. Skole og barnehage er på andre siden av vegen.

Byggemåte

Antatt betongfundamenter. Fundamenteringsmetode er ikke visuelt synlig og følgelig ikke noe å anmerke.
Grunnmur av lettklinkerblokk. Innvendig påforet og antatt isolert i oppholdsrom. Drenering antas å være fra byggeår.
Registrert enkelte riss og sprekker i mur/murpuss, ellers ingen spesielle anmerkninger.
Vegger av bindingsverk, antatt isolert med 10 cm min ull. Utvendig trepanelkledning.
Etasjeskiller er trebjelkelag.
Yttertak har saltakform m/ark. Tekket med stålplater med sandstrø i 2013.
Garasje er tilbygd til boligen. Terrasse over garasje. Montert rekkverk på terrassen. Høyde på rekkverk inklusiv støpt oppkant er ca 90 cm.
Vegger av lettklinkerblokk, støpt gulv. Støpt dekke mot overliggende terrasse. Leddport i metall med åpner.
For utfyllende informasjon; se tilstandsrapport utført av takstmann Kurt A. Sørensen.

Oppvarming

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte varmekilder, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.

Adkomst

Kjør opp Turistvegen ved Ishavskatedralen, og ta første vei til venstre. Skogvegen er deretter første avkjøring på høyre side. Boligen ligger på høyre side av vegen vis á vis skole og barnehage.

Parkering

Garasje og parkering i oppkjørsel

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis. Selger har ikke fylt ut egenerklæring. Eiendommen selges som ledd i et hevingsoppgjør mellom tidligere kjøper og selger/selgers forsikringsselskap. Selskapet
har ikke bebodd boligen og har ingen, eller begrenset, kjennskap til dens kvaliteter og tilstand utover det som fremkommer av innhentede rapporter. Det forventes at interessenter setter seg nøye inn i vedlagte dokumenter og at det foretas grundige undersøkelser av eiendommen i sin helhet. Kjøper kan derfor inneha en svakere kjøpsrettslig stilling enn ved et ordinært salg hvor selger selv bebor eiendommen og avgir opplysninger om denne.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet. Eiendommen vil ikke bli ytterligere ryddet/ rengjort før overtakelse.

Adgang utleie

Ingen restriksjoner vedrørende utleie.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Tilstandsrapport datert 26/04-2021
Rapport fra Multiconsult datert 4. juni 2020
Kommentar til rapport fra Multiconsult (Sintef) datert 19.08.2020
Rapport (sammendrag) fra Norconsult datert 20.08.2020
Selgers egenerklæring
Grunnkart
Reguleringsplankart
Tilgjengelige bygningstegninger
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.
Komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås hos megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Diverse

Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke spesifikk kunnskap om den. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på
eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.
----------
Eiendommen selges som ledd i et hevingsoppgjør mellom tidligere kjøper og selger/selgers forsikringsselskap. Selger er et forsikringsselskap. Selskapet
har ikke bebodd boligen og har ingen eller begrenset kjennskap til dens kvaliteter og tilstand utover det som fremkommer av innhentede rapporter. Det
forventes at interessenter setter seg nøye inn i vedlagte dokumenter og at det foretas grundige undersøkelser av eiendommen i sin helhet.
I desember 2018 ble eldre oljefyringstank gravd opp og fjernet, og det ble i den forbindelse skiftet forurensede masser etter lekkasje fra oljetank. Det er fremdeles forurensede masser på eiendommen, og det foreligger rapporter fra Multiconsult AS, Norconsult og Sintef Norlab om forholdet.
Plikt til å unngå forurensning følger av forurensningslovens § 7. Lekkasjen, og forurensningen i grunnen, kan potensielt gjøre skader på bygninger og/eller spre seg til naboeiendommer.
Tromsø kommune er forurensningsmyndighet ved forurensning som stammer fra lekkasje/spill fra nedgravde oljetanker, og kan derfor pålegge undersøkelser og opprydning.
Eiendommen vil ikke bli ytterligere ryddet/ rengjort før overtakelse.

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Husdyr tillatt
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Sentralt
 • Utsikt
 • Turterreng

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.11 500,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 17
 • Bruksnr: 1020
 • Kommunenr: 5401
Jon Rye-Holmboe

Jon Rye-Holmboe

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Velkommen til Skogvegen 16. Enebolig med utleie - sentral beliggenhet i Tromsdalen.
Velkommen til Skogvegen 16. Enebolig med utleie - sentral beliggenhet i Tromsdalen.
Trafikkstille gate ved Tromsdalen barneskole
Trafikkstille gate ved Tromsdalen barneskole
Stue med store vinduer og skyvedør til veranda.
Stue med store vinduer og skyvedør til veranda.
Veranda med utgang fra stue og soverom
Veranda med utgang fra stue og soverom
Stor stue med skråtak og god takhøyde
Stor stue med skråtak og god takhøyde
Stuen er oppusset med nye gulv og vedovn
Stuen er oppusset med nye gulv og vedovn
Åpen løsning med stue og kjøkken. Kjøkkenet er likevel skjult fra stuen.
Åpen løsning med stue og kjøkken. Kjøkkenet er likevel skjult fra stuen.
Innholdsrikt kjøkken med integrerte hvitevarer
Innholdsrikt kjøkken med integrerte hvitevarer
Trappa kommer opp i stue/kjøkken. Varmepumpe montert i trappa.
Trappa kommer opp i stue/kjøkken. Varmepumpe montert i trappa.
Praktisk vaskerom bak kjøkkenet. Utgang fra vaskerommet.
Praktisk vaskerom bak kjøkkenet. Utgang fra vaskerommet.
Bilde fra soveromsgangen mot kjøkkenet.
Bilde fra soveromsgangen mot kjøkkenet.
Soverom med utgang til veranda
Soverom med utgang til veranda
Soverom mot baksiden
Soverom mot baksiden
Bad i hovedetasjen
Bad i hovedetasjen
Hjemmekontor (soverom) som ligger nærmest stuen
Hjemmekontor (soverom) som ligger nærmest stuen
Inngangsparti med garderobeløsning
Inngangsparti med garderobeløsning
Inngang til disponibelt rom fra entré.
Inngang til disponibelt rom fra entré.
Disponibelt rom i underetasjen.
Disponibelt rom i underetasjen.
Badstu og bod med dusjkabinett i underetasjen.
Badstu og bod med dusjkabinett i underetasjen.
Wc-rom
Wc-rom
Veranda med utgang fra stuen.
Veranda med utgang fra stuen.
Utleiedel i underetasjen.
Utleiedel i underetasjen.
Stue og kjøkken
Stue og kjøkken
Kjøkkenet i utleiedelen er fra 2015
Kjøkkenet i utleiedelen er fra 2015
Soverom i utleiedelen
Soverom i utleiedelen
Vindfang/entré i utleiedel.
Vindfang/entré i utleiedel.
Bad med dusjkabinett, wc og opplegg for vaskemaskin.
Bad med dusjkabinett, wc og opplegg for vaskemaskin.
Opparbeidet hage med støttemurer. Asfaltert adkomst til garasje.
Opparbeidet hage med støttemurer. Asfaltert adkomst til garasje.
Utsikt mot nord fra stuen
Utsikt mot nord fra stuen
Dronefoto mot sør
Dronefoto mot sør
2. Etasje
2. Etasje
2. Etasje
2. Etasje
1. Etasje
1. Etasje
1. Etasje
1. Etasje