Ersfjordvegen 14

← Tilbake til boliger

Ersfjordvegen 14

Kvaløya

Se i kart

Prisantydning:

kr 4 490 000

197 m²

3 soverom

Praktisk enebolig med utsikt og flott turterreng grensende til eiendommen | garasje | gode solforhold |mye lagringsplass

Prisantydning:

kr 4 490 000

Omkostninger:

kr 124 920

Totalpris:

kr 4 614 920

Boligtype:

Enebolig

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

105 m²

Bruksareal:

197 m²

Soverom:

3

Rom:

4

Byggeår:

1977

Energimerking:

F

Tomt:

636 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 794 063

Verditakst:

kr 4 580 000

Kort om eiendommen

Velkommen til Ersfjordvegen 14, en praktisk enebolig hvor man også har gode sol- og lysforhold samt flott turterreng grensende til eiendommen!

Boligen har praktisk løsning med alle rom på samme plan. Entrè, vaskerom/wc, 2 boder, gang, 3 soverom, stue og kjøkken. I stuen er det ildsted, downlights og utgang til terrasse. Fint utsyn og store vindusflater som slipper inn masse naturlig lys. I kjelleren er det gruset grunn med platting etablert, praktisk for lagring. Totalt areal ca 100 kvm, men ca halvparten har høyde under 1,90m og er følgelig ikke målbart areal. Garasje i tilknytning til boligen. Ersfjorden er kjent for sin nærhet til fantastiske turområder i natur både vinter og sommerstid. Her har man innsteg til både Nattmålsfjellet og Buren i gangavstand fra eiendommen.

Beliggenhet

Ersfjordbotn er ei bygd på Kvaløya med 220 husstander med totalt ca. 600 innbyggere. Av disse er ca 140 i barnehage/skolealder. Stedet har de siste årene opplevd en stor befolkningsvekst og det bygges fortsatt en god del nye boliger her. Tomta har fin utsikt til hav og fjell og det er kort gange til skole. Avstand til Tromsø er omlag 22 km og til butikk i Eidkjosen er det omlag 7 km. Området er naturskjønt og byr på rike muligheter for friluftsliv, blant annet skisport og fjellvandring.

Tomt

Forholdsvis flat, vestvendt tomt.

Bebyggelse

Boligbebyggelse.

Byggemåte

Bolig:
Drenering - Drenering fra byggeår, senere oppgradert. Det er gjort tiltak i kjeller med utskifting av masser samt montering av diffusjonssperre mot grunn. Kjeller er å anse som grovkjeller for lagring/fritidsbruk- og er ikke egnet for beboelsesrom.

Direkte fundamentering - Antatt støpte betongfundamenter og mur i lettklinker.

Frittbærende dekker - Etasjeskillere/frittbærende dekker/bjelkelag i tre.

Yttervegger - Bindingsverk isolert med mineralull, stående malt tømmermannskledning.

Takkonstruksjoner - Saltak med prefabrikerte W-takstoler taktro av tre. Kaldloft luftet ved raftekasser.

Taktekking og membraner - Pappshingel. Det er lagt ny pappshingel oppå opprinnelig taktekking av samme type.

Vinduer - 2-lags isolerglass fra byggeår med malte karmer, foringer og listverk. Nye vinduer i deler av stue montert i 2016.

Ytterdører og porter - Fabrikkmalt profilert ytterdør i tre, med 2-lags isolerglass, lyd og brannklassifisering. Verandadør i samme standard som vinduer forøvrig.

Utvendige beslag - Takrenner, beslag og nedløp i stål.

Utvendige overflater - Malt stående tømmermannskledning i tre, pusset utvendig mur.

Trapper og ramper - Trapper og ramper i impregnerte og dimensjonerte materiale.

Balkonger, terrasser ol. - Veranda med dekke i impregnerte materialer. Rekkverk i dim. materialer og håndlister av imp.materiale.

Piper, plassbygde ildsteder m.v. - Stålpipe med peisovn som ildsted i stue.

Ledningsnett for sanitærinstallasjoner - Avløprør i PVC. Vannrør i glødede kopper. Hovedstoppekran i kjeller.

Utstyr for sanitærinstallasjoner - VV-bereder 200 L fra 2003 plassert i kjeller.

Varme, generelt - Vedfyring, varmekabler på bad og i vindfang, ellers panelovner og eventuelle løse elektriske varmekilder.

Brannslokking, generelt - Røykvarslere og pulverapparat.

Luftbehandling, generelt - Mekanisk avtrekk i kjøkken og bad med kanalføring til yttervegg. Ellers vindusventiler, friskluftventiler i yttervegg samt åpningsvinduer i oppholdsrom.

Elkraft, generelt - Skjultanlegg, sikringskap med automatsikringer og jordfeilbrytere. Hovedstrøminntak med luftstrekk og overspenningsvern.

Tele og automatisering, generelt - Innlagt internettforbindelse/fiber/TV.

Innvendige dører - 1. etasje - Formpressede fabrikkmalte innerdører med profilerte dørspeil. Standard låsekasser og vridere.

Overflater på innvendige gulv - 1. etasje - Parkett, laminat, belegg, teppefliser, samt fliser på bad og vindfang.

Overflater på innvendige vegger - 1. etasje - Malte overflater spon/trefiber, malt panel, våtromsplater.

Overflater på innvendig himling - 1. etasje - Malte himlingsplater.

Kjøkkeninnredning - 1. etasje - Fabrikkmalte slette fronter/skuffer. Integrert komfyrtopp, komfyr og oppvaskmaskin. Plass for kjøl/frys og micro. Benkeplater i laminat, dobbel oppvaskkum i rustfritt stål, garnityr i metall. Ventilator med kanalføring til tak/yttervegg. Fliser i mellom benkeskap/overskap.

Innredning og garnityr for våtrom - 1. etasje - Baderomsinnredning 120 cm med slette laminerte fronter/skuffer, høyskap 40 cm på venstre side i samm utførelse. Servant i porselen, speil, lysarmatur og strømuttak. Garnityr med griplister.

Utstyr for sanitærinstallasjoner - 1. etasje - Dusjkabinett med skyvedører i herdet glass og vegghengt dusjgarnityr. Veggmontert klosett.

Utstyr for sanitærinstallasjoner - 1. etasje/wc/vaskerom - Gulvmontert klosett, skyllekar i rustfritt stål, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Uthus/bod:
Standard: Normal standard sett i forhold til byggeår (byggeår 2006). Vedlikehold: Godt vedlikeholdt. Enkel konstruksjon på punktfundamenter, bindingsverk vegger, pulttak med plassbygde sperrer. liggende malt kledning og papp på taket. Hengslede plassbygde dører.

Lekestue:
Standard: Normal standard sett i forhold til byggeår (antatt byggeår 2015). Vedlikehold: Normalt vedlikehold sett i forhold til byggeår. Enkel konstruksjon plassert på paller, bindingsverk vegger, pulttak med plassbygde sperrer. Stående malt kledning og papp på taket. Hengslede plassbygde dører og vinduer med enkle glass.

Standard

Materialvalg og installasjoner/innredninger generelt i boligen.
Innvendige dører: Formpressede fabrikkmalte innerdører med profilerte dørspeil. Standard låsekasser og vridere.
Gulv: Parkett, laminat, belegg, teppefliser, samt fliser på bad og vindfang
Vegg: Malte overflater spon/trefiber, malt panel, våtromsplater.
Tak/himling: Malte himlingsplater.
Kjøkken: Fabrikkmalte slette fronter/skuffer. Integrert komfyrtopp, komfyr og oppvaskmaskin. Plass for kjøl/frys og micro. Benkeplater i laminat, dobbel oppvaskkum i rustfritt stål, garnityr i metall. Ventilator med kanalføring til tak/yttervegg. Fliser i mellom benkeskap/overskap
Innredninger bad: Baderomsinnredning 120 cm med slette laminerte fronter/skuffer, høyskap 40 cm på venstre side i samme utførelse. Servant i porselen, speil, lysarmatur og strømuttak. Garnityr med griplister.
Utstyr for sanitærinstallasjoner: Dusjkabinett med skyvedører i herdet glass og vegghengt dusjgarnityr. Veggmontert klosett.
Oppvarming generelt: Vedfyring, varmekabler på bad og i vindfang, ellers panelovner og eventuelle løse elektriske varmekilder.
Brannsikring: Røykvarslere og pulverapparat.
Luftbehandling generelt: Mekanisk avtrekk i kjøkken og bad med kanalføring til yttervegg. Ellers vindusventiler,friskluftventiler i yttervegg samt åpningsvinduer i oppholdsrom.
El-kraft generelt: Skjultanlegg, sikringskap med automatsikringer og jordfeilbrytere. Hovedstrøminntak med luftstrekk og overspenningsvern.
Tele og automatisering generelt: Innlagt internettforbindelse/fiber/TV.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte varmekilder, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.

Adkomst

Enkel adkomst fra offentlig veg. Privat avkjørsel/veg med tinglyst rett.

Parkering

Parkering på tomt og i tilhørende garasje.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

Adgang utleie

Ingen restriksjoner vedrørende utleie

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Verditakst
Selgers egenerklæring
Grunnkart
Reguleringsplankart
Tilgjengelige bygningstegninger
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.
Komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås hos megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Hage
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Utsikt
 • Utvidelsesmuligheter
 • Turterreng

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.11 500,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 179
 • Bruksnr: 125
 • Kommunenr: 5401
Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Velkommen til Ersfjordvegen 14!
Velkommen til Ersfjordvegen 14!
Eiendommen grenser til flotte naturområder med uante turmuligheter både sommer og vinterstid
Eiendommen grenser til flotte naturområder med uante turmuligheter både sommer og vinterstid
Stue med flott utsikt utover Ersfjorden
Stue med flott utsikt utover Ersfjorden
Ildsted og downlights
Ildsted og downlights
Fin utsikt
Fin utsikt
Romslig stue med fin lysgjennomgang
Romslig stue med fin lysgjennomgang
Utgang til terrasse
Utgang til terrasse
T
T
Kjøkken med integrert oppvaskmaskin, koketopp og stekeovn.
Kjøkken med integrert oppvaskmaskin, koketopp og stekeovn.
Godt med skap- og benkeplass
Godt med skap- og benkeplass
Gang og bad. 
Soverommene er praktisk samlet med inngang herfra.
Gang og bad. Soverommene er praktisk samlet med inngang herfra.
Bad med flislagt gulv og varmekabler
Bad med flislagt gulv og varmekabler
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Fra eiendommen kan man ta seg en kjapp treningstur opp til toppen av Nattmålsfjellet
Fra eiendommen kan man ta seg en kjapp treningstur opp til toppen av Nattmålsfjellet
Gårdsplass
Gårdsplass
Ersfjorden
Ersfjorden
Buren, en populær turdestinasjon både sommer og vinterstid
Buren, en populær turdestinasjon både sommer og vinterstid
Fotballbane og skatepark like ved boligen
Fotballbane og skatepark like ved boligen
3D planillustrasjon
3D planillustrasjon
2D planillustrasjon
2D planillustrasjon