Steinnesvegen 10

← Tilbake til boliger

Steinnesvegen 10

Krokelvdalen

Se i kart

Prisantydning:

kr 6 490 000

349 m²

5 soverom

Stor enebolig med flott utsikt, dobbeltgarasje og utleie | naturskjønne omgivelser og fine turmuligheter!

Prisantydning:

kr 6 490 000

Omkostninger:

kr 174 920

Totalpris:

kr 6 664 920

Boligtype:

Enebolig

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

285 m²

Bruksareal:

349 m²

Soverom:

5

Rom:

8

Byggeår:

2005

Energimerking:

D

Tomt:

997 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 1 819 814

Verditakst:

kr 6 500 000

Kort om eiendommen

Velkommen til Steinnesvegen 10, en innholdsrik enebolig på Vågnes!

Innholdsrik bolig som har løsning over tre plan. Midtplan og øverste etasje disponeres av hoveddelen. Denne inneholder blant annet stor stue, kjøkken, 2 bad, vaskerom, loftstue, m.m. Underetasjen er innredet og leies i dag ut. Dette arealet er på hele 130 kvm og har egen inngang, 3 soverom, bad, vaskerom/teknisk, stue og kjøkken. Bygget holder gjennomgående god standard med vannbåren varme i flere gulv, ildsted, godt lysinnslipp, m.m. Eiendommen ligger på Vågnes, ca 30 min kjøring fra Tromsø sentrum. Fra huset er det gangavstand til skole, barnehage og busstopp. Kort avstand til småbåthavn. Fint nærmiljø med mange turmuligheter.

Beliggenhet

Vågnes er et naturrikt område nordover på fastlandet - like før Skittenelv. Her i fra er det enkel adkomst både til hav og andre rekreasjonsområder. Området er kjent for sine gode lys- og solforhold. Det tar ca. 20 min i bil til til Coop Extra Kroken, samt at Skittenelv skole ( 1. - 7. klasse) og barnehage ligger like ved. Det er også kort vei til nærmeste bussholdeplass (ca. 50 meter).

Tomt

Tomten er plassert i skrånende terreng. Adkomst til eiendommen via direkte avkjøring fra offentlig vei. Adkomst er dekket med asfalt-grus i 2020. Tomta er opparbeidet med plen, parkeringsplasser, og plattinger. Det er også montert støttemurer
og plantefelt.

Bebyggelse

Boligbebyggelse.

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv: Fundament utført i antatt støpt betong. Forhold til drens og underliggende masser ikke kjent. Vegger i laveste plan er innvendig kledd. Synlig lettklinker i grunnmur. Dekker i laveste plan er antatt utført med materialer på støpt dekke.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader: Bærende vegger i bygningens konstruksjon bestående av bindingsverk av tre. Utfyllende vegger av tre. Etasjeskillere utført i bjelkelag av tre. Fasade er kledd med liggende trepanel. Det er flere plattinger og altaner rundt bygget, deler av plattinger og altaner er takoverbygget.

Dører og vinduer: Vinduer bestående av trekarmer med tolags glass fra fra oppføring. Løse sprosser. Altandører med glassfelt. Adkomstdør til hoveddel med glassfelt, kodelås på adkomstdør til sokkel. Adkomst til platting i underetasje via adkomstdør tilknyttet soverom. Innerdører med dørblader i fabrikkmalt, hvit utførelse. Noen innerdører med glassfelt.

Takkonstruksjon med yttertak: Bygget har saltak med takark. Takkonstruksjoner av tre. Taket er tekket med metallplater med steingranulat. Nedløp og renner av metall. Taket er besiktiget fra bakken. Kneloft ikke sett. Det er montert stige og platting for feier, samt snøstoppere på utsatte steder. Rekvirent opplyser at det mangler stige over taket til vinterhage. Ett soverom under altan er tilført etter opprinnelig oppføring. Over soverommet er tak flatt, og tekket med foliemembran fra 2017 ifølge rekvirent.

Piper, ildsteder og oppvarming: Det er skorstein i boligen. Denne er bygget av lettklinker. Det er montert ildsted i stuen, i første etasje. Det er også ildsted i sokkel, uten at ildsted i sokkel er tilknyttet skorstein.

Generelt om andre bygg: Garasjen er oppført i 2005. Det er støpt dekke, vegger mot terreng av lettklinker. Vegger av tre og himling i parkeringsareal er kledd med plater. Adkomst til loft med lagerplass og lav romhøyde. Taket er tekket med metallplater med steingranulat. I parkeringsareal er det opplegg for billader, innlagt lys og strøm. Det er sluk i gulv, og lagerplasser/hyller. Det er adkomst til parkering del via to porter med automatisk åpner, og dør.

Informasjon hentet fra vedlagt takst datert 26/05-2021.

Standard

Bad og vaskerom:
Rom er overfladisk kontrollert for symptomer på alder og slitasje, blant forhold som er sjekket er innfesting av inventar, fuktsøk med verktøy for indikering av fukt på lett tilgjengelige overflater på vegger, visuell sjekk av skader på gulv nært våtsone. Opplysninger som fremkommer her kan på ingen måte forveksles med en grundig tilstandsvurdering. Dokumentasjon på utførelse er ikke kontrollert.
Badet på loft er i følge rekvirent fra byggeår. Rommet har inventar som veggmontert WC, dusjkabinett dobbelt løsning
for servant, speil med overbelysning og innebygget badekar. Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med
fliser. Himlinger med malt trepanel med spotter. For lufting er det vindu og avtrekk via avtrekksanlegg. Rommet er oppført i 2005, og fremstår ut fra dette og normal levetid som normalt brukt. Vegger er kontrollert og innfestinger i dusj er vurdert som normale. Fuktindikator på vegger tilknyttet dusj påviste variable verdier i områder nært blandebatteri for dusj. Enkelte riss/ sprekker mellom fliser nært blandebatteri for dusj. Gulvet er kledd med fliser og ble kontrollert for sprekker og riss, små merker etter mekanisk skade på overflater bemerket. Inventar som innredninger, vinduer og dører fremstår som normalt brukt med bruksmerker, blant annet merke på vinduslist over badekar.
Badet i første etasje er i følge rekvirent fra byggeår. Rommet har inventar som veggmontert WC, dusjhjørne, servant med skap og speil med overbelysning. Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med fliser, og det er
glassbyggerstein i løsning mot dusj. Himlinger med malt, jevn overflate med spotter. For lufting er det vindu og sentralt avtrekk. Rommet er oppført i 2005, og fremstår ut fra dette og normal levetid som normalt brukt. Vegger er kontrollert og innfestinger i dusj er vurdert som normale. Fuktindikator på vegger tilknyttet dusj påviste ingen bemerkelsesverdige verdier. Gulvet er kledd med fliser og ble kontrollert for sprekker og riss uten anmerkninger. Inventar som innredninger, vinduer og dører fremstår som normalt brukt.
Badet i sokkel er i følge rekvirent fra 2012. Rommet har inventar som veggmontert WC, dusjhjørne, servant med skap og speil med overbelysning. Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med fliser. Himlinger med malt, jevn overflate. For lufting er det ventil med mekanisk avtrekk. Rommet er oppført i 2005, og fremstår ut fra dette og normal levetid som normalt brukt. Vegger er kontrollert og innfestinger i dusj er vurdert som normale. Fuktindikator på vegger tilknyttet dusj påviste ingen bemerkelsesverdige avlesninger. Gulvet er kledd med fliser og ble kontrollert for riss og sprekker uten anmerkninger. Inventar som innredninger, vinduer og dører fremstår som brukt, innredningen i rommet er laget av tre, plassbygget, og mer merker etter bruk.
Vaskerommet i første etasje er i følge rekvirent fra byggeår. Rommet har inventar som skap og innredninger for lagring. Vaskerommet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med malte strier. Himlinger med malt, jevn overflate. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. For lufting er det altandør og avtrekk via ventilasjon/ avtrekksanlegg. Rommet er oppført i 2005, og fremstår ut fra dette og normal levetid som normalt brukt. Vegger er kontrollert og innfestinger i lett tilgjengelig områder som kan bli fuktig er vurdert som normale. Fuktindikator på vegger tilknyttet deler for blandebatterier eller andre gjennomføringer påviste ingen bemerkelsesverdige verdier. Gulvet er kledd med fliser og ble sjekket for riss, det er skiftet fugemasse rundt slik. Fall i rommet bemerket som variabelt. Inventar og deler i rommet fremstår som normalt brukt.
Vaskerommet i sokkel fungerer også som teknisk rom. Rommet er i følge rekvirent fra 2005. Vaskerommet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med malte plater. Himlinger med plater. Det er opplegg for vaskemaskin og benkeplate av tre. For lufting er det ventil. Rommet er oppført i 2005, og fremstår ut fra dette og normal levetid som normalt brukt.

Kjøkken:
Kjøkken i hoveddel er i følge rekvirent fra oppføring. Arealet er utført i åpen løsning med stue. Rommet har innredninger
med laminerte fronter. Benkeplate i heltre, og komposittstein materiale. Benkebeslag med doble kummer plassert i
hjørneløsning. Over benkeplate er vegger kledd med metallplater. Det er opplegg for løse deler som mikrobølgeovn. Det
er opplegg for integrerte deler som ovn, koketopp, kjøleløsning med aggregat og oppvaskmaskin . Over koketopp er det
ventilator med rør til friluft.
Kjøkken i sokkel er i følge rekvirent fra 2012. Arealet er utført i åpen løsning med stue. Rommet har innredninger med
laminerte fronter. Benkeplate i laminert materiale. Benkebeslag med doble kummer. Det er opplegg for løse deler som
kjøleskap. Det er opplegg for integrerte deler som ovn, koketopp og oppvaskmaskin. Over koketopp er det ventilator med
rør til friluft.


Innvendige overflater:
Himlinger med malt, jevn overflate, trepanel, og plater. Vegger er kledd med malte overflater, malte strier, fliser og plater.
Gulv er kledd med parkett, fliser og laminat. Det er spotter i flere rom, og deler av fasade.

Elektrisk anlegg:
Boligen har skjulte føringer for strømkabler. El- skap med automatsikringer. Sikringsskapet har samtlige kurser med
jordfeilbryter. Det er el-skap med AMS- måler i sokkel, og fordelerskap for el i vaskerom i første etasje. Rekvirent opplyser at anlegg er delvis kontrollert, og at feil, eventuelt avdekket, blir rettet på innen overskuelig fremtid.

VVS-installasjoner:
Varmtvannsbereder er fra 2005. Denne rommer ca 300 liter. Og er plassert i teknisk rom/ vaskerom i sokkel. Fordelingsrør for vann i rør i rørsystem, VVS-skap ikke sett. Det er VVS- skap i vaskerom i første etasje, og teknisk rom/vaskerom i sokkel. Fordelingsrør for gulvvarme av plast.

Annet:
Det er montert skyvedørsgarderobe i gang i første etasje. Sentralstøvsuger med motor på vaskerom i første etasje.
På tomten er det over deler av plattinger opparbeidet vinterhage/ delvis isolert rom med mulighet for varme via gassovn og sittegrupper. I delen er det uisolert gulv og tak. Vegger er kledd, og antatt isolert. Det er montert vindu mot del av fasaden, og eldre/gjenbrukt skyvedør mot sør. Taket i vinterhagen er laget av materiale som slipper gjennom lys. Generelt enkel konstruksjon. Sokkel ble i følge rekvirent innredet og tatt i bruk som bolig i 2012. I 2012/ 2013 ble også deler under altan, og tilknyttet adkomst bygget. Det er forskjeller på byggetegninger og boligen slik den fremstår i dag.

Informasjon hentet fra vedlagt takst datert 26/05-2021.

Oppvarming

Oppvarming av boligen fra ildsted og elkraft. Det er utstyr som gulvvarme i de fleste rom for daglig opphold. Elektrisk
gulvvarme i deler av underetasje, og vannbåren varme via varmekolbe i teknisk rom til øvrige deler. Det er også panelovn i ett soverom i sokkel. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte varmekilder, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.

Adkomst

Enkel adkomst fra privat, felles veg.

Parkering

Parkering for boligen utendørs på tomt og i dobbelgarasje.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

Adgang utleie

Ingen restriksjoner vedrørende utleie. Boligens utleiedel er ikke søkt godkjent som innredet areal eller egen boligenhet. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette forholdet.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Verditakst
Selgers egenerklæring
Grunnkart
Ferdigattest
Reguleringsplankart
Tilgjengelige bygningstegninger
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.
Komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås hos megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Diverse

XXXXXX

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Husdyr tillatt
 • Ingen gjenboere
 • Kabel-TV
 • Parkett
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Utsikt
 • Turterreng

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger: 2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. (Evt. boligkjøperforsikring kr.11 500,- valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 8
 • Bruksnr: 113
 • Kommunenr: 5401
Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Velkommen til Steinnesvegen 10!
Velkommen til Steinnesvegen 10!
Eiendommen har gode parkeringsmuligheter samt dobbeltgarasje!
Eiendommen har gode parkeringsmuligheter samt dobbeltgarasje!
Terrasser på flere sider av boligen
Terrasser på flere sider av boligen
Område
Område
2D planillustrasjon 1.etg
2D planillustrasjon 1.etg
2D planillustrasjon 2.etg
2D planillustrasjon 2.etg
2D planillustrasjon 3.etg
2D planillustrasjon 3.etg
2D planillustrasjon samlet
2D planillustrasjon samlet
3D planillustrasjon 1.etg
3D planillustrasjon 1.etg
3D planillustrasjon 2.etg
3D planillustrasjon 2.etg
3D planillustrasjon 3.etg
3D planillustrasjon 3.etg
3D planillustrasjon samlet
3D planillustrasjon samlet